Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Cum mă pot simţi mai satisfacuta în timpul actului sexual? pentru ca uneori nu ma simt.Am 23 de ani
Imi este foarte frica, am facut sex protejat, am verificat prezervativele punand apa in ele iar toate au fost in regula. In schimb nu mi- a venit menstruastia si simt niste dureri de burta, mi- a intaziat...? (mai mult)
Eu si iubitul meu nu mai facem sex, deja este o problema de cateva luni, i am comunicat tot ce ma deranjeaza si imi spune ca vom rezolva, dar este din ce in ce mai rau. Locuim impreuna.Contactele sexuale...? (mai mult)
Tot din înțelepciunile lui Menandru: Χρηστὴ γυνὴ κτῆμ' ἐστιν ἀνδρὶ σώφονι. (Femeile bune sunt achizițiile soților înțelepți.) Acum, am făcut un pic de research...? (mai mult)
Femeile care sunt active sexual, spuneți sincer ce părere aveți despre penisurile pe care majoritatea bărbaților le au, de 13 cm în stare erectă
De ce am inainte de menstruatie cu cateva zile sangerari maronii inchise dar si rosii? Le am de vreo 4 zile, si peste 4 zile ar trebui sa vina ciclul, Cantitatea este foarte mica E prima oara, am avut...? (mai mult)
Buna ziua, daca fac sex cu cineva va rămână însărcinată?
Fetelor ce preferati? https://ibb.co/PjTHXLL
Cum ne putem menține eu și soțul meu viata sexuala conectata având în vedere ca avem o fata câte are un an?
Vă salut! Încep prin a spune ca știu ca aici nu e cabinet medical sau spital, dar până să ajung acolo am zis să cer o părere, ca poate nu e cazul și greșeala e la mine. Mi as dori să nu judecați...? (mai mult)
Bună ziua! Luna aceasta trebuia să îmi vină ciclu pe 20, dar nu a venit nici până acum și nu înțeleg cauza. Fiecare partidă a fost protejată cu prezervativ, absolut niciodată nu s- a introdus...? (mai mult)
Nu stiu de ce dar aproape de fiecare data cand merg la baie sa imi fac nevoile ma excit, si dupa trebuie musai sa ma masturbez, ca e numarul 2, ca e numarul 1 e la fel, ma excita.Stiu ca e ciudat ...? (mai mult)
Daca prietenii mei (doi bărbați de aproximativ 24 de ani) sunt foarte excitați să citească întrebări de pe TPU sexuale impreuna, înseamnă că ar putea fi gay si isi împărtășesc dorințele?...? (mai mult)
Salut! eu si iubita mea (18), ne iubim foarte tare, si ca dovada a acestei iubiri am ales sa ne incepem viata sexuala. intr- un moment mai infierbantat, lucrurile au luat o intorsatura, iar organele...? (mai mult)
Buna ziua, sunt un baiat de 16 ani. Stateam seara prin parc si Catalin Botezatu ma abordat. A venit la mine si mi- a zis ca e foarte excitat si vrea sa merg cu el. Lam refuzat politicos insa el insista...? (mai mult)
Buna, inainte cu 7 zile de menstruatie ( nu e regulata) am avut scurgeri maro inchis, rosii. Am avut si o stare de rau o zi Azi inainte cu 5 zile de menstruatie am o sangerare normala, cantitate mica...? (mai mult)
Poți face sex când femeia este pe stop?
Buna! Mi am început viața sexuală cu 3 luni in urma. De fiecare data protejat cu prezervativ. De atunci am avut 3 menstruații, însă acestea au fost mai diferite față de obicei. Mai slab cantitative....? (mai mult)
Buna ziua, menstruatia mea s- a terminat miercuri, iar azi sambata am observat pete de sange foarte putin pe hârtie. Țin sa Menționez ca am făcut sex protejat joi, dar nu înțeleg de unde poate...? (mai mult)
Deci, eram in liceu și m- am văzut cu o fată știam ca e cam panarama de fata am facut dragoste de vreo 2 ori eram virgin pe atunci, și treptat am pus si eu sentimente și ea, apoi ea a plecat ...? (mai mult)
Bună! Joi am avut o încercare de contact sexual, nu a decurs cum m- am așteptat pentru ca din cauza durerii am încetat, penisul a fost introdus o singură dată până la jumătate ..am sângerat...? (mai mult)
Am si eu o intrebare cam ciudata.Ideia e ca de fiecare data cand merg la WC sa imi fac nevoile am o erectie, eu zic ca nu e ceva normal.Dece mise intampla asta?
Bună! Ce înseamnă când un bărbat, cu care ai încercat să ai o relație, te sună noaptea, când e beat? Nu e prima dată când se întâmplă.
Deci per total un vagin se va lărgi după un penis de 20-22 cm? Se poate obișnui o femeie cu un astfel de penis?
Salut TPU ajutorrr deci am luat un telefon Samsung de la cineva și el a uitat parola de la Samsung acont i- am șters contul google tot l- am făcut cu contul meu l- am făcut ca nou numai ca nu- i pot...? (mai mult)
Am avut contact sexual cu iubitul meu si am dureri vaginale eu am nascut natural acum 8 zile.Ce sa fac sa nu mai doara cand facem sex?
Cine nu are chef sa doarma in afara de mine? Sa scrie aici poate discutam despre ceva?
Unii zic că de la lichidul prejeculator poți rămâne însărcinată alții că nu, numai știu ce să mai cred, până la urmă se rămâne sau nu însărcinată de la lichidul prejeculator? Dau...? (mai mult)
Hei, daca am avut contact in ultima zi de ciclu, fiind protejat, nu am verificat exact de aceea am incertitudini, inainte de menstruatie cu 7 zile am o scurgere roz si rosie dar si maro inchis, foarte...? (mai mult)
Hei! Ieri am încercat să fac dragoste cu partenerul meu a fost un act dar nu finalizat deoarece a fost dureros, astăzi am puține dureri de burtă și de sâni, ieri a fost teoretic ultima zi a ovulației,...? (mai mult)
Bună știu ca întrebarea mea este destul de proasta dar vreau doar să fiu sigură Ieri eu am decis să îmi încep viața sexuală eu și prietenul meu fiind virgini, a existat un preludiu lung și...? (mai mult)
Salut TPU! De cateva zile am o problema, am o relatie cu iubita mea de aproape 3 ani, o iubesc mult e viata mea, dar am o problema am observat ca atunci cand ma gandesc la ea mi o inchipui dar am o...? (mai mult)
Buna.am o problema si nu stiu ce sa cred.De aproape o luna imi este rau ns doare burta.Am fost la spital si am facut analize si efografie si mi s- a zis sa am grija la ce mananc.am avut un contact sexual...? (mai mult)
Hey fetelor, cum reacționați atunci când mergeți cu iubitul vostru într- un parc, unde se afla un lac mare unde poți închiria bărcuțe sa te plimbi pe lac. Ajungeți acolo, mergeți la casierie...? (mai mult)
Dau funda, Am folosit metoda coitus întreruptus, sunt foarte stresat, am făcut duș și am avut contact neprotejat, menționez nu am avut ejaculare anterioară nici nu am dat numere după prima...? (mai mult)
Buna TPU! am nevoie de niste sfaturi.De aproape o luna ma doare burta.Am fost la spital acum o sap am facut analize si ecografie si au iesit bine doar ca la ecografie mi s- a zis ca am multe gaze in stomac...? (mai mult)
Buna! am nevoie de niste sfaturi.De aproape o luna ma doare burta.Am fost la spital acum o sap am facut analize si ecografie si au iesit bine doar ca la ecografie mi s- a zis ca am multe gaze in stomac...? (mai mult)
Bunaaa utilizatori TPU! Sunt o fata de 16 ani care tocmai si a facut o relație cu un baiat de 21 de ani, student.Ne stim din copilărie, familiile noastre pastreaza legatura, parintii mei il stiu de ...? (mai mult)
Buna! AM NEVOIE DE RASPUNSURI CAT MAI REPEDE! Am o problema si as dori sa ma ajutati cu sfaturi daca puteti.Am probleme cu burta de o luna aproape ma doare.Am fost la spital acu o sap si mi- a facut ecografie...? (mai mult)
Hey băieții, cum reacționați atunci când mergeți cu iubita voastră într- un parc, unde se afla un lac mare unde poți închiria bărcuțe sa te plimbi pe lac. Ajungeți acolo, mergeți la casierie...? (mai mult)
Salut! Am o problema, stau cu prietenul meu pe tir in Germania doar ca nu lucram in echipaj pentru ca nu am permis pentru CE. I- am spus ca vreau să dau si eu la scoala de soferi pentru CE să lucram...? (mai mult)
Am inceput sa fiu atrasa doar de baieti virgini, sau la inceputul vietii sexuale. Ma incita foarte rau sa fiu eu prima din viata lor, sa ii vad ca nu rezista mult si ca sunt foarte dornici. Apoi nu mai...? (mai mult)
Bună! am avut contact sexual cu o zi înainte de săptămâna fertilă ( am făcut neprotejat dar nu a ejaculat deloc), cu 2 zile înainte de ziua ovulației am făcut protejat, dar nu am avut nicio...? (mai mult)
Vorbesc cu o fată de o lună, ne- am văzut de câteva ori, vorbeam zilnic, de o sapt s- a cam schimbat treaba, și a schimbat comportamentul, a acceptat azi să ne vedem, credeți ca ar fi cazul...? (mai mult)
Mam împacat cu fostul meu sot şi vrem sa avem contact sexual de 5 ani sunt divorţata de el si avem împreuna o fata care are 6 ani dar îmi e frica sa nu iau vreo infecţie cu transmitere sexuala de...? (mai mult)
Am avut contact sexual cu sotul meu şi am avut nişte dureri vaginale.Ce pot face sa nu mă mai doară la sex? nu tot timpul doare doar uneori
Bună! Încep să mă panichez. Eu de- obicei am menstruatie regulată, dar au trecut două săptămâni de când trebuia să îmi vină și nu mi- a venit. Țin să menționez ca am 16 ani și ca nu ...? (mai mult)
Iau anticoncepționale Tri-regol din prima zi de menstruatie, e prima dată când folosesc și aș vrea să știu după cât timp sunt protejată?
Buna dimineața, eu am prieten deși am visat un asistent care mă îndrăgosteam de el, ce înseamnă asta?
Buna TPU am si eu o intrebare imi pare rau daca este ceva mai intim. eram la mine in dormitor si ma schimban de chiloti si deodata am observat niste mici cristale asa maro portocali. am fugit la baie ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
NoTurbinaNoGood întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.