Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 27 Februarie 2025 sunt:
Adresez această întrebare, deoarece vreau să înțeleg ce e in mintea celor care fac chestii de genul. De ce unele fete care au în anturajul lor fete singure, care nu sunt in nicio relație, se...? (mai mult)
BN TPU hey mă lămurește cineva și pe mine deci până la ce vârstă creste penisul? 16 sau 21 unii zic că 16 alții zic că 21...? (mai mult)
Ce parere aveti despre persoanele care nu fac sex inainte de casatorie? Mai face cineva provocarea asta in 2023?
BN TPU hey persoanele transgender se pot bucura de plăcere în timpul actului sexual? Pot urina? Fetele care devin bataieti penisul lor va fi în erecție?
Buna TPU azi am făcut un test de sarcina si a ieșit pozitiv ce sa fac am 16 ani o sa ma omo@re ai mei dați mi niște sfaturi va rog sper sa nu faceți misto
Am avut contact sexual neprotejat cu partenera fara a ejacula in ea pe data de 24 Iulie. Ea nu mai avusese contact de aproape 1 an. I- a întârziat cateva zile si a facut 2 teste de sarcina: unul la 12...? (mai mult)
Buna ziua, de fiecare data cand am penisul in stare de erectie si incerc sa imi trag preputul in jos nu pot, adica, e ca si cand e blocat, pot sa imi trag putin preputul dar foarte putin nu pana jos...? (mai mult)
Bună ziua, TPU! Am luat anticoncepționale pe 13 și pe 14. Am făcut sex neprotejat (fără ejaculare) pe 14. Este posibil să rămân însărcinată? Țin să menționez că m- am oprit din luat...? (mai mult)
Hey baieti voi cum reacționați atunci când iubita voastră face ca purcelul în public la masa?
Am fost refuzat de o colega mai mare decat mine. Am observat la ea, zile intregi purta, copia culoarea tricoului meu de la lucru. Ex daca eu ziua respectiva aveam negru, cealalta zii purta si ea negru,...? (mai mult)
De ce dimineata se trezesc barbatii cu organul ridicat?
Salut TPU am 22 de ani si nu am avut nici o data o relatie probabil din faptul ca nu simt atractie de fete ( sunt baiat ) pur si simplu ma atras de baietii mai mult ii vad mai frumosi si mai sexosi,...? (mai mult)
Iubirea intotdeauna mi s- a parut ceva dezgustator. Poate o sa ziceti ca va trece mentalitatea asta candva, dar o am de o viata intreaga, de multi ani. Toate sentimentele pe care mi le descriu unii oamenii...? (mai mult)
Hello, guys! Am inceput sa vorbesc online cu un baiat pe care l- am cunoscut mai intai in viata reala, fiindu- mi profesor la facultate(e doar cu 2 ani mai mare decat mine totusi).Lui i- a placut de...? (mai mult)
BN TPU hey o persoana transgender se va putea reproduce adică o fata care înainte a fost bărbat se va putea reproduce adică să nască?
Buna TPU am și eu o întrebare sper sa nu faceți mișto. Eu cred ca sunt insarcinata nu sunt sigura n- am făcut încă test de sarcina. 50% cred ca sunt 50% nu, cred pentru ca nu mi- a venit menstruația...? (mai mult)
Poate e o întrebare repetitivă. Dar cum se ajunge la sex cu o fată?
Am o intrebare De la sex poate sa ti creasca sanii, soldurile sau fundul? Eu asa am auzit de la o fata, "fa mult sex si iti va creste sânii cum am facut eu" Chiar e adevarat? vreau si o explicatie...? (mai mult)
Poți sa ramani însărcinată dacă faci sex in a 4 a zi de menstruație?
Am avut contact sexual acum 11 zile, la o saptamana dupa ovulatie. Menstruatia trebuia sa vina acum 3 zile si azi am facut testul de sarcina evrika si a iesit negativ. Sunt sanse sa fiu insarcinata sau...? (mai mult)
De ce baietii din ziua de azi sunt asa? Adica gen eu am un iubit dar cand mergem de mana pe strada il vad cum se uita dupa alte fete si daca ii zic ceva el zice ca nu e adevarat esti tu nebuna Noi oricum...? (mai mult)
Am luat o pastila contraceptivă după 15 ore de la primul contact sexual, iar al doilea după ce am luat pastila...mă puteți ajuta va rog frumos cu un sfat? Pot rămâne gravidă?
Hello TPU, deci vreau sa va intreb ceva dar sa nu ma luati la misto, vreau niste raspunsuri care au si argumente clare. Deci impreuna cu iubitul meu ne am masturbat reciproc, iar el mi- a bagat degetele...? (mai mult)
Bună TPU, ce tehnici de masturbare îmi puteți oferi? (sunt băiat)
O relație se formează la un loc de muncă comun, la un sport comun sau la facultate? De ce nu se mai abordează pe stradă sau se considera hartuire, de feministe?
Hey, am 17 ani. Credeti ca e ok sa am contacte sexuale cu iubitul meu de 22 de ani in fiecare saptamana? Ne stim de cand eram mici, nu am avut niciodata nicio problema, e super intelegator si daca nu...? (mai mult)
Sunt impreuna de 3 luni cu o fata si momentan nu ne-am pupat deloc, doar imbratisari…Credeti ca e ceva in neregula?
Bună ziua, am luat pastila de a doua zi doar ca nu prea am simptome de greata sau dureri de cap cum spun unele persoane ca le este foarte rău. adică am foarte rar o stare de greata sau sa ma doară...? (mai mult)
Buna TPU, am revenit cu o intrebare poate puțin stupida, sunt destul de informata despre aceste lucruri, dar totuși a fost prima data și vreau sa fiu foarte sigura pentru ca părerile sunt împărțite....? (mai mult)
Bună ziua! Am o nelămurire legată de un anumit aspect.Am avut un moment mai intim cu iubitul meu, în care acesta si- a atins penisul pentru câteva secunde (nu a ejaculat, ultima ejaculare a avut ...? (mai mult)
Se dă următorul caz: un bărbat căsătorit se întâlnește pe ascuns cu o femeie mai tânără decât el. Fac sex, se sărută, etc. Dintre cei doi, doar ea are mustrări de conștiință, el...? (mai mult)
Buna! Stiti niste medicamante pentru cresterea potentei? Mie imi moare penisul cand vreau sa fac dragoste cu iubita mea.
Intrebare m- ai ales adresat fetelor. Ce atributii trebuie sa aiba un baiat la 28 de ani, care de ex vrea sa cucereasca sa starneasca interesul unei femei de 35 de ani. Sa zicem ca femeie e citita, ...? (mai mult)
Buna. Daca fata are 20 este în Ro și el 40 in Grecia, divorțat iar copilul este la mamă, iar el o cheamă pe tânăra în vacanta pe banii ei cu speranța unei relații el fiind motociclist și libertin,...? (mai mult)
Acum cateva zile stateam cu iubita mea, nu vreau sa intru in detalii, dar am realizat ca am ejaculat precoce, purtand doar lenjerie intima. La un moment dat ea se urca pe mine, fara a purta lenjerie...? (mai mult)
Ma uitam pe un live și am văzut pe unul urat sărutând pe una frumoasa foc. Aia era și puțin beată. E normal să am invidie sau e normal ca fetele în ziua de azi sa se îmbete pana nu mai știu...? (mai mult)
Buna, am o intrebaree, mi-am inceput viata sexuala acum 1 sapt si ceva iar de 2 zile am mancarimi si ma ustura in zona intima. Imi puteti spune daca a mai patit cineva la fel sau de la ce e?
Hei, am nevoie de sfaturi, sunt stresată. Menstruația am avut- o 3- 8 iulie, iar pe 9 a venit iubitul meu la mine. Nu am făcut nimic, deci e totul okay. Pe 11 însă a venit din nou la mine și ...? (mai mult)
Sunt baiat am 28 de ani. Pot spune ca sunt destul de deschis, glumet, simplu, empatic, apreciez oamenii cu bun simt, sunt mai serios putin, inteligent nu dar nici prost, urat nu pot spune ca sunt...? (mai mult)
Helloo. Sunt confuz cu abordarile in legatura cu fete/femei. Care este abordarea corecta, sau daca este una ideala. Ok, sa zicem ca te priveste frumos, iti vorbeste, simti ca poate fii ceva. 'Clar...? (mai mult)
Mi se pare mie frustrant sau majoritatea fetelor pe care le abordeaza omul, daca arati o intentie ok, si mergi mai departe sa zic asa arati ca esti dragut, numit nice guy, ii faci cateva complimente,...? (mai mult)
Am 20 de ani si ma intalnesc cu un barbat de 35. Stiu ca nu ma iubeste, iar eu de asta as avea nevoie, insa macar nu e agresiv cum au fost altii. Eu lucrez la o cafenea si el e IT- ist intr- una din...? (mai mult)
Povestea e lungaaa si prea multe chestii "importante " dar pe scurt ne- am cunoscut, placut, am petrecut timp impreuna (doar cand el putea deoarece se presupune ca jobul lui ii ocupa 90% din timp spusele...? (mai mult)
Am pus o întrebare simplă femeilor, de câte ori fac dragoste pe lună și nu le-a convenit să răspundă niciuna. Ia să vă aud pe voi bărbații atunci De câte ori faceți sex pe lună?
BN TPU, hey de ce mereu când încerc să fiu cu cineva îmi dă FAIL OUT? Eu nu îș chiar nașpa, am un prieten, problema e când ne vad fetele in sat incep să își dea ghioante și să râdă, ...? (mai mult)
Nu isi doreste relatie cu mine, dar de fiecare data cand iesim afara ne imbratisam, mozolim, etc si pe langa asta isi doreste sa faca sex cu mine. Ce as putea face in aceasta situatie?
De ce am sânii foarte moi?
Salut! Am o intrebare.Sunt fata,cum as putea excita un baiat,gen cand iesim afara sau asa, apoi stiti ce urmeaza.Dar vreau sa stiu cum.Nu am chef de răspunsuri aiurea, scrieti doar cum sa o fac!
Am o curiozitate și eu, astia de faceți sex și după căutați pastila de a doua zi pe TPU voi ca și cuplu comunicați? Sau măcar știți unii de altii că postați aici?
Daca am facut de 2 ori sex neprotejat in decurs de 20 de ore, iar la a 2 a partida dupa o ora i-am dat iubitei mele pastila de a 2 a zi, pastila se aplica pentru ambele partide?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!