| lllorenusssuumeu a întrebat:

18 ani si 28 ani e mare diferenta intre noi vreau si parerile voastre care nu stiu sa vorbeasca frumos si spun ca sunt nebuna chestii, mai bine nu scrieti. pupiciii o seara frumoasa :*

28 răspunsuri:
| tuGatita a răspuns:

10 ani! mare, dar nu exagerata diferenta. sa fiti fericiti si sa va iubiti! varsta nu conteaza! lumea judeca...dar, daca esti sigura de sentimentele si de intentiile lui, atunci nu aveti decat sa mergeti mai departe cu relatia!

| ema1ih a răspuns:

Da si chiar daca spui ca nu conteaza varsta, daca ai sub 20 de ani chiar conteaza... si din celelalte comentarii am inteles ca ai 14-15 ani si nu 18. daca chiar ti se pare ca te iubeste si daca tu chiar crezi ca veti putea avea un viitor impreuna. atunci nu cred ca e problema varsta. dar sa fim seriosi. chiar crezi ca unu de 28 de ani se poate indragosti de una de 14 ani fara sa nu fie un pervers laughing mai bine te-ai indragosti de baietii de varsta ta. vei vedea ca va fi de 1000 de ori mai bine. si in plus poate asta de 28 de ani te si inseala.

| unarab40 a răspuns:

Mergi pana la capat cu el.nu e mare problema varsta

| RAY a răspuns:

La batranete va vi mai greu ca nu poate sa mai te pupe dar in prezent e ok

| neutrino a răspuns:

O seara frumoasa!

| h3r a răspuns:

Prostii copilă dragă!
Ai 15 ani ( pentru necunoscători : http://www.tpu.ro/......vreau-sa/, ps nu încerca să-ți ștergi întrebarea, ai menționat de mai multe ori vârsta pe TPU)

Vai de capul tău de copilă nebătută! Și nu ești naivă și nici matură cum ai tu impresia, ci proastă cu sânge de curvuliță! Ce-ți trebuie ție pu lă rău de 30 de ani? Dacă tot te mănâncă ia unul mai tânăr pe care să-l fraierești, nu unul care n-a fost în stare să-și țină o relație!
Meriți bătută rău de tot!

| igrek a răspuns (pentru h3r):

Respect sora mea!

| h3r a răspuns (pentru igrek):

:*

| NuMaContrazice a răspuns (pentru h3r):

Http://www.tpu.ro/......-imi-spun/
Asta era pe 3 februarie...
http://www.tpu.ro/......-sunt-mai/

Asta a fost in aceeasi zi...

http://www.tpu.ro/......asa-ca-nu/

Asta a fost pe 4 februarie

http://www.tpu.ro/......i-cam-cat/

Asta-i pe 14 februarie
In concluzie minte de ingheata apa, isi schimba varsta cu cate-un an in fiecare zi :))
E vai de capu' ei, v-a avea vreo 14 ani, si umbla dupa ***.

| NuMaContrazice a răspuns (pentru NuMaContrazice):

Http://www.tpu.ro/......dau-funda/

Are 14 ani.Si s-a *** cu unu de peste 20 de ani, in ciuda sfaturilor lui Brigaela, care stie ce vorbeste.....pacat de viata ei...

| h3r a răspuns (pentru NuMaContrazice):

E luată de toți.
Ce dracu au în cap? Bob de mazăre?

| HolyPotato a răspuns (pentru h3r):

Bine că i-ai postat întrebarea (pe care oricum a șters-o). Chiar era să-mi obosesc degetele răspunzându-i...

| h3r a răspuns (pentru HolyPotato):

E o mincinoasă mică!

| greyhound a răspuns:

Da, e o diferenta mare dar pana la urma ce iti pasa daca va simtiti bine

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Nu conteaza parerea noastra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai buna confidenta si prietena ar trebui sa fie mama ta, dansa a fost de varsta ta si a trecut prin aceleasi faze ca si tine, doar ea si numai ea te poate ajuta, nu vezi ca astia de-aici sunt "rai "?

| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
De obicei se zice ca varsta nu conteaza, dar cu timpul o sa conteze.
Deocamdata sunteti tineri, dar peste 20 de ani, lui nu o sa-i mai arda de anumite lucruri pe care vrei tu sa le faci.
Banuiesc ca el este mai matur decat tine, poate asta te-a si atras la el.
Cu timpul vei observa ca e prea matur si ca-ti doresti pe cineva mai apropiat varstei tale.
O seara buna!

| Ichnat a răspuns:

Nu e problema varsta... doar sa-si tina in pantaloni macar 2 ani happy

| MetalHead04 a răspuns:

Daca nu vrei pareri negative, de ce ai pus intrebarea?:-s ..in fine. diferenta nu conteaza atat timp cat exista iubirea, bafta.

| NickName01 a răspuns:

"Nu e problema varsta... doar sa-si tina in pantaloni macar 2 ani happy"

De acord, adică ce mai... până la căsătorie!
Varsta lui este si un indiciu al seriozităţii pe care ar dori-o de la relatie (dar ştii cum e, o femeie nu poate fi Niciodată sigură...).

| AnneღU a răspuns:

Ce te face sa crezi ca mai tarziu nu o sa iti para rau? Dar nha, e viitorul tau in joc big grin Ce conteaza parerea celorlalti daca tu esti convinsa ca il iubesti?hee hee

| NotToday a răspuns:

Daca va intelegeti bine, chiar nu conteaza varsta.

| igrek a răspuns:

Te rupe ala in gura si te lasa.

| AnnonnyMa a răspuns:

Nu mi se pare o diferenta exagerata.Si oricum ce conteaza varsta?

| Raul5765578 a răspuns:

Da e foarte mare diferenta

| frozennnnnnn a răspuns:

Mai, ce sa zic. Este diferenta destul de mare, dar depinde de gradul de maturitate al amandurora. Nu zic ca e vorba la tine, dar cunosc oameni ce sunt casatoriti de peste 15 ani, si el este mai in varsta ca ea cu 9 ani. Si sunt complet fericiti.
Deci daca sunteti compatibili din mai toate punctele de vedere, de ce sa nu functioneze?

| Fraiericiiiii a răspuns:

Daca va iubiti ce conteaza varsta?! Ce conteaza diferenta de ani atata timp cat te respecta, cat este acolo cand ai nevoie de el? Cand nu te inseala si va intelegeti bine? Daca stam sa ne gandim mai bine..baietii astia de varsta noastra vor cu totul altceva..cu greu gasesti un baiat care sa te respecte.
:*

| L33ana a răspuns:

Nu tine cont de varsta. Daca va iubiti este perfect... Daca tata e mai mare ca mama cu 6 ani:*