Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 26 Februarie 2025 sunt:
Imi zice si mie cineva gagicile in spate au ot o gaurica? habar nu am, avut relatii scurte intime deci nu cunosc, cara rade foarte bine eu nu il tin.
Ce părere aveți despre cele care fac sex in schimbul unui pachet de țigări? Evident, acestea provenind din familii sărace. 1. Nu au demnitate sau valori morale. 2. Le "împinge" de la spate adicția/viciul....? (mai mult)
Bună,TPU, întrebare pentru cei cu relație lungă, iubirea există? Chiar sunteți căsătoriți din iubire? Pentru că mama si soră mea îmi spun că nu există si să îmi aleg odată unul.
E ok dacă la! 34 de ani ma masturbez zilnic? Aș face sex cu o fată dar sunt prea urât
Bună seara am și eu o întrebare iau rigevidon de 4 ani iar vineri seara am luoat tratamentul dar dupa 10 minute de la tratament am avut contact sexual, adoau zi fost la farmacie sa iau pastila dr ...? (mai mult)
Cum va simtiti cand faceti fingering?
Salut TPU, acum 5 zile am avut o aventura cu iubita mea iar tin sa cred 70% ca prima picatura din ejaculare am dat nu chiar inauntru de tot mai putin de jumate...cum ma pot asigura ca nu este insarcinata?...? (mai mult)
Care sunt pozitiile care sunt mai sigure de a nu avea o sarcina nedorita? dati mi idei rog seriozitate
Am o intrebare, iubita mea imi spune ca a fost dezvirginata cu un marker...iar imi spune ca acel marker are vreo 10 11cm, credeti ca este adevarat sau este o minciuna?
Sunteți de parere ca este ok sa va lasati iubitul/iubita la mare in Costinești? Adică mie personal nu mi se pare cel mai bun loc in care poți sa mergi când ai o relație ținând cont de ce se intampla...? (mai mult)
Dacă mă opresc din masturbare o lună, două ce beneficii am, eu neavând sex niciodată?
Buna. Ce site este cel mai popular pentru cautarea de cuplu?
De ce se comporta majoritatea bărbaților și femeilor în relații de parca sunt sechestrați și nu au voie nici măcar sa facă contact vizual cu alta persoană? Dacă ai partener/a nu înseamnă că...? (mai mult)
Salut TPU! Eu si iubitul meu avem o relatie la distanta de ceva timp, dat fiind faptul ca el lucreaza la mare. Din septembrie ne vom vedea zilnic asa cum o faceam inainte de inceputul verii, insa relatia...? (mai mult)
Bună grup, soacra mea e o nesimtita ordinara, altfel nu am cum sa o numesc. Este de o gelozie iesita din comun. Eu cu iubitul meu locuim la 150 de km de casa, mereu cand mergem in vizita la soacra...? (mai mult)
Cum procedați când v-a înșelat iubitul/iubita?
Salut, daca am aproape 25 de ani si sunt virgin credeti ca va fi o problema in a-mi face o relatie pe viitor?
Dacă ies mai rar din casă sau doar atunci când e nevoie, nu am șanse sa îmi fac relație, nu?
Bună ziua! Am dureri menstruale dar fără sângerare, menționez ca am avut contact sexual neprotejat cu 3 zile înainte de menstruație. E posibil sa fiu insarcinata?
Întrebare pentru băieți/bărbați, dar își pot da și fetele/femeile cu părerea. Să zicem că la un eveniment, ceva de genul, întâlniți o fată necunoscută, dar care va atrage. Ii cereți...? (mai mult)
Buna tuturor! Am si eu o intrebare care nu imi da pace si sper sa ma ajutati. Pe data de 24 iulie, in ultima zi de menstruatie, am avut un moment mai intens cu prietenul meu. Eu eram dezbracata, el...? (mai mult)
Daca fac sex neprotejat sunt sanse mai mari sa ramana partenera insarcinata pe stop sau cand nu este?
Bună, am nevoie de ajutor, iubitul meu și- a dat drumul puțin lângă zona intimă a mea dar am ramas nemișcată și inauntru nu s- a dus nimic, m- am sters cu șervețel umed și m- am spalat repede....? (mai mult)
Bună ziua! Am o întrebare și nu vreau răspunsuri răutăcioase, vă rog frumos. Am 21 de ani, acum 2 zile a venit un băiat la mine, ne- a cam luat valul( săruturi, atingeri) până am ajuns ...? (mai mult)
Am început de vreo 2 luni sa întrețin iar relatii sexuale cu iubitu meu după o scurta perioada in care am luat o pauza. Luna trecută mi- a întârziat vreo 6 zile, dar luna asta încă nu mi- a ...? (mai mult)
Băieții slabi sau grăsuți? Ce alegeți?
Femeile când spun: "Nu îmi place de el" "Am gagic" "Nu m- aș uita niciodată la el". "E urat". "Mi- e scarba de el". "Vreau să mă lași în pace". Deși se uita la fiecare story sau răspunde...? (mai mult)
Daca mi-am dat drumul in partenera mea doar prima picatura sunt sanse de a ramane insarcinata?
Salut. Am și eu o întrebare care ma macină de mult timp. Am 22 de ani iar iubita mea tot 22. Suntem de 11 luni împreună și nu știu cum sa- i spun ca vreau sa începem viata sexuala... Nu e...? (mai mult)
Buna seara! La primul contact sexual mi- a curs sânge (stiu ca este normal) si la urmatoarele 2 contacte tot asa. Si acum in recent timp(4 zile )am făcut sex din nou si nu a mai curs deloc sange, ...? (mai mult)
Am o problemă gravă.Rog seriozitate.M- am masturbat 10 minute, țin să menționez ca sunt fata.Dar după a curs foarte mult sange.M- am panicat și i- am zis bunicii mele ca curge doar ca mi- a venit...? (mai mult)
Hey fetelor, cum reacționați în situatie scăpată de sub control? Sunteti la mare cu iubitul vostru milionar și el refuza sa dea 40 de lei pe șezlong și va pune sa stați pe jos pe prosop iar când...? (mai mult)
Hey TPU, eu sunt fată, dar sunt lesbiană, mă simt atrasă de femei, însă doar de cele mature, îmi plac femeile care au peste 37 de ani, cum aș putea să cuceresc o doamnă de maxim 40 de ani,...? (mai mult)
La începutul anului am început să mă întâlnesc cu un bărbat pe care l- am cunoscut pe internet, mă înțelegeam bine cu el și cred el mă plăcea. Nu am mai vorbit cu el de vreo lună. Aș vrea...? (mai mult)
Este urinatul la barbati o metoda de contracepție?
Ce poziții sexuale și acte sexuale sunt permise la oamenii religioși? Rog seriozitate
TPU ma masturbez foarte des pe zi, am 16 ani. Cand ejaculez nu mai e placerea pe care o am si sperma mea parca a devenit ca lipiciul si se farâmă in bucățele ca budinca și eu cred că e de la prea...? (mai mult)
Eu încep să observ din ce în ce mai mult asta - merg 800 de metri și văd minim 50 de femei între 20 și 30 de ani de la arată bine până la frumoase - pe drumul ăsta văd și 50 de bărbați...? (mai mult)
De ce credeți că unii ajungem virgini pana la vârste înaintate? Am văzut că fetele se bagă în seamă cu unii băieți, noi de ce nu avem norocul ăsta și când le cerem instagramul sa vorbim ...? (mai mult)
Bună ziua. Cum testez o femeie când vine vorba de stat pe interes? De când câștig foarte mulți bani mi s- a făcut cam frica sa mai cunosc femei. Ce sa fac? Ce- i drept eu am întâlnit ...? (mai mult)
Salut TPU! Care e definiția transgen?
Dacă mi- a spus că mă place, mă tot întreba dacă mie îmi mai place de ea, mă întreba dacă stau singur pe scaun, preconizand ca ar vrea sa stea lângă mine și se uita non stop la mine, dar...? (mai mult)
Daca am făcut sex anal in perioada de fertilitate și a ejaculat în mine,iar sperma s-a scurs PE vagin, nu ÎN vagin, sunt șanse să rămân gravidă
Știu ca sunt niște întrebări mai stupide dar sincer as vrea sa aflu răspunsul la ele. "Se simte diferit sexul vaginal/oral făcut cu diferite fete? Ce diferențe sesizați ca băieți/bărbați? Comparați...? (mai mult)
Salut. Ma confrunt cu asa o problema, de câte ori am ocazia sa fac sex, încep a tremura și nu pot obține o erecție totala, chiar și dacă mi s- a sculat vreo 80%, incep penetrarea și după ...? (mai mult)
De ce vă plac bărbații înalți? Ca să nu ajungeți când îl sărutați? Voi aveți 1, 50 și el 1, 90 Și nu e vorba că emană masculinitate că si-o poate lua lejer de la unul de 1, 75
Bună seara! Am avut un moment mai intim cu iubitul meu și ma întreb dacă exista posibilitatea unei sarcini în cazul în care acesta a avut penisul în lenjerie intima iar pentru câteva secunde fără...? (mai mult)
Ce înseamnă sugar daddy și sugar mommy? Din ce știu e când cineva e în relație cu altcineva pentru bani?
Pareri despre sex si motivul poziției dvs favorite?
Bună TPU, rezolvați problema asta și să veniți cu un răspuns: Ioana îl înșeală pe Andrei cu Cristi pentru că Andrei a înșelat.o la rândul lui, cică chiar ea l.a văzut cu ochii ei, dar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!