1. Cred ca 16-17 ani.
2. Amandoua sunt aiurea. In prima situatie, esti dezamagit. In a doua, te intrebi constant ce-ar fi fost daca? adica tortura psihologica. Cu alte cuvinte, sa nu incerci = rau.
3.Pentru ca suntem prosti, pentru ca trebuie, pentru ca nu stim cum.
4. Intotdeauna vorbesc mai mult decat fac, deci da.
5. Undeva la mijloc.
6. Hm. Prostia.
7. Inca nu am ajuns asa departe.
8. Nu cred.
9. Lucrurile CARE trebuie.
10. Sa nu traiasca in trecut si sa fie cat mai detasat emotional posibil.
11. Un geniu stresat. De stres poti sa scapi. De prostie, mai putin.
12. Niciuna. Vreau sa traiesc ca sa am ce le povesti urmasilor urmasilor urmasilor nostri.
13. Da si da.
14. Sincer, nu mai stiu nimic.
15. Nici vorba.
16. Acum cateva luni. Da, am esuat lamentabil. Dar m-a maturizat intr-un fel.
17. Azi-noapte.
18. Sa invat sa cant la chitara. Nu am cand.
19. Sunt acolo la nevoie. Nu as spune ca stiu s-o fac mai bine decat toti ceilalti, dar la asta ma pricep cel mai bine.
1. 14-15
2. sa esuezi :d
3...
4...
5. nu prea bogata
6. rautatea in bunatate
7. fac ceea ce fac din cauza imprejurarilor
8. nu
9. cum trebuie
10. fi tare si nu ezita viata e grea si lumea e rea :-J
11. geni
12. sa pierd tot ce am pana acum
13. nu mai are
14. am multe nu as putea alege una
15. nu
16. acum 3 ani...
17. azi
18...
19...
fundita?
1. 14
2. A nu incerca
3. De fraieri ( scuze, nu am chef sa raspund si la asta. :''>)
4. De multe ori am vorbit mai mult decat facut, dar cateodata a fost invers.
5. Nu foarte. nu inca.
6. Sa vad schimbataa.nepasarea, rautatea si faptul ca unii se considera superiori.
7. Nu fac ce visez sa fac. Dar sper sa ajung acolo. Am o viata inainte.
8. Da.
9. cum trebuie. deci nu neaparat care.
10. Iubeste.
11. prost fericit.
12. asta e grea. ((: Dont have a clue. sa ma lasi sa ma gandesc.
13. Nu. :''>. M-am schimbat.
14. Sunt inca copil. Dar de pana acuuum.iesirile cu prietenii. Pt. ca ii iubesc. .
15. Nu. I-as folosi pentru. datoriile de la banca, pentru sanatatea mea si a familiei. pentru a ne face viata mai usoara. Dupa care ramanand bani, as indeplini cateva din dorintele mele si ale lor si unor prieteni foarte apropiati, dorinte care se pot indeplini bineinteles cu ajutorul banilor.
16.Sa imi port bretonul peste ochi.
17. Dupa ce am citit intrebarea asta. :''>.
18. Un iubit ( nu stiu ce ma opreste ). si mai sunt multe altele.
19. i dont know. Pot fi mai buna la ceva fata de un numar de cunoscuti, si la altceva mai buna fata de altii. Respectiv, fata de unii cant mult mai bine, fata de altii sunt mai matura sau desenez mai bine, iubesc mai bine sau ma pun in pielea altuia mai bine. Fotografiez mai bine. depinde de fiecare numar de prieteni.
Puteai sa ne dai si tu raspunsurile tale. :*
1 Daca nu as sti ce varsta am, cred ca as zice ca am vreo 25 de ani, desi biologic am mai putini.
2 Faptul ca incerc este din start un castig pentru mine,daca ajung si la victoria propriu zisa desigur ca ma bucur,dar daca esuez, nu am remuscari, ma ridic si incerc iarasi.
3 Facem multe lucruri care nu ne plac, deoarece de cele mai dese ori circumstantele ne obliga sa facem asta!
4 Nu, din contra ma bucur sa am reusit sa fac ceea ce sa zis si chiar pot mai departe sa vorbesc despre reusita mea.
5 cam 60 la suta
6 Cel mai mult as vrea sa vad schimbat la oameni prostia.Multi fac ceva si dupa aia gandesc,actioneaza fara ca capul sa realizeze este bine sau nu acest lucru,multi dintre oameni nu sut cu picioarele pe pamant,nu realizeaza care este justa sa valoare,uneori sunt oameni care vorbesc aiurea, fara nici un fel de sens, dar oricum ei sunt orgoliosi si se cred mari destepti.
7 In prezent fac ceea ce ma obliga viata, dar sper ca in viitorul apropiat o sa fac ceea ce visez de ani.
8 Nu cred ca nu as schimba nimic in viata mea,as trai la fel, chiar daca media natalitatii ar fi mai mica, si riscurile de deces la 40 de ani ar fi majore.
9 Mereu am fost pentru calitate nu pentru cantitate, deci ma preocupa mereu lucrurile cum sunt facute.
10 Ai grija la oamenii pe care ii consideri prieteni, de la un dusman stii la ce sa te astepti, dar de la o persoana care ai crezut ca iti e prieten nu poti sa stii de ce este in stare defapt.Asta ar fi sfatul pe care i l-as oferi unui copil
11Cred ca un geniu stresant mi-as dori mai mult sa fiu decat un prost care e fericit, dar de fapt nu stie de ce e fericit.
12 Mai bine le pierd pe cele pe care le am, deoarece viata mea de acum e spectaculoasa, pana acum am adunat multe faze trite(ca sa zic asa).
13 Da desigur, are o foarte mare importanta.
14 Cea mai frumoasa amintire din copilarie este nasterea fratelui meu.
15 Daca as castiga 1 milion de dolari nici decum nu as renunta la ce fac acuma.Ba din contra as investi banii in mare majoritate in ceea ce fac.
16 Ultima oara mi s-a intamplat un asemenea lucru in luna aprilie, anul curent.
17 Acuma
18 Mereu mi-am dorit si imi doresc si acum, desigur sa am un copilas, un prunculet micut si dragut.Ce ma opreste sa fac asta? Pana la starea civila mai este de parcurs o lunga cale.
19 Mai bine ca ceilalti? Intotdeuna este loc pentru mai bine,asa ca nu pot sa spun ca fac ceva mai bine decat altcineva,niciodata nu faci ceva perfect,ideal,mereu zicem ca se putea si mai bine.
Draguta idee cu intrebarile astea,chiar mi-a placut,bravooo, multa bafta, take care.
1.15-16
2.sa esuez
3.Pt ca uneori n-ai de ales
4. uneori, da
5. Pai cred c-as ajunge sa "spal WC-uri "
6.Sa nu se mai gandeasca la ei insisi si sa aiba mila
7.Depinde de situatie
8. Poate ca Da
9.Cum trebuie
10.Sa se bucure de copilarie si sa nu-si doreasca sa devina adolescent/matur
11.La chestia cu " prost fericit". cum sa fii prost si sa fii fericit. E logic ca daca esti prost si nu ei realizat nimic in viata, esti plin de datorii, nu-ti ajung banii si n-ai ce da la copii sa manance. Poate daca esti genul de prost /a care nu se insoara/marita, sau chiar daca bei pana " faci pe tine ". si ce rezolvi? Asa ca mai bine un geniu stresat *desi nu e o regula*, decat un prost care n-are ce sa manance
12. Nu pot oferi un raspuns clar
13. uneori da
14. Faptul ca eram atat de inocenta, aveam prieteni sa ma bucuram de viata. Acum nu am nici cui sa-i zic " buna " :d
15.Nu! Adica ar trebui sa renunt la scoala? In niciun caz. Cert e ca as da bani unui adapost de animale si copii, si as investii in mine si familia mea.
16.Hmm. mama imi tot spune sa nu ma inscriu la " Sanitarii priceputi " ca o sa am multe de facut, dar am luat 1 la judeteana.si am mers mai departe la nationale
17.Aseara
18.Pai.mi-as dorii sa am prieteni dar ma opreste faptul ca nu am incredere in mine si mi-e frica de greseli
19.Sunt multe. Unul clar este : ca stiu numai s-o dau in bara!
O zi buna!
1.16
2.sa nu incerci
3.pentru ca nu stim sa ne bucuram de ea
4.da
5.omg. sung bogataa
6.egoismul
7.inca nu am ajuns acolo
8.in nici un caz. poate doar i-as aprecia mai mult pe cei din jurul meu
9.sa le fac cum trebuie
10.sa nu se ia dupa ce ii spun prietenii pentru ca cel mai bun prieten poate fi chiar cel mai mare dusman
11.un prost fericit
12.nici una
13.nu
14.ziua mea. faptul ca eram acolo toti membrii familiei
15.nu
16.anul trecut
17. dimineata
18.sa zbor. faptul ca nu am aripi
19.sunt acolo cand e nevoie de mine
1. 14ANI
2.Sa nu incerci.
3.Nu stiu.
4.Da!
5.Medi.Nici bogat nici sarac.
6.Mai mult din fiecare calitate si mai putin din rautati.
7.Fac cea ca fac pentru ca imprejurarile m-au adus aici.
8.Nu.
9.Si si.
10.Sa fie mereu fericit orice ar face.
11.Un prost fericit.(sunt fix invers)
12.As alege sa imi prierd toate amintirile.
13.Nu.
14.Imi iubesc toate amintirile(si cele bune si cele rele)pentru ca fac parte din viata mea.
15.Nu.
16.In iubire.
17.De fiecare data cand respir.
18.Sunt fericita asa cum sunt nu am nevoie de nimic.
19.Cartea.
1.15
2.sa nu incerci
3.pentru ca suntem obligati sau creierul nostru stie ca trebuie sif ace fara ca inima sa vrea(
4.da
5.so so
6.comportamentul unul fata de altul,nerespectul,prostia, nepasarea, rautatea
7. Ceva pe la mijloc. Unele lucruri deoarece le doresc, altele deoarece sunt obligata
8.Nu,daca ar fi sot 20~da.
9.Cum trebuie
10.Mai bine regreti ca ai facut decit sa regreti ca nici macar n`ai incercat.
11. Porst fericit~asa nu ma voi mai gindi la toti si la toate-iar totul mi se va parea simplu
12.Sa le dau uitarii, toata durerea si minciunile-sa incep o viata noua cu amintiri noi sau mai bine fara amintiri
13.Nu~am crescut, acum ma enervez doar la lucruri serioase, nu de la bombonele sau de la un dinte scos.
14.Prima prietena Prietenia e cea mai minunata, dar cind e pentru prima data si e sincera-e minunata
15.NU-ce e inceput trebuie sa aiba un sfirshit, insa nu e sfirsitul frumos ceia ce e parasit sau renuntat.
16.3 luni in urma si 8 zile.
17.Nu stiu sigur, nu prea am timp sa ma ascult pe mine~ii ascult pe altii(
18.Sa`l fac sa ma iubeasca.Ce ma opreste?! EL si nepasarea lui )
19.sa-i ascult sincer si sa-i ajut. Dintre cei pe care`i stiu eu fac asta sincer=(
P.S. super intrebarile~dar poate raspunzi si tu la ele :^)?!
Buna:
1. cred ca vreo 20
2.sa nu incerci! a gresi este omeneste, dar lasitatea este un mare defect. mai bine incerc si esuez, decat sa stiu ca o sa traiesc toata viata cu gandul ca puteam sa incerc si poate schimbam ceva
3.cred ca din greseala
4.da. si cred ca deseori vorbesc mai mult decat fac din necunostinta de cauza. si pentru ca ma cred mai bune [greseala mea]
5.cred ca suficient cat sa supravietuiesc
6.rautatea aceasta care a devenit tot mai evidenta! mi-as dori sa se mai gandeasca din cand in cand la omenie si la bunatate
7.fac ceea ce fac pentru ca imprejurarile m`au adus aici, dar sper sa fac ceea ce am vista
8.probabil ca nu.
9. sunt mai preocupata sa fac lucurile care trebuie asa cum trebuie.
10."traieste`ti viata dupa propriile tale reguli. cine te merita te accepta cum esti tu, cine nu te merita iti intoarce spatele"!
11.prefer un prost fericit. geniile de obicei sunt singuri, si categoric nefericiti [ eventul prin ceea ce ei fac, sau creeaza fac pe alti fericiti
12.asta e de`a dreptu complicat. mi-as dori sa pierd unele amintiri, dar si sa capat altele noi
13.da, imi mai aduc aminte, ca eram super nervoasa pe mama ca la 12 ani nu`mi permitea sa ies afara, si mai ales sa stau mult. si eram tare nervoasa. acum rad cand imi aduc aminte
14.sunt o gramada de amintirii care nu le-as putea uita vreodata. cum stateam in fiecare vara, seara de seara, ne jucam, radeam, cum mergeam impreuna si nu stiam ce e aia rautate, imparteam tot ce aveam, mergeam peste tot impreuna cu prieteni de pe vremea aceea. ce mai amintiri. [acum de abia ne salutam]
15.nu cred ca daca as avea mai multi bani m`ar schimba intr-un fel. mi-ar asigura partea materiala, dar nu si cea din nauntrul meu.
16.in toamna anului 2010 cand am inceput o relatie cu un baiat, si toata lumea imi spunea sa inchei relatia, ca nu e de mine, si n`am asculta. bineinteles ca dupa 6 luni mi-am dat cu pumni`n cap cand am vazut ca toata lumea avea dreptate si eu nu ascultam de nimeni. ma maturizat si schimbat extraordinar de mult aceasta relatie. daca as da timpul inapoi as asculta de toata lumea.
17.de obicei cand imi aduc aminte de cineva special pentru mine:X
18.din totdeauna mi-am dorit sa ajut pe toata lumea, si daca oamenii sunt rai, eu sa fiu putin mai buna ca ei. in mare parte am facut. dar multi oameni m`au dezamagit si mie tot mai greu sa ajut si sa fiu buna cu toata lumea. dar lupt sa ma mentin pe pozitii
19.cred ca sa ascult toate gandurile celor din jur si sa incerc sa ii ajut intr-un fel. nu stiu pe altcineva sa faca asta.
super intrebarile. acum ia raspunde`ne si tu
1.In jur de 20-30 de ani( sunt prea matura pentru varsta mea, si as vrea sa ma schimb (
2.Sa nu incerci, daca esuezi macar stii ca ai incercat si simti o bucurie, dar daca nu incerci o sa te bata intodeauna gandul "Daca reuseam..."
3.Pentru ca nu toata lumea stie sa aprecieze viata, toata lumea nu'ma munceste, munceste, munceste.
4.Nu, eu nu prea vorbesc, mai mult acctionez
5.As incerca sa fiu foarte fericita, deoarece asa as fi bogata ...si cum sa nu fiu macar un pic mai fericita daca as fi bigata? In majoritatea cazurilor, din pacate fericirea se cumpara, eu cum as fi bogata as fi foarte fericita
6.Rautatea,sunt prea multi oamnei rai, ok, nici o lume foarte fericita nu as vrea pentru ca ar fi plictisitor
7.Din pacate imprejurimile m-au adus aici
8.Nu
9.Lucrurile care trebuie, si nu le fac cum trebuie si asta e un defect
10.Niciodata sa nu iti fie frica sa iti spui parerea, chiar daca tu consideri ca e buna sau nu.si intodeauna sa faci ceea ce simti pentru ca nu stii cand o sa mai vina acel moment
11.Un prost fericit
12.Sa fiu incapabila sa mai am amintiri de acum inainte, trecutul e trecut si imi plc mult ce am trait pana acum, dar viitorul il voi simti
13.Nu, daca ma gandesc bine ...nu
14.Am avut foarte multe frumoase, dar cel mai mult imi placea cand era toata familia unita...si ii vedeam pe toti, tinant cont ca sora mea e la 455 de km unchiul meu e prin Anglia verisorio nu am ne e foarte greu sa strangem toata familia
15.Nu, sunt copil, ceea ce fac acum este sa stau cu prieteni in general, si nu as renunta la asta pentru nimic in lume
16.Acum 3 luni si ink nu stiu daca a fost o greseala sau ceva frumos
17.Cred ca azi
18.Sa ii spun baiatului p care il iubesc la nebunie in secret de 4 ani ca imi plc de el...orgoliul, asta ma opreste
19.Sa fiu eu insumi, multi incearca sa ma copieze, dar nimeni nu poate mai bine ca mine, cred ca toata lume se pricepe la asta in felul lui.
Foarte bune intrebarile, sincer m-au pus pe ganduri si mi-a facut o deosebita placere sa raspund la ele.
Bafta:*
1. Ce varsta ti-ai da daca nu ai stii cati ani ai?
Fizic-15
Moral- 7
2. Ce e mai rau, sa esuezi sau nu sa nu incerci?
Sa esuezi clar
3. Daca viata e atat de scurta, de ce facem atat de multe lucruri care nu ne plac si nu facem atat de multe lucruri care ne plac?
Pt ca asa e viata din ea inveti...
4. Cand ti se pare ca s-a vorbit si s-a facut tot ce era de vorbit si de facut ti se pare ca ai vorbit mai mult decat ai facut?
DA
5. Daca moneda nationala ar fi "fericirea", cat de bogat ai fi?
Pai depinde.
6. Care este lucrul pe care ai vrea cel mai mult sa il vezi schimbat la oameni?
SA nu se mai creada cei mai bunii...sa asculte.sa fie buni.
7. Faci ceea ce ai visat sa faci sau faci ceea ce faci doar pentru ca imprejurarile te-au adus aici?
imprejurarile astea,,,
8. Daca media de viata ar fi de doar 40 de ani, ti-ai trai viata diferit?
Nu stiu.
9. Esti mai preocupat sa faci lucrurile cum trebuie sau lucrurile care trebuie?
care trebuie
10. Daca ar trebui sa oferi un singur sfat unui copil despre viata, care ar fi ala?
Ai grija oamenii sunt perversi
11. Ce-ai prefera sa fii : un geniu stresat sau un prost fericit?
prost fericit= pentru ca e fericit.
12. Ce-ai alege intre a pierde toate amintirile pe care le ai pana acum sau a fi incapabil sa iti mai faci amintiri de acum inainte?
- nici unaa
13. Iti mai aduci aminte de momentul ala de acum 5 ani cand erai extrem de nervos si nefericit? Mai are vreo importanta acum?
nu
14. Care este cea mai frumoasa amintire de-a ta din copilarie? ce o face atat de speciala?
Off.Vara asta [ am 13 ani.] pe deal baieti.bere.iubiri.; x
15. Daca ai castiga 1 milion de dolari ai renunta la ce faci acum?
DA
16. Cand a fost ultima oara cand te-ai aruncat cu capul inainte in ceva in care credeai din tot sufletul desi toti te sfatuiau sa nu incerci?
pe mine nimeni nu ma sfatuie.si pana acum nu m.i.s.a intamplat de abia acum imi traiesc viata si ii simt gustu
17. Cand a fost ultima oara cand ti-ai auzit sunetul propriei respiratii?
acum
18. Care e lucrul pe care l-ai dorit intotdeauna sa il faci si inca nu l-ai facut? Ce te opreste?
Sa ma mut definitiv in petrosani. SCOALA!
19. Care e lucrul pe care il faci mai bine decat toti ceilalti pe care ii cunosti?
Sa zambesc
Anonim519 întreabă: