Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Când mi am început viața sexuală am avut parte de partide foarte lungi(30- 60min), după care mi au rămas prezervativele mici.Am trecut la următoarea mărime(60mm) și am început să am probleme...? (mai mult)
Hei TPU,mi-a venit menstruația dar nu prea îmi curge, e mai solida, știți cauze?
Ofer funda! Am făcut- o cu a mea, neprotejat dar nu am ajuns nici măcar în punctul să- mi dau drumul. A spus sa o scot și să o frece Până îmi vine, am scos- o și mi- a frecato 2 minute până...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva, sunt copil de 11 ani si fac laba, nu neaparat des din trecut pe la 10 ani am inceput laba, este bine daca o fac in contiunare? o sa fac o infectie?
Bună TPU, iau anticoncepționale de 2 ani cu strictețe, dar săptămână asta am întârziat cu începerea unei noi foli 2 zile, cum aș putea să le administrez din nou, ca totul să fie bine,...? (mai mult)
Este ok sa te mai si resemnezi? Sa stai o perioada singura un an fără să mai cunoști pe cineva chiar daca se pune presiune asupra ta sa mai cunoști pe cineva să ieși la dating- uri etc Am obosit...? (mai mult)
Bună sunt Andrei am 18 ani și acum câteva zile am găsit un dildo în camera tatălui meu și de curiozitate l- am încercat și de atunci de fiecare dată când tatăl meu pleacă de acasă îl folosesc...? (mai mult)
Ce părere aveți de situația conform căreia atât bărbatul, cât și femeia sa facă orice vrea cu al sau trup? Mă gândeam la nemurirea sufletului și îmi vine acest gând. Deși incerc sa fiu...? (mai mult)
Ofer funda! Neprotejat o femeie poate rămâne doar daca faci, îți dai drumul te ștergi si urinezi și iar începi o partida, nu? Dar dacă faci un număr fara sa ai ejaculari anterioare de cel puțin...? (mai mult)
Salutare. Am probleme emotionale poate ma ajuta cineva sa inteleg ce se intampla. Am avut o relatie de 8 luni care s- a terminat brusc. Dupa 2 saptamani fosta mea a intrat intr- o alta relatie cu cineva...? (mai mult)
Salut TPU daca iubita mea este la ovulatie si noi facem sex protejat poate ramane insarcinata?
Cum îmi pot menține viața sexuala conectata cu soțul meu având în vedere ca avem o fata ea are un an și încă doarme cu noi.Cum ne putem menține viața sexuala conectată?
Am avut cu soțul contact sexual și în acest timp el a ejaculat în mine i- am zis a nu e ok dar nu a înțeles și a vrut și sex neprotejat.Nu sunt în perioada fertilă. Exista posibilitate de...? (mai mult)
Credeți că e ok să am primul contact sexual la 19 ani? sunt de 3 ani cu iubitul meu și nu am avut până acum contact sexual pentru că eu nu am fost pregătită.Și a 2 întrebare ce metoda de protecție...? (mai mult)
Buna, dupa ciclu imediat in ultima zi am avut contact sexual protejat, intre timp dupa, am avut secretii vaginale de culoare alba combinata cu foarte putin sange, azi, cu 10 zile inainte de menstruatie,...? (mai mult)
Eu şi fostul meu soţ neam împacat şi vrem sa avem primul contact sexual cu el dupa reîmpacare eu cu el avem şi o fetiţă de prima data cand eram casatoriţi are 6 ani de 5 ani suntem divorţaţi.Dar...? (mai mult)
Ce sa nu faci la primul date? rog seriozitate dau funda
E adevărat daca te masturbezi, pierzi vitamine? E sanatoasa masturbarea?
Hei TPU, în luna iunie am întreținut un contact sexual protejat, mi- a venit și menstruația de atunci dar sunt foarte speriata ca mi- a crescut burta si parca simt ceva mișcări inauntru, totodata...? (mai mult)
Salutare TPU am o intrebare pentru fete. Cand sunteti la piscina vi se întăresc sfarcurile? Multumesc
E ok daca o fata de 14 este împreună cu un băiat de 16? Serios acum.
Vi se pare ciudat să discuți cu o persoana anonima despre idei sexuale? gen sa dați idei unu altuia bineînțeles între băiat și fată
Salut am o problema, dau funda ????. Deci, am facut sex cu 2 persoane diferite pe bani, tin sa mentionez ca sunt barbat si am facut sex cu 2 travestiti fiindca aveam nevoie de bani. Acum am o problema,...? (mai mult)
Am avut un contact sexual cu iubitul meu iar acum mă doare burta extrem de tare.Ce aş putea face să îmi treacă? De la ce ar putea fi?
Am făcut chiuretaj acum doua săptămâni și după două săptămâni am avut relații sexuale neprotejate cu partenerul meu, nu a terminat în mine, dar sunt foarte stresată și aș vrea să știu...? (mai mult)
Buna seara, TPU! Am folosit vibratorul mamei mele si a inceput sa curga sange. Ce este de facut? Sunt foarte speriata!
Bună ziua! Odată ce am crescut am simțit nevoia de a face din când în când laba, sunt o persoana care nu s- a informat despre sperma. Într o zii eram foarte nervos și am simțit ca trebuie sa ...? (mai mult)
Am o mare problema. Acum o luna si putin cred am facut 69 cu prietena mea iar eu am ejaculat. Din ce cred are ciclu neregulat deoarece mereu ii vine in zile diferite fata de luna precedenta sau dureaza...? (mai mult)
Am făcut un chiuretaj iar după două săptămâni am avut relații sexuale neprotejate cu partenerul meu și îmi este frică, pot rămâne însărcinată din nou vă rog ajutați mă!
Ofer funda. Daca partenerul meu a făcut- o cu mine neprotejat înainte să facem a făcut baie, și nu avuse ejaculare de cel puțin 38 ore, am făcut- o neprotejat puțin după a scos- o afara și...? (mai mult)
Am facut sex protejat de fiecare data cu iubitul meu, astazi trebuia sa imi vina menstruastia dar nu mi-a venit. Sunt gravida? nu am simptome precum greturi sau dureri de burta/cap etc
Bună. V-ați masturbat vreodată în public?
Salut! Am avut menstruatii in 10 aprilie, 28 aprilie, 2 iunie, 6 iulie si 3 august, toate de cate 4- 5 zile aproximativ, de un flux normal. Totus, de o luna de zile imi simt burta mai mare ...? (mai mult)
Dacă nu mi-a venit ciclu la data care trebuia și sunt încă virgina Ca sa scăpat prietenul meu în mine in cur Din ce poate fie as avea șanse sa fiu gravida
Fostul meu și a făcut relație cu altcineva chiar daca toată lumea îmi spunea că nu suntem deloc compatibili mai ales că mai și fuma joint substanțe interzice (cannabis) și noi oricum mereu ne...? (mai mult)
De ce toti baietii pe care i am cunoscut, au fost doar de astia pe interes, care au vrut doar sa mi o tragă si atat?( bine, nu au reușit, dar asta intentionau să faca). Lucru asta ma face să cred...? (mai mult)
Hei TPU, poți rămâne insarcinata dacă ți a venit menstruația?
Dacă o femeie te iubește necondiționat, nu ar însemna că te iubește așa cum ești, indiferent de orientarea ta sexuală și de problemele tale de sănătate?
Buna, cum iti dai seama daca mai esti virgina sau nu?
Dacă la o femeie nu vine ciclu la data care trebuie și vine mai târziu acum ceva ani mai a avut acum nu știu din ce cauza este sunt virgina
Hey TPU, am o mica problema, si nu am cu cine sa o vorbesc, poate primesc aici un sfat, de cateva luni, s- a mutat un noi vecin pe strada, chiar langa casa mea, el sta singur acolo, doar ca aduce...? (mai mult)
Bună. La cat timp va radeți la axila și în zona intimă?
Bună am 21 de ani de când am luat pastila de a 2 zi după contactul sexual menstruația mea nu e regulata. Este normal? Daca da de ce sa întmplat asta de la ea?
De câte ori pe saptamana ar fi recomandat contactul sexual? De exemplu eu sunt casatorita cu soţul meu legal cu acte şi avem contact sexual de 3 ori pe saptamana.Credeţi ca e bine?
Am 17 ani aproape 18 iubitul meu are 16 ani am avut contact sexual dar sa cam rup prezervativul părinți noștri sunt de acord cu relația noastră. Întrebarea mea e poate rămâne însărcinată dacă...? (mai mult)
A mai luat cineva Escapelle după 30h de la contact sexual? Si-a făcut efectul? Știu ca pe prospect scrie ca trebuie luata în decurs de 72h, dar vreau sa știu și "experiența"altcuiva.
Iau anticoncepționale Tri-regol, e prima dată când folosesc și aș vrea să știu după cât timp sunt protejată?
Bună aș avea o problemă aseară eu și iubitul meu am decis să o facem pentru prima dată deși la mine era 6 zii de ciclu țin să declar ca nu îmi mai ieșea așa mult sânge, după am observat...? (mai mult)
Heyy, incep prin a va spune că sunt fată si nu am chef de ștourii de la toti imbecilii, sutem aici sa punem intrebari si sa ne spunem unele off uri.Sa incep. vorbesc cu un baiat care e mai mare cu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
NoTurbinaNoGood întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
Maria1899 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Alex Velea
Esti fan Alex Velea? Te provocam sa rezolvi chiar acum urmatorul quiz!