Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 1 Martie 2025 sunt:
Salutare dragi useri TPU! Fetelor sa zicem ca iesiti cu iubitul la un restaurant impreuna cu un grup de prieteni. Ei bine, in timp ce stateati la masa de vorba cu prietenii iubitul vostru trage o basina...? (mai mult)
Băieți, Vi s-a intămplat să se dea vreodată un bărbat pe invers la voi? Cum ați reacționat? Astăzi încă unu mi-a făcut avans, la toaletă. Nici nu știu cum,, politicos să-i refuz.
Întrebare recent am cunoscut o tipă la jobul meu doar că este căsătorită nici nu am apucat bine sa o cunosc aniway din văzute că nu vorbim ea e genul ăla de pers care vorbește cu toți bărbații...? (mai mult)
Bună, sunt într- o relație de aprox 9 luni, eu am 19 ani, iubitul meu 23, primul contact sexual l- am avut cu el, însă într- o relație anterioara din partea lui, tipa cu care s- a culcat...? (mai mult)
Salutare lume si bine v- am gasit! Fetelor, sa zicem ca veniti acasa de la munca obosite si cand intrati in casa e o mare dezordine, o gramada de vase nespalate in chiuvete si multe doze de bere pe jos.Iar...? (mai mult)
Bună seara am 18 ani, îmi întârziere menstruatia de circa 8 zile și nu știu de ce, am avut dureri la nivelul ovarelor disconfort în zona abdominala și la spate, am făcut 2 teste de sarcina ...? (mai mult)
Întrebare pentru bărbați. Vă simțiți fericiți doar pentru simplul fapt că soția vă iubește?
Am o mica problema cu virginatea, sunt un tip mai timid cu chestii de genul, dar de data asta chiar sunt curios de ceva, daca *** o femeie mi se rupe pielita de la puță? (Daca vreti sa ma contactati...? (mai mult)
Am aproape 15 ani, sunt fata si vreau sa imi incep viata sexuala. Prez. Durex Extra Safe chiar sunt mai sigure decat cele normale sau este doar ceva de marketing?; pentru prima oara vreau sa fie ceva ...? (mai mult)
Buna TPU, acum cateva zile am facut dragoste cu iubitul meu dupa o perioada de cateva saptamani in care nu am mai facut nimic, am facut o cu prezervativ si de fiecare data dupa ce o faceam ne spalam ...? (mai mult)
Ce cadou as putea lua iubitei mele la prima întâlnire?
Unde as putea sa îmi scot iubita in oraș?( prima întâlnire)
Salut oameni dragi, și va mulțumesc dacă aveți câteva clipe și pentru mine cu o întrebare despre dragoste, deci anul trecut prin toamna am cunoscut o fata bine de liceu, lucram la o sala de jocuri...? (mai mult)
Buna! M- am despartit Ieri de iubitul meu dupa o relatie de 2 luni si ceva. M- am blocat pe Facebook fara nici o explicatie si fara sa- i gresesc cu ceva. De atunci nu raspunde, refuza sa ma infrunte....? (mai mult)
Bună dimineața. De ce toate fetele în ziua de astăzi sunt materialiste? Se uita dupa bani și mașini, și nu știu sa aprecieze acea persoana, doar sta cu el pentru asa ceva.
Buna, TPU. Ce inseamna cand un barbat iti spune "te vreau toata/total"?
Mai oameni buni, marimile la prezervativele durex sunt toate de 55-57mm? Efectiv am cautat in toate farmaciile si doar 55-57mm am gasit... Unde pot gasi de 49mm?
Bună seara! Ce metode de contracepție pot aborda, de preferat vaginale? Iubitului meu nu ii place cu prezervativ și sunt speriata de o viitoare sarcina
Hey doamnelor, cum reacționați atunci când umblați în laptop- ul soțului și găsiți ca are cont pe un site de matrimoniale și observați ca le dedica femeilor de acolo melodii, le scrie poezii...? (mai mult)
Fetelor, există vreun user de aici de pe TPU care, dacă v-ar invita la o partidă de sex, ați accepta?
Buna ziua, cat de igienic este sa lingi pasarica unei fete?
Bună tuturor, am o mare nelămurire și aș vrea ajutorul celor aflate în cauza care știu despre ce e vorba. Întrebarea mea este: ce înseamnă uter lateo deviat? Poate găsesc o persoană drăguță...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de ajutor! S- a despartit de mine acum o saptamana. Astazi se face o saptamana. Toata saptamana nu am facut decat sa plang. Abia daca mai pot manca, ma consum foarte mult si pare ca totul...? (mai mult)
Salutare lume! Fetelor am o intrebare pentru voi. Sa zicem ca ati iesit la o intalnire la restaurant cu un baiat si dupa o intalnire reusita baiatul va spune in felul urmator: , , Mi- ar placea sa ...? (mai mult)
Când mă sarut cu Iubitul meu mă prinde de fund si de sâni, și îmi pune mana pe penisul lui, credeți că e ok?
Salutt:) De ce când îmi "belesc" p3nisul sa fac pipi curge urina de 2 ori odată din cap și a doua oara de puțin mai jos(adică nu e un jet:)) sunt doua)... si imi este ff inconfortabil
Toate femeile sunt pe interes sau?
Buna, am si eu o intrebare.Cam de aproape un an o mint pe mama din pacate ca ma duc la iubitul meu va dati seama ca ea e genul strict, de aceea sunt nevoita sa o mint...M- am gandit sa il cunoasca si...? (mai mult)
Bună TPU! De ceva timp am în cap o fantezie sa fac sex cu 2 femei odată doar din simpla curiozitate, dar soția mea nu prea este de acord. Cum as putea s- o conving gen nu vreau s- o insel dar vreau...? (mai mult)
Ce sa fac daca imi place de o fata care este model si iubitul ei se da la iubita mea? Va rog dau funda!
De dimineață când mă duc spre job in statie tot vad un băiat și a început să îmi placă. Urcam împreună în acelaș STB ba chiar în STB s- a asezat langa mine pe scaun dar nu am schimbat amândoi...? (mai mult)
Salut TPU! De curand mi- am facut o iubita, in dorinta de a face sex oral, i- am propus iubitei mele sa ne incepem viata sexuala. Desigur, aceasta a acceptat, stabilind un loc unde sa o facem, la ...? (mai mult)
Am luat pastila Escapelle acum 2 ore, pot mânca tartine cu cârnaț si ketchup? Va deregla ceva cumva? Dar sa fumez? Dar vape?
Bună seara, imi intarzie ciclu si am făcut azi un test, a iesit negativ, au trecut 1si 2 săptămâni de la contact, pot fi gravida sau de ce nu imi vine ciclu? Va mulțumesc
Am luat anticonceptionale drovelis, iar luna trecuta le- am oprit, deoarece ma durea foarte tare sanul stang. Menționez ca am luat timp de e ani anitoconceptionale, și alte feluri de pastile, pe ...? (mai mult)
Salut TPU. De la inceputul anului, iubita mea m- a blocat pe toate retelele de socializare, si dupa o luna si- a facut alt iubit, relatia noastra a durat doar 7 luni, dupa 4 luni inca nu mi- am revenit...? (mai mult)
Cum îmi dau seama daca sunt însărcinată?
Care vi se pare cel mai pueril și de prost gust pretext pe care îl invocă un băiat pentru a ademeni o fată sa faca sex cu el? Pentru mine, cliseul de a merge la el pe seara să vadă un film.
Buna ziua TPU, mi- am făcut zilele astea o prietena pe Tinder, nea- m și văzut și ea m- a invitat la ea acasă, ce credeți? Va vrea oare să facem dragoste din prima? Țin să menționez că ea...? (mai mult)
Am venit in vacanta in tara ca sa- mi rezolv unele chestii, am vorbit cu un tip de pe o aplicatie de dating si sex, e mai mic decat mine, are 19 ani. Ne- am vazut in weekend pentru o ora si jumatate....? (mai mult)
Buna ziua TPU, întrebare 35+ voi v-ați căsători cu o fata care face face olnyfans? Ați avea ceva împotriva? Va mulțumesc pentru eventualele răspunsuri
Bună dimineața. Am o problema. Vorbesc cu niște fete de la mine din oraș, cu vreo 4 și normal ele vorbesc frumos cu mine și sunt amabile cu mine, dar problema este ca numai eu le dau mesaje...? (mai mult)
Pot fi însărcinată? Primul test de sarcina l- am făcut acum 3 săptămâni, pe 14 martie care a ieșit negativ dar cu a 2- a linie slaba care nu s- a mai văzut după câteva minute.N- am dat importantă...? (mai mult)
Buna TPU. Daca un baiat isi invita partenera la el acasa ca sa se uite la un film(indiferent a cata oara e), ce poate face fata pentru a nu trece la urmatorul nivel ca sa spun asa, in asa fel incat baiatul...? (mai mult)
Salutari la toata lumea! O intrebare pentru fete. Fetelor, sa zicem ca mergeti la o nunta cu iubitul vostru. Ei bine, cand incepe Dansul Pinguinului pe iubitul vostru il ia valul si in timpul dansului...? (mai mult)
Nu pot sa imi dau peste cap penisul si nu imi vad capul, gen este ascuns sau cum s-ar zice este ca la copii, ce pot face?
Buna ziua, prietenei mele trebuia sa ii vina Ciclul Menstrual pe data de 29/3/2023 iar in data de 1/4/2023 i- au venit dureri menstruale usoare, iar astazi 4/4/2023 durerile sau marit dar se lasa usor. ...? (mai mult)
Salut, TPU! Eu sunt Filosoful Depresiv.Am 90 de ani si sunt virgin.Imi mai pot gasi iubirea vietii?
Prietena mea evită orice as aduce in discuție despre înșelat. Se supără foarte tare si se enervează si nu mai pot ajunge la nici o înțelegere cu ea. Ea a avut in trecut niste relații in care ...? (mai mult)
Cât trebuie sa fie marim3a ca sa nu ma fac de râs? Stiti voi la ce ma refer. Vreau sa aflu cum o am. Mulțumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!