Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 4 Martie 2025 sunt:
Mai rămâne sperma pe mana daca aceasta nu mai este vizibila?
Bună, dacă o fata(femeie) are cea mai buna prietena(singura)și asta e curva, e posibil ca involuntar sau fără sa își dea seama sa devina și ea curva sau sa- i placa viata prietenei atât de tare...? (mai mult)
Cum fac o fata sa se simtă specială?
Salut. Am și o eu dilema. Ce poate însemna faptul ca atunci când ieși la întâlnire cu iubita ea sta pe telefon pe Facebook, sau se joaca pe telefon? Sincer sunt de vreo 2 luni în relație cu o ...? (mai mult)
Am o curiozitate, ce s- ar fi intamplat in organismul meu daca nu m- as masturba niciodata? Adica, eu care la 17 ani am descoperit asta, de atunci am continuat. Dar daca nu as fi dat lichidul ...? (mai mult)
Bună ziua, dacă unei persoane de sex feminin i-am zis într-o discuție și crapă inima în tine dacă nu știi cu cine vorbesc, este lipsa de respect?
Salut, ce subiecte de discutie sa incepi cand esti la date cu o fata?
Salut. Cum o pot ajuta pe prietena mea să treacă peste fostul?
Https://www.facebook.com/groups/www.love.ro/permalink/6115425911849537/?app=fbl ce credeți e pe bune?
Hello TPU. Am facut petting cu prietena mea, mai exact i- am bagat degetele in vagin, credeti ca daca doar mi- am atins penisul si apoi cu aceleasi degete i le- am introdus in vagin poate ramane insarcinata?...? (mai mult)
Salutare la toata lumea! Fetelor, sa zicem ca veniti acasa de la servici si il gasiti pe iubitul vostru sarind in sus in pat in dormitor. Dupa inca cateva sarituri se aude un zgomot si patul se rupe. ...? (mai mult)
Am un voucher pentru un date în valoare de 300 de lei la un restaurant. Cea cu care am câștigat premiul s- a retras și acum sunt într- o mare dilemă, căci nu știu pe cine să chem =))). Majoritatea...? (mai mult)
Bună! Ieri s- a intamplat ceva ce m- a speriat foarte tare si sper sa ma ajutati cu un sfat pentru ca ma tot gandesc la acest lucru. Sunt in timpul menstruației, iar ieri, in a 4- a zis de menstruatie...? (mai mult)
Pe ce canale tv se difuzeaza filme 18 +si la ce ora încep?
Daca am introdus degetele in vaginul unei fete iar cu 30 min înainte aveam sperma pe mana dar m- am sters si acum dupa 3- 4 zile se simte rau înseamnă ca e însărcinată sau nu are treaba cu asta? ...? (mai mult)
Salut! Ce semnifica dacă o fata ii da băiatului cu care e împreuna bretela de la sutien sa și-o pună pe mâna?
De ce se simt flatate unele fete/femei când li se zice de către vreun bărbat sau mai mulți, expresii de genul "Ce bună ești", "Ce ți-aș face", etc? Ce vă spune despre ele acest fapt?
Bună ziua. Cei care ați fost singuri de Valentine's Days si sunteți singuri si în ziua de astăzi, cum v- ati simțit când ați văzut multe cupluri frumoase cu buchet de flori în mână și...? (mai mult)
Exista relații sexuale în familii în România adică tata fiica, mama fiu?
Mă masturbez de cca. 11- 12 luni. Eu aplic metoda clasică(sus- jos), alta nu știu. Am 12 ani și penisul meu are doar 6cm în erecție maximă. Nu am ejaculat niciodată. Este ok? Îmi puteți recomanda...? (mai mult)
Salut! Ieri am avut un contact sexual astfel: 1. Oral ambelor sexe 2. Contact sexual protejat cu prezervativ durex, nu era spart, nu era deteriorat, era intr o stare perfecta, de la farmacie. 3....? (mai mult)
Sa va spun povestea mea. In mai 2022 m- am îndrăgostit de o fata din școală(sa- i spunem x) si am vorbit cu ea până când a început vacanța de vară.(de atunci nu am mai știut nimic de ea. In ...? (mai mult)
Știe cineva un model de manșon pentru penis, ce are lungimea interioară (sa încapă penisul complet) de minim 17 cm? Fără "surplusul" de cm extra. Daca ar fi și cu inel, ideal.
Buna. Cu cate zile înainte să fac sex trebuie sa iau anticoncepționale? E de ajuns cu o zi înainte sau sunt necesare mai multe?
Salut! Stiu ca pare absurd, insa as dori sfaturi. Vorbesc cu o fata, un an mai mic decat mine. Uneori este dulce, imi face si complimente, raspunde foarte rapid, alteori este foarte seaca si da raspunsuri...? (mai mult)
Salutare, baieti, trec printr- o perioada grea a vietii mele oarecum, eu fiind stabilit in Germania am cunoscut o fata pe internet, avem o relatie de 3 luni, acum o saptamana am venit in Romania inapoi...? (mai mult)
Iubita mea are de 2 zile dureri de burta in partea inferioara, sâni durerosi, greață si dureri de cap. Precizez ca simptomele au apărut din senin intr o seara după ce a mâncat o langoașă de la...? (mai mult)
O intrebare bazata pe intamplari rele. Baieti, sa zicem ca aveti un tatuaj pe penis si iubita voastra nu e de acord cu el si va ordona sa il dati jos. Voi cum o sa procedati? O sa ascultati de iubita...? (mai mult)
Salutare prieteni dragi! O intrebare pentru baieti Sa zicem ca e ziua indragostitilor(14 februarie) si trebuie sa va duceti undeva cu iubita. Dar cu o zi inainte v- a sunat un prieten pe nume Vali ca...? (mai mult)
Am întâlnit femei care atunci când sunt tinere și aici mă refer la cele căsătorite, nu sunt geloase și nu trăiesc cu grija că cineva a putea "atenta" la soțul lor. Ei bine, când ajung la...? (mai mult)
Cum poți ierta și trece ușor peste o infidelitate? Personal as ierta destul de greu un astfel de gest cu atat mai mult dacă este o persoana importanta pentru mine pentru care am investit sentimente...? (mai mult)
Fetelor, dacă iubitul vostru v-ar spune să vă puneți un cercel în clitoris, cum ați reacționa? Ați accepta asta dacă lui i-ar plăcea să vă vadă cu cercel acolo jos la dodoașcă?
Salut,care știți un hotel romantic sau o cazare romantica in Cluj pentru seara nunții? Dau funda
Cat costa controlul ginecologic pentru a afla daca sunt gravidă
Am capatat o problema uitându- ma la 2 băieți semi dezbrăcați în care mi- a tresărit penisul (am simțit un soc pe care îl simt când văd ceva sexual când ma uit la fete) iar asta m- a panicat...? (mai mult)
Eu impreuna cu iubita mea avem o relatie de 5 ani. Ne intelegem foarte bine pe toate planurile, mai putin pe partea intima. Eu, cat si ea suntem virgini. In tot acest timp noi facand doar sex oral. Motivul...? (mai mult)
Buna, prietena mea, după ce am făcut sex, spune că scurgerile vaginale sunt tot mai frecvente și mai dese decât înainte, ce trebuie făcut, este de îngrijorat? Am făcut sex și protejat și...? (mai mult)
Daca o fata foarte frumoasa și cu forme va invita la ea acasă, ea fiind singura și spune că o să dormim și împreună voi la ce v-ați aștepta să se întâmple în seară aceea?
Buna, am facut sex cu iubita mea, totul a fost protejat, dar ii întârzie menstruația, are ciclu neregulat, luna trecută i- a venit in 8, iar acum suntem in 13 si nimic, nu am ejaculat nici...? (mai mult)
Cat costa controlul ginecologic daca nu am trimitere?
E normal sa ma refuze intr- una femeile fiindca nu am experienta? Practic, in ultimele 2 luni am avut 3 aventuri cu 3 tipe diferite, cu nici una nu am continuat. Cum pot construii ceva pe termen...? (mai mult)
Aseară am fost la iubitul meu acasă sa ne uitam la un film și a început sa ma pipăie și sa ma pupe … după a început sa ma dezbrace complet. După s- a dezbrăcat și el, ne- am făcut unul altuia...? (mai mult)
Hello TPU, ieri am facut petting cu iubita mea, mai exact am inceput punandu- i degetul in vagin(eu mi- am atins putin penisul inainte) iar pe urma am mangaiat- o pe clitoris si putin pe la vagin(se ...? (mai mult)
Buna TPU! Aseară am fost la iubitul meu acasă să ne uităm la un film. În timp ce ne uitam la film el a început să mă pipăie, și de la asta a ajuns peste mine … ( era al trei- le- a contact...? (mai mult)
Buna,aseara am facut sex cu iubitul meu, iar in timpul acela a simtit ca nu-l mai are si a scos si dupa prez era in mine(zice ca nu si-a dat drumul) pot ramane insarcinata?
Buna! De curând a venit iubita mea la mine la un film. Eu m- am excitat super tare și am început sa o pipai (pe sâni, pe fund, în zona intima) iar ea când a simțit, mi- a luat mâna de pe ea...? (mai mult)
După ce îți poți da seama că o femeie e îndrăgostită?
Buna! O intrebare pentru fete, dar ar fi interesant sa raspunda si baietii. Ce trebuie sa aiba un baiat pentru a avea o relatie? Sunt un baiat normal, student, socializez, imi place sa ma distrez,...? (mai mult)
Buna, am o intrebare, daca de dimineața m- am masturbat ca baiat, m- am sters pe mâini dar nu m- am spălat iar seara peste cam 5- 6 ore am introdus mana in vaginul unei fete, poate rămâne...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)