Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Am o întrebare adresată în principiu fetelor: Dacă o fata (ne plăceam reciproc, clar) pune stop unei prietenii pe motiv ca nu vrea o relație și ca nu simte nimic. Iar după un timp întreabă...? (mai mult)
Buna! Am o problema, sunt foarte ingrijorataaaa, nu mai pot, am cedat psihic. Am luat escapelle si nu stiu daca eram la ovulatie si am vazut ca nu isi mai face efectul daca eram la ovulatie (era deja...? (mai mult)
TPU am nevoie de ajutorul vostru și vă rog persoane mai mari care au de dat o părere vă rog să vă faceți timp și să citiți. Vă spun în mare parte povestea ca să înțelegeți. Am 18 ani și...? (mai mult)
Ed sexuala la școala din ce clasa se preda?
Buna, oare de ce persoanele urate la aspect sunt desconsiderate de persoanele de sex opus?
Cum pot să fac să îmi crească sânii mai mari sau fundul?
Când mi- am spus părerea despre ce înseamnă dragostea și ce nu ar trebui să insemne, unii nu au fost de acord cu mine. De fapt, câțiva m- au catalogat chiar drept nebun, cum ar fi utilizatorii...? (mai mult)
Un băiat gay de 18 ani s-a îndrăgostit de mine. Ce fac?:)) Eu sunt prea mare pentru el dar spune ca ii plac băieții mai mari. Ce ați face în situația asta?
Daca fata are 20 ani, băiatul are 15 ani și vor sa faca sex, băiatul îi dă acordul și nu știe nimeni de relație lor sexuală, ce s-ar întâmpla?
Buna, am 14 ani, acum 2 zile m-am fost la jacuzi cu prietena mea, n-am avut costum de baie am stat goale și ne-am băgat în jacuzzi, aș fi putut face o infecție sau vreo boală legata de vagin?
Am o întrebare, nu mai simt dragoste fata de partenerul meu ci doar milă iar el nu vrea să mă lase tot îmi spune că mă iubește dar eu nu mai simt asta, ce sa fac sa mă despart de el?
Hei TPU, am o intrebare. Eu cu iubitul meu am incercat sa facem sex, a bagat penisul doar jumătate si a dat de vreo 2- 3 ori, dar nu a curs sange(Nu m- am mai culcat cu nimeni, el e primul). Si el...? (mai mult)
Bună, iar vin cu o chestie din asta și nu știu ce să fac. Mi- am început viața sexuală acum 4 luni, cu prietenul meu cu care am un an de relație, țin să menționez că am 18 ani, iar el 25....? (mai mult)
Iubita mea nu exista, ce fac?
Bună, toți băieții când le faci sex oral gem? Mă gândesc că dacă îi voi face partenerului meu și nu geme înseamnă că nu-i place? Fără ironii și glume
Heii! Am de două săptamani scurgeri albe fara miros, am avut contact cu iubitul meu neprotejat? Oare am ramas gravida?
Cum ar fi ca toate fetele sa fie transformate in baieti si toti baietii sa fie transformati in fete? Cum ati reactiona? Ce ati face in aceasta situatie? V-ar conveni acest lucru?
Am avut un contact sexual neprotejat pe 26 August, mentruatia mi- a venit pe 8 septembrie foarte puțin sânge dar ieri am avut dureri ft puternice de burta, cum eram de obicei când îmi venea ciclu...? (mai mult)
Salut. Primele dati cand ma vedeam cu gagica mea si faceam sex rezistam aproximativ 30 min, iar cu timpul am inceput sa tin 10- 15 min pentru ca ma excit maxim. Si mai sunt momente cand ba am erectie ...? (mai mult)
Credeți că obsesia poate fi legată de incertitudinea în iubire și de speranța că acea persoană va fi a ta?
Credeți că manipularea poate fi legată de obsesia persoanei manipulate?
Am avut act sexual pe 26 august, azi mi- a venit menstruatia, nu prea este sange, dar am avut dureri de burta cum le aveam de ciclu foarte puternice, poate fi menstruatie sau sange de implantare. ...? (mai mult)
Buna, acum 5 zile am luat pilula de a doua zi escapelle, dar nu am nici un efect advers. A fost luata destul de repede, dupa 16 ore de la ruperea prezervativului.Am inteles ca trebuia sa am sangerari...? (mai mult)
Ce pot face in legătură cu durerea la sex? Sunt de 3 ani căsătorită cu soțul meu pana acum nu am avut, de cam o luna am dureri la sex, ce sa fac sa nu mai am dureri?
Buna. Mi- am început viața sexuală in iunie. A fost protejat cu prezervativ. Menstruația mea a venit în fiecare lună de atunci, însă de fiecare data slab cantitativa. Îmi curge mult, mai puțin...? (mai mult)
Dacă iau pastila de a 2 zi după un contact sexual cât la suta pot fi sigura ca nu rămân însărcinată?
După o despărțire exista regula ca foștii sa se blocheze pe rețelele de socializare. daca încă nu au făcut o și sunt despărțiți care ar fi motivul? care este părerea voastră
Salut TPU! Sunt băiat și nu o pot uita pe fosta!(am avut o relație de 5 ani și amândoi virgini)și ne- am despărțit recent(6 luni) Și nu pot face dragoste sau sex cu alte fete fiindcă mă tot...? (mai mult)
Este adevărat că manipularea este compatibilă cu iubirea condiționată, dar nu și cu iubirea necondiționată?
"Poți să iubești pe cineva și totodată să alegi să- l manipulezi?" Cum se împacă aceasta cu ideea că atunci când rănești intenționat pe cineva, acțiunea ta exprimă lipsa de iubire și ...? (mai mult)
Are ceva dacă mă masturbez când sunt la menstruatie?
Dacă o femeie căsătorită pretinde că mă iubește, dar se joaca cu sentimentele mele și mă lasă să sufăr și nu îi pasă de starea mea de sănătate, motivând că îi este rușine să fie...? (mai mult)
Are ceva dacă încep să folosesc în uri? (Am între 10 și 17 ani )
De ce s- a normalizat ideea asta, ca daca un barbat nu satisface o femeie la prima interactiune sexuala, nu ''bun la pat''? Voi realizati unde s- a ajuns cu aceasta mentalitate progresista? Si ...? (mai mult)
Bunaaa! Deci am o mică problemă cu niște teste de sarcină tip bandă de la Evrika. Acum 7 zile am făcut un test, a ieșit o liniuță și una sub acea bandă albastră, acum 3 zile la fel și...? (mai mult)
Buna, incep prin a va spune ca am 16 ani in 3 luni fac 17 :))... ideea e ca vorbesc cu un baiat de mult timp, avem atingeri, saruturi, pipăieli in zonele intime etc. ii simt dorinta sexuala, dar eu ...? (mai mult)
Salut! Am o problema mare care ma afecteaza, doar pe mine presupun... ma streseaza f rau. Sunt o cu fata de cam 2 luni impreuna, deci nu mult, ne sarutam, ne luam in brate. Dar aici e o problema....? (mai mult)
Am avut contact sexual cu iubitul meu după am luat anticoncepționale îmi pot afecta fertilitatea anticoncepționalele?
Am avut contact sexual și am simțit durere el e dur la sex.Ce pot face în situația asta?
Mi- a întârziat menstruatia 8 zile, am făcut 3 teste de sarcină până acum, toate negative, însă astăzi am mai făcut unul, inițial a ieșit negativ, dar după ceva timp, jum de oră/o oră,...? (mai mult)
Doar mie mi se pare aiurea ca după ce faci sex in secunda 2 sa te și îmbraci? mă refer intr-o relație
Bună! Am nevoie de ajutor. De ceva timp nu mai simt plăcere în timpul actului, în urma unui tratament cu ovule din cauza unei mici răni. A trecut aproximativ o lună jumătate de la tratament, nu...? (mai mult)
Bună. Acum 3 săptămâni am avut primul contact sexual neprotejat, iar la 2 zile după actul sexual mi-a venit mentruatia. Ar putea exista motiv de îngrijorare ca as putea fi însărcinată?
Bună TPU! Pe 22 am avut primul contact sexual protejat, a fost doar o singură penetrare, după aceea petting cu lenjeria intimă ma rog, acestea s au întâmplat în ultima zi a ovulației, după contact...? (mai mult)
Eu şi sotul meu ne dorim un bebe eu am avut sterilet dar am fost la medic sa mi- l scoata special pentru asta dar aş vrea sa stiu la cât timp de la contactul sexual pot face test de sarcină sa vad ...? (mai mult)
Am avut contact sexual cu iubitul meu în timpul acestui act sexual eu am avut dureri dar și după menționez ca eu și cu el suntem la al 2 contact sexual. Este normal sa am dureri? Ce pot face în acceasta...? (mai mult)
Am 16 ani aș vrea să îmi încep viața sexuala am întrebat-o pe mama dacă e de acord și a zis ca nu pentru ca sunt prea mica.Voi credeți ca sunt prea mica? Ce pot face în situația asta?
Sunt divorțată de soțul meu în urma cu un an mam recăsătorit eu cu actualul soț avem o relație bună ne înțelegem bine și ne iubim foarte mult eu am o fetiță are 6 ani el o iubește ca pe ...? (mai mult)
Bună tuturor! As avea o întrebare, cred ca destul de ciudata în legătură cu apetitul sexual. Am 20 ani, nu am avut pana acum relații sexuale și ma terifiaza gândul ca va trebui sa fac asta în...? (mai mult)
Fetelor, ce părere aveți despre bărbații care au sfârcuri mai mari? Vi se pare că acest aspect fizic are vreo importanță atunci când vine vorba de atracție sau relații? Vă influențează în...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Mario1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?