Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 28 Februarie 2025 sunt:
Salut, am facut sex cu iubita mea, totul protejat de fiecare data cu prezervativ, însă nu i- a mai venit stopul, are ciclu neregulat, dar ar fi trebuit sa vina, Menționez ca in ultima perioada...? (mai mult)
Ați făcut vreodată dragoste cu părinții în casă? Știau ca faceți? Cum au reacționat?
O parere va rog despre ce mi- a scris o persoana de sex feminin. Este loc de interpretare sau nu? Mi- a scris astfel : Gestul tau nu e prostesc. Sa stii ca am zambit si am apreciat ca ai fost atent ...? (mai mult)
Salut TPU! Plac de mult o tipa, de cam 7 ani, iar pe parcursul acestora am tot încercat sa o fac sa mă placa, dar fără succes. După un timp mi- am pierdut speranța, dar nu pot sa, , mi- o scot...? (mai mult)
Buna TPU! daca iubitul meu nu s-a masturbat de aproape o luna m ai are in lichidul preejaculator spermatozoizi? ajutor
Buna TPU! daca iubitul meu nu s-a masturbat de aproape o luna m ai are in lichidul preejaculator spermatozoizi?
Buna! Stiti cumva pe unde mai ies fetele la agatat in Constanta?
De ce femeile se feresc din a-și trai trăi viata? Practic ne dizolva și noua șansa de a experimenta fiindcă cu toții știm că cheia spre aventuri e la ele.
Buna ziua, am si eu o intrebare mai intima, sunt cu o fata de 4 luni si ceva, ea inaintea mea a mai avut o relatie de 2 ani si ceva, precizez ca are 19 ani si eu 23, totul bine si frumos pana cand...? (mai mult)
Vaginurile alea de pe sex Shop pentru masturbare barbati, au aceeași plăcere ca și în timpul unui act sexual?
Intrebare pentru fete. De câte întâlniri aveți nevoie pentru a face sex cu un baiat? Câte dintre voi ati facut-o și la prima intalnire DAU FUNDA, doar sa fiți sincere.
Hei TPU va rog din suflet sa ma ajutati deci pe data de 21 mai eu si prietena mea am facut petting eu nu am avut lenjerie intima dar prietena mea avea lenjerie intima eu am, , mangaiat- o" cu penisul ...? (mai mult)
Buna TPU sper ca ma puteti ajuta. De la o vreme de cand ma masturbez a inceput sa ma usture puta. Ce pot sa fac? rog seriozitate si raspunsuri urgente, nu vreau sa ii spun mamei
Bună. Am avut un contact sexual neprotejat în a 5- a zi după terminatea menstruației. Având în vedere că am consultat calendarul și contactul sexual a avut loc în data de 4, perioada fertilă...? (mai mult)
Am așa niște episoade de gânduri negre. Îmi iubesc prea mult jumatatea si asta ma distruge. Doar ma gandeam si imi venea sa plang, sunt prea sensibilizată la orice vorbă de- a lui, mă trec fiori...? (mai mult)
Intrebare pentru fete. De ce nu vă plac "libidinoșii" cum le spuneți voi? Cu ce greșeli fiindcă își spun plăcerile senzuale?
Buna TPU, am o prietena de 14 ani si ea are un "iubit"de ceva timp si iubitul ala o bate si o injura si o forteaza sa faca sex cu el ca altfel o omoara. Ei sunt de aceeasi varsta, ea arata tipla gen ...? (mai mult)
Salut. Am o sensibilitate foarte mare in zona frenulumului(sub capul penisului) si aceasta ma impiedica sa am un act lung. Efectiv daca- l ating putin simt ca imi vine sa ejaculez. Aveti idee cum as putea...? (mai mult)
Căsnicia mea nu prea merge din motiv că soțul meu este foarte orgolios, se supără din orice, dacă dam de greu parcă fuge la mama lui, parca e copil. El are 33 si eu 23. Simt ca sunt o proasta...? (mai mult)
Salut. Câți din voi mai sunteți virgini după 18 ani? Ia să vă văd. La fete nu mă aștept, băieți cred că sunteți.
Rog seriozitate, am întreținut relații sexuale cu un barbat care are soție.Eu am 15 ani si el are 27.Eu stiam ca are soție dar mi- a promis ca o lasa pentru mine si sunt foarte îndrăgostită de...? (mai mult)
Salut TPU. Sa presupunem ca sunteti intr- o situatie financiara ideala si aveti bani sa aruncati pe un abonemant de OnlyFans la o tipa. Ce tip de poze v- ar satisface cel mai mult? Ce tip de continut ati...? (mai mult)
Cum să te bagi în seamă cu o fată?
Buna TPU. Inainte de a va cere o parere, as vrea sa nu judecati situatia. Vi se pare ok ca o fata sa se excite in timpul unui act sexual(la modul sa i se contracte peretii vaginali in timpul penetrarii,...? (mai mult)
Hey lume, în primul rând vreau sa facem liniște și sa ne îndreptăm atenția către utilizatoarea Freya1 în fata căreia vreau sa fac o plecăciune și sa ingenunchiez, datorită ei am găsit inspirația...? (mai mult)
Este posibil ca o persoană să renunțe definitiv la iubirea lui doar din orgoliu și prea multă mândrie? Să presupunem că partenerul/partenera i- a greșit neintenționat ( nu a înșelat sau chestii...? (mai mult)
Am auzit o teorie cum a daca te masturbezi de mult timp, la actul sexual nu mai simti placere. In cazul meu, asta s- a intamplat, la sex nu mai simt placere cam deloc. Intrebarea mea este, daca...? (mai mult)
Buna, la ora 22:00 mi-am luat pastila contraceptiva midiana zilnic. Pe la 23:15-23:30 am facut scaun normal. Pastila isi pastreaza eficacitatea? Trebuie sa iau alta pastila?
Ia sa va aud pe voi băieți. Ce faceți când aveți poftă de sex dar nu aveți relație?
Hei TPU, am o intrebare! Astazi eu si iubita mea am facut sex protejat, iar spre final am vazut un lichid alb, vascos in vagin (este de la mine sau de la ea? Posibil sa se fi prelins lichid pre de la...? (mai mult)
Este in regula daca fac un test de sarcina la 5 zile dupa contactul sexual?
Salutare, am o nelamurire! Astazi eu si prietena mea am facut sex protejat, iar la final am observat un lichid/secretie de culoare alb strers si uscatala baza vaginului sau. Chiar daca nu am ejaculat,...? (mai mult)
Bună, săptămâna asta a născut sora-mea și aș vrea sa ma duc pe la ea cu o prietena, are ceva dacă ma duc?
De ce unele femei au tendința sa devină răzbunătoare/agresive când acestea sunt respinse dpdv sexual? Vă spun eu care am întâmpinat astfel de probleme cu niște vecine de la mine din bloc. Eu...? (mai mult)
Buna ziua! Acum un an mi- am băgat 2 degete in vagin. Nu mi s- a întâmplat nimic. Nu m- a durut, nu mi- a curs sange. De vreo luna sunt speriata ca mi- am rupt himenul. Aseară am încercat sa văd...? (mai mult)
TPU e normal sa am penisul la 16 ani cam 11 cm erect? Am 1.71 înălțime și 58 kg
Daca fac sex cu o fata care e pe ciclu se va intampla ceva?
Salut! Se poate avea contact sexual dacă am luat 7 zile Mastrelle Flora PLus? Sau trebuie sa fac o pauza?
Ce parere aveti despre preludiu? Cum vedeti un preludiu bun?
Buna. Am o întrebare. Voua vi se pare mare diferența de varsta daca fata are 20 de ani si barbatul 26? Adica ar putea fi un impediment sa aiba o relatie?
Salut TPU! Am avut ''contact sexual'' cu iubita mea care este virgina. Doar penetrari acum o saptamana, neprotejat doar ca nu intrasem ''tot'' in ea. M- am spalat bine inainte de asta, am urinat si ...? (mai mult)
Hey TPU, am o curiozitate, de ce unii oameni nu vor avea niciodată o relație romantică? De ce toată lumea ii evita?
Am o colega de lucru care si- a descris viata in felul urmator : 1. nu sta pe Facebook 2. nu are televizor 3. nu prea are prieteni 4. se roaga 5. are o bicicleta Eu ceea ce nu inteleg cum totusi...? (mai mult)
Am avut un contact sexual cu iubita mea și a fost unul protejat, am verificat prezervativele, însă ea persista dureri de stomac, am zis ca poate din nefericire a ramans gravida si am luat pastila...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutați cu un sfat. La supermarket, la care ma duc frecvent, am observat un angajat nou, daca știți acolo unde după ce cumperi un aparat sau ceva te duci sa ii faci proba. Si acum 2...? (mai mult)
Hei lume! Ati avut vreodata relatii de prietenie cu beneficii, bazate strict pe sex? Merita o astfel de relatie?
Ce se intampla daca ejaculez de 2 ori pe sapt?
O intrebare pentru fete: Sa spunem sunteti intr- un loc public sau un cerc comun de prieteni, sau asa in general, si va place de un baiat insa el nu are curajul sa faca nimic in privinta asta pentru...? (mai mult)
Bună, mi-a venit ciclul pe 1 luna asta pana ieri totul bine și azi dimineață m-am trezit cu stare de greata. Oare de ce? Încă nu mi-a trecut ciclul
Buna, am 18 ani și am observat de la un timp că mă excită și mă atrage foarte tare inteligența unui bărbat, sunt atrasă sexual de un bărbat intelectual, cu vorbele la el si potent financiar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.