Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 4 Martie 2025 sunt:
Salutare TPU, am facut sex cu iubita mea cand era la ovulatie.A fost facut protejat, prezervativul a fost verificat dupa act si nu a fost spart sau fisurat.Insa ciclul ii intarzie deja de 5 zile.Ea acum...? (mai mult)
Salutare, Ce crema pentru întârzierea ejacularii recomandați si considerati ca are efect de durata pe momentul actului intim? Ce creme/pastile folositi si credeti ca dau rezultate, au efect în...? (mai mult)
De ce nu găsesc pe eMag vibratoare (pentru sex)? Cum trebuie să caut?
Am fost in concediu in relativa apropiere (Europa Centrala)si i- am dat numarul meu de telefon chelnerului unui restaurant. A fost pentru prima data cand fac asa ceva. Era foarte chipes, manierat, politicos...? (mai mult)
Poate rămâne iubita mea însărcinată dacă i-a întârziat ciclul câteva zile și după act i-a venit la 3 zile după?
Bună! Mi- a întârziat ciclul 8 zile timp in care mi- am făcut 2 teste de sarcină și au ieșit negative Sex neprotejat și ciclu neregulat Cât să mai aștept? Sa repet alt test? Mulțumesc...? (mai mult)
Îmi poate da cineva o invitație pe grupul de telegram România X va rog frumos?
Fostul meu iubit cu care am fost in relație 5 ani, era un tip gentil, răbdător, metodic, finuț în comportare. Ne- am despărțit din motive care nu țin de felul lui de a fi. Îi plăcea de mine...? (mai mult)
Salut! Iubitei mele trebuie sa ii vina ciclul,dar nu o dor sânii, de ce?
Întrebare pentru băieți cum i-ați spus iubitei voastre că vreți să faceți sex (prima data)? Direct sau pe ocolite?
Hello TPU, va rog sa ma ajutati. Daca ultima menstruatie a fost pe data de 3 februarie 2023 si a tinut pana pe 7 februarie 2023, durata ciclurilor a fost asa septembrie=35 de zile, octombrie=29, ...? (mai mult)
Daca ai avea de ales, ca barbat, dintre o femeie urata la fata, dar care arata bine la corp si o femeie frumoasa la chip, dar grasa, ce ai alege?
Intrebare foarte ciudata sper ca nu va fi stearsa: cum credeti ca lesbienele intretin relatii sexuale? Dar barbatii gay?
De ce bărbații disprețuiesc o femeie care cedează ușor la avansurile lor sexuale?
Buna. Am 17 ani și am facut dragoste cu iubitul meu, pe 6 Februarie am avut un mic accident și imediat am luat escapelle, azi e 6 Martie și tot nu mi- a venit, e normal sa se întâmple așa? Am...? (mai mult)
Buna, am și eu o problema. Eu și cu iubita mea trecem printr- o situație, mai exact am încercat sa facem sex dar nu am reușit. Am avut preludiu iar după asta m- am dus la baie sa ma urinez, pe...? (mai mult)
Pentru fete: sunteti abordate pe strada de barbati? Cum vi se pare? Sunt decenti, civilizati sau dimpotriva?
Daca am zis ca incerc o relatie cu un tip, iar el mai da follow la fete pe Instagram, e normal asa ceva? Ma simt deranjata dar nu vreau sa ii sar in cap atat de repede pentru asta.
Cum depistezi o persoana materialista? Credeti ca e ok sa fi in relatie cu o astfel de persoana?
Salut! Daca chem o fata la o plimbare si ea mai aduce o prietena (o prietena pe care o stim amandoi), inseamna ca ma place doar ca un prieten si atat? Eu o plac, insa nu i- am spus pana acum nimic...? (mai mult)
Pe ianuarie mi- a venit ultima data menstruația, a durat 4 zile, iar de atunci și pana acum nu mi- a mai venit. De fel am ciclul neregulat, 28 de zile, 35, chiar și de 41 de zile acum 1 an, am...? (mai mult)
Bună seara, am o intrebare, dacă pe data de 1 ianuarie și pe 26 ianuarie am avut menstruatie și pe februarie 21 trebuia să îmi vina menstruatia si nu mi- a venit suntem în martie 5 și tot nu ...? (mai mult)
Salut TPU! Atunci cand va masturbati inainte sa va terminati stiti ca iese un lichid ca un fel de sperma, poți lasa pe cineva insarcinata cu lichidul acela?
Bună! Dacă prietenul meu se juca cu penisul pe clitorisul meu, cam 2- 3 min și lichidul lui preejaculator s- a intersectat cu al meu lichid, exista șansă de sarcina? Chiar dacă el nu a ejaculat.Mentinez...? (mai mult)
Ce înseamnă" metoda retragerii"? Vreau răspuns rapid a?
Credeti ca e normal ca in timpul preludiului, barbatul sa devina rosu-vinetiu in zona gatului si a fetei?
Salut TPU, dacă am făcut sex cu iubita mea a doua zi după ciclu poate rămâne însărcinată? Nu mi-am dat drumul în ea, ea nu are ciclu regulat, mersi mult pentru răspuns
Salut TPU,am făcut sex cu iubita mea a doua zi după ciclu dar nu mi-am dat drumul în ea, nu are ciclu regulat e posibil sa rămână gravidă? Mersi mult o seara plăcută la toată lumea!
Bună fetelor, as avea și eu nevoie de ajutorul vostru..Sunt căsătorită de 4 ani iar soțul meu își dorește un copil, am încercat de câteva luni metoda calendarului dar nu rămân însărcinată....? (mai mult)
Salut, aveți idee ce mărime trebuie la prezervativ? Penisul are lungimea de 18 cm și ca grosime e normala
După ce m- am lămurit ce înseamnă o fata virgin, a mulțumesc tare mult utilizatorului care mi- a răspuns, am înțeles că cică in vagin este un sigiliu numit clitoris care după ce face sex prima...? (mai mult)
Am o siutatie care ma framanta. Pe 20 decembrie am avut un contact sexual protejat insa, la un moment dat a cazut prezervativul fara sa ne dam seama si am facut fara maxim 1 minut (nu a ejaculat). Dupa...? (mai mult)
O fata virgina e o fata care face sex non-stop? Că așa zic unii iar alții zic opusul că nu face deloc, deci cum e corect pana la urma?
Ma puteti ajuta, urgentttt! Am ciclul neregulat adica acum 2 luni m- a tinut 6 zile iar luna trecuta 2 iar acum ar fi trebuit sa imi vina dar am o zi întârziere deja, ma dor sanii, am dureri de cap...? (mai mult)
Salut la toata lumea.Ma macina o problema si nu stiu cum sa spun.Cred ca imi place foarte mult de o fata si nu stiu cum sa o uit. Vreau sa o uit pur si simplu pentru ca simt cum imi fac rau singur stiind...? (mai mult)
Buna TPU, sunt normale durerile de cap si burta continuu dupa o saptamana de la pilula de a doua zi?
Buna, am o intrebare, daca m-am spălat pe mâini înainte de a atinge o fata la vagin si am ejaculat iar fata a luat sperma pe mana dar am fost amândoi sa ne spălam are șanse de sarcina?
Dacă îi spui unei fete că are sânii frumoși și îți place cum arata că are și fundul ok o vei cuceri?
Salut! Care este numarul maxim de zile intre cicluri neregulate? Am intretinut relatii intime cu iubita mea (desi nu am ajuns pana la final) si totusi are 9 zile intarziere. Sau 50 intre cicluri nu sunt...? (mai mult)
Mă îndrăgostesc de cine nu trebuie! Am mai fost îndrăgostit și cunosc semnele. Cu siguranță o să mă îndrăgostesc de o colega de la muncă și nu vreau asta! Din cate am înțeles, e măritată,...? (mai mult)
Buna…am o problema. In seara asta am avut primul contact sexual neprotejat, a apucat sa ejaculeze insa nu mi- am dat seama daca a fost lichidul acela sau direct sperma..insa am apucat sa il dau intr-...? (mai mult)
Întrebare pentru femei: Poți să fii atrasa de un bărbat daca nu esti atrasa fizic de el? Adică dacă un bărbat este gras și nu te atrage fizic, dar te poate excita cu atitudinea lui? Cu felul...? (mai mult)
Ce sa faci când o fata te ignora după 4 luni de relație. Acum e drăgăstoasă și afectuoasa,iar acum e rece? Din ce cauza,ii vorbesc frumos,nu o înșel, ce poate fi?
Am două întrebări pentru fete și femei. Dacă ați părăsit un băiat sau bărbat pentru altul, in viitor ce v- ar putea face sa regretați că l- ați părăsit? Daca cel pe care l- ați părăsit...? (mai mult)
Ce inseamna sugar daddy, daddy/mommy issues?
Bună seara dragi femei! Va adresez o întrebare daca ați trecut prin aceasta experienta si cum ati procedat. Ultimul ciclu menstrual a fost de pe 25feb pana pe 1martie. Am întreținut un raport...? (mai mult)
Salut, am 14 ani si de la 10 ani a inceput sa mi se rupa ata cate un pic, abia la 13 ani s-a rupt de tot, e ok sau trebuia cand mai cresc?
Bună ziua. Ieri am luat pastila de a 2 a zi iar apoi Augmentin pentru o infecție a amigdalelor. Aș dori să știu, antibioticul influențează efectul pastilei?
Ce marime de prezervativ Durex se potriveste la 18 cm lungime si 14.2 cm circumferinta? Am vazut pe net mai multe variante, informatiile sunt diferite, fie ca diametrul se masoara impartind circumferinta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Caliopia63 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!