Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 1 Martie 2025 sunt:
Bună ziua! La cât timp după terminarea administrării de polygynax îmi pot reîncepe viața sexuală?
Buna! Pot primi un sfat? Am o prietena de foarte mult din clasa a 5 pana acum in a 9, ea are gagic de 2 sau 3 luni si pur si simplu iubitul ei nu ma suporta deloc desi prietena mea nu se mai intelege...? (mai mult)
Buna! Am anumite scurgeri de un verde pal, NU miros urat, Nu am mancarime sau usturime. Dupa menstruatie am scurgeri normale albicioase sau transparente. Dupa vreo 3/4 contacte sexuale cu iubitul ...? (mai mult)
Sunt de 3 săptămâni intr- o relație cu un baiat şi e cam indiferent in relatia care o avem. Azi s- a uitat pe telefonul meu şi a găsit poze cu fostul meu, şi...? (mai mult)
Ce părere aveți despre o femeie căreia nu-i place sa fie curtată sau abordată de bărbați, în schimb ii place să-i aleagă ea și să-i curteze mai apoi?
Buna, am o problema nașpa, in data de 21 Aprilie am avut contact protejat și i- a alunecat prezervativul când l- a scos, dar încă era deja pe p…s, nu era sigur dacă a ejaculat sau nu, era ceva...? (mai mult)
Ce se poate întâmpla dacă mă sărut cu o fata și cineva mi-a făcut o poză?
Un băiat de 15 ani poate să fie împreună cu o fată de 18 ani?
Hey doamnelor, cum reacționați atunci când masați penisul iubitului/soțului vostru și vedeți ca nu se mai excita deloc, cum gestionați situația?
Salut. Acum vreo 2- 3 ani de zile, am mai pus o intrebare despre "cum sa iti faci o iubita" sau ceva de genul si mi s- a spus sa ies mult pe afara. A fost o perioada in care, pe de- o parte, simteam...? (mai mult)
Deci imi place de o fata cu 2 ani mai mare(sunt fata).Am ora de sport cu ea, se tot uita dupa mine.Cand eram mai de mai de mult la baie a incercat sa vorbeasca cu mine, dar m- am rusinat.Acum cateva ...? (mai mult)
Salutare. As fi avut nevoie de parerea voastra in legatura cu o situatie ce mi s- a intamplat. Am 23 de ani si din luna noiembrie sunt impreuna cu o colega cu care am fost in liceu. In liceu, nu am...? (mai mult)
Salut TPU, sunt baiat gay de 16 ani si de cateva zile incerc sa gasesc o aplicatie sau ceva ca sa- mi fac si eu un iubit. In cluburi sau alte locuri unde as putea gasi persoane cu acelais gen nu pot intra...? (mai mult)
Întrebare întrebătoare... Ce credeți că vrea un bărbat atunci când invită o fată la el acasă că să se uite împreună la un film? El i- a zis tipei că o să fie și tatăl lui acasă. Nu ...? (mai mult)
Am cunoscut o fata la o terasa, ea fiind chelnerita acolo. De cand am vazut- o mi- a placut foarte mult de ea, probabil cel mai mult de pana acum.Numai ca eu am 17 ani si ea 20, insa nu parea sincer...? (mai mult)
A trecut ceva timp(cativa ani) de cand nu mai sunt virgina. Precizez ca mi- am bagat singura degetele si am sangerat. Am avut relatii sexuale cu iubitul meu si si- a dat seama ca nu mai sunt virgina ...? (mai mult)
Ce se poate întâmpla dacă faci poze la fundul fetelor (de pe strada) mă refer?
De ce unor femei nu le place să fie curtate de colegii de muncă și le taie acestora orice elan, în schimb sunt incantate dacă le abordează șefii (însurați sau nu)? Oare pentru că șefii emit...? (mai mult)
Salut, cât poate rezista lichidul seminal ( ejacularea) odată ajuns in femeie, dar cu ajutorul fluidului de la ovulatie ( cervical fluidul) Pentru ca am văzut pe internet ca sperma poate rezista ...? (mai mult)
Salut, ma numesc Florin Oprea si am 23 de ani sunt virgin si prietenii mei ma streseaza cu chestia asta zi de zi. Ce as putea face in privinta asta pentru ca as vrea sa incerc dar imi este frica? Imi ...? (mai mult)
Salut TPU! Am si eu o problema..mai delicata sa zic asa Am 21 de ani, recent am avut primul contact sexual. fata nu mai era virgina, iar pentru mine a fost prima data cand am facut ceva. Problema ...? (mai mult)
Ca prezervativele sa aiba o marime potrivita pentru penisul tau ar trebui sa te stranga sau sa iti fie foarte putin large? Sunt sanse mai mari sa se rupa daca se rup?
Helou boys! Cunosc o domnișoară care se plânge mereu că bărbații își doresc doar sex de la ea. De ce credeți că i se întâmplă asta?
Hey baieti, cum reactionati în situația asta critica? Sunteți o gașca de 5 tovarăși și sunteți toți însurați cu excepția unuia din voi. Burlacul a preferat sa se distreze și sa străbată...? (mai mult)
Mi se pare mie sau fix oamenii care fac bravada cu religia si spun tuturor, de exemplu, ca daca faci sex inainte de casatorie o sa fii blestemat sau faci unul dintre cele mai grave pacate din lume, ...? (mai mult)
Buna dimineata! M- am certat in urma cu o saptamana cu iubitul meu. I- am spus chestii care nu trebuiau spuse. I- am cerut iertare, i- am trimis mesaje, l- am sunat, dar nu raspunde la nimic, mesajele...? (mai mult)
Salut, eu nu cred in iubire gen aia fata băiat, nu știu am ales sa ma dezvolt întâi pe mine fizic mintal si financiar. Nu știu parcă dragostea nu- i făcută pentru mine ce- l puțin nu momentan...? (mai mult)
Dpdv psihologic, ce îmi pot da seama despre un băiat care nu-ți dă personal un cadou (îl lasă la ușă, în bancă, în ghiozdanul meu, îl trimite cu curierul), fără ca măcar să se semneze?
Buna, prietena mea si cu mine am facut cate ceva dar nu propriu zis sex. Doar ne- am mai jucam prin zona aia dar cand o durea încetam. Trebuie sa ii vina menstruatia acum o saptamana dar in loc de menstruatie...? (mai mult)
Hello! Vin cu o întrebare, cred ca pentru femei mai mult. Considerati ca autostimularea sexuala asa zisa "masturbare" in cazul femeilor, daca o practica frecvent, gen măcar o data pe zi sau o ...? (mai mult)
Buna, As avea nevoie de un raspuns, daca stie cineva sau a mai trecut prin asta de cateva luni, dupa ce fac sex cu partenerul meu, am cateva zile o senzatie de urinare, imediat dupa ce urinez ...? (mai mult)
Tin sa mentionez ca am 18 ani si mi-am introdus 2 degete in vagin si un obiect (rimel) si acum ceva timp iubitul meu mi-a introdus capul penisului in vagin, mai sunt virgina?
Salut, e ilegal sa faci sex la 15 ani? Cel mai bun raspuns=FUNDA!
Ce parere aveti despre conceptele: Relatie Deschisa, respectiv Mariaj Deschis? Pentru necunoscatori relatia deschisa este atunci cand iti convingi (sau incerci sa- ti convingi) partenerul/partenera ca...? (mai mult)
Salut TPU! Am 13 ani si cand incerc sa ma spal la penis mi se scoala si il spal sculat si imi dau si pielea de pe capul lui) e normal sa ma usture cand imi scot capul penisului(cu el sculat) va rog data...? (mai mult)
Bună, am avut parte de un sex oral și apoi am ejaculat pe spatele ei e stand in poziția doggy, dar apoi puțin lichid s- a scurs pe anus și apoi din câte am observat eu, imediat pe pat, neajungand...? (mai mult)
Să zicem că o femeie e tăcută, introvertită, și mai ales, detesta să fie abordată de bărbați, mai ales în maniera clișeică și penibilă cum fac unii. Asta i se aplica și la job și în...? (mai mult)
Am și eu o întrebare, tu ca fata cum îți dai seama când te termini, ce simți, cum te simți? As vrea sa știu mai detaliat.
Buna ziua fetelor, ce vă face cel mai mult să vă doriți sex cu un băiat?
Daca ieri am avut un contact sexual cu o fata chiar primul contact sexual, a durut- o putin, mi- a intrat penisul in vagin si apoi am ejaculat pe ea, nu a intrat in vagin, am dat pe langa dar i- am luat...? (mai mult)
Buna TPU. In ultima perioada am început sa am o mâncărime in zona privată (testicule) dar am crezut ca e ceva normal. Mâncărimea tot nu a trecut și am observat ca a început sa se decojeasca pielea....? (mai mult)
Dacă ieșim de anul trecut din toamna, ne cunoasteam de f mult timp, dar nu ieșeam…iar el este căsătorit, eu intr- o relatie de 5 ani și nu mai suntem multumiți nici eu și nici el, de multe...? (mai mult)
Heiii, buna! Stiu ca nu am mai folosit de foarte mult timp aceasta platforma, însă am revenit cu o întrebare! Vineri am avut un contact sexual neprotejat. Marți ar trebui sa imi apără și menstruatia....? (mai mult)
Salut, am o situație, mă place o fata eu nu, oarecum i- am arătat că nu o plac dar ea tot insista, am mers sa ne uităm la un film, și după treburile au escaladat puțin ne- am sărutat etc., , de...? (mai mult)
De ce mulți suferă că nu au o relație, că nu găsesc pe cineva? Văd întrebări pe aici ale unora care suferă că nu au succes la sexul opus, că nu reușesc să se cupleze. Nu e mai bine să...? (mai mult)
Salut, Am o venă umflată pe penis care e destul de groasă, de la osul pubian până la vârf (sper că am pronunțat bine) Este vreo problemă gravă? Să fie din cauza că sunt în creștere? ...? (mai mult)
Cum poate afecta stresul menstruația? Sunt îngrijorată ca de 12 zile nu mi- a mai venit mestra, dupa contacte numai protejate fara nici un incident, multi mi- au zis ca de la stres dar eu nu pot sa...? (mai mult)
Salut, Am 18 ani și nu vreau să m ai mă masturbez. Cât timp ține sperma în corp fără masturbare și sex? La un moment dat o să am ejaculări în somn? După cât timp? Dau...? (mai mult)
Ce este sărutul ventuză?
O intrebare adresata barbatilor. Cati dintre voi credeti ca femeile urasc sexul si de ce? Eu unul cred ca il urasc fiindca il fac din obligatie si nu ca simt ceva, adica de fiecare data numai barbatul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!