Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 26 Februarie 2025 sunt:
Ce înseamnă sugar daddy și sugar mommy? Din ce știu e când cineva e în relație cu altcineva pentru bani?
Pareri despre sex si motivul poziției dvs favorite?
Bună TPU, rezolvați problema asta și să veniți cu un răspuns: Ioana îl înșeală pe Andrei cu Cristi pentru că Andrei a înșelat.o la rândul lui, cică chiar ea l.a văzut cu ochii ei, dar...? (mai mult)
Cat de usor se lasa o femeie insarcinata? Unii spun ca este foarte usor, altii ca o femeie nu se lasa insarcinata asa usor cum se spune. De exemplu, cunosc un cuplu (tineri 21- 25 ani) care fara nici...? (mai mult)
Ce părere aveți de bărbații care abordează femei "plinuțe"? Întrebarea iarăși e inspirata de o întâmplare personala. Acum 4 ani, am fost la bunici, la țară. Bunicii mei care actualmente...? (mai mult)
Salut. Am și eu o întrebare destul de importanta. (Sora mea are 22 de ani și si- a găsit un iubit de 20 de ani.M- am mirat când am auzit ca băiatul e mai mic decât sora mea).In general femeile...? (mai mult)
Hei TPU! De ce îmi curge sânge în timpul actului sexual? Menționez că nu este prima dată când fac.
Ați putea numi inconștiență sau disperare tentativa acelor bărbați care abordează femei pe care le- au văzut o singura data, nu le cunosc bine, nu le știu defectele sau cum ar reacționa ele,...? (mai mult)
Buna, imi poate spune cineva daca sunt riscuri pentru o sarcina neprevazuta, daca am luat pastila ellaone dupa 11 ore si spre amiaza am servit putina bere si coniac, este ceva?
Buna,TPU! Uroactiv Forte intarzie menstruatia? As dori o parere de la persoanele care au incercat.
Salut TPU. Ce însemna, , Femeie matură"? Am auzit ca cică femeile se maturizează mai repede decât bărbații. Ce înseamnă mai exact o femeie matura ca nu înțeleg? Nu râde din orice...? (mai mult)
Bună ziua! Am o nelămurire, mi- a întârziat menstruația 4 zile luna asta, pe 16 iulie am luat pastila de a doua zi.Peste câteva zile am avut contact sexual protejat în zilele când eram fertila.Credeti...? (mai mult)
Bună,de ce fetele și femeile nu au penis?
Nu ca as avea o casnicie plictisitoare sau lipsita de sex dar as vrea sa ii fac o surpriza sotului.Suntem tineri el 22 eu 23 avem si un bebe de 9 luni si adevarul e ca ma cam extenueaza baietelul in timpul...? (mai mult)
În relațiile voastre de cuplu ati fost apropiați de partenerul/parteneră voastră?
Salut TPU! Ce prezervativ se potriveste unui penis de 11cm circumferinta?
Salutare, am tot citit pe aici si am observat o dilema pe care multi o au. Poate un barbat sa ejaculeze in timpul actului sexual fara sa simta? Adica sa scape cantitati mici de sperma inainte de ejacularea...? (mai mult)
Dilema: e adevărat ca o femeie dacă primește avansuri de la un bărbat urat 2/10, îl va refuza si va crede ca încearcă sa o agreseze sexual, dar în schimb dacă apare un tip plin de mușchi, ...? (mai mult)
Buna TPU. Daca o fata/femeie care nu mai este virgina a intretinut relatii intime doar de cateva ori, iar un timp prelungit(sa spunem minimum 5- 6 ani sau chiar si mult mai mult) a practicat abstinenta,...? (mai mult)
Buna seara! Am nevoie de sfaturile Dvs. Sunt casatorita și sunt împreună cu soțul meu timp de 12 ani. Avem un copil de 8 ani. Am fost mereu fidelă soțului, dar de- a lungul căsniciei s- au întâmplat...? (mai mult)
Buna, o problema mai delicata. Am cautat intr- o zi pe telefon, , lesbiene " si orasul. Si al meu a vazut cred..., ce as putea sa ii zic ..ca sa nu creada ceva despre mine? Eram doar curiosa de lucruri...? (mai mult)
Bună! Dacă am avut contact neprotejat, nu și-a dat drumul in mine, nu eram în perioada fertila, am luat pastila de a 2a după 2 ore, sunt șanse sa rămân însărcinată?
Userul Hammurabi a comentat acum ceva vreme la o întrebare de a mea legat de refuzurile femeilor în fața abordării, curtării anumitor bărbați, că, citez: "Trebuie să fii in așa fel de inteligent/a...? (mai mult)
Motivul pentru care vă plac bărbații de o diferență de varsta cu 20 ani mai mare decât a voastră? Aia cum că sunt mai "maturi" ati spus-o... altceva?
Cum pot să mă las de masturbare? Am 18ani.
Credeți că trebuie să fii inabordabil ca să te placă o femeie? Adică, dacă ea te întreabă dacă o placi tu să îi răspunzi cu: - Păi tu ești șatenă și mie îmi plac brunetele Sau dacă...? (mai mult)
E greșit dacă o persoana nu dorește partener toată viata?
De ce mi se pare extrem de greu si ma simt super prost cand refuz un baiat? As vrea sa scap de senzatia asta
Cum pot să mă las de masturbare? Vă rog fără miștouri. Simt Nevoia destul de des și nu vreau sa mai fac. Am 18ani.
Iubirea este efemera?
Imi poate explica cineva ideea asta "fetele mai ales vor sa fie linse si cei mai multi barbati daca nu toti 100% [trag boteanu], eu nu pot sa fac asa ceva si nu ma intereseaza asa ceva"?
⚠️SEX ORAL⚠️ Soțul meu nu vrea sa facem așa ceva, însă îl atrage ideea, pentru ca ne iubim mult și e pasionala dragostea când facem asta, însă a spus ca el a crescut cu ideea sa ...? (mai mult)
Salut TPU. Am fost in vacanta cu iubita acum cateva zile la Brasov, cu familia. Il suspectez pe tatal ei ca o abuzeaza sau ceva, mereu cand ea se ducea la baie mergea si el in aceeasi directie. Intr-...? (mai mult)
Salut. Am o întrebare pentru femei(Atenție..pentru femeie nu pentru fete*) Ați sta într- o relație în care bărbatul e mai mic? De ex: El(24) Ea(28) El(20) Ea(24) ...? (mai mult)
Are sens, daca glandul penian este mai mare, sa fie si fie si placerea mai mare resimtita? In sensul, daca e mai mare sa aiba mai multe terminatii nervoase.
Bună, ce părere aveți despre o fată care cere să se pupe pe gură cu un băiat, deși ea recunoaște că mai vorbește cu alți băieți dar nu vorbește chestii serioase cu ei, pe deasupra are...? (mai mult)
Buna, M- am îndrăgostit nebunește de un băiat, el nu mă cunoaște însă eu îl cunosc foarte bine. Credeți- mă că țin foarte mult la el, însă el e mult mai mare decât mine și nu prea cred...? (mai mult)
Cand iei anticonceptionale corect, ești protejată în orice moment al zilei? Chiar și imediat dupa ce ai luat pastila?
Cum pot fi unele femei (atenție! femei de 30+ , nu fete de 15- 16) atât de credule și naive? Întrebarea e inspirata de întâmplarea unei colege de muncă. Ea are 34 de ani. S- a măritat pe ...? (mai mult)
Salutare, vreau sa aud si parerea voastra. Conteaza bodycount- ul unei fete/baiat pentru voi? Pe scurt, eu si prietena mea suntem impreuna de un an. Am trecut prin multe impreuna, locuim impreuna...? (mai mult)
Credeți că există prietenie între un bărbat și o femeie? Eu nu cred că exista și nu va exista niciodată.
Întrebarea adresata celor care afirma că "toate" femeile refuza un băiat/bărbat simplu și muncitor in favoarea unui "Chad". De ce refuza ele pe acel tip simplu dar muncitor in favoarea unui Chad?...? (mai mult)
Când faceți sex nu vă simțiți rușinați/rușinate?
Intrebare pentru femei. Frumos cu bani puțini? Sau urât cu bani mulți? FUNDA
Sexul în mașină – cel mai bun cadou pentru persoana dragă!?
După menstruație am observat ca îmi curge un lichid, ce poate fi, e normal?
Am făcut sex cu iubitul meu dar când m-a penetrat, nu a întrat adânc abia a atins iar după au început sa ma doară pereții vaginali. Pot spune ca nu mai sunt virgina? (asta a fost prima data)
Hii TPU, știti cumva daca uleiul de argan se poate folosi și în timpul contactului sexual pentru o mai buna aderența?
Care e mai bun sexul anal sau în vagin?
E adevărat ca oamenii de culoare neagra sunt cei mai dotati barbati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?