Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 26 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU, am o intrebare pentru barbati/baieti, de preferat cineva mai mare, adica 20+ , 25+ cam pe acolo, eu am 17 ani si am o problema destul de serioasa, pensiul meu se vede prin pantaloni, ...? (mai mult)
Hey! am o problema in relatie, sunt impreuna cu un baiat de un an si o luna iar viata sexuala nu merge deloc cum trebuie, cand am eu chef el cica il tot bat la cap si ca nu vrea stiu ca ii este si ff ...? (mai mult)
Buna grup! Mi- a intarziat menstruatia 3 zile.Trebuia sa imi vina pe 4(ultimele 2 luni a venit pe 4), iar astazi suntem in 7. Tin sa mentionez ca nu mi- a intarziat niciodata pana acum, e prima data.Am...? (mai mult)
Buna, daca pe data de 5 iunie am avut act sexual fara penetrare însa spermatozoizii au ajuns în zona vulvei, apoi mi- a venit menstruatia pe 18 iunie, 26 iulie și 28 august însa m- a ținut 5 zile...? (mai mult)
Salut, ieri am avut un contat sexual cu iubita mea, ea este in perioada fertila. Penisul a fost introdus maxim 30 de secunde. Țin sa menționez ca înainte de actul sexual m- am spălat și după m-...? (mai mult)
Abstinenta de 15-20 ani Consecințe grave sau Beneficii?
Unde abordați o fată de obicei?
Bună TPU, aș avea o intrebare eu si prietenul meu am facut mereu sex protejat si am verificat mereu prezervativul, in aceasta luna am facut o protejat cu 1 saptamana inainte de ciclu si am verificat...? (mai mult)
Azi doi făceau sex în mașină în parcare la Mall la Shopping city. E ceva normal?
Am facut sex cand am fost beata iar baiatul cu care am facut o la fel.Azi am primit mesaj ca si a dat seama ca n a folosit prezervativ si s- ar putea sa si fi dat drumul in mine.Am 17 ani, la testul de...? (mai mult)
Buna TPU, am o intrebare, destul de importanta pentru mine, pentru baieti/barbati, cum ati trecut peste faptul ca mereu penisul se vede, mai mult sau mai putin si prin pantaloni, nu mai zic de boxeri,...? (mai mult)
Buna TPU! Mi a intarziat menstruatia 3 zile(astazi este a 3 a zi).Nu mi- a intarziat niciodata pana astazi.In ultimele 2 luni a venit pe data de 4(azi fiind in 7). Existau luni in care imi venea mai devreme,...? (mai mult)
Cum scapi de individia când ii vezi pe alții ca au relații și tu nu?
Salut TPU! Zilele trecute am întreținut relații intime cu iubita mea, treburile încurcându- se la un moment dat cu prezervativul in sine. Acesta nu s- a spart, nu s- a rupt, ci doar se trăgea...? (mai mult)
Daca prezervativul a rămas in in mine si el și-a dat drumul in prezervativ se poate întâmpla ceva?
Salut. Masturbarea poate duce la ejaculare precoce? Vreau sa știu de ce ma termin asa repede când întrețin relații sexuale. Țin sa precizez ca sunt începător
Hei TPU! Undeva când eram mai mică, mi- a zis cineva la un moment dat ca dacă fetele își încep viața sexuală pe la vârstele mici, li se oprește dezvoltarea si ca e indicat după pubertate...? (mai mult)
Salutare, prietenii, am nevoie de ajutor TPU, nu stiu ce sa fac simt singur, prea singur, am senzatia ca oriunde merg simt ca toata lumea e impreuna si ca sunt oaia neagra, nu stiu ce sa mai fac, am ajuns...? (mai mult)
Bună, iau anticonceptionale yasmin de vreo 2 ani, luna trecuta am luat antibiotic care scade efectul anticoncepționalelor și cam după 5 zile de la terminarea tratamentului cu antibiotic am avut contact...? (mai mult)
Bună! Dacă credeți că nu mai există bărbați care știu să se comporte cu o femeie, din propria experiență, pot spune că vă înșelați. Am avut o relație de 2 ani jum, însă după acest...? (mai mult)
Știe cineva ce înseamnă cuvântul ""Paţan""?
Daca ramai virgina pana la 25 de ani, fara masturbare, poti avea dereglari hormonale, care ar duce si la noduli?
Buna! Sunt intr- o relatie de 5 ani jumate, iar eu de ceva timp tot sper sa fiu ceruta de sotie. Mai exact, cam dupa 2 ani de relatie, prietenul meu spune ca vrea ceva serios cu mine, dar a trecut ...? (mai mult)
Salut TPU. Am si eu o întrebare..foarte mulți oameni am auzit de bolile cu transmitere sexuala și am și eu o întrebare legata de chestia asta. Bun deci sa spunem ca în general când vrei ...? (mai mult)
Bună. Am 13 ani. Pot face sex anal dacă folosesc prezervativ?
Buna din nou. Cu ii place Justin Bieber? Eu il adoooooor la maximum! Sunt cel mai mare fan al lui! Odata mi- am pus poza lui in fata si am inceput sa ma masturbez, mi- am imaginat ca eram cu el si a fost...? (mai mult)
Cum se iau prezervativele? de fapt pe unde se ia?
Ce fete ce ati alege:pe aia urata dar desteapta, pe aia grasa dar bogata sau pe aia proasta dar frumoasa?
Hey lume e normal ca băiatul sa stea spectator și sa se uite la fata cum plătește ea ieșirea în oraș? Am fost la un restaurant sa iau prânzul cu un tovarăși și eram atent la cuplul de la masa...? (mai mult)
Sincer Nu mai inteleg de ce fratele meu se intalneste mai rar cu verisoara mea si parca si el o privire se uita la vara mea da asa mai serios oare ce se poate intampla sunt surioara lui mai mica care...? (mai mult)
Copii ăștia de pe TPU cum de au acces la internet și să pună întrebări 18+ pe rețelele sociale. Văd pe TPU zilnic întrebări de la copilași de 11 ani care vor sex și alte chesti, Părinții...? (mai mult)
Hey! Aș dori să iau anticoncepționale, însă nu știu care sunt mai bune și de actualitate. Îmi puteți recomanda niște nume? Și se pot lua fără o rețetă, direct de la farmacie?
Bună seara/bună ziua, depinde când vedeți acest subiect. Vin și eu cu o părere, cu niște întrebări pe urma..mai pe scurt vreau sa vorbim despre un subiect, mai exact EDUCATIA SEXUALĂ. ...? (mai mult)
Salut TPU! Am iesit cu un tip la primul nostru date ieri si ne- am simtit foarte bine, am si comunicat asta amandoi la final, insa de atunci nu mi- a mai scris nimic.Eu nu am vrut sa ii scriu ca sa ...? (mai mult)
Uite cum sta treaba. Eu am relatie de cateva luni, dar inca ma gandesc la relatia precedenta. Pur si simplu nu mi l pot scoate din cap. Am crezut ca l am uitat, dar din pacate nu. El acum vorbeste cu...? (mai mult)
Poate suna stupid, aștept totusi ca întrebarea să îmi fie luată în serios întrucât situația este cu adevărat îngrijorătoare. Nu vreau sa par ipohondra însă îmi pasă foarte mult de sănătatea...? (mai mult)
Care sunt numerele la Loto pentru urmatoarea extragere?
Buna am si eu o intrebaree cate zile dupa ce mi-a trecut menstruatia n am voie sa fac nimic? Intreb ca n am experienta deloc si nu as vrea sa am probleme
Cunosc bărbati frumoși care apelează la prostituate fiindcă nu știu cum să ajungă la sex cu o femeie "normală". Cum se ajunge acolo cu o femeie normală?
Buna! Am 17 ani și as dori sa fac avort prin aspirație. Pot merge fără un adult? Sau este necesară semnatura cuiva major. Este cabinet privat, țin sa Menționez.
Am iesit ieri seara cu un tip, la prima intalnire si pana acum, nu m- a cautat. Nu mi- a scris niciun mesaj. Sa inteleg ca nu s- a simtit bine cu mine? Parea ca se simte bine in prezenta mea. Ar fi ok...? (mai mult)
Bună tuturor. De curând m- am despărțit de fostul iubit. Desi nu a fost dragoste la prima vedere, cu pasi mici m- a facut sa tin la el. A fost primul meu prieten, primul barbat din viata mea. Am ...? (mai mult)
Hey lume de azi dimineață fac calcule și statistici și mere îmi da cu virgula, sunt foarte tulburat. Când mi- a adus femeia de servici cafeaua am scăpat- o pe tastatura și am stricat- o. A venit...? (mai mult)
Unde sunt locuri mai interesante de quickies in public gen afara din casa
Bună adolescenților, la ce vârstă v ați găsit prima prietena?
Salut, voiam sa intreb: 1. Daca e adevarat daca fata trebuie sa urineze in maxim 39 de minute dupa act pentru a preveni ceva boala? 2. Cat de sigur este un prezervativ? 3. Chiar daca nu va avea loc...? (mai mult)
Este ok la 16 sa ai penis u de 16cm cand nu e erect gen soft????????
La cate zile după "contact " pot face un test de sarcina pentru a primi un răspuns sigur (nu am avut contact propriu zis, și încă nu mi- a întârziat menstruația, am un ciclu ușor neregulat ...? (mai mult)
Hey TPU am 17 ani si vreau un vibrator. Iubitul meu nu ma satisface si oricum s- ar putea sa ne despartim deci as avea nevoie de unul tinand cont ca fac sex aproape saptamanal de doua trei ori si degetica...? (mai mult)
Buna, am 17 ani si mi- am facut iubit in iunie, am facut sex de 3 ori, iar saptamana trecuta mi- a cerut sa mai schimbam si sa facem si oral, totul a decurs ca de obicei si prima data am decis sa mi faca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!