Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 28 Februarie 2025 sunt:
Ăștia cu incel de ce nu dau o șansă și la fetele urate? Nu e cam ipocrizie?
Buna! Vine ziua iubitului meu și vreau sa- i iau niște papuci de 1500de lei. Nu fiți răutăcioși, dacă îmi permit și îl iubesc nu vreau sa aud comentarii.Ideea este ca vreau sa ma asigur ca ...? (mai mult)
Buna seara, Sunt un baiat la 19 ani care tocmai a avut primul lui contact sexual. Dupa actul sexual. Am obsevat ca 'ata' nu s-a rupt. Ce inseamna acest lucru?
Am o colega de lucru care nici in ruptul capului nu vrea sa spuna nimic personal din viata ei. Este atat de discreta. O zis ca doar amicie vrea, nimic sa implice emotional. Intrebarea e daca poti face...? (mai mult)
Deci, am 30 de ani și încă sunt virgin, efectiv nu am avut niciodată o prietena. Cel mai probabil datorită faptului că sunt urat cu spume. Nicio fata nu a fost vreodată interesata de mine. Faptul...? (mai mult)
Bună tuturor, păi poate sună ciudat dar anul care vine băiatul pe care îl plac se muta la altă școală, dar eu chiar îl plac din toată inima. L- am plăcut de doi ani și nu știu ce să fac...? (mai mult)
Buna, am împlinit 16 ani și mă confrunt cu o problema mare. Sunt gras și am penisul puțin curbat în sus și măsoară 10- 10, 5 cm daca îl masor pe curbura și pe lungime are vreo 9 și ceva și...? (mai mult)
Buna TPU. De ce un cuplu trebuie sa isi demonstreze iubirea si prin relatii sexuale si nu doar prin cuddle-uri, saruturi, cadouri, timp de calitate si gesturi romantice? Multumesc mult!
Buna TPU. Daca baiatul foloseste 2-3 prezervative simultan, sansele de a ramane insarcinata se reduc? Multumesc mult!
Buna. Stiu ca pare dubioasa intrebarea dar am nevoie de ajutorul vostru. Cum poti elimina un capac din vagin fara a merge la doctor?
Ce concluzie as putea sa trag daca iubitul meu evita sa ma posteze pe retelele sociale, desi suntem impreuna de mult timp, iar in perioada asta a postat doar 2 poze cu mine la story?
Salut, e posibil sa fie însărcinată daca am folosit mereu prezervativ, pus corect, nu i-a mai venit ciclu de vreo 20 zile, are si chist pe ovar si in ultima perioada mult stres a avut…
Salut, este o fata in liceu, care imi zâmbește, imi face cu mana si odată când mergeam la laborator eram cu niste prieteni la usa si ea a venit cu niste prietene incercand sa intre in liceu, cei...? (mai mult)
Buna! Am facut sex neprotejat la a 4- a zi după ciclu, al 3- lea numar a ejaculat in mine, dar foarte putin, părea mai mult a fi apa, dar s- a întâmplat. ( menstruația la mine dureaza 3 zile),...? (mai mult)
Bună! Am 20 de ani și am o relație la distanță cu o fată de 16 ani. Suntem împreună de doi ani de zile și chiar ne iubim și ne sprijinim mereu. Ne- am văzut o singura data și chiar vrem sa ...? (mai mult)
Credeti ca virginii sunt foarte atragatori in randul fetelor? Orice fata isi doreste un virgin?
De ce imi dau drumul imediat in maxim 2-3minute? Va rog ajutati-ma
Îmi place de un băiat din clasa mea dar nu știu dacă este gay, ce sa-i zic?
Buna. Să zicem că aș lua anticoncepționale, cum merge treaba? De exm, dacă sunt pe ciclu și o iau dispare în aceeași zi sau a doua? Sau dacă nu sunt pe ciclu și vreau sa o iau dar ciclu ar ...? (mai mult)
Hey, TPU. Deci sunt într- o dilemă. Eu sunt într- o relația cu un tip de aproximativ jumătate de an, ne înțelegem super bine, sexul e bun, blablabla, tot pachetul. Însă, el mai are niște...? (mai mult)
Dacă persoana pe care o plac stie ca sunt îndrăgostită de el, de ce ma face sa ma simt prost atunci când e cu sotia lui? Gen ii aduna scamele… o mângâie? M-am simțit îngrozitor …
Bună seara! Poate să vină menstruatia la 28 de zile și la copii (fără iubit și fără contact sexual)?
Bună! Am si eu o intrebare..am 18 ani si vreau sa imi incep viata sexuală impreuna cu iubitul meu care are 37 de ani stiu ca diferenta dintre noi este destul de mare, dar la fel de mare este si iubirea...? (mai mult)
Credeți că un virginitatea la un băiat care are peste 20 de ani poate fi un motiv de mândrie nu doar ceva care să îl demoralizeze?
Buna TPU, am o intrebare putin mai ciudata. Am o relatie de o o luna si 2 sapt cu iubitul meu care e Arab. Am dormit foarte multe nopti impreuna dar nu a incercat sa faca nimic sexual cu mine. Este un...? (mai mult)
Hey lume, cum ati reactiona dacă partenerul/a va alinta cu "bunicule/bunico"?
Hey fetelor, cum reacționați atunci când iubitul vostru va propune sa va mutați la el dar punctează următorul aspect "auzi, da sa nu iti închipui ca ne vom căsători, asta e de proba"? Cum gestionați...? (mai mult)
Bună, TPU. Am o întrebare scurtă. Este ciudat că- mi place să- i spun iubitului meu "tati" chiar dacă este mai mare decât mine cu doar 2 ani? Am auzit păreri diverse în viața de zi cu zi și...? (mai mult)
Fete virgine la 18-20 ani? Fiți sincere. Dau funda
Întrebare rapida.Mi- a venit menstruația mai repede cu 3 zile (probabil cum am fost stresata și asa ) și acum după ce s- a terminat ma dor sânii ca și cum ar trebui să- mi vina din nou. Credeți...? (mai mult)
Cum sa-l atentionez pe prietenul meu ca ma neglijeaza, fara sa-l supar?
Hei, TPU! Am și eu o curiozitate. De ce la nivel de societate este văzut ca ceva negativ să te căsătorești pentru bani (din interes)? Dacă eu vreau un bărbat potent financiar care să mă întrețină...? (mai mult)
Am facut sex cu prezervativ cu iubita mea, dar nu i- a mai venit ciclul de vreo 20 de zile, protejat a fost de fiecare data, ii este frica de o sarcina, si este foarte stresată, are chist pe ovar,...? (mai mult)
Hey baieti, cum reacționați atunci când ii propuneți iubitei voastre sa se mute împreună cu voi și ea va spune ca nu are de gând sa facă curat, sa gătească și sa spele fara un inel pe...? (mai mult)
Am facut-o cu iubitul meu,fara prezervativ si mie nu mi-a venit stopul pana acum, mai am si niste crampe, oare sunt insarcinata?
Salutare! Vreau sa apelez la voi, va rog, pentru a- mi spune dacă cel mai bun prieten al meu chiar îmi este prieten. Suntem prieteni de la 6 ani, acum avem 25 de ani. Ne cunoaștem foarte bine ...? (mai mult)
Buna TPU. Eu cu iubitul meu am făcut doar sex oral pana acum. Ultima data acesta s- a atins pe penis având lichid preejaculator pe degete, s- a șters pe tricou si dupa a început sa m- a atingă in...? (mai mult)
Diareea în timpul celor 7 zile de pauză la anticoncepționale scade protecția?
Ce sa fac daca am facut o masturbare mai excesiva si mi s-a rupt putin din ata?
Bună, TPU, vă cer aici părerea pentru că nu am cum despre asta în viața reală. Pe scurt: Sunt o studentă de 22 de ani și deși viață mea este relativ fără probleme, în dragoste nu am ...? (mai mult)
Am o problema. Prietenei mele trebuia sa ii vina ciclul și cu doua zile in urma m- am jucat cu clitorisul și când a venit data sa ii vina ciclul nu i- a venit și i- a întârziat încă o sapt și...? (mai mult)
Bună-ziua. Am 52/51 de kg la 13 ani împliniți de 2 luni. Ar trebui penisul meu sa aibă 8, 5 cm? Dacă nu, spuneți-mi va rog ca sunt îngrijorat pentru viitorul meu.
Buna, ma puteti ajuta cu niste sfaturi va rog? De o perioada am o senzatie de neliniste in legatura cu iubitul meu, simt ca ma iubeste dar uneori mi se pare distant, cel putin cand suntem la munca,...? (mai mult)
TPU, de ce bărbații care nu reușesc să își facă iubite de vârsta lor ( mă refer la bărbații maturi ) încearcă să agațe fete minore? Întreb asta, pentru că mă uit la Justițiarul de ...? (mai mult)
Bună. Întrebare pentru fete. Ce faceți când aveți nevoie de sex?
Baieti, ce parere aveti de iubitele voastre cand va fac oral? Va este greața sa o pupati dupa?
Bună seara colegi, am nevoie de puțin ajutor, vă rog să răspundeți doar care știți cu adevărat! De curând am avut un handjob și respectiva fără să îi cer a scuipat pe mâna și după ...? (mai mult)
Salut, cine îmi explica cum pot sa fac un preludiu și mai exact ce înseamnă? Am căutat peste tot dar nimeni nu îți apune cum se face sa fie mai de calitate?
Buna, am o intrebare. Daca doar am bagat putin in zona intima si timp de doar 2-3 secunde si nu eram ud in nici un un fel pe penis, exista riscul unei sarcini?
Bună. Știți cumva de ce primesc ignore, block de la absolut toate fetele pe care încerc să le abordez? Sunt un tip foarte direct, probabil aici e defectul, dar am încercat și cu indirect dar ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!