Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 28 Februarie 2025 sunt:
Salut. Stiti ceva pastile pentru rezistenta la pat care sa fie ok? Se gasesc in farmacii? Este cineva care a folosit si a avut efect?
Ce inseamna : De mai manga otzara mij?
Hey TPU, am și eu o curiozitate mai neobișnuită, un bărbat trans poate avea erecție? (adică o femeie care și- a făcut schimbare de sex și acum este bărbat) poate avea erecție și spermă..rog...? (mai mult)
De ce sunt foarte uda în timpul sexului? Când spun uda gen nici nu mai simt nimic atat de tare
Buna! Imi place de un băiat, dar nu știu cum sa ii spun… părinții noștri se cunosc, iar noi ne- am văzut de câteva ori când eram mici, pentru ca el sta in alt oras. Ne- am reîntâlnit acum...? (mai mult)
Hei, ma consider intr- o situatie jenanta am 21 ani si de cate ori fac dragoste cu iubitul meu dupa vreun minut de la penetrare imi iese ceva alb cumva cremos din vagin, este destul de mult si de aceea...? (mai mult)
Buna TPU! Saptamna trecuta am blocat un băiat pe messenger dar nu l- am ținut mult la Block vreo 4 zile, după care l- am deblocat.Aseara am primit un mesaj de la el spunandu- mi ca de ce l am blocat...? (mai mult)
Buna tuturor, prietena mea impreuna cu mine urmam un tratament pentru candidoza, ea ovule polygynax si micogal, iar eu doar micogal. Am avut in ultima vreme contact sexual dar doar protejat. Pe 26 trebuie...? (mai mult)
Părere despre următoarea situație:dupa ce termin o partita de sex, chiar daca ejaculez și practic se termina toată treabă, rămân încă erect dar nu mă refer la 2 sau 5 minute.De multe ori chiar...? (mai mult)
Ejacularea precoce se poate intampla si din cauza preputului?
Buna/salut, am o problema minora, imi pot decalota penisul foarte usor fara sa am dureri dar imi doresc ca acesta sa se decaloteze singur atunci cand este sculat, iar in stare flască sa rămână normal....? (mai mult)
Helău tuturor. Sunt într- o situație în care nu am mai fost până acum și vreau să văd cum ați trecut peste dacă v- ați aflat și voi vreodată prin așa ceva. Am 20 de ani și mă mir cum ...? (mai mult)
Intrebare doar pentru barbati: voi cu ce instrumente va radeti organul genital?
Salutare! De curând mi- am început viata sexuala (aproape o luna), întotdeauna am făcut sex protejat doar ca am observat o schimbare la penisul meu. Preputul pare ca se duce mult mai în spate iar...? (mai mult)
Credeți că unele persoane chiar dacă înșela (unu sau ambi ) Se mai pot împăca? Se mai merita sa te inapaci cu acea persoana?
Salutare! Nu știu sigur de ce se intampla... acum câteva zile în timp ce voiam sa fac sex cu prietena mea, la un moment dat pentru ca voiam sa o facem într- un anumit fel și îmi punea multe întrebări,...? (mai mult)
Hei! Daca o fata dupa primul contact sexual are greturi chiar daca baiatul nu s-a terminat in ea=)) poate ramane insarcinata?
Buna! Am întreținut relații intime cu iubitul meu, țin sa spun ca eram in perioada ovulației, s- a întâmplat fără prezervativ, doar câteva secunde, apoi l- am folosit, dar el oricum nu și-...? (mai mult)
Bună! Am o intrebare..cum imi dau seama daca m-am născut cu himen sau fără? Menționez că sunt virgină!
Bună, aș vrea sa ma apuc de videochat sau only fans pentru ca as vrea sa ma mut singura, eu stau cu ai mei. Si știu ca din astea se fac extrem de mulți bani. Ar trebui sa imi pese de ce va zice lumea...? (mai mult)
Dacă am ovulat după ce am luat pastila de a doua zi, înseamnă ca nu si a făcut efectul?
Salut! De 2 ani mă tot chinui să scap de o candidoză am fost la 3 medici am folosit biazol, triderm cremă, clotrimazol Slavia cremă mă spăl de 2 ori pe zi fară niciun rezultat Nu înțeleg de...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare, iubitul meu vrea să facem sex oral, dar mie imi este putin scârbă! Ce ar trebui să fac ca să trec peste asta?
Buna, as dori un sfat, si fara sa ma judecați. Imi place foarte tare de un băiat de mult, insa nu mai vorbeam, este într- o relație de un an..Ieri mi- a propus sa ieșim, el nu știa ca eu știu...? (mai mult)
Hey TPU, nu- mi vine să cred că am ajuns să scriu pe acest site, dar eu sunt o femeie de 35 de ani, iar fiul de 19 ani al prietenei mele de muncă de fiecare dată când suntem singuri și mă îmbrățișeaza...? (mai mult)
Este normal ca iubitul meu sa se gandeasca la prietene de- ale noastre cand se masturbeaza? Suntem impreuna de 5 ani si mi- a recunoscut ca atunci cand se masturbeaza se gandeste la mine, la vedete si...? (mai mult)
Buna, as avea nevoie de câteva răspunsuri, mie de la bun început îmi venea menstruația neregulat, în ultimele 7, 8 luni o început sa îmi vina regulat, faza ii ca luna asta încă nu o venit,...? (mai mult)
Salut, daca ies la o ''intalnire'' cu o fata si vine si prietena ei, trebuie sa-i aduc si prietenei ei o floare?
Buna TPU, in urma cu cateva zile am facut sex cu iubitul meu si nu aveam prezervativ asa ca am folosit metoda retragerii, vreau sa va intreb daca considerati din detaliile pe care le ofer sa- mi spuneti...? (mai mult)
Bunaaa, as avea și eu nevoie de ajutor, în primul rând fără jigniri și răspunsuri ieșite din comun, în al doilea rand as vrea sa spun ca am 19 ani, îmi puteti spune și mie cum m- as putea...? (mai mult)
Buna, am o întrebare foarte importanta si vreau răspunsuri cat de sincere posibil. Iubitul meu a ejaculat pe degetele mele, țin sa menționez ca m- am șters pe mâini de o saltea dar nu așa de bine....? (mai mult)
Fetelor, ati avea o relatie cu un baiat mai scund decat voi?
Bună ziua, în luna noiembrie am aflat ca sunt gravida, la o săptămână sau doua am pierdut copilul, după ce am fost la doctor mi- au dat niște pastile (antibiotice) iar eu am luat mai multe, ...? (mai mult)
Există în Ro un forum popular pe tema dating/masculinitate, celibat involuntar? Ceva pe stilul: https://nomoremrniceguy.com/forums/
Salutare, am 24 de ani si nu am avut niciodata o iubita pentru ca ma consider incapabil de asa ceva, dar ma rog asta e alta discutie. As dori sa va intreb daca am un penis de 17 cm ar fi suficient in...? (mai mult)
Buna! Care pastila e mai buna Escapelle sau Ella One?
Daca sunt virgin, îmi pot stăpâni erecția prin diferite exerciții? Sau trebuie mai întâi să știu cum e sa faci sex?
Hey TPU! Dupa ce am facut sex protejat cu iubitul meu, prima oara, a fost ok. Nu ma simteam diferit sau ceva, dar dupa ce am facut- o a doua oara dupa cateva ore a inceput sa ma usture si sa ma doara,...? (mai mult)
Hei, deci nu stiu cum sa îmi fac o iubita. Am mai străbătut cearsafuri dar niciuna nu a mers mai departe de atat. Ce sa fac?
De ce nu le place la fete când le spui: " draga mea" "ești frumoasă" "Îmi placi" "Ești draguță" "Frumoaso" În schimb le place: "Nu- mi place de tine" "Nu ești pe placul meu" "Nu ești ...? (mai mult)
Salut Sunt bi. Și am un iubit. Suntem într- o relație destul de serioasă și suntem împreună de vreun an jumate. Familiile se cunosc și ne susțin. Acu câteva luni ne- am mutat împreună. Iar...? (mai mult)
Credeți că tot mai multe femei cedează la prima intalnire? Adică sunt aduse în pat?
De ce fetele caută barbati cu 7-8 ani mai mari decât ele?
Bună, am și eu o întrebare. Aseară am visat că persoana pe care o iubesc mă săruta în vis și efectiv i- am simțit buzele și un sentiment de fericire care îți străpunge inima. Totuși de...? (mai mult)
Hey, salut, am 21 de ani si am o intrebare, vreau sa aud păreri de la voi fetelor, sunt virgină si as vrea sa imi încep viata sexuală. Am o curiozitate, ce simti? Doare? Cum sa te protejeze? ...? (mai mult)
Buna.Am început să iau Logest dar problema este că îl iau din a 7 zi de după ciclu menstrual.Este ok? Adică la un contact sexual neprotejat cat de eficient este? Oare sa iau și Escapelle pentru...? (mai mult)
Este eficientă pastila de a doua zi, luata după 22 de ore de la actul sexual neprotejat, cu ejaculare? Eu eram in acea perioada a fertilității
Băieți cum puteți rezista fetelor frumoase care se plâng la voi?
În timpul actului sexual fumați? Exclus plozii până în 18 ani
Salut TPU! Sunt baiat de aproape 19 ani si ma confrunt cu ganduri si ideologii create de mine care nu imi mai dau pace in timpul noptii. Mi- a venit si mie perioada in care hormonii au venit la putere(17...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!