Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 2 Martie 2025 sunt:
Salut TPU! De curand mi- am facut o iubita, in dorinta de a face sex oral, i- am propus iubitei mele sa ne incepem viata sexuala. Desigur, aceasta a acceptat, stabilind un loc unde sa o facem, la ...? (mai mult)
Am luat pastila Escapelle acum 2 ore, pot mânca tartine cu cârnaț si ketchup? Va deregla ceva cumva? Dar sa fumez? Dar vape?
Bună seara, imi intarzie ciclu si am făcut azi un test, a iesit negativ, au trecut 1si 2 săptămâni de la contact, pot fi gravida sau de ce nu imi vine ciclu? Va mulțumesc
Am luat anticonceptionale drovelis, iar luna trecuta le- am oprit, deoarece ma durea foarte tare sanul stang. Menționez ca am luat timp de e ani anitoconceptionale, și alte feluri de pastile, pe ...? (mai mult)
Salut TPU. De la inceputul anului, iubita mea m- a blocat pe toate retelele de socializare, si dupa o luna si- a facut alt iubit, relatia noastra a durat doar 7 luni, dupa 4 luni inca nu mi- am revenit...? (mai mult)
Cum îmi dau seama daca sunt însărcinată?
Care vi se pare cel mai pueril și de prost gust pretext pe care îl invocă un băiat pentru a ademeni o fată sa faca sex cu el? Pentru mine, cliseul de a merge la el pe seara să vadă un film.
Buna ziua TPU, mi- am făcut zilele astea o prietena pe Tinder, nea- m și văzut și ea m- a invitat la ea acasă, ce credeți? Va vrea oare să facem dragoste din prima? Țin să menționez că ea...? (mai mult)
Am venit in vacanta in tara ca sa- mi rezolv unele chestii, am vorbit cu un tip de pe o aplicatie de dating si sex, e mai mic decat mine, are 19 ani. Ne- am vazut in weekend pentru o ora si jumatate....? (mai mult)
Buna ziua TPU, întrebare 35+ voi v-ați căsători cu o fata care face face olnyfans? Ați avea ceva împotriva? Va mulțumesc pentru eventualele răspunsuri
Bună dimineața. Am o problema. Vorbesc cu niște fete de la mine din oraș, cu vreo 4 și normal ele vorbesc frumos cu mine și sunt amabile cu mine, dar problema este ca numai eu le dau mesaje...? (mai mult)
Pot fi însărcinată? Primul test de sarcina l- am făcut acum 3 săptămâni, pe 14 martie care a ieșit negativ dar cu a 2- a linie slaba care nu s- a mai văzut după câteva minute.N- am dat importantă...? (mai mult)
Buna TPU. Daca un baiat isi invita partenera la el acasa ca sa se uite la un film(indiferent a cata oara e), ce poate face fata pentru a nu trece la urmatorul nivel ca sa spun asa, in asa fel incat baiatul...? (mai mult)
Salutari la toata lumea! O intrebare pentru fete. Fetelor, sa zicem ca mergeti la o nunta cu iubitul vostru. Ei bine, cand incepe Dansul Pinguinului pe iubitul vostru il ia valul si in timpul dansului...? (mai mult)
Nu pot sa imi dau peste cap penisul si nu imi vad capul, gen este ascuns sau cum s-ar zice este ca la copii, ce pot face?
Buna ziua, prietenei mele trebuia sa ii vina Ciclul Menstrual pe data de 29/3/2023 iar in data de 1/4/2023 i- au venit dureri menstruale usoare, iar astazi 4/4/2023 durerile sau marit dar se lasa usor. ...? (mai mult)
Salut, TPU! Eu sunt Filosoful Depresiv.Am 90 de ani si sunt virgin.Imi mai pot gasi iubirea vietii?
Prietena mea evită orice as aduce in discuție despre înșelat. Se supără foarte tare si se enervează si nu mai pot ajunge la nici o înțelegere cu ea. Ea a avut in trecut niste relații in care ...? (mai mult)
Cât trebuie sa fie marim3a ca sa nu ma fac de râs? Stiti voi la ce ma refer. Vreau sa aflu cum o am. Mulțumesc
Bună ziua, mama mea vrea sa ma ducă la ginecolog sa vadă daca mai sunt virgina, mi- am băgat degetul de câteva ori în vagin, o să- și dea seama medicul, știam ceva ca din 2022 nu se mai fac...? (mai mult)
Ai accepta ca iubita sa iasa uneori cu un amic, in loc de amica? (un tip mai in varsta) De exemplu, la patinoar, pentru ca tie nu iti place si nu vrei sa inveti. Avand in vedere ca tipa va spune clar...? (mai mult)
Buna TPU. Am si eu nevoie de lamuriri la 3 intrebari: 1.Atunci cand cineva(indiferent ca e fata sau baiat) spune ca vrea sa astepte pana la casatorie, se refera dupa cununia civila sau dupa cea religioasa? ...? (mai mult)
Daca visezi ca ti inseli iubitul se pune inselat?
Hey lume, știm cu toții ca urmează o săptămână de foc și de teroare pentru bărbații însurați, în special SCLAVII SOTIEI. M- a sunat șeful sa vadă cum mă simt (sunt în medical ca am căzut...? (mai mult)
Vi se pare normal ca gagicata sa mai vorbeasca cu unu cu care s-a culcat in timp ce voi sunteti impreuna sub pretextul ca erau prieteni inainte de a o face?
Salut TPU, cum scap de obsesia pentru femei? Mereu am gânduri sexuale cu alte femei chiar daca sunt într- o relație, am mereu dorința asta si mă gândesc undeva la 90 la sută din timp, a ajuns...? (mai mult)
Salutare la toata lumea! Am o intrebare amuzanta pe care vreau sa o impartasesc cu voi.E atat pentru fete cat si pentru baieti. Dragilor, sa zicem ca lucrati la un supermarket sau farmacie si vine un...? (mai mult)
Am o relatie de 2 ani jumate cu prietena mea in care avem anumite intrebari despre orgasmul ei. Nu stie exact momentul in care are orgasm sau daca are in general. Ea spune ca este satisfacuta pe deplin...? (mai mult)
Ce părere aveți despre o fată, creștina practicanta care uneori noaptea, singura in camera sa, se uita pe telefon la filme pentru adulți din acelea hard și se masturbează, excitand- o cel mai...? (mai mult)
Ce părere aveți de aceasta fantezie erotica? In timpul actului sexual când femeia sta deasupra, ea să- l plesnească tare peste față pe cel cu care face sex până îi înroșește obrajii și la...? (mai mult)
Hey fetelor, cum reactionati atunci cand vedeti pe Facebook poze cu iubitul vostru impreuna cu fosta lui iubita pe profiluriile prietenilor lui si observati ca in acele poze radia si stralucea de fericire...? (mai mult)
Hey fetelor, cum reactionati atunci cand iubitul vostru doar va plimba prin parc in frig si nu va duce nici macar la o ciocolata calda? Ati mai continua relatia?
Buna, va rog sa imi aprobati întrebarea, suntem speriați. Prietenei mele i- a venit menstruatia pe data 16 februarie, iar în ultima zi de menstruatie a avut loc un mic accident. De frica a luat o...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare. Cat timp poate sa ii intarzie menstruatia după Escapelle prietenei mele? Mentionez ca ultima menstruatie a inceput in data de 16 februarie, iar in ultima zi a menstuatiei...? (mai mult)
Buna ziua TPU am sa va pun o întrebare mai "delicata" am 18 ani și 4 luni și nu am făcut vreodată sex.Nu că nu aș vrea problema e altă am un penis FOARTE FOARTE FOARTE MIC nu glumesc și nu fac...? (mai mult)
Buna,sfaturi despre cum pot sa am iubita?
Buna TPU, verisorul meu m- a intrebat ieri ceva, dupa ce ma sarutam cu iubitul meu si nu stiu ce sa ii zic. Eu ca fata aleg ce simt ca e ok. Acum mna, fiind ruda cu mine o sa fac acest efort si incerc...? (mai mult)
Bună ziua, cer aici ajutor moral, pentru ca simt ca am ajuns la capătul puterilor. Povestea mea începe cam asa, am 26 ani, iar în urma cu 4 ani am cunoscut un băiat de care m- am îndrăgostit...? (mai mult)
Cei care ați avut în trecut mai multe partenere sau relații nu va gândiți in prezent că una din acelea a avut vreo boala venerica sau ceva?
Buna, am făcut sex neprotejat cand eram la menstruație pot rămâne insarcinata? Nu am ciclu regulat
Am 22 de ani și n-am avut niciodată relație, mai are rost de acum sa încerc măcar?
Buna, cum preferați voi băieții sa fie sanii, mai tari sau moi? De ce unele fete au sanii tari sau moi? :))
Hei TPU! Am 15 ani jumate și am început sa ma masturbez de la 10. După acești 5 ani de practica și evoluție:)), am ajuns la performanta de a putea sa îmi introduc 5 degete în vagin. Mai sunt ...? (mai mult)
Am luat anticonceptionale timp de 3 ani jumătate, iar acum o luna le.am întrerupt. Acum 2 zile trebuie sa îmi vina menstruația, însă nu a venit. E posibil sa îmi întârzie din cauza faptului ...? (mai mult)
Salutare băieți! Aceasta întrebare este doar pentru baieti, nu vreau răspunsuri date la mișto: sunt un băiat de 16 ani, și as vrea sa va întreb dacă masturbarea prin stimularea anusului este...? (mai mult)
Imi place sa fac sex, sotia ma suporta asa si nu imi spune nu dar o simt ca este prea mult pentru ea, ii place prima data dar dupa o face pentru mine, as face sex din ora in ora si partea proasta este...? (mai mult)
Buna ziua! Am auzit ca analizele care trebuie facute inainte de hectorectomie sunt destul de dureroase, deoarece fringoscopul poate sa atinga fleșcomul. E adevarat? Mi-e tare frica?
Buna! O sa trec direct la subiect, vreau sa o fac cu iubitul meu (amândoi suntem virgini), doar că am o mică problemă. Îmi este frica sa nu rămân însărcinată, cu toate că iau anticoncepționale...? (mai mult)
2)E o problema ca dupa ora 2 nu prea am chef sa fac sex? Practic vad sexul mai frumos ziua decat noaptea. Este ceva gresit? 2)Nu numai noaptea ca am intalnit numai tipe care vor a faca noaptea...? (mai mult)
Cu ce îmi pot măsura penisul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
farcry444 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!