Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 4 Martie 2025 sunt:
Salutare, Ce parere aveti de ideea de a face sex în trei? Care varianta suna mai bine : 2 fete si un baiat s- au 2 baieti si o fata? Cum vi se pare ca daca faceti in 3, doar 2 sa o faca si cealalt...? (mai mult)
BUNA! 1. Daca se face sex anal si dupa sperma atinge vulva/labiile exterioare, exista risc de sarcina? 2. Daca se face sex oral si se inghite sperma, exista risc de sarcina? 3. Daca chilotii partenerei...? (mai mult)
Cand stiu care sunt zonele erogene? Am pielea de gaina si furnicaturi asa... deci alea sunt?
Mi- am masturbat prietena, ea susținea înainte de asta ca e virgina, dar eu sa ajung pana în punctul ala nu am avut nici un fel de reținere din partea ei, am penetrat- o destul de bine zic eu având...? (mai mult)
Salutare TPU, aș avea o intrebare. Acum 2 saptamani undeva in jurul datii de 16 am facut cu prietena mea dragoste. Mentionez ca nu am facut- o niciodata neprotejati, dar atunci inainte de a pune prezervativul...? (mai mult)
Am penisul de 17cm și 17 ani jumătate, este bine?
Daca mie îmi place de o fata de la țară (foarte, foarte, foarte frumoasa) din pct md.v.d e ceva in neregula? Era să uit și altui coleg ii place de ea, am ceva șanse sau trei să mă reprofilez?...? (mai mult)
Salut lume, am făcut sex cu iubita mea menționez ca ne protejat a doua zi după ce ia trecut ciclu, după doua zile vad ca sângerează acolo din ce cauza, ea a fost virgină, stopul ma gândesc ca...? (mai mult)
Buna ziua! Luna aceasta mi- a venit menstruația mai devreme cu câteva zile, țin sa menționez ca in general îmi vine foarte regulat și când îmi vine îmi curge foarte mult in primele 2- 3 zile...? (mai mult)
Zone erogene fete? Clitorisul? E pentru toate fetele zona de excitare?
Salut TPU, e normal la 13 ani si 3 luni să nu-ți dea sperma si sa-ți dea ca un fel de urina?
De ce la hetero atat de multe femei nu suporta prezervativul? Dar si barbati. La homosexuali lumea este mult mai atenta si doar asa fac daca sunt intalniri intamplatoare de pe Grindr. Sa nu ziceti raspunsuri...? (mai mult)
Salut! mi- a venit ultima data ciclul pe 18 februarie si a durat 5 zile. ciclul mi- a venit normal si nu am avut probleme. ieri am gasit pe chilot o pata de sange iar astazi mi s- a intamplat la fel dar...? (mai mult)
Ce este libidoul?
Buna TPU! o iubesc pe colega mea de un an, la inceput imi era foarte rusine sa vorbesc cu ea pentru ca nu aveam incredere in mine insa am in timp am devenit o versiune mult mai buna a mea si am decis...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare pentru fete/femei si sper sa nu va suparati :) La ce varsta v- ati gandit prima data sa incercati sa va masturbati? Nu cand ati facut- o prima data, doar cand v- a trecut pentru...? (mai mult)
Ati patit vreodata sa va doriti sa fiti intr- o relatie cu cineva, iar persoana aceea sa nu isi dorească relatie cu voi, iar dupa un timp, sa se intoarca in viata voastra si sa va spuna ca vrea relatie...? (mai mult)
Salut, am făcut operația de fimoza (circumcizie) marți și zona (capul) mă jenează la frecarea pantalonului. E normal? După cât timp trece durerea asta? Cât timp nu am voie sa fac sport? Un răspuns...? (mai mult)
Salut momentan ma place un baiat foarte mult și eu nu știu ce simt. mereu am problema asta, nu îmi cunosc sentimentele și uneori ajung sa regret ca nu am acționat la timp. cred ca as regreta dacă...? (mai mult)
Fetelor, ziceți sincer, vouă vă plac băieții care au o plăcere să bage degetele la voi în vagin și să vă masturbeze, să vă excite astfel? Vă place acest gest din partea unui bărbat sau...? (mai mult)
Fetelor, ați putea accepta o relație cu un bărbat care a fost, în perioada adolescenței, homosexual? De exemplu eu, când aveam 14 ani, îmi plăcea să fac sex cu verișorul meu mai mare. Plecam...? (mai mult)
Masturbarea Este Legală?
Salut lume, am întreținut relații sexuale cu iubita mea în prima zi după ce i s- a terminat perioada de ciclu, am făcut sex neprotejat dar am scos- o înainte de a ejacul, poate rămâne gravidă?...? (mai mult)
Cum stii ca o fata nu te-a bagat in freindzone din primele zile? am cunoscut o fata, ma imbratiseaza, imi pune intrebari, se uita in ochii mei
Cum pot sa nu ma mai indragostesc de barbatii trecuti de 40 de ani? E o preferinta pe care nu o pot controla. Am mai incercat si cu tineri de 25- 30 (desi multi mi se par mult prea feminini, firavi, ...? (mai mult)
Am 17 ani, sunt într- o relație cu o fata de 15 ani, de aproximativ 3 ani în ultima vreme îmi tot zice ca are grețuri zi de zi(ultima vreme fiind o săptămână). Nu știu ce sa fac, îmi este...? (mai mult)
Salut, am 17 ani si pana acum nu am avut nici o relatie intima, dar am o prietena de ceva timp si posibil sa se intample ceva si m- am gandit sa iau prezervative doar ca nu stiu ce marime sa folosesc....? (mai mult)
Cum este ovulatia, este dupa ciclul sau inaintea lui? Daca mi- a venit pe 13 februarie eu cand am avut ovulatie? Pe chilot uneori am impresia ca este ovulatia si secretiile vaginale sunt...? (mai mult)
Astazi trebuia sa ii vina mentstruatia prietenei mele si i- au venit doar cateva pete de sange, durererile sunt la fel ca menstruatiile trecute.Ce se intampla de nu curge normal? Tin sa mentionez ca in...? (mai mult)
Am făcut dragoste cu iubitul meu, momentan nu ne dorim copii pentru ca avem o varsta in care nici nu ne gandim la asa ceva.El a ejaculat facandu- i sex oral si am impresia ca mi- a ramas pe mana lichid...? (mai mult)
Bună! Sunt de mai mult timp într- o relație cu cineva la distanță, iar acum 4 luni ne- am inceput viața sexuală împreună. Înainte de întrebarea in sine precizez că avem act sexual o data la...? (mai mult)
Ce să-i dau iubitei de 8 martie, un buchet de flori sau o floare la ghiveci? Că ea tot spune ca nu-i place de cei care omoară florile ( le taie ) doar ca să le dea cadou? Cum să o rezolv?
Dupa sex anal, sperma a atins vaginul si lenjeria intima. Exista o posibila sarcina? Din cate stiu trebuie sa fie penisul inauntru vaginului ca sa poata sa ramana insarcinata. Va rog sa imi raspundeti...? (mai mult)
Am 12 ani. Sunt băiat și aș vrea să mă masturbez cu o fată sau cu colegii. Cum să le zic și să fie de acord?
Cum aș putea să fac relația să fie mai amuzantă, surprinzătoare, atrăgătoare, specială într- un fel? Ce jocuri interesante am putea face? Am făcut "jocurile" acestea pe care le găsesc...? (mai mult)
Dacă m-am masturbat cu un lucru lung, de cam 22 cm, dar subțire, cam de 1/2 cm, și mi-a curs sânge dar nu am simțit nicio durere mai sunt virgină? Am 17 ani și nu știu ce să fac
Buna, pentru o prima întâlnire cu o fata, este ok sa ii duc o singura floare sau un buchet întreg? Mulțumesc mult!
Bună TPU! Astăzi am avut al 2- lea contact sexual, protejat. La începutul actului am avut un mic moment in care am avut secretie vaginală de culoare roz- roșu, dupa un timp, am secretat un lichid...? (mai mult)
Bună ziua! Acum câteva zile, m- am masturbat, după ce am terminat, m- am spălat pe mâini cu apa pana când nu mai era sperma vizibila. După aproximativ o ora și 20 de minute, am masturbat- o...? (mai mult)
Daca am avut un ciclu care a durat 3- 4 zile, care el de fapt dureaza 5 zile, am avut culoarea maro închis si la inceput a fost o picatura de sange rosu deschis, a curs destul de mult, undeva la 3...? (mai mult)
Am uneori niste ganduri ca universul lucreaza pentru - mi interzice sexualitatea. Spre exemplu, cumparam produse erotice de la un magazin online si am facut tot felul de paranoi cu curierul, am crezut...? (mai mult)
Salut TPU! Am o curiozitate/dilemă, sunt fată și am o prietenă/colegă de clasă (ambele avem 17 ani) cu care mă înțeleg foarte bine și ne spunem orice. La începutul prieteniei ea și- a făcut...? (mai mult)
Buna TPU. Exista, dupa voi, cupluri care nu au parte de intimitate? Ma refer strict la relatiile intime. Adica practic cei doi sa se sarute, sa se imbratiseze, sa aiba parte de momente romantice, ...? (mai mult)
Care sunt punctele sensibile ale unei fete cand e vorba de sex?
De ce nu îmi poate plăcea de un baiat ok care ma place mult și căruia ii pasa de mine?
Salut. Mi s-a rupt ata ca am avut un contact sexual mai dur și mi se pare ca s-a rupt cam aiurea. E ca și cum este o gaura in partea de jos a penisului. Ce pot face?
Fetelor, ce părere aveți despre bărbații tăcuți, care nu vorbesc, care par foarte serioși la prima vedere?
Bună, am o întârziere a menstruației de 2 luni, în ianuarie pe data de 27 am avut un contact sexual neprotejat, iar din spusele partenerului nu a ejaculat în interior, eu următoarea zi am luat...? (mai mult)
Hei TPU, am luat acum 3 zile o pastila de a doua zi si ma doare foarte rau spatele mult mai jos de rinichi de ce credeti ca am aceasta durere? Mi-a aparut durerea dupa 2 zile
Buna ziua, daca am avut sperma pe mana si peste 2 ore am introdus mana in vaginul unei fete se poate sa rămân însărcinată? Mana era uscata si nu avea urme de sperma pe ea
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?