Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 25 Februarie 2025 sunt:
Cate relații de iubire a-ti avut pana la 18-20 ani?
Băieți/bărbați, să zicem că sunteți într- o relație/căsătoriți, dar timp de câteva luni ați avut sex ocazional și amiciție cu o alta tipă. Vă invitați reciproc la întâlniri iar ea...? (mai mult)
Salut, Merita sa se sinucidă doi tineri din cauza părinților pentru că nu sunt de acord cu relația lor, Și ce ar putea face în situația asta cei doi tineri?
Buna, 8 sep ar fi fost prima zi a ciclului prevazut dar acesta a întârziat și încă întârzie, practic in pe data de 10 in a 3 a zi in care a întârziat am făcut sex cu iubitul meu (atunci m- ...? (mai mult)
Voi băieți cum va excitați cel mai tare?
Bună! Voi cum ați reușit să treceți printr- o despărțire dureroasa? L- am blocat peste tot ca să nu- l mai vad si sa- mi fac rau singura, dar parca simt un gol în inima. Am ținut și încă ...? (mai mult)
Buna, am făcut sex neprotejat pe 15 august, dar nu a terminat, pe 18 mi-a venit menstruația, e posibil sa fiu însărcinată?
Buna! As vrea un raspuns serios la intrebare. Imi intarzie menstruatia deja de 5 zile, mentionez ca in ultimele 3 luni mi- a venit la aceeasi data. Ultimul act sexual l am avut aproape acum 3 sapt, ...? (mai mult)
Sunt dame de companie care fac dragoste fara prezervativ, oare iau pastile sau ceva? nu cred ca se risca sa faca 100de copii cu 100 de oameni is oare cum fac fara prezervativ nu le e teama de boli? dar...? (mai mult)
Salutare TPU! Intrebarea mea vine in felul urmator: care sunt pilonii principali pe care se bazeaza o relatie romantica, din punctul vostru de vedere? Pentru mine sunt - atractia; - increderea;...? (mai mult)
Buna ziua.ma poate ajuta cineva? va rog frumos fara rautati. Ciclu neregulat Cilcu 27 iunie Cilcu 16 iulie Ciclu 24 august Am cumparat teste de ovulatie 10 11 12 au iesit positive am avut contact...? (mai mult)
Daca te duci la o femeie si faci dragoste cu ea cu prezervativ ce- i drept, de unde stiu eu ca n- are interesu s- o las gravida? adica gen las prezervativu acolo si poate sa isi ia de acolo "samanta", ...? (mai mult)
Buna ziua! Daca am coclu neregulay si sangerari uneori dupa contactul sexual pot ramane insarcinata. Imi doresc mult un bebe de ex. Ciclu pe 27 iunie 16 iulie 24 august. Mi am luat teste de ovulatie...? (mai mult)
Buna TPU. Am si eu o intrebare, va rog, nu o luati la misto. Sunt fata, am 16 ani, si nu ma pot excita. Atunci cand ma masturbez, nu ma excit. Am incercat tot ce stiam eu, dar pur si simplu nu m-...? (mai mult)
Dacă îmi place de o vânzătoare de la bar, cum se face să fiu cu ea?
Bună ziua! Am nevoie să îmi spuneti și mie părerea voastră referitoare la următorul lucru. Acum o săptămâna am făcut sex protejat cu iubitul meu. Înainte cu câteva minute de actul sexual, ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare, dacă fata face sex cu mai mulți și face și cu mine și zice ca are trompele legate după o ultima sarcina și face și cu mine și după 5 luni îmi spune ca e gravida acestui...? (mai mult)
Dacă fata e virgina și a avut contact sexual cu un băiat,iar băiatul s-a udat înainte să o dizvirgineze pe fata, e posibil ca ea să rămână însărcinată?
Cand am facut dragoste cu o dama de companie, a ramas prezervativul in ea, banuiesc, ca era drept bariera ca sa nu ating zona care nu trebuie, oricum nu accepta ele decat contra cost sa faci fara...? (mai mult)
Cum pot să devin asexual?
Care este diferența dintre a te strădui tare și a te strădui suficient?
Salut! Este in regula ca la 12 ani sa ai penisul in erectie de 14 cm si normal de 10 cm? Stiu ca nu ar trebui sa ma intereseze aceste chestii la aceasta varsta doar ca vad la alti prieteni mai mari de...? (mai mult)
Salut, am facut recent sex fara prezervativ si mi s- a rupt frenul penisului, dupa care a curs sange. M- am menajat cateva zile, peste 3 zile am intretinut relatii sexuale cu prezervativ fara nici o...? (mai mult)
Buna. Am 21 de ani și am și o întrebare destul de urgentă, am făcut- o pentru prima. În momentul in care a penetrat nu avea prezervativ și a făcut așa de 2 ori, după când a scos penisul și...? (mai mult)
Am 19 ani si iubita mea are 16 ani, cu noile legi in vigoare, pot intretine raporturi sexuale? Sau pațesc ceva?
Fetelor, voi ce ati face in situatia in care va place de un baiat timid si ati dori sa faceti sex cu el, dar el e prea timid asa de fel? Dar in cazul in care sunteti intr- o camera singure cu el, ...? (mai mult)
Curiozitate: (poate vi s- a întâmplat si voua). De foarte multe ori am dureri de cap care ma tin si doua zile, nu trece nici cu pastila, nici gandit la altceva. Ei bine, cred ca de fiecare data cand...? (mai mult)
Salut. Am intrat anul acesta in clasa a- 10- a, am o colega noua care mi se pare draguta, prima zi, doar am zis ca e draguta, dar urmatoarele zile am observat ca e de treaba si a inceout sa imi placa...? (mai mult)
Hey TPU, de ce îmi curge un lichid transparent din vagin? Am 23 de ani și sunt virgină, nu am făcut niciodată sex.
Va place sexul? Si ce feetish-uri aveti?
Cand vor înțelege unii că sexu anal și sarcina nu au legătură?
Hei.Astazi mi- a povestit verișoara mea ca în urmă cu 2 săptămâni si- a început viata sexuala (are 17 ani). După primul contact a sângerat 4 zile, iar după acele sângerări, i- a curs o secretie...? (mai mult)
Buna! As vrea sa ii dau un mesaj unui baiat! Noi am mai vorbit si am fost pe combinatii dar ne- am certat ( el a gresit) si as vrea sa ii dau mesaj sa ma impac cu el, dar nu stiu ce sa ii zic! Chiar imi...? (mai mult)
Hei. Cum e normal sa stea penisul cand nu e in stare erecta, decalotat sau acoperit?
Buna! Am o mică problema și nu știu dacă e cazul sa ma îngrijorez sau nu, mi- a întârziat menstruația 7 zile și ma gândesc sa nu fie ceva deoarece in a 10 a zi a ciclului precedent am avut contact...? (mai mult)
Buna ziua, in urma cu 5 zile am avut un contact sexual cu soțul meu de obicei nu aveam probleme dar de data asta in timp ce făceam ma durea rău burta( Menționez ca am născut prin cezariana in urma...? (mai mult)
Am doua mari probleme le zic eu. 1. Sunt femeile, îmi plac toate femeile pe care le văd alea mature cu forme, și mă gândesc doar la s*x. Vreau o relație serioasă cu o fată de vârsta mea, și...? (mai mult)
Salut! Nu stiu cum sa incep. Am avut acum cateva zile o aventura cu o fata si am fost la ea acasa. Ma asteptam sa fac treaba buna, i- am spus dinainte ca eu s- ar putea ca prima data sa nu fiu asa cum...? (mai mult)
Buna ziua. Sunt printre voi barbati care iau antidepresive? Cum stati cu viata sexuala? V-a afectat intr-un fel sau altul?
Hei! Am aproape 16 ani si tocmai ce m- am despărțit de curând de fostul meu. Când eram împreuna cu el l am lăsat de cateva ori sa ma atingă aproape peste tot si acum regret foarte mult, ma urmărește...? (mai mult)
Cum v-ati cunoscut voi persoana iubită sau fosta persoana iubita și în cât timp v-ati oficializat relația?
Cum pot sti ca femeie daca am terminat sau nu?[atunci cand fac sex] Adica tot am auzit de "a-mi da drumul " si nu stiu daca asta inseamna sa ajung la orgasm sau altceva.
Sa va spun povestea mea, am 17 ani și am avut o relație cu o fata, de aceeași vârsta cu mine, pana acum o luna. Faza e ca ea s- a îndrăgostit de un țigan de 24 de ani, însurat și cu copii,...? (mai mult)
Este normal ca o mama să își lase adolescenta de 17- 18 ani să doarmă în același pat cu iubitul ei de 21 de ani? La modul că maica- sa are încredere în ea că fiica sa si cu iubitul ei nu vor...? (mai mult)
Am și eu o întrebare. Fetele în ziua de astăzi doar la 14 ani sunt în calduri din ce vad, că nici bine nu fac 15 ani că au relație. Și la 20 ani e gata, s- a terminat viața pentru ele, nu...? (mai mult)
Mi- a venit menstruația la 21 de zile, dar m- a tinut doar o zi, a doua zi avand o scurgere mai maronie cum am in general pe final. Normal, menstra imi vine la 28- 31 de zile si niciodată nu am patit...? (mai mult)
Salut TPU! Deci ieri soțul meu s- a pus de și- a făcut dus și a plecat la un prieten sa- l ajute cu treaba și cand s- a pus azi sa își facă baie, avea pe chiloți sperma, dar nu intr- un singur...? (mai mult)
Buna! De ceva timp am inceput o relatie cu un baiat, totul foarte bine pana la capitolul "sex". Doarme la mine, ne sarutam, ne atingem toata noaptea si apoi ne punem la somn. De fiecare data cand...? (mai mult)
Am 19 ani. De curând am fost la o fata ce nu o cunoșteam de foarte mult timp si ne- am pus direct sa facem dragoste, eu eram foarte obosit si stresat din cauza muncii si nu mâncasem toata ziua iar ...? (mai mult)
Buna, ați observat ca țiganii au început sa ne fure româncele? Acum toate româncele mor după țigani și nu știu de ce, alții le bat, le înjură și tot stau cu ei. Care e purul motiv? Vreau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!