Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 1 Martie 2025 sunt:
Bună! Cum as putea scapa de paranoia pe care o tot am? Am avut un contact sexual protejat acum 3 săptămâni iar de atunci, contactul fiind pe 1- 2 Aprilie iar ciclul venind pe 10, sunt tot mai...? (mai mult)
Bună dragilor! Ce părere aveți despre acest cuplu? https://www.rotalianul.com/o- femeie- nu- si- lasa- sotul- sa- iasa- din- casa- sau- sa- lucreze- pentru- ca- se- teme- sa- nu- i- l- fure- cineva/...? (mai mult)
Salut! Stiti vreun site de socializare pentru asexuali?
O intrebare inspirata dintr- o faza reala petrecuta mie. Baieti, sa zicem ca mergeti la o gogoserie ca sa va luati o gogoasa cu ciocolata. Fata care lucreaza acolo va intreaba daca o sa v- o puna la pachet...? (mai mult)
Buna, am o secretie vaginala verde, mentionez ca o am de ani de zile si de cand eram virgina. Deci tin sa cred ca nu este ceva ce am luat de la cineva, analizele imi ies ok, Trichomonas vaginalis a...? (mai mult)
Buna TPU. Mi- am inceput viata sexuala acum 2 luni impreuna cu partenerul meu. (folosim prezervativ). M- am ingrasat foarte mult in utlima luna si am dureri de burta in partea dreapta jos. Mi- a venit ...? (mai mult)
Buna, cred ca am o infectie vaginala, probabil transmisa prin contact sexual deoarece am scurgeri de culoare verde- galbui si un miros puternic neplacut. Farmacista mi- a recomandat ovule Canesten- gyn...? (mai mult)
Fetelor. Cum vedeti voi o partida de sex si ce ar trebui sa cuprinda pentru a fi de neuitat si sa va aduceti aminte cu drag?
E bine dacă am penisul de 15 cm la 14 azi as satisface o fata?
Să zicem că o femeie nu simte atracție si nu are sentimente pentru un bărbat care îi este doar prieten. El arată normal, nu e nici urat nici frumos iar la caracter/comportament e ok. Nu e căsătorit...? (mai mult)
Bună :) Așa, deci, pe voi bărbații v- ar interesa cum au fetele labiile? De exemplu eu le am mari, deși nu vreau să fac operație fiindcă am acea frică însă instinctul meu zice să...? (mai mult)
Salut! Mai nou în ziua de azi cați cm este ideal să aibă un penis? 12, 13 sau mai mult sau și mai puțin pentru fete/femei? (Dau funda)
Helou, am si eu nevoie de pareri/ajutor...ce as putea vorbi cu o fata? Gen subiecte si nu online ca online e usor, eu zic fata in fata deoarece mie imi e greu si abia scot ceva pe gura pentru ca nu- mi...? (mai mult)
Hey lume, voi când ati fost studenți, ati străbătut cearsafurile căminelor universitare? Dacă da, cum a fost călătoria?
Bună dimineața. Un prieten de ai mei mi- a spus ca are penisul circumcis și mi- a spus ca iubita lui i- a făcut sex oral și nu a simțit plăcere așa de tare, iar eu am penisul necircumcis și...? (mai mult)
Fostul meu a zis ca a fost impreuna cu mine din mila :(( si ca vrea sa gaseasca o iubita mai buna. Si mi- a zis in fata ca alte fete sunt mult mai bune decat mine. Voi va dati seama sa spui ca ai început...? (mai mult)
Buna TPU, sunt putin cam indecis, mie imi place de o fata de la mine din clasa (sunt a 12 a) insa ea nu ma place, dar aici intervine problema, colega ei de banca ma place foarte mult pe mine si nu ...? (mai mult)
Salut TPU, ciclul trebuia sa- mi vina luna aceasta in 14, nu mi- a venit in 18 am avut contact sexual neprotejat, dar nu a ejaculat in mine, suntem in data de 22 care sunt șansele sa fiu însărcinată?...? (mai mult)
Buna! Vă deranjez cu încă o întrebare dacă ciclul a venit pe 10 Aprilie iar contactul sexual PROTEJAT a fost pe 1-2 Aprilie, este vorba de o posibila sarcina? Ar trebui sa imi scot asta din gand?
Buna TPU! Am o mica problema, in urma cu 2 saptamani am avut un mic act sexual, partenerul meu si a introdus doar capul penisului.(FARA SA EJACULEZE) Mie mi- a venit menstruatia decat doua sau trei ...? (mai mult)
Buna TPU. O intrebare buna atat pentru fete, cat si pentru baieti: ce emotii va cuprind atunci cand faceti dragoste cu partenerul/partenera? Ce simtiti atat la nivel organic, cat si la nivel emotional?...? (mai mult)
Bună TPU o întrebare pentru fete mai mult..am 27 ani sunt însurat de 8 ani aproape eu personal simt nevoia sa fac sex în fiecare seara chiar și de 2 ori pe seara vi se pare stresant exagerat? soția...? (mai mult)
Bună Mi au apărut multe bubite pe labiile mici. mărunte ma ustura am disconfort La ginecolog am fost am făcut analize peste analize nu am decât o inflamatie jos. Folosesc ovule La cinr sa merg...? (mai mult)
Salut TPU, dacă un băiat ma place și eu nu îl plac pe el, da întrețin relații intime cu el sunt și eu gay?
Hey lume e adevărat ca nu mai sunt la moda femeile care gătesc?
Cum se comportă un băiat care a curtat o fată și încă are sentimente pentru ea, când se întâlnesc întâmplător pe stradă?
Buna TPU! Am o mica problema, in urma cu 2 saptamani am avut un mic act sexual, partenerul meu si a introdus doar capul penisului.(FARA SA EJACULEZE) Mie mi- a venit menstruatia decat doua sau trei zile...? (mai mult)
Hey fetelor cum reacționați atunci când iubitul vostru va spune ca nu veți ieși în oraș pentru ca e ocupat sa meargă cu mami la cumpărături?
Menstruatia mi- a venit cu 4 zile inainte de termen, azi dimineata am observat ca sangerez, și încă o fac, contact sexual am avut acum 13 zile(Mentionez ca am avut câteva luni în care n am făcut...? (mai mult)
Menstruatia trebuia sa- mi vina peste 4, 5 zile, azi cand m- am trezit am observat câteva pete de sânge, si continui sa sangerez, contact sexual am avut acum aproape 2 săptămâni. (Mentionez ca...? (mai mult)
Intrebare- intrebatoare. De ce unii băieți/bărbați dacă o fată/femeie nu le răspunde la mesaje pe social media, îi lasă doar cu seen, aceștia eventual o înjură, apoi o blochează? Chiar...? (mai mult)
Buna ziua Hristos a înviat! Hey prieteni ce credeți despre aceasta fata? Câți lei /ora ar costa? PS ce înseamnă transexuala? Adică înainte a fost bărbat sau cum? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-...? (mai mult)
15/16 cm în stare erectă la aproape 18ani e medium?
Buna! Am 18 ani si am si eu o problema. Ultima dta cand am facut dragoste cu iubitul meu, in momentul in care isi punea prezervativul, l- a pus pe partea gresita, iar apoi l- a intors repede si l- a...? (mai mult)
Fetelor, ce părere aveți despre băieții/bărbații care fax oral partenerelor? Credeți ca se înjosesc dacă pune gura pe savarina?
Buna grup, prietenul meu pare distant de mine… azi nu m- a sarutat deloc..pare cumva indiferent, daca eu vreau, el ma pupa, daca eu nu spun el nu o face. Nu mai e atent cu mine, ce sa mai zic ...? (mai mult)
Salut! Am o problema foarte foarte mare. Am 17 ani, nu am avut primul sarut, nu am avut o iubita niciodata Nu stiu de ce, nu sunt "fraier", sunt ff sociabil. Stau mult afara cu tovarasii, fac bani,...? (mai mult)
Sentimentul de admirație se duce cât ai zice pește sau e ceva de durată?
Care e cea mai buna perioada de a face sex neprotejat si cum ar trebui facut ca sa nu ramana gravida fata?
Buna, îmi place de un băiat pe care îl știu din priviri, el cred că nu mai știe și i- am dat follow pe IG numai că are contul privat și nu accepta.Ce pot face? Aș putea să- i dau mesaj dar...? (mai mult)
Salut..am vorbit cu o colega si ea mi-a spus sa cumpar pentru maine dimineata prezervative si tigari si sa ne vedem dimineata intr-un parc.ce ziceti sa cumpar prezervative oare facem sex?
Ce înseamnă când un băiat te privește insistent, uneori cu gura căscată? Vrea să fii iubita lui sau? Dar dacă se întâmplă asta din partea cuiva care te-a curtat în trecut?
Buna! Am o problema, plac un baiat dar are un grup restrans de prieteni (nu este timid ), ma inteleg bine cu majoritatea prietenilor lui dar cu el pur si simplu nu ma pot imprieteni. Am fost odata prietena...? (mai mult)
Dacă persoana de care îmi place este căsătorit și îmi povestește ca a intrat in anul 2023 prost ca simte nevoia sa se plimbe, sa se recreeze, iar sotia lui lucrează mai mult pe week. E un semn...? (mai mult)
Bună, am 14 ani, și am aproape 2 ani de când mi- a venit menstruația și mi- a întârziat 2 luni și mi- a curs în urma ci o luna o picătură de sânge iar peste o săptămână mi- a curs timp...? (mai mult)
Caz ipotetic pentru voi, băieți și bărbați. Să zicem că ați fi genul acela căruia ii place fetele/femeile populare, provocatoare și sexy. O fată va place in secret iar voi aveți o vagă...? (mai mult)
Ieri am făcut o cistoscopie(pentru că m- a lovit o fată acolo jos de vreo 3- 4 ori) și medicul a spus că nu am nimic fizic, ci doar o contuzie puternică și că o să dureze 2- 3, poate 4 luni ...? (mai mult)
As avea o intrebare(rog seriozitate) Prietena mea are burtica si nu stie daca s- a ingrasat sau este insarcinata(ia anticonceptionale de un an aproape si le ia corect) Ii e frica sa ia un test de sarcina...? (mai mult)
Dacă penisul nu a intrat de tot în vagin, înseamnă că încă ești virgină?
Buna fetele, am o întrebare. Dacă prezervativul s- a rupt imediat după penetrare (2- 3 secunde) exista riscul de sarcina dacă eram in perioada fertila? Repet practic doar a introdus penisul și s-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?