Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Salut, am facut sex neprotejat o data pentru cateva secunde, prietena mea a luat pastila de a doua zi, am facut dupa 3- 4 zile din nou si s- a rupt prezervativul (tin sa mentionez ca nu cred ca a fost...? (mai mult)
Bună! Am facut sex PROTEJAT cu un baiat, dar menstruatia mea nu vine. Am aproape 10 zile de cand nu imi vine ciclul. Tin sa mentionez ca niciodata nu am avut ciclu regulat, iar luna aceasta la ovulatie...? (mai mult)
În ultima perioada am încercat sa vorbesc cu fete, vorbesc frumos, le consider amice și încerc sa nu par disperat dar mai toate se retrag ușor și niciuna nu îmi da semne ca m- ar plăcea, oare...? (mai mult)
Bună, e normal sa am scurgeri transparente, vâscoase și mirositoare după ce aseară am decis ca vreau un copil și soțul meu și-a dat drumul?
Bună ziua, știe cineva site uri de matrimoniale în Germania gen publi 24? Mulțumesc!
Buna! Sa zicem ca un baiat intalneste o fata, vorbesc, se cunosc si ii place de ea. Ea are 22 ani si nu a avut niciodata o relatie, nu stie nimic despre asta, nu a avut primul sarut. Cum ati proceda...? (mai mult)
Bună! Eu și iubitul meu mereu facem sex cu prezervativ iar după eu îl verific dacă este spart sau nu. Nu mi s- a întâmplat niciodată să fie spart! Însă într- o seară înainte să își pună...? (mai mult)
Prietena mea a luat pastila de a doua zi acum două luni, ciclu i-a venit la două săptămâni după.Dar acum i‐a întârziat o săptămână.să ma îngrijorez?
Buna! Credeti ca un cuplu ce merge separat in vacante (de fapt ea, iar el la munca), ea merge mereu cu fetele la sucuri si el ramana acasa sau mergea in alta parte singur, nici nu stiu exact daca, chiar...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune prezervative 100%?
Prezervativele te protejeaza 100% de boli sexuale și dacă faci sex cu necunoscuti?
Ce înseamnă când iubitul tău îți spune ca "eu tot o să ajung să îți dau la buci"?
Salut. M-am decalotat si mi-a curs sange, e vreo problemă?
Salut TPU, cand ma masturbez nu iese sperma, am aproape 16 ani, e problemă sau nu mă excit destul de mult?
Salut TPU, am o întrebare. Am avut primul contact sexual (protejat, cu prezervativ), iar acum îmi întârzie menstruatia de 2 zile, este un motiv de îngrijorare? Ar trebui să merg la un consult ...? (mai mult)
Hei. Am avut contact sexual in ultima zi din ciclul anterior. Protejat, nu am verificat dar cred ca am fi vazut daca se rupea. Dupa putine zile aveam secretii albe cu fire de sange. Apoi cu o saptamana...? (mai mult)
De ce atunci când nu mai ma masturbez un timp lung pielea penisului se schimba atunci când vrei sa o faci iar? Adică este o alta senzație când freci... Sunt adolescent
Cum sa fac sa nu ma mai masturbez? Am deja 2 saptamani de cand nu m- am mai masturbat si am o tentatie mare sa o fac dar nu vreau. Probabil veti spune ca masturbarea e un lucru normal etc insa eu nu ...? (mai mult)
Buna, am fost la un control medical acum multi ani si imi aduc aminte ca dna doctor mi- a cerut sa raspund la un chestionar in care ma intreba si numarul partenerilor sexuali din viata mea. Nu imi mai...? (mai mult)
Acum 2 ani am cunoscut o fată care e mai mare cu 2 ani aprox decât mine (am 18) și ne- am avut ok tot timpul, ea e la facultate anul 2, eu la liceu clasa 12 I- am spus mai de mult ca îmi place de...? (mai mult)
Ma aflu într- o relație complicată cu o fată pe care o iubesc, amândouă fiind fete. Eu sunt lesbiană și fac parte din comunitatea LGBT, dar părinții nostri nu acceptă relația. Am avut momente...? (mai mult)
Astazi am fost la iubitul meu si m- a masturbat, insa mi- a introdus si doua degete in vagin…nu a curs sange imediat, dar dupa aproximativ 4 ore am fost la baie si am observat sange. Nu stiu insa daca...? (mai mult)
Salut TPU Am 15 aproape 16 ani m- am masturbat si nu a iesit sperma acu câtva timp M am masturbat si a iesit sperma oare nu mă excit destul cand ma masturbez stau si cu frica cand mă masturbez sau ...? (mai mult)
Salutare TPU! Atunci când urinez îmi curge o picătură de lichid seminal cred că este, e normal? Am 19 ani si nu am întreținut niciodată relații sexuale.
Salut TPU Am 15 aproape 16 ani M Am masturbat acum cateva zile fara sa iasa sperma mai M am masturbat mai de mult si atunci a iesit oare nu mă excit destul cand ma masturbez stau si ci frica ca poate...? (mai mult)
Deci sunt foarte speriată și stresată am avut primul meu contact sexual duminică seara pe 26 August în seara aia nu a curs sânge dar a doua zi da dar aveam grețuri și nu aveam poftă de mâncare...? (mai mult)
Bunaa îmi curge un lichid alb ca albușul de ou luna asta mi- a venit ciclu pe 1 sunt la ovulație? am avut și contact sexual acum 6 zile ovulația te anunță ca vine sarcina sau ca îți vine...? (mai mult)
Buna Tpu.luna trecuta pe 31 iulie am avut un contact neprotejat menstruatia s- a terminat pe 28(a bagt- o odata si dupa a scos- o dar nu si- a dat drumu) sanii mei au inceput sa creasca pe 14 august si...? (mai mult)
Salut TPU! Uneori atunci când merg la baie, mă trezesc că am un fel de lichid lipicios ca sper#a, și nu m- am masturbat de ceva timp și nu am întreținut niciodată contact sexual, Am 19 ani, ...? (mai mult)
Salut sunt un fătălău daca nu mă masturbez aștept păreri serioase! Și sunt băiat și am 18 ani
Salut TPU De ce nu am sperma? Mă masturbez și nu iese nimic prima dată a iesit Alaltăieri M am masturbat dar nu a iesit o fii problema sau nu mă excit destul?
Voi în ce locuri ciudate ați făcut sex
Bună, îmi pot face test Babeș papanicolaus daca sunt virgină?
Poti fii la ovulație in sarcina am avut acum 6zile contactul TPU
Bună ziua. în urma cu o săptămånă am fost la un control ginecologic, am o infectie vaginală de ceva vreme si nu pot scäpa de ea. Când am intrat la control am mentionat ca sunt virginä, doamna...? (mai mult)
Salut rup Am 15 ani m-am masturbat acu cateva luni si a iesit sperma ieri m-am masturbat 20 minute fara sperma de loc e vreo problema?
Am o prob.Pe 29 mi s- a terminat menstruatia si aseara am avut un contact sexual protejat(nu s- a rupt prezervativul e totul ok) dupa a inceput sa imi curga sange(e a 3- a oara cand o fac) si acu cand ...? (mai mult)
Acum câteva zile fica mea de 13 ani și prietenul ei de aceeași vârstă au stat 1 noapte că trebuia să plec fica mea sa dezbrăcat că nu poate dormi cu haine pe ea maxim tricou dar era foarte cald...? (mai mult)
Hei, bună, am nevoie de niște vorbe să agăț pe cineva
Ciclul intarzie de 7 zile si doua teste de sarcina negative. Ultima data am facut o acum 4 sapt, el nu si a dat drumul de loc iar eu nu eram la ovulatie. Am facut un test de sarcina la 3 zile de...? (mai mult)
Cineva care se plictisește si vrea sa cunoasca un baiat? ( doar fete)
Buna TPU! :* Am un coleg la munca care seamana cu jimin putin si este si tuns ca el. Astazi a venit cu sapca si arata ca rap monster tot din BTS, el e mai kpop asa si mie incepe sa imi placa de el si...? (mai mult)
Eu am la munca o colega, o cheama Goergeta, si ea are un crush aici, un baiat care are fata de cioban zici ca merge cu oile la stana (nu este un lucru rau, zic si eu doar asa ca fapt divers). Georgeta...? (mai mult)
Ce aș putea lua la 19 ani pentru întârzierea ejaculării? Sa nu mă afecteze în timp de preferat.Am încercat exercițiile kegel dar nu dau randament!
Ce se întâmplă dacă îmi fac laba în fiecare zi
Buna! In dimineata asta am luat pastila de a2a zi(escapelle) dupa un act neprotejat, intrebarea e următoare, ieri a fost a fost ziua ovulației, isi face efectul pastila? Multunesc
Ce ne face sa atragem parteneri care au apetit spre cuceriri? Care ar putea fi cauzele pentru care inconștient suntem atrasi de personele care sunt mereu în căutare?
De exemplu o fată care acum și- a început viața sexuală cu un băiat și e foarte satisfăcută " băiatul face treabă bună " ea va fi la un moment dat curioasă cum va fi dacă va face cu altă...? (mai mult)
Am început să simt o atracție sexuală pentru prietenul meu de lungă durată după ce am întrerupt relația de prietenie cu el....ar trebui să fac o mişcare? Eu și el ne cunoaștem de 4 ani și...? (mai mult)
Hey TPU! :* Care credeți ca este procedura potrivită sa atrageti un barbat ca femeie care nu arata cine stie ce? (nu ma machiez ca altele si sunt mai baietoasa) ????
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
Mario1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?