Nuuu renunta. Daca baiatul te place pe tine? Ea crezi ca ar proceda la fel? De ce sa dai tu fericirea din mana altei persoane? Celalt tip cred ca o sa intelega, doar nu vrea sa tina langa el pe cineva cu forta.
Sper sa -ti fiu de ajutor.Si sa faci alegerea cea mai buna.
Daca baiatul te place pe tine nu renunta. Iar celuilalt...ca sa nu ii frangi inima refuza-l politicos...si spune-i ca momentan nu iti place de el.
Nu trebuie sa renunti
Te place, il placi, deci prietena ta nu are de ce sa se supere daca o placea pe ea era alta:p
De ce sa renunti, daca lui ii place de tine si nu de prietena ta atunci e simplu el a ales deja, iar tie daca iti place de el e normal sa l alegi, o prietena adevarata nu se supara pentru asa ceva, iar daca se supara ar trebui sa te intrebi cat de mult tine la tine, la fericirea ta, si oricum e mai bine sa stii de acum daca iti este prietena cu adevarat sau e o simpla amica, daca renunti la el din cauza ei, oricum nu ii faci nici o favoare pentru ca el te vrea pe tine nu pe ea, si desi e urat sa spun asta in viata pe primul loc suntem noi si apoi restul bafta
Renunta la amandoi. S-a terminat sacul cu baieti? Asa nu o sa superi pe nimeni, mai ales daca vrei sa-ti pastrezi prietena. Si iti mai dau un sfat, in alegerea prietenului uita ca ai prietena.
Nu renunta la el! Mai ales daca relatia poate fi una serioasa si de lunga durata, deoarece ar putea fi o ocazie unica in viata! Spune-i celuilalt baiat ca desi iti este simpatic, nu puteti fi decat simpli prieteni, deoarece nu esti de parere ca v-ati potrivi si nu crezi ca relatia ar merge si de asemenea, ca nu crezi ca ai fi fata potrivita pentru el. Spune-i prietenei tale sa nu fie suparata si ca va veni si randul ei, pentru ca exista pereche pentru fiecare.
Pai, pe ea o place cel care te place pe tine? daca nu o place, atunci combina-te cu el, si pe celalalt refuza-l politicos, si eventual explica-i de ce nu vrei sa fi (momentan) cu el.
Pfff, ce situatie incalcita. Oricum...eu zic ca ar trebui sa fi cu cel care te place si pe care il placi. Celuilalt ar trebui sa-i explici frumos acest lucru incat sa nu ii frangi inima.
Sti ceva eu nu cred ca prietena ta ar renunta la el in locul tau suna un pic cam dur dar trebuie sa te gandesti la tine daca ea ajunge sa fie cu el o sa tanjesti uitandu-te cum se saruta eu cred ca daca si el vrea sa fie cu tine e pacat sa pierzi ocazia asta si nu uita un lucru orcine iti poate fi prieten dar familia nu o construiesti cu orcine
Auzi... daca prietena ta nu e cu el inseamna ca nu are voie nimeni sa fie cu el? ha...eu zic sa fi cu ala de care iti place si sa ramai prietena cu ala cu acer te intelegi.In niciun caz sa nu renunti la el.
Vorbeste cu el si daca te stimeaza te va intelege, gandeste-te bine, inainte de a face un pas gresit vezi care te-ar stima mai mult si iubi.bafta
Chiar daca ai vrea sa renunti pentru prietenie, catre cel ce ai afectiune va fi greu sa o ascunzi! eu as alege dragoste si daca acel ce iti este prieten adevarat va dori sa fii fericita se va da din cale! succes
Pai daca ti asa de mult la prietena ta mai bine renunta la baiat decat sa iti pierzi prietena.nu are rost sa va certati pentru un baiat.renunta la el.si cu celalt baiat care nu iti place spune-i ca nu va potriviti sau ca nu e genul tau sau spune-i verde in fata ...depinde cat de sensibil este.:*