Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 4 Martie 2025 sunt:
De ce unii băieți reacționează aiurea când sunt respinși (civilizat) de o fată? Nu e normal ca atunci când nu e genul tău, nu- ți place, sau indiferent care e motivul tău, să- i spui civilizat...? (mai mult)
Știe cineva un restaurant mai romantic in Constanta pentru a o cere pe iubita mea sa-mi fie fiancé?
Este târziu dacă la 14 ani încă n am avut nicio gagica?
Bună! As vrea sa fac cont de only. Exista cineva care îmi poate da mai multe detalii despre cum se face sau despre videochat? Doresc sa fac de acasă.
Bună! Acum o săptămână eu impreuna cu iubitul meu am făcut petting cu prezervativ. De atunci simt un disconfort în zona intima, na ustura și când urinez.mentionez ca am mai făcut asta cu prezervativ,...? (mai mult)
O întrebare mai mult pentru femei, preferati barbati cu barba sa fara barba?
Salut acum 2- 3 luni am avut balanopostita ei acum după atât timp glandul penisului este sensibil.Adica vreau să mă refer ca daca mă masturbez sau dau cu degetul pe gland zona aceea se înroșește.Roseata...? (mai mult)
Am 21 de ani si tipul cu care sunt are 35. Suntem impreuna de numai cateva luni. El e divortat si un baietel de doi ani. Am un trecut foarte dureros. Am fost batuta de mama mea alcoolica pe la 9 ani si...? (mai mult)
Buna! Stiu ca e o intrebare destul de absurda dar mai sunt sanse sa ne impacam sau sa ma deblocheze pe Facebook? De mentionat faptul ca este vorba de o relatie la distanta si fiind prima mea relatie nu...? (mai mult)
Salut TPU! De ceva timp am obserbat ca am pe penis niste bubite de culoare pieliei, unele mai mici unele mai mari. Ele nu sunt pe cap, ci pe piele, in general in partea stanga si dreapta, deasupra ...? (mai mult)
Salut, am facut sex cu iubita mea, protejat cu prezervativ, nu am ejaculat in el, are ciclu neregulat, luna trecută i- a venit in 8 menstruația, acum suntem in 18 si nu a venit, are si chist pe...? (mai mult)
Bună, am și eu o problemă dar nu știu cui să mă adresez pentru un răspuns, mi- am inceput viața sexuală la 20 de ani, in prezent am 24 de ani, dar nu am avut niciodată orgasm în timpul actului...? (mai mult)
Am găsit acest reportaj și m- am gândit să văd ce părere aveți! Doamnelor a- ți accepta o astfel de căsnicie? Domnilor ce părere aveți a- ți fi fericiți într- o astfel de situație? https://adevarul.ro/stil-...? (mai mult)
Intrebare pentru baieti ce alegeti dintre o fata inalta si foarte slaba si o pitica cu forme la 1.70?
Hey! Dacă în perioada fertila eu și iubitul meu am făcut, , petting"', eu având lenjerie intima, dar el nu, exista riscul unei sarcini? Menționez ca el nu a ejaculat, dar lichidul acela...? (mai mult)
Mi- i s- a intamplat, dar de putine ori, sa ma lovesc de urmatoarea situatie: o anumita persoană, din cercul de prieteni (in general, o persoana mai in varsta, care vrea sa faca un gest de bunăvoință),...? (mai mult)
Fetelor, ce părere aveți despre practicarea felației în relațiile cu partenerul? Credeți că a- i face oral unui bărbat este imoral, scârbos etc? Voi, din experiență personală, atunci când...? (mai mult)
Am citit undeva că femeile sunt diferite când vine vorba de sex. De exemplu, am auzit că femeile slabe și înalte au vaginul strâmt, femeile care au șolduri sunt foarte strâmte și au vaginul ...? (mai mult)
Buna! Sunt intr- o relatie cu un baiat de peste 8 luni, dar simt ca acum cam trag eu de el sa facem sex. Ultima data ma suparasem ca m- a refuzat ca zicea ca e obosit(nu pot sa zic, munceste foarte mult,...? (mai mult)
De ce femeile fug de mine cand ma vad? eu nu fac nimic gresit (pana si fetele care nu ma cunosc fug!
Ce sa fac cand simt tristete?
Salut TPU, cam ce ar insemna urmatoare chestie pe care va voi spune o Pe 14 februarie am iesit cu o fata, ea nu este iubitamea(nu era primul date) dar totusi i- am luat florii, eu am luat- o de mana,...? (mai mult)
Sotia mea a fost plecata intr- o delegatie in urma cu 4 luni. In timpul liber se duceau cu colegii in drumetii, in padure, pe munte etc. Am vazut pozele ce le- a postat compania. Aveau un ghid cu ei,...? (mai mult)
VerginicăVacăGrasă Astăzi, 10:31 pm Buna rau Hey frate te rog eu pune o intrebare pentru mine: Hey fetelor cum reactionati atunci cand vreti sa faceti o gluma cu sotul care doarme si ii spuneti...? (mai mult)
Ce păreri aveți în legătură cu acest citat: „Cea mai importanta zi a anului pentru a spune „Te iubesc" este in fiecare zi, nu doar de Ziua Indragostitilor. In casatorie, nu trata niciodata ...? (mai mult)
Salutare prieteni dragi! O intrebare pentru fete inspirata dintr- un film. Fetelor sa zicem ca un baiat spune ca va urca muntele Everest pentru voi ca mai apoi sa va ceara in casatorie sau sa fiti intr-...? (mai mult)
Buna TPU va rog frumos sa ma ajutati, astazi eu si prietena mea am facut petting mai exact ne am frecat unul de altul eu aveam lenjerie intima si ea nu sau invers ea nu avea iar eu aveam, aceasta era...? (mai mult)
Sunt singurul care nu vrea absolut deloc sa isi faca relatie? In primul rand e o pierdere de timp si in al doilea rand mi se pre ciudat sa petreci timp cu o persoana necunoscuta
Merită să încerci să-i intri în grații unei persoane de sex opus pretențioase, selective și rafinate care arată și bine pe deasupra și care alege doar ce e bun și frumos?
Salutare! Dacă m-am interesat de starea fetei cu care am avut o aventura (sa vad dacă s-a terminat cu bine, adica dacă i-a venit menstruația) iar aceasta ma ignoră ce înseamnă?
Buna! Ma gandesc la problema financiară pe termen lung dintre mine și iubitul meu.este un baiat muncitor și bun, dar din păcate nu a avut soarta mea care sa aibă părinți sa- l ajute. părinții ...? (mai mult)
Iubitei mele i-a plăcut de un tovarăș de al meu în trecut. Ei nu au fost împreună dar totuși încă simte ceva pentru el. Cum pot sa o fac sa îl uite. Eu am pierdut legătura cu el.
De ce nu răspund fetele pe Snapchat, aproximativ 70% mă lasă în seen și 50% ignora complet mesajul, la fel și pe Instagram și pe Facebook. Îmi puteți recomanda un site bun de matrimoniale,...? (mai mult)
Buna, doar ce mi-am pus sterilet non hormonal si am avut relatii intime este riscul de o sarcina, adica sa se deplasese steriletul cum iti dai seama de lucrul acesta?
Buna seara am 17 ani si am facut sex odata cu iubta mea si mi-a murit si m-a tinut doar maxim 4 5 minute? Si vreau sa iau ceva pastile pentru erectie imi puteti da niste sfaturi pentru pastile?
Ce părere aveți despre o femeie care dorește, din propria inițiativă și plăcere, să facă sex oral unui bărbat de care e atrasă? Știm deja că unora nu le place să facă asta, ci o fac ...? (mai mult)
Saluuut! Am o mică problemă. Vreau sa o fac cu iubitul meu pentru prima dată, ne cunoaștem de 15 ani și suntem de câțiva ani împreună, doar că până acum nu am fost pregătită să o fac. ...? (mai mult)
Salutare la toata lumea! O intrebare pentru fete inspirata din fapte reale. Sa zicem ca sunteti cu iubitul vostru noaptea in pat si va simtiti foarte bine alaturi de el. Apoi il priviti in ochi si ii...? (mai mult)
Am facut sex in a 4- a zi de menstruatie si s- a rupt prezervativul. Nu pot lua nici pastila de a doua zi, nici anticonceptionale din cauza unor probleme de sanatate. Exista vreun risc? M- am speriat ...? (mai mult)
Daca o fata iti trimite poze cu ea si vorbeste lucruri personale despre ea, apoi spune ca nu vrea atentia altui baiat decat a mea ce inseamna asta? Are incredere in mine si se simte bine cu mine sau ma...? (mai mult)
Buna TPU! Am si eu o intrebare interesantă din punctul meu de vedere. Încep cu începutul! Am o relație de un an de zile. De cand il știu, baiatul acesta tot salva poze de pe Instagram cu fete in...? (mai mult)
Voi cum procedați când sunteți cu iubita? Mă refer sfaturi pentru atunci când te săruți cu ea sau o îmbrățișezi etc.
"Daca iubesti pe cineva cu adevarat, merita sa astepti, oricat de lunga ar fi asteptarea…" - ce părere aveți despre acest citat? Nu știu cine este autorul, însă ideea în sine ma macină în...? (mai mult)
Salut, ce părere aveți despre fetele care au conturi pe Onlyfans dar nu o fac pentru bani și doar pentru a se "distra"?
Salutare, mi- aș dori o relație cu cineva deoarece până acum nu am fost atât de interesat în legătură cu acest subiect, vreau să menționez că am 16 ani și am încercat să mai vorbesc cu ...? (mai mult)
Salutare TPU, am 15 ani si pe interiorulul penisului la baza am foarte multe pete albe si mereu cand le sterg sau ma spal acolo apar iarasi peste cateca zile si sunt foarte multe adica imi ia o gramada...? (mai mult)
Salut TPU, am încercat să vorbesc cu diferite fete, dar am dat peste fete care își băteau joc și altele care m- au refuzat.M- a demoralizat mult refuzul lor și tind să cred că ele nu mă plac,...? (mai mult)
Salu.t Tin sa mentionez ca fac sex cu prietena mea zilnic. De 11 luni. Dar in ultimul timp ma gandesc mult sa o fac pe ea sa se simta mult mai bine si uneori se creeaza o teama ca se pierde erectia ...? (mai mult)
Hei doamnelor, cum va place sa va trateze barbatii intr- o partida de dragoste? Sa ejaculeze in voi sau sa o scoata repede? Cum vi se pare cel mai ok ca sa intelegeti ca nu vrea doar o aventura si ca ...? (mai mult)
Salut TPU! Revin cu o intrebare pentru un prieten. Recent a iesit cu colegii intr- o seara la o plimbare iar una dintre colegele sale tot batea apropouri despre ce fel de baiat ar vrea sa aiba langa ea. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!