Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 1 Martie 2025 sunt:
Bună seara, am tendinta de bisexual dar nu am practicat. Vreau sa imi satisfac aceasta fantezie. As dori initial sa o fac cu un transexual. Dar merge si un cuplu. Schema e ca ma contacteaza oameni...? (mai mult)
Este normal sa ma gândesc la primul act sexual chiar dacă au trecut mulți ani de atunci? Aveam aproape 15 ani și eram îndrăgostită de un băiat de vreo 3 ani deja, el avea 19.Nu ma așteptam sa-...? (mai mult)
Hey TPU, sunt o tipă cu adevărat urâtă. Niciun băiat nu se va uita vreodată la mine. Simt că trebuie să- mi trăiesc viața singură și tristă și asta mă face să gândesc negativ. Cum pot...? (mai mult)
Salutare. Am si ei o întrebare. În curând vine ziua iubitei mele și as vrea sa îi cumpăr ceva + un buchet de flori, doar că este genul de persoana care sune ca să nu mai dau banii aiurea pe lucrurile...? (mai mult)
Bună, mi- a venit ciclul si m- a ținut 4 zile, de obicei ma tine 6. La început a curs ceva maroniu iar din a 4 a zii s- a oprit de tot... Repet! Am mai pățit asa cand am luat pilula contraceptiva....? (mai mult)
Ce se intampla daca ejaculez la 11 ani?
Buna ziua, am nevoie de putin ajutor. Am 18 ani si acum 2 zile m- am dezvirginat cu prietenul meu, a curs destul de mult sange si a fost o durere ingrozitoare. Ne- am protejat si el nu si- a dat drumul...? (mai mult)
Cea mai buna strategie de a aduce in mod sigur o femeie în pat care este? Vreau toate instrucțiunile ca la carte de la oameni care au adus femei în pat după întâlnire. Totul de la 0 ca sunt virgin...? (mai mult)
Ce parere aveti gagicilor de un baiat ca asta? Ce impresie v-ar lasa daca ar veni asa la intalnire? V-ar placea sa iesiti la un date? :)) https://i.ibb.co/7y1sQW3/IMG-5712.jpg
Salut TPU, de o luna am cunoscut o fata, tipa era super ok din toate punctele de vedere doar ca am rămas blocat când a arătat ce poate sa facă în pat, sex oral la nivel înalt, iar după fiecare...? (mai mult)
Simti ceva ca si baiat daca iti face cineva oral si ai prezervativul pus? Merita sa lasi pe cineva sa iti faca asa? Sau nu prea?
Bună dimineața. De ce băieții buni nu au iubită și nu își găsesc pe nimeni? Și de ce fetele fug de băieți buni și de duc la cei rai (BADBOYS) și după ele zic ca nu au noroc și își...? (mai mult)
Buna.Ieri am avut un contact sexual neprotejat.Prietenul meu ca niciodata a avut deodata senzatia ca ejaculeaza in timp ce era in mine si a scos- o instant.Insa cand a scos- o afara a trebuit s- o frece...? (mai mult)
Salut, stiti cumva, se pot transmite boli cu transmitere sexuală, prin sărut? Adică da mai știu că se transmite prin saliva și că sunt oameni care efectiv isi baga limba unul in gura celuilalt,...? (mai mult)
Salut! Acum 3 săptămâni am făcut sex cu cineva, am folosit prezervativ, tin să menționez că nu am ejaculat înauntru, am făcut- o afară, in prezervativ, l- am verificat pe urmă( l- am umplut...? (mai mult)
Am făcut un test de sarcina și nu îmi dau seama este pozitiv sau invalid, au apărut doua liniuțe dar a doua linie se vede foarte puțin.
Sunt riscuri pentru un avort la vârsta de 16 ani?
Am o problema cu 2 pietre la rincihi nu stiu daca are vreo legatura insa asta. Cand a trebuit sa ejaculez, nu a iesit afara ca de obiciei, am simtit ca a ramas totul inauntru spre partea stanga si ulterior...? (mai mult)
Buna. Acum vreun un an si ceva am cunoscut un tip. Am tot vorbit, ne înțelegeam foarte ok. Am vorbit aproximativ un an, insa nu ne- am vazut fata in fata pana acum.Problema e ca mie imi cam place ...? (mai mult)
Fetelor, sunteti de acord cu relatiile de prietenie bazate strict pe sex? a-ti avut asemenea prietenii vrodata? ce paere aveti despre ele?
Fetelor, daca ati cunoaste un tip si dupa cateva iesiri ajungeti cu el in punctul culminant si faceti sex iar el va face sex oral fara sa va ceara sa- i faceti motivand ca este fantezia lui de a va produce...? (mai mult)
Buna! Cum pot face rost usor de vibratoare si dildo-uri daca am 16 ani? Stie cineva?
Fetelor, este normal ca atunci cand iubitul meu introduce tot penisul sa ma doara foarte tare? Sunt nevoita sa ii spun mereu sa nu bage tot, iar singura pozitie in care ma simt ok e pe spate, in rest...? (mai mult)
Este normal ca după contactul sexual ca vaginul să doară/piște?
Oare de ce nu reușesc sa îmi găsesc jumătatea? Este nașpa sa fii singur și câteodata este frustrat, mai ales când îi vezi pe alții ca se sărută și se țin de mână și se îmbrățișează,...? (mai mult)
E adevarat ca unele fete accepta sa faca sex cu tine si daca esti direct si le spui din prima ca vrei sa faci sex cu ele?
Buna, am in jur de 12-13 ani, fata si am început să mă masturbez de ceva timp, problema este că am inceput sa o fac zilnic și destul de des in fiecare zi. Mi se poate întâmpla ceva?
Ce parere aveti despre sexul inainte de casatorie? Mie mi se pare complet normal, de exemplu daca 2 persoane se casatoresc si descopera abia dupa ca nu sunt compatibili, ce vor face? Divort sau inselat,...? (mai mult)
Bună. Am făcut test și am aflat ca sunt insarcinata ce fac am debea 16 ani cum sa îi zic părinților as putea face avort nu știu ce sa fac mai gândit sa ma sinucid
Am 21 ani și n- am avut nici o iubita pana acum, nici nu știu cum e un sărut sau cum este sexul cu o fată. Nu stiu daca e posibil sa se ajunga la asa ceva cu o fată in primul rand.Toate conversațiile...? (mai mult)
Buna, Am dat limbi iubitei mele și din greșeală si-a dat drumul la mine în gura, este vreo problema sau se poate intampla ceva?
Buna am o întrebare pentru fete. Daca pe data de 12 Martie a fost prima zi de menstruație pana pe data de 16 se poate ramane însărcinată pe data de 28 Martie in urma unui petting? Adică doar atingere...? (mai mult)
Fetelor, ce parere aveti despre baieti care fac sex oral? credeti ca se injoseste facand asta, ca tot aud ca as fi nebun de legat, depravat, ca sexul oral ar fi ceva scarbos si oribil, voi ce parere...? (mai mult)
Intrebare pentru barbati, cum reactionati atunci cand sunteti pe cale de a intretine relatii sexuale cu partenera dar constatati ca aceasta miroase ciudat si urat?
Salutare! O intrebare pentru partea feminina! Ce simtiti atunci cand va penetram, si ce simtiti atunci cand ejaculam in voi?
Bună ziua! Sunt puțin panicată, luna aceasta trebuia să îmi vina menstruația in data de 12 și se pare că întârzie. Sunt panicata deoarece am avut mai multe contacte cu partenerul, el ieșind...? (mai mult)
Pot rămâne însărcinată dacă joi seara am făcut sex(neprotejat)iar sâmbătă ar trebui sa- mi vina ciclul? tin sa Menționez ca e primul contact sexual, sângerări nu a fost, si nici nu a intrat...? (mai mult)
Salutare! Sunt baiat, urmeaza sa fac 20 de ani. Problema e ca, nu am facut sex niciodata (e problema pentru mine pentru ca vreau sa stiu cum se simte), si nu am avut niciodata relatie, si sunt singuratic...? (mai mult)
Buna TPU cine e smecher sa mi zica si mie unde gasesc un psiholog bun in Bucuresti care sa ma ajute sa nu ma mai *** cu oameni complet indisponibili emotional ca dupa care sa ma atașez de ei din greseala...? (mai mult)
Buna,cum pot stii ce prezervative sunt bune pentru penisul iubitului meu? Am căutat și nu am înțeles mare lucru.
Ce alt site de socializare cunoasteti gen "omegle", observ ca acesta este banat... ceva sfaturi?
Am 19 ani si in urma cu 6 luni m- am dezvirginat. Am incercat atunci, fara partea de început (preludiu)nu eram excitata si s- a chinuit asa, mi- a curs sange destul de mult, dar asta e ok, m- a durut ...? (mai mult)
Am o problema in legatura cu mine si iubita mea, recent am facut sex si am folosit prezervativ..practic, ne- am protejat. dar cand am scos penisul din vaginul iubitei mele, prezervativul cred ca a iesit...? (mai mult)
Hey doamnelor, cum reacționați când nora voastră în loc sa va ajute la cozonaci și la făcut mâncare, isi petrece toată ziua în oraș la cafea cu prietene? Cum gestionați situația?
Buna ziua am 14 ani. Cum scap de labă?
Hey fetelor cum ati reactiona daca o prietena voastră cea mai buna va spune următorul sfat:"Fatalaul ala expandat, dacă ți- a zis vreodată sa plătești cot la cot, te- ai ridicat și ai plecat"?...? (mai mult)
Am cunoscut un băiat pe Instagram, şi ieri ne- am întalnit pentru prima oară. Am fost la restaurant şi am luat masa împreună, dar m- a pus să plătesc eu şi pentru el. Nu mi s- a parut normal...? (mai mult)
Buna ziua am și eu o întrebare pentru fete. După cât timp de la contact putem face testul de sarcina? Ultima menstruație am avut- o pe 12 Februarie pana pe 16. Când ar fi fost zilele fertile si...? (mai mult)
Bună TPU, pe 1 apr am primit sex oral plus degetica de la iubitu meu, după ceva timp acesta a ejaculat (nu pe mine) nici nu m- am atins de spermă. Acesta s- a spălat în dus dar s- a șters pe penis...? (mai mult)
O relatie in care partenerii isi doresc mai multa activitate sexuala decat niste sentimente de iubire sufleteasca este o relatie de lunga durata? Adica daca cei doi indragostiti fac sex in fiecare zi indiferent...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...