ASta este problema baiatului, ca el stie ce masura de cuculet are si ce masura de prezervativ ii trebuie!
Ok. Și de ce ar cumpăra o minoră, fată așa ceva, dintr-un magazin?
O minora nu ar cumpara, pentru ca nu ar avea ce sa faca cu ele!
Ei, uite, că eu am văzut și nu doar o dată, copile sub 17 ani cumpărând o duzină întreagă de prezervative, spre surprinderea ta
Eu nu am vazut niciodata, spre suprinderea ta!
Când am cumpărat prima dată, acum un an, tremuram tot. Aveam senzația că se uită toți la mine, auzeam de peste tot "Ăla nu e Tudor, ma? Ba da, ma", ma tot uitam în jur, mă treceau apele, a fost oribil. Mai era și gagică-miu care mă ținea de mână, pff.
N as zice ca mie jena sa cumpar o cutie de prezervative...e ceva normal pana la urma. Ca doar nu cumpar droguri. Dar am un partener destul de constiincios asa ca nu trebuie sa mi fac griji ca raman fara.
Nu are de ce sa iti fie rusine. Mergi la orice supermarket, pui cutia pe banda si aia e.
De prezervative normal ar trebui sa se ocupe partenerul în mare parte însă nu e nicio problema dacă iei tu ca fata, n-are de ce sa îți fie rușine, sunt casier și am mai avut situații de genul, sa nu va fie rușine pentru ca e ceva normal și e foarte bine ca luați!