Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 26 Februarie 2025 sunt:
Vouă femeilor vă place sexul sau îl faceți din obligație?
Întrebare pentru ambele sexe: Cât de des vă masturbați? În cercul vostru de prieteni apropiați se știe că vă masturbați sau cât de des o faceți, adică discutați / aduceți vorba despre...? (mai mult)
De ce când vedem pe una sexy ni se trezește instant?
Buna! Iubitul a început să îi facă complimente fostei la clipurile de pe tiktok. La un video chiar a întrebat "mă mai iubești?" Noi nu ne- am certat și se comportă cu mine normal.Ce părere aveti?...? (mai mult)
Ce pot sa fac daca am fost abuzata pe strada si supusa la sex oral?
Buna ziua. Este ceva normal sa iti freci banana pana ajungi la placere?
Salut,dupa ce am terminat,m-am sters la cap de sperma, dar tot aveam ceva lichid, dupa am frecat capul de vaginul ei putin, poate ramane gravida? E virgina
Salut! Am 28 de ani si sunt singur si ma cam deranjeaza acest lucru, ma simt singur. Am fost si tratat pentru depresie dar consider ca am nevoie si de anumite schimbari in viata ca sa ma vindec in totalitate....? (mai mult)
"Ce părere aveți despre o femeie care face sex oral pentru că îi place, nu doar să-i facă pe plac partenerului?" Cum te-ai simți ca barbat sa știi că fostului i-a făcut oral?
Salut! Unui prieten i-a plăcut de mine acum câteva luni și am aflat dar mie nu îmi placea de el. Acum îmi place mie de el și lui nu ii mai place de mine. Sfaturi va rog mult
Cum să fac să nu mă mai atașez emoțional la aventuri de o noapte? Acum vreo 3 luni am avut o aventură cu un băiat, bine ne- am văzut de vreo 2- 3 ori, însă pur si simplu nu mi- l pot scoate...? (mai mult)
Ce părere aveți despre o femeie care face sex oral pentru că îi place, nu doar să-i facă pe plac partenerului?
Salut! Am 57 de ani si ma masturbez in fiecare zi. Fiecare zi este o provocare pentru mine si nu stiu ce sa mai fac ca sa ma opresc. Rog seriozitate si dau funda!
Unde pot sa imi gasesc o sugar mommy? Nu conteaza varsta ei (am 22)
Bună ziua! Ce metode de contracepție recomandați pentru primul act sexual?
Bună! Sunt în fața unei decizii greu de luat și aș vrea, sub anonimatul fiecăruia dintre noi, să aflu opiniile voastre, poate mai experimentate decât ale mele. Am aproape 21 și sunt studenta....? (mai mult)
Salutare. Eu vin cu o problemă personală, anume mă confrunt cu ejaculare precoce. Pentru că, probabil problema asta e o problema complexă pentru mine, întrucât nu prea am reușit să o combat...? (mai mult)
Prietena mea are un tatuaj cu o "♠️" și un Q pe umăr am auzit de la prieteni că ar trebui sa ma ingrijorez că face parte dintr- o sectă cu fetish- uri ceva dar cred că e la mișto, are cineva...? (mai mult)
Ce inseamnă o relație și cum se formează asta? Singura relație pe care am avut- o in 22 ani cât am, a fost o relație de prietenie pe care am avut- o care s- a creat în ani și s- a atins când...? (mai mult)
Bună tpu.Am nevoie de un sfat pentru a uita de momentul pe care l- am pățit acum vreo 3 ore ca și acum mor de rușine.Deci eram la iubitul meu acasă și el știa ca sunt pe stop și eram pe canapea...? (mai mult)
Dacă spermă nu mai este vizibilă, se poate sa mai existe spermatozoizi unde a fost spermă fără ca aceasta sa mai fie vizibilă?
Îmi place să explorez sexual având grija însă să fie totul într- un cadru sigur și sănătos. În momentul de fata sunt într- o relație de tipul fwb cu un tip. Fantezia mea este sa mi se facă...? (mai mult)
Sa înțeleg că femeile se excită din vorbe sau atingeri, nu vizual sau plăcut ochiului la fel ca bărbații?
Salut! Am cunoscut un baiat nu de foarte mult timp și m- am întâlnit cu el doar de 3 ori și am avut doar simple întâlniri, dar eu nu m- am putut îndrăgosti de el asa cum s- a îndrăgostit el ...? (mai mult)
Salutare colegi, știu că pare o glumă, însă eu am o mică problema, de curând am făcut sex cu o femeie mai în vârstă care avea gaura foarte largă efectiv, pot să zic că nu am simțit nimic,...? (mai mult)
Salut TPU! Am 21 de ani si as avea o mica curiozitate. Mai sunt persoane de varsta mea care sunt mai atrase sexual de femeile de 35+ decat de cele de varsta mea? :))))))
Salut TPU, am o situație ciudata și simt că o iau razna, povestea mea este că sunt cu o fată de ceva timp și mă deranja câtva aspecte 1. Poartă lucruri sau folosește obiecte de la fostul ei....? (mai mult)
Baieti, vi s- a intamplat sa oferiti flori si ciocolata unei fete si aceasta sa le accepte si apoi sa le arunce la gunoi in fata voastra? Dupa toata experienta asta neplacuta, am ramas cu un gust amar....? (mai mult)
De ce simt o nesiguranță când se afla femei pe lângă el? Ma refer strict la el Cred ca e la mine o problema, totuși eu nu I am dat niciodată sentimentul ăsta
Bună...in primul rand va rog sa nu ma judecați, sunt un copil fără minte, știu asta. Și as vrea cât mai multe sfaturi nu jigniri :( Am doar 14 ani și o cunoaștere de 2 luni și plus încă ...? (mai mult)
Buna! Am 15 ani și trec a 9 a la Basarab in Bucuresti. Ideea e ca îmi place f mult de o prietena cu care am fost coleg de la grădinița și ne înțelegem f bine. I- am luat o brățara și plănuiesc...? (mai mult)
Bună Ziua! Am și eu o problema care ma ma deranjează. Am 23 de ani și Iubitul meu are 24 de ani. suntem împreună de 6 luni și eu încă sunt virgina E o problema atât de mare dacă sunt...? (mai mult)
Salut, TPU. Știu ca e o cerință mai delicata, nu ma judecați va rog, dar ma gândesc prea des la asta. Astăzi m- am masturbat, m- am dus la baie, m- am șters cu hârtie, m- am spălat pe mâini,...? (mai mult)
Salut, de cateva zile am cateva bube pe tot corpul, nu multe, ceva gen cum e la bubatu, d alea mici si rosii Dupa o saptamana s au oprit sa zicem, imi mai aparea asa cate una tot asa dar in aceelasi...? (mai mult)
Buna ziua, sunt fata am 23 ani și de o perioada iau anticoncepționale și libidoul meu este scăzut tare de tot, ce pot face in privința asta? Pot lua ceva suplimente? Menționez ca nu sunt in tara,...? (mai mult)
Daca imi face oral o fata neprotejat, este risc sa iau o infectie? Chiar daca nu a fost deloc sange pe penisul meu sau nu mi-am dat drumul in gura ei
Daca imi face oral o fata neprotejat, este risc sa iau o infectie?
Buna, am relație de 2 ani, mi- am începutul viața intimă câteva luni in urma, și vreau sa spun ca am acte intime scurte și tipul cu care sunt nu este satisfăcut și a decis sa apeleze la metoda...? (mai mult)
Salut! Cum pot creste apetitul sexual? Am o iubita frumoasa ma atrage dar nu pot sa întrețin actul în sine dacă nu iau ceva pastile de potenta (am 26 ani) mulțumesc!
Își poate explica cineva următoarea situație de pe aplicațiile de dating? Eu folosesc Tinder și Bumble, am match- uri destule, ajung sa vorbesc cu fetele respective 2- 3- 4 zile și apoi trec la...? (mai mult)
Ce sa fac daca mi am lasat prietena de 12 ani insarcinata in 2 luni?
Buna ma numesc Maria Ioana am 13 ani aproape de 14 si am ramas insarcinata cu un prieten de 18 ani :( doar am mers la el acasa si s- a intamplat am facut de 5 ori iar acum nu stiu ce sa mai fac :{ chestia...? (mai mult)
Buna. Am mai exact 16 ani. Acum ceva timp, prin mai, am atins penisul iubitului meu și l am frecat de câteva ori, dar nu a ejaculat și nu a curs nimic. După vreo 1 jumătate- 2 ore am ajuns ...? (mai mult)
Buna TPU, atunci cand mananci sau bei un suc ti se poate lua rujul de pe buza de sus sau credeti ca are alte origini lipsa rujului in special pe buza de sus? (Pupat, sex oral, etc)
Întrebare adresată ambelor sexe. Bărbați/femei, ar fi motiv de divorț pentru voi dacă ați afla că soția/soțul voastră/vostru a făcut sex cu altcineva de sex opus in camera conjugală, în...? (mai mult)
Prietena mea este Intr o relație cu un băiat din iunie. Însă ea mai dorește să stea pe conturile de socializare precum tinder sau badoo. Nu înțeleg de ce face asta și am întrebat- o și a zis...? (mai mult)
Merită să lupți pentru dragostea ta? Sau părăsești în tăcere câmpul de luptă fără o confruntare? Multe femei, dar și bărbați, fac adesea aceeași greșeală : la un moment dat încep...? (mai mult)
Iubitul mă înșală mereu! Cum să procedez?
Bună ziua. Pe 4 iulie am avut un act sexual protejat în care nu și a dat drumul iar pe 26 mi- a venit ciclul intr- un mod ciudat, 3 4 zile a curs super puțin după urmând vreo 10 zile de curs normal,...? (mai mult)
Iubitul mă înșală mereu! Cum să mă răzbun?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!