Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 5 Martie 2025 sunt:
Bărbați/băieți, dacă o fată/femeie (pe care o bănuiți că vă place, dar nu vă spune) atunci când sunteți singuri, ar pune (aparent) din greșeală mâna ei peste a voastră și ar ține-...? (mai mult)
De ce o parte din femeile romance in locul unui barbat loial, inteligent si dragut, aleg un tip ''bombardier'' care este impulsiv, se poarta urat cu ele si mai e si misogin? Care este problema cu...? (mai mult)
Câteodată când sunt excitat nu îmi curge lichidul preejaculator în acel moment, ci mai tarziu, după o ora doua. Menționez ca am o viata sexuala regulata și nu am probleme la ejaculare sau altceva.Dar...? (mai mult)
Buna! Un bărbat de 66 de ani ar mai putea lasa o fata/femeie însărcinată la această varsta. Pun intrebarea pentru ca verișoara mea de 13 ani a fost violată de un vecin de- al lor ea era singura ...? (mai mult)
Dacă m-am uitat pe servere de discord 18 plus cu femei si m-am masturbat, m-a putut filma cineva?
Bună ziua. Ce sfaturi le dați la persoanele care nu au noroc în dragoste și care nu prea au avut iubită sa zicem până la 20 de ani sau 21 sau 22 și la care sunt singuri și în ziua de astăzi,...? (mai mult)
Salut. Oare de ce din punct de vedere sexual ma satisfac si ma excita foarte mult femeile mai urâțele/amărâte sa zic așa? Gen femeia de serviciu care face curat pe scară, cerșetoarea din față...? (mai mult)
Bună! Acum 10- 11 zile am avut contact sexual protejat cu partenerul meu. Astăzi trebuia sa imi vina menstruația, conform calendarului, însă de câteva zile am doar mici scurgeri. Poate fi vorba...? (mai mult)
Salut. Ce poate însemna faptul ca iubita iti spune în gluma ca te poți cupla cu o alta fata? E posibil ca fetele sa mai glumească și asa? Cum îți poți da seama ca o fata începe sa își piardă...? (mai mult)
Buna! As vrea sa va spun mai pe scurt povestea mea ...Am o relație cu un băiat de 8 luni, ne iubim foarte mult și nu putem sta despărțiți, doar că ai mei nu au fost de acord cu el de la început...? (mai mult)
Dacă v- ați afla la o petrecere, discotecă etc. și ați cunoaște un bărbat frumos și cu bani iar acesta v- ar oferi o sumă mare de bani și v- ar propune să urcați pe bancheta din spate la el...? (mai mult)
E oarecum deplasat și îndrăzneț gestul de a- i spune unui bărbat căsătorit în mesaj pe WhatsApp că are voce plăcută și un suflet bun, mai ales dacă nu ești foarte apropiată de el, nici...? (mai mult)
Salut,am un prieten care are penisul mic, ce trebuie sa facă ca să ii mai creasca?
Tineti legatura cu parinti fostelor/fostilor? Cei cu care ati avut o relatie ok? Mie mi se pare un stres in plus pe care nu vreau sa mi- l asum, dar mama spune ca macar sarbatori fericite sa le zic. Ce...? (mai mult)
Buna! Deci ideea e ca sunt intr- o relație cu un baiat de 2 săptămâni și 4 zile (am 16 ani și e prima mea relație) și nu prea stiu cum sa ma comport cu el. Acum câteva luni am mai încercat cu...? (mai mult)
Salut, Am o problema de suflet. Plac mult o colega de servci, insa care in sinea mea (intuitia) simt ca nu e reciproc. Desi face gesturi cum ca m- ar placea, nu e ceva concret din care eu sa imi...? (mai mult)
Cum îmi pot da seama ce mărime trebuie sa cumpăr la perzevative?
Cum pot sa îmi dai drumu mai greu când fac sex cu o fata? As vrea sa ma țină o partida de sex 1-2 ore
Buna! Vi se pare normal la prima intalnire sa va ia in brate, sa va alinte si sa va sarute de parca ati fi impreuna de mult timp? Nu vi se pare prea grabita situatia?
Cat de sigura este metoda retragerii in concomitenta cu purtarea prezervativului?
Bună! Ieri eram în ziua fertilității și am făcut petting impreuna cu iubitul meu. Ne- am frecat organele genitale, dar nu l- am lăsat sa între, un fel de sex fără penetrare pentru ca sunt...? (mai mult)
Buna ziua, Am o problema cu penisul: in urma cu aprox. 1 luna au aparut niste bubite mici dupa un contact sexual neprotejat(iubita ia anticonceptionale si nu a fost prima data cand am facut- o) pe cap...? (mai mult)
Ce inseamna daca dupa ce ejaculez imi tot iese lichid seminal? E vreo problema sau e normal?
La ce vârstă credeți că bărbații și femeile fac cel mai mult sex? Care este categoria de vârstă când cuplurile au cel mai mare chef de amor?
Bărbați, să zicem că vă certați cu o cunoștință/colegă de serviciu. Ea vă insultă pe voi, dar mai mult pe soția voastră, făcând- o în toate felurile. Nu, n- o insultă în față/direct,...? (mai mult)
Buna! Am o "problema". Am cunoscut un baiat super dragut. Se comporta dragut cu mine si nu e ca baietii de care am dat pana acum insa mi e super frica sa ma las sa- mi placa de el sau sa ma îndrăgostesc,...? (mai mult)
Hello TPU! E adevărat ca după ce îți începi viața sexuală îți dispare acneea?
Am o problema, aproape mereu când sunt la prietena mea vrem sa facem ceva, dar când vrem sa facem nu mai îmi este ridicata, sau uneori când facem nu este întărit dar este ridicat, exista ceva soluție...? (mai mult)
Voi faceți dragoste sau sex?
Salut TPU, stau impreuna cu o fata si lucrez cu ea si nu prea mai simt ceva pentru ea si i-am spus si acum tot e suparata, ce sa fac, sa aleg ce vreau sau sa stau cu ea pentru ea?
Salut,am o iubita de 1 saptamana si cand am facut sex mi-a spus că o doare rău. Menționez că o am de 20 si groasă. Ce pot sa fac?
Salut TPU! Am o întrebare, cum as putea sa o chem pe iubita mea la un hotel ca vrea sa facem sex? Gen nu știu cum sa o invit pentru ca îmi este rusine.
Fetelor, dacă ați ieși la o plimbare prin natură într- o zi frumoasă de vară alături de un bărbat de care vă place iar acesta v- ar propune să faceți sex la marginea unui lac, pe iarbă, ...? (mai mult)
Deci (fară deci), eu sunt un băiat și pentru prima dată am avut sex acum o oră și mă doare fundul foarte tare, cât timp ar trebui să mă doară fundul? (Era cu un homie so no homo)
Salut, am un iubit, merg des la el, ne înțelegem foarte bine, vorbim aproape orice, sunt foarte deschisa în fata lui, relația noastră merge super bine. Am făcut sex, fiecare data e diferit...? (mai mult)
Voi cum faceți rost de prezervative? Nu va e rușine sa cereți de la farmacie sau sa cumpărați de la market?
Nu vreau să vă agasez cu postări despre șeful meu preotul, de aceea, aceasta e ultima postare despre el. :) E un fel de confesiune pe care o fac aici, deoarece nimeni dintre apropiații mei nu ...? (mai mult)
Salut, am 21 de ani și sunt virgin, recent mi- am făcut o prietena și as vrea sa fac sex cu dansa dar când ma gândesc ca sunt virgin și e probabil sa afle și sa- i spună și prietenei ei ca eram...? (mai mult)
E bine sa ma masturbez de două ori pe zi ca baiat?
E normal sa am 11 cm la 16 ani?
Salut,am făcut sex cu perechea mea,care sunt simptomele în primele zile? Ca ea s-a simțit rau prima zi după sex, dar nu am dat drumul în ea și când am scos-o eram ud pe penisul meu.
De ce tipi de nota 6-7 vor neapărat fete de 9-10 iar apoi se plâng că vor muri virgini pentru că mereu sunt respinși?
Buna. Am mai scris odată aceasta întrebare dar n- o mai găsesc. Anyway Pe data de 17 Decembrie am avut menstruație, pe 3 Ianuarie apare pe aplicația mea ca as fi fost in ziua cea mai fertila,...? (mai mult)
Buna. Nu vreau răspunsuri cu răutate. Am și eu o problema. Pe data de 17 Decembrie mi- a venit menstruația. Iar pe 9 Ianuarie m- am dezvir*inat. Când am făcut prezervativul s- a rupt, prietenul...? (mai mult)
Pot fi pus pe site- uri dacă m- am uitat și m- am masturbat si mă tot gândesc că se uita lumea la mine si ca sunt pus si că m- am uitat pe insta la cineva cu care nu am treabă si după m- am uitat...? (mai mult)
Buna, am 4 saptamani de când am născut, nu a trebuit cusutura, perioada de dupa mi- a trecut(mai am uneori câte o secretie transparentă, da foarte putin) întrebarea mea este dacă pot sa îmi ...? (mai mult)
Bună seara. De ce oamenii buni nu au noroc în dragoste?
Intrebare pentru cei casatoriti. Obisnuiti sa va mai masturbati? De ce? Nu e sotia/sotul la dispozitie cand aveti nevoie/chef de sex? Sau s-a creat o dependenta?
Merita sa faci videochat, se castiga bine in domeniul asta? Doar fetele fac videochat sau si baietii fac asta?
Intrebare serioasa acum cateva zile sotia mea m-a prins in timp ce ma masturbam si a fugit din camera, nu stiu ce sa fac!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?