Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 4 Martie 2025 sunt:
Buna, am o intrebare, daca de dimineața m- am masturbat ca baiat, m- am sters pe mâini dar nu m- am spălat iar seara peste cam 5- 6 ore am introdus mana in vaginul unei fete, poate rămâne...? (mai mult)
Buna seara, as vrea sa imi incep viata sexuala si am 17 ani, imi puteti da sfaturi cum as putea incepe sexul oral? Doare prima data la contactul cu penisul? Cam cat durea sexul in sine? Am inteles ca...? (mai mult)
Faceam sex anal cu iubita mea si nici nu am inceput bine, am bagat- o de 2 3 ori in fund ca mi- a alunecat o data in vagin. Pe penis era lichid preejaculator, inainte cu 30 min urinasem. Poate sa ramana...? (mai mult)
Salut, am 17 ani si am facut sex pentru prima data si dupa prima ejaculare mi-a murit…..stie cineva ce s-a intamplat? Sau daca trebuie sa iau pastile pentru potenta? Va rog ajutati-ma!
Am emotii pentru prima oara, sfaturi va rog am 17 ani!
Cum a fost prima oara când v-a făcut iubitul un handjob?
Uite încă ceva existențial, la care fata sa te abonezi pe OnlyFans cand sunt atâtea frumoase? Propuneți si voi
Hei TPU, stiu ca am mai pus intrebarea dar as vrea mai multe raspunsuri, va rog din suflet sa ma ajutati.Am facut petting cu prietena mea si e posibil sa o fi atins cu lichidul preejaculator. Mi- am ...? (mai mult)
Buna TPU. Fetelor, ma adresez voua. Cum stiti ca baiatul de langa voi nu si- a dat drumul in voi, ma refer cum aveti incredere in el ca nu veti fi insarcinate, indiferent ca folositi sau nu metode contraceptive?...? (mai mult)
Ați întra în relație cu o persoana toxica?
Buna! Imi cer scuze că nu am un ansamblu de cunostinte din acest domeniu, dar as vrea sa cer parerea. Prietena mea a bagat mana prin buzunar si a simtit ceva umed, probabil un lichid pre- ejaculator,...? (mai mult)
Săptămâna viitoare am progamare la ginecolog și mi- e foarte frica pentru ca nu știu ce o sa îmi facă.:(( (Menționez ca tocmai mi- am început viata sexuală ) … Dacă știe cineva ca îmi va...? (mai mult)
Buna! Săptămâna trecută am făcut sex si m- a durut extrem de tare si nici nu prea a intrat, am tot insistat pentru ca ne doream asta foarte mult atât eu cât si el … a doua seara am mai încercat...? (mai mult)
Buna! Saptamana viitoare am o întâlnire cu o fata as vrea sa-mi dati niște sfaturi ce as putea vorbi cu ea ca sa nu se plictisească
Buna! O sa trec direct la subiect, sunt virgină, iar iubitul meu la fel și vrem sa ne incepem viața sexuala. De la începutul lunii am început să iau anticoncepționale, pentru durerile din acea...? (mai mult)
Salut, am 18 ani și îmi plac femeile in vârsta, pana in 35- 40 de ani, credeți ca am o problema dacă îmi place genul asta de femei? Dacă nu sa mi Spune- ți dacă știți vreun site sau o aplicație...? (mai mult)
Am intrebat mai multe tipe pe Facebook "Buna, vrei sa ne cunoastem?" si toate mi-au raspuns negativ sau au dat seen. Asta inseamna ca ma considera neatractiv?
Am discutii in permanenta cu partenerul, din cauza ca pe retelele de socializare are exagerat de multe femei, care mai de care mai dezbracate, care fac onlyfans, etc. Ma deranjeaza extrem de mult,...? (mai mult)
Fetelor, este adevărată faza cu punctul G la modul că acest G- point chiar se simte la o simplă penetrare cu un deget, la 4- 5 cm distanță în vagin? Sau este doar un mit? Unii sexologi au afirmat...? (mai mult)
Daca am 23 de cm in barbatie la 15 ani si jumatate este bine?
Salutare dragi prieteni! Ce parere aveti despre zicala:,, O masturbare buna face cat 1000 de femei"? :)))))
1. De ce atrag atât de mult imaginile cu conținut sexual? 2. De ce femeile și bărbații sunt excitați de acestea? Ce e așa mare scofală la aceste imagini/video- uri/clipuri? 3. Există cineva...? (mai mult)
Cum vi se pare un body count de peste cateva sute? Ati privi cu alti ochi femeia sau barbatul respectiv?
Am o intrebare destinata ambelor sexe. Cum vi se pare sa fiti priviti ca niste obiecte sexuale cand stiti ca puteti mai mult de atat?
Care credeti ca este psihologia din spatele persoanelor care inseala, mai ales daca sunt necasatorite? De baieti stiu ca pot fi toxici in privinta asta, dar de ce si fetele, se presupune ca sunt mai...? (mai mult)
Buna! Care este alegerea mai buna? Sa le spun parintilor ca sunt insarcinata? Tin sa mentionez ca sunt minora!
Buna TPU! Îmi place foarte mult de un băiat, vorbesc prin poze cu el, îmi răspunde rapid si vorbim in fiecare zi câte ceva. Deja vorbim de aproape 3 luni, prin decembrie mi- a spus ca ma iubește,...? (mai mult)
Buna seara, am 20 de ani si ma intreb daca este normal ca la varsta mea sa fiu mai interesat in femeile mature decat cele tinere, femeile mature de 35- 40 ani mi se par mult mai feminine si inspira o...? (mai mult)
Buna Tuturor! Am nevoie de o parere, un sfat. Am avut un contact sexual neprotejat in perioada fertila, mai exact cu 1 zi inainte de ovulatie, nu a ejaculat in mine, dar dupa ce a ejaculat nu s- a...? (mai mult)
Ce parere aveti despre barbatii care se lasa dominati de femei, pe scurt sclavul sotiei? Vi se pare normal asa ceva?
Fetelor, ce parere aveti despre baietii care fac sex oral?
Bună dragilor! Întrebarea mea pentru azi este: Credeți că o relație amoroasă de lunga durată se menține singură?
Buna! Am 17 ani si am probleme cu menstruația. De 4 luni a început sa imi vina mai devreme cu o săptămână. Niciodată in 3 ani de cand am, nu mi s- a întâmplat asa. Care ar putea fi cauza? Viata...? (mai mult)
Salutare. Pana în ultima vreme când vorbeam cu prietena mea mereu răspundea imediat la mesaje, cel mai târziu după 10- 15 minute. De ceva timp începe sa răspunda greu și sec, iar când o întreb...? (mai mult)
Buna, am întreținut relații sexuale cu iubita mea, pe data de 16 si 27 Ianuarie, Menționez ca am folosit prezervativ de fiecare data, nu era spart pentru ca m- am uitat atent la el la sfârșit.ii...? (mai mult)
Bună TPU! Vorbesc cu un băiat de aproape 3 luni prin mesaje în fiecare zi, suntem la aceeași școală dar în realitate nu vorbim, doar de salutăm când ne vedem. Acum o săptămâna am ieșit ...? (mai mult)
Buna TPU. Ce simt baietii in timpului unui act intim? Iar in cazul fetelor, ele ce simt? Cum este senzatia? Va rog, fara critici, doar imi doresc sa stiu, pentru ca nu am experimentat niciodata si ...? (mai mult)
Salut! Am o întrebare, la farmacie sunt geluri speciale pentru mărirea penisului? Dacă da, cum sa i le cer, ce să-i spun?
Am facut petting cu prietena mea si e posibil sa o fi atins cu lichidul preejaculator. Mi- am aranjat uneori penisul, iar apoi o atingeam si ii mangaiam intrarea in vagin. Se poate sa fi avut putin lichid...? (mai mult)
Am aproape 30 de ani si nu m- am indragostit niciodata. Nu am simtit niciodata atractie sau sentiment fata de niciun baiat. Nici pe invers nu sunt. Nu am fost mai niciodata o persoana sentimentala. Este...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare. Eu am 20 de ani si nu am avut niciodata o iubita! Am o prietena foarte buna care e in aceeasi situatie, niciodata nu a avut o relatie. Mi- a propus de curand sa intretinem relatii...? (mai mult)
Bună dimineața. Este greu sa fii singur. E frustrant. E trist. M- am saturat sa nu am pe nimeni langa mine. Unde mai cauti (dar sa si gasesti) fete seriose si fara fite? Fete cu care sa incerci...? (mai mult)
Buna! Ce poti face daca parintii tai sunt rai cu tine si nu ai voie cu baieti? Posibil...sunt insarcinata si nu stiu ce sa fac.
Buna tuturor....am facut aseara s@%#^#x cu iubitul meu el, are 29 de ani si eu am 16 ani. Parintii mei nu stiu de el, pot sa raman insarcinata chiar daca am folosit pr@@^@rvativ? Dau funda.
Cum vi se pare situatia? Un barbat posteaza poze de la cununia civila si cateva ore mai tarziu in aceeasi zi, da inimioare si likes la poze cu mine? :)) E un amic. Mai vorbeam cu el inainte, dar am rarit...? (mai mult)
Salutare TPU! Am întrebări atat pentru baieti cat și pentru fete. Ati face sex cu persoane din strainatate, din afara Romaniei? Si daca da ce nationalitati ati prefera? Mie unul mi- ar placea sa...? (mai mult)
Sunt într- o relație cu o fata de aproape 5 luni și in tot timpul asta tot ce am făcut cu ea a fost sa o masturbez, ar trebui sa fiu mândru de aceasta chestie? Cel mai probabil cred ca am fost și...? (mai mult)
Bună TPU, ma scuzați ca va deranjez, va rog din suflet sa îmi răspundeți, sunt disperata! Povestea mea începe asa. Pe data de 12 octombrie am întreținut relații intime cu un prieten. Pentru...? (mai mult)
Buna TPU, ieri am facut petting cu iubita mea si i- am bagat degetele in vagin. Eu nu mi- am atins penisul, doar uneori pentru o secunda sau doua si apoi le- am bagat iar. Ideea e ca nu am ejaculat sau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!