Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 27 Februarie 2025 sunt:
De ce femeile aleg să își înceapă viata sexuală la 12-14 ani Nu spuneți că nu e așa fiindcă majoritatea dacă le întrebi niciuna nu depășește 15 ani.
Salut TPU! Sunt într-o criză de sexualitate. Până acum m-am identificat ca bisexual, dar am început să cred că mă consider așa doar ca să îmi dezamăgesc părinții.Are cineva vreun sfat?
Am o problema cu fetele. Am 26 de ani si sunt singur chiar daca arat ca unul care face sala de cativa ani. Am patit de cateva ori sa observ ca fetele se uita la mine si au impresia aia "asta sigur are ...? (mai mult)
Dacă am vorbit cu o fată o luna prin mesaje și a vorbit și ea cu mine, de ce m-a scos de la follow tocmai acum?
Salut TPU! Sunt intr- o relatie cu o tipa de aproape 4 saptamani, vorbim in fiecare zi. Numai cand o intreb daca vrea sa iesim afara, cauta scuze, tot felul de scuze banale iar pe mine ma enerveaza ...? (mai mult)
Buna ziua. Luna trecuta pe 25.06 am luat postinor 1, la 5 zile am avut acea sângerare de 4 zile dupa pastila de a doua zi, iar pe data de 17.07 trebuia sa vina menstruația însă nu a venit. Ma ...? (mai mult)
Buna ziua dragii mei! Am o intrebare putin stânjenitoare … Ce se intampla daca in timpul epilării cu ceara in zona vaginului, ceara intra in orificiul vaginului? Dau fundița
Femeile chiar simt ceva cand fac sex VAGINAL? Nice ar fi sa raspunda doar femei, ca nu stiu daca unor bărbați de aici nu li s- a intamplat ca femeia sa mimeze orgasm/placere. Eu de exemplu nu simt...? (mai mult)
E vreo problemă dacă rămân virgin toată viața? Eu nu vreau să mă căsătoresc sau să am vreun copil și nu văd rostul să fac sex că- i așa moda, să ai cu ce să te lauzi. Lumea râde de ...? (mai mult)
Știți vreo pastila care sa mă facă vreo jumate de ora sau ora sa pompez fara sa mă termin repede?
Buna ziua, am vrut sa va spun ca eu am facut cum sa spun массаж простаты pe rusa si pe urma a fost placut, dar pe urma a inceput sa apara multe ganduri rele. Ma fac in gay sau trans sau...? (mai mult)
Pun această întrebare la categoria asta pentru că are legătură. :) Cei care aveți TPU de mult timp, sunt sigură că- l știți pe utilizatorul corbulalbrosu. El era cel mai activ pe gategoria dragoste...? (mai mult)
Poti sa ramai insarcinata daca isi da drumul in tine cand esti pe stop?
Bună! Sunt foarte îngrijorată Mi- a întârziat menstruația 10 zile, astăzi am făcut un test de sarcina dar rezultatul a fost negativ Acum câteva zile am avut o mica sângerare de culoarea maro...? (mai mult)
Salut TPU! Am și eu o problemă. Cum ar putea iubitul meu să reziste mai mult când facem sex. Pentru că el rezistă doar juma de ora si eu vreau mai mult.
Intrebare urgenta! Deci azi o sa ies cu un baiat dupa mult timp si faza e ca aseara am avut un conflict.Noi cand iesim el mereu ma pupa si asa, eu doar il imbratisez, nu l- am pupat vreodata.Mi- a zis ...? (mai mult)
Dacă nu m-am masturbat de 1lună jumate e normal să-mi iasă din lichid fără să o fac? Am 18ani.
Ce conține lichidul preejaculator (Sperma) și ce vitamine are? Prin ce se reproduce? Dau funda pentru cel mai bun răspuns!
Buna! Am și eu o mica problema și rog seriozitate. Pe data de 1 și 7 Iunie am întreținut relații sexuale dar protejat, totuși mi- e putin teama și am bănuiala sa nu se fi întâmplat ceva. Am...? (mai mult)
Buna dimineata tuturor! Am o intrebare, iubita mea de vreo 2 saptamani a inceout sa se simt rau sa aiba greturi si ameteli de cap, inainte eu sa plec din tara am facut dragoste cu ea in ultima zi de ...? (mai mult)
Salut, am (17 ani) sunt o persoană care gândește prea mult intr- o relație. Urmeaza să ma vad cu iubita mea (15 ani) (cand va incepe scoala )cu care am fost intr- o relație la distanta cam 5 luni,...? (mai mult)
Buna TPU! Am avut ejaculare pe sâni, m- am șters cu șervețele uscate, m- am îmbrăcat iar apoi, după ceva ore (fără sa ating vaginul sau sa ma dezbrac măcar) m- am spălat pe mâini. Dupa toate...? (mai mult)
Bună,eu sunt BI și am discutat pe net cu o fata vreo 4 luni și m-am îndrăgostit de ea, mor după ea și ei îi plac băieții și nu stiu ce o să zică când îi spun asta.
Buna TPU.Am 12 ani si sunt baiat.Sunt curios daca sexul oral se poate face cu prezervativ.
Buna seara TPU, De câteva zile ma tot gândesc dacă sa ii zic mamei ca sunt insarcinata sau nu. Îmi e frica sa ii zic pentru ca de fiecare dacă când o sa ne certam sau ceva o sa îmi scoată ochii...? (mai mult)
M- am întrebat mereu cum acele femei care se prostituează la margine de șosea, nu le e teama de riscurile la care se supun când fac sex cu mai mulți bărbați pe zi, în special când fac sex oral. ...? (mai mult)
Cine a inventat sexul?
Cum poate cineva intelege iubirea fata de o persoana si cum poate ajuge sa o simta? De ex: Cum poate copilul cuiva sa inteleaga iubirea parintilor(presupunand ca- l iubesc) si cum poate sa simta iubire...? (mai mult)
Idei de poziții sexuale pentru începători care le poți face într-o casă părăsită? (fără răspunsuri proaste!)
Care sunt șansele ca în club să pleci cu una acasă în pat? Toată lumea spune că acolo se agață ușor, dar ce e diferit acolo față de stradă, terasă, magazin sau alte locuri unde se agață...? (mai mult)
URGENT :( Am o întrebare și m- ar ajuta enorm dacă mi- ar răspunde cineva... Azi dimineață am avut un moment mai intens cu iubitul meu, în sensul ca ne- am excitat reciproc cu mana, eu fiind...? (mai mult)
Când un cuplu se îmbrățișează, iar băiatulul "i se trezește micunealta", cum ar trebui sa reacționeze partenerii? Ar trebui sa existe rușine, teamă, etc?
Ce înseamnă "a da o tură"? Am un prieten și a făcut o glumă cu "Pisi, mă dai o tură?" zicea că e ceva într-un sens mai murdar. Adică? Sunt majoră dar tot nu înțeleg.
Bună TPU, ce metode de masturbare aveți? (fără mişto)
Buna TPU. Am doua intrebari despre penisul meu. 1. Nu mi s- a rupt ata penisului, dar nu pot sa imi trag pielita pana de tot in spatele capului penisului cand am o erectie. Dar cand o trag de tot doare...? (mai mult)
Cum pot să mă las de masturbare?
Un penis de 16cm la vârsta de 18ani este mic? Mai crește?
Pe 25 mai, i- am frecat penisul iubitului meu de vreo 3- 4 ori, dar nu a ejaculat, dupa 2 ore când am ajuns acasă m- am atins pe mine jos în vagin cu un deget*in acele 2 ore eu am atins si alte lucruri...? (mai mult)
In prezervativ era un lichid alb.Ce poate fi? Nu am ejaculat. Sunt sanse sa ramana gravida?
Din câte văd și simt, cred că am fimoză. Aș vrea să știu la ce vârstă se tratează, ce se întâmplă dacă nu se tratează și dacă se pot întreține relații intime, dacă există dureri...? (mai mult)
Salut, din câte vad și simt, cred că am fimoza. Aș vrea să știu cum se tratează, la ce vârstă și ce se întâmplă dacă nu se tratează. În plus, se pot întreține relații intime cu așa...? (mai mult)
Salut! Susțineți LGBTQ? Pentru cei care nu știu LGBTQ este o prescurtare pentru Lesbian Gay Bisexual Transgender și Queer.
Mai există în iulie 2023 aplicații sau website-uri care nu sunt fake pentru dating (doar bots și scams)?
Salut. Ce faci cand partenera cu care esti intr- o relatie de ceva vreme decide ca vrea sa fumeze tu nesuportand fumul/ tigarile? Practic simt ca vomit cand imi vorbeste de aproape. am luat- o nefumatoare,...? (mai mult)
Unde as putea găsi o relație cu beneficii? Exista vreun site decent specific?
Buna, am și eu o intrebare. Pe 10 Iulie eu și iubitul meu am facut sex protejat, dar prezervativul s- a rupt fără să ne dam seama, am mers la toaletă și am făcut pipi chiar dupa. A doua zi am...? (mai mult)
Salutare tuturor! As vrea sa va povestesc și eu problema mea ca să ii zic asa :) Sunt băiat, am 19 și sunt virgin :)) Ca să o iau de la început, ar trebui sa va spun ca am avut o singura relație...? (mai mult)
Bună, am făcut fără prezervativ și mi- e teama când am fost la baie am văzut ca îmi curgea un lichid, iubitul meu a zis ca nu si- a dat drumul și nici nu a durat, a băgat- o și îmi era frica...? (mai mult)
Eu cu iubitul suntem impreuna de aproape 2 ani. Cu toate ca stiu raspunsul chiar as mai vrea si o opinie din partea altcuiva. In timpul weekendului tot vrea sa- i trimit videoclipuri cu mine in timp ce...? (mai mult)
După câte întâlniri sa ii cer sex unei femei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alex Velea
Esti fan Alex Velea? Te provocam sa rezolvi chiar acum urmatorul quiz!