Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 4 Martie 2025 sunt:
De ce inseala bărbații? De ce nu se pot masturba sau sa- si roage sotia sa ii ajute și aleg sa insele? TOATE FEMEILE SUNT LA FEL AU SANI SI VAGIN.Ce poti sa faci cu alta poti sa faci și cu sotia ta....? (mai mult)
Este adevărat că la primul contact sexual, la fată, îi va curge sânge?
Voi cum ati vedea relatia dintre o tiganca si un Scotian?
Ce părere aveți de asta? https://www.youtube.com/shorts/x6JKIG1f70U
Salutari la toata lumea! Acum o luna am stat de vorba cu taicamiu la o bere si am vorbit si despre fete.El mi- a spus ca inainte de Revolutie si in anii 90 puteai sa intri usor in vorba cu orice fata ...? (mai mult)
Https://youtube.com/shorts/hoiZ6Q7jUIY?feature=share salut ce credeți funcționează?
Stiu ca e ciudat ca intreb dar voi baietii noi fetele ne epilam in zona intima dar tot creste nitel va deranjeaza de exemplu ma fac cu crema depilatoare a doua zi creste ff putin e deranjant?
Buna! Am fost ieri la ginecolog in urma întârzierii menstruatiei cu 5 zile, după ce am avut contact sexual neprotejat(însă fara ejaculare înăuntru). După test și ecografie am primit rezultat ...? (mai mult)
Bună ziua.Am o întrebare puțin mai stupida dar ma macină de multa vreme.Am 25 de ani și penisul meu când este culcat are 2 3 centimetri cateodata se și ascunde în pielea din abdomen, când este...? (mai mult)
Salut, as vrea sa aud mai multe pareri si de la fete si de la baieti. E bine stiut in Romania ca multe fete au pretentii de la baieti ca sa fie cat mai experimentati in pat. Asta vara cand eram la mare...? (mai mult)
Salutare oameni dragi! De curand am citit pe Facebook ca in America exista un barbat care este intretinut de trei femei si el nu munceste deloc. In schimb face sex cu ele pe rand pe rand dar in diferite...? (mai mult)
Salutare la toata lumea! O intrebare pentru fete. Fetelor, sa zicem ca ati aflat ca iubitul vostru va inseala si stiti foarte bine cine e cealalata persoana. Dar cand va confruntati iubitul in legatura...? (mai mult)
Sunt utilizatori aici care au conturi pe only fans? Cum este experiența?
Salut, Edi sunt, am aproape 23 de ani. Sper sa ma ajutați, nu vreau comentarii urate. Sunt singur în Timisoara din asta vara. Nu am pe nimeni, venisem prin cineva dar acea persoana a ieșit din peisaj...? (mai mult)
Bună. Am 20 de ani și sunt virgin nu- i asta problema, dar mă lupt cu o mini dependență cred... de a mă masturba și aș vrea să mă las de ea și nu știu ce să fac! A mai avut cineva probleme...? (mai mult)
La ce se refera un barbat cand spune femeii: esti foarte umana?
Salut nu mă interpretați greșit nici nu mă judecați întrebare pentru băieți 35+ Voi ați accepta sa ieșiți cu o fata care face Onlyfans? Eu sincer acum am o prietena care face Onlyfans dar...? (mai mult)
Bună seara Nu mai suport, ori unde merg numai cupuri văd, ce dracu se întâmplă în pui mei? Este ziua cuplurilor? Toate fetele au iubiți în ziuă de astăzi este enerveant și frustrat...? (mai mult)
Daca unei tipe ii vine menstruatia dupa un contact sexual neprotejat, asta inseamna ca nu e gravida? Generalizand, nu le am cu astea
Intrebare pentru barbatii casatoriti: e adevarat ca partenerele voastre nu au chef de sex oricat de mult ati vrea voi? Din cauza aceasta apare inselatul, iar apoi divortul? (Doar am auzit chestii ...? (mai mult)
Iubitul meu imi spune mereu ca vrea sa incerce chestii noi! Nu stiu ce sa ii mai propun am incercat anal oral bdsm 69 si chiar nu stiu ce sa ii mai propun
Buna TPU! Aș dori un raspuns exact pentru intrebarea urmatoare. Am menstruatia neregulata (calendarul meu digital aproximează ca in data de 24 feb. ar trebui sa imi vina). Astazi am avut un contact ...? (mai mult)
Cum as putea sa reiau legatura cu o tipa cu care n-am mai vorbit de aproape 1 an si am iesit o data?
Fetelor, dacă voi ați fi foarte atrase de un bărbat și ați ieși cu el la o plimbare de seară în parc, iar el v- ar săruta și v- ar spune să- i faceți oral, ați face asta? Ați mai avut ...? (mai mult)
Fetelor, ce părere aveți voi despre bărbații de la țară care se îmbracă în țoale de firmă? Vă plac băieții țărani care lucrează în construcții și care au cash mereu? Ați accepta o...? (mai mult)
Salut, prietena mea nu isi doreste copil…i- am spus ca in viitorul apropiat eu as vrea sa avem o familie si un copilas, nu acum bineinteles pentru ca consider ca suntem prea tineri(23 ani) …mi- a...? (mai mult)
Salutare! Se dă situația, partidă de sex în care s- a rupt prezervativul, pastila de a doua zi a fost luată la maxim 2 ore din momentul acela, între timp am avut un deces în familie și am fost...? (mai mult)
Buna am 13 ani și de 1an și câteva luni am făcut lab@ aproape în fiecare zi și regret asta vreau să mă spovedesc dar îmi este și puțin rușine credeți că dacă mă spovedesc preotul mă va...? (mai mult)
Bună,după câte zile se face testul de sarcină?!
Buna TPU. Cum iti dai seama ca ti- ai intalnit sufletul pereche? Practic ca traiesti o atractie si o iubire autentica fata de celalalt. Care ar fi indicatorii care demonstreaza acest lucru? Va rog, fara...? (mai mult)
Ceau, am 14 ani si imi place mult de o fata de care stiu ca nu ma place, sunt o persoana ok si am prieteni buni, poate sa ma ajute cineva cu cum as putea sa o impresionez si poate chiar sa o fac sa ...? (mai mult)
Cum pot scapa de senzatia de gadilat la inceputul unei partide de cunnilingus?
Hello TPU credeti ca pot ramane insarcinata? in a 3 a zi a ciclului mentrual prietenul mei mi- a bagat degetul foarte putin in vagin dupa ce si a atins penisul(acesta nu a ejaculat de mai mult de 24h) ...? (mai mult)
Deci, nu știu ce sa fac. Intr- o zi eram la baie și am observat ca îmi atarna ceva destul de gros( deci nu e o pielita ca sa fie himen) de zona intima. Tin sa menționez ca am aproape 14 ani și nu...? (mai mult)
Am o întrebare/problema Eu(15 ani) plac o fată foarte mult de 14 ani siam vorbit foarte mult in ultimele săptămâni, am mai iesit pe afară și mi se pare fata perfecta. Dar acum câteva zile am ...? (mai mult)
Plac o fata care ea nu mă place, ea știe am incercat sa vorbesc cu ea dar nu vrea, ea place pe alt cineva și mereu vorbește despre el de fata cu mine și devin mult prea trist în acel moment, va...? (mai mult)
Buna dimineata. Stie cineva un site de intalniri gratis, fara plata la mesaje sau adaugare prieteni?
Ma joc cu clitorisul de la 8 ani, iar acum am vaginul negru. Îmi poate spune cineva dacă este de la asta sau așa e el?
Buna seara! Acum câteva săptămâni m- am masturbat iar după 1 zi de la masturbare mi- a curs sânge pe chilot. Și fix după întâmplarea aceea ca mi- a curs sânge, mi- a venit ciclul, a doua zi....? (mai mult)
Bună! Dacă am un chist ovarian și am de la doctorul ginecolog tratament pe 3 luni cu anticoncepționale si de astfel sunt virgina si in timp ce am acest chist, vreau sa îmi încep viața sexuală,...? (mai mult)
Cat dureaza un sex oral (incepatori)la ambii si fata si baiat? Am 17 ani
Dacă la 23 de ani am întreținut relatii sexuale cu o minora de 15 se cataloghează la pedofilie? Acu încep sa ma gândesc ca poate am făcut ceva greșit.
Unde sunt locuri pustii in natura pentru a face ceva cu partenerul in orasul Bacau?
Salut, am facut sex cu iubita mea, am folosit prezervativ, are menstruație neregulată si chist pe ovar, ciclul nu i- a venit nici acum, ultima oara i- a venit pe data de 8 Ianuarie, avea simptome...? (mai mult)
Cum pot trece peste faptul ca am 14 ani și majoritatea prietenilor mei au o iubita, dar eu nu
Ieri am avut oarecm prima data un contact sexual, am 17 ani, si sunt speriat din anumite motive. Nu am reusit sa introduc penisul (aveam prezervativ), dar am introdus degetul, cu care atinsesem penisul...? (mai mult)
Am stat cu fost mea iubita 5 luni impreuna apoi s- a desp cu o zi inainte de majoratul meu din cauza ca sufeream in relatie, deoarece parintii ei nu erau de acord cu mine. A trecut ceva timp si a inceput...? (mai mult)
Ce însemna a controla partenerul? In tot, in iubire Si cum să nu mai faci/fac asta?
De ce unii băieți reacționează aiurea când sunt respinși (civilizat) de o fată? Nu e normal ca atunci când nu e genul tău, nu- ți place, sau indiferent care e motivul tău, să- i spui civilizat...? (mai mult)
Știe cineva un restaurant mai romantic in Constanta pentru a o cere pe iubita mea sa-mi fie fiancé?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?