Buna! Pentru 2 persoane, la munte, daca sunt mai pretentiosi la cazare( stau o saptamana sau chiar mai mult ), cat si la lucruri de " luat " de la munte, le trebuie aproximativ 27-30 de milioane.
Daca vor ceva mai simplu, si mai decent se ajunge pana la 5-7 milioane pe cazare, si ce mai cumpara ei acolo, hai 9 milioane jumate.
Acum, asta e opinia mea, daca vrei s-o iei in considerare, bine, daca nu, la fel.
Sper ca, intr-un fel te-am ajutat. : )
Prostie mai mare nu puteai spune.
Cine draq zice ceva de iubita? am zis 2 persoane nu neaparat cealalta persoana trebuie sa fie iubita, poate e frate-miu si vrem sa stim cati bani sa ne luam dupa noi, poate e sora, poate e var, sau altceva... daca esti redus nu comenta! nu ti-am cerut neaparat tie parerea, asa ca mai bine era sa nu iti expui opinia! te salut
Depinde de unde vin acele persoane la munte... Depinde cata benzina trebuie...
Oricum cam 1000 de lei!
Si tu acuma... Depinde cu ce mergeti, unde vreti sa stai, in ce conditii, ce sa mai faceti in afara de asta, unde si ce mancati etc. Preturile variaza mai mult decat crezi.
Simplu undeva la 40-50 pe zi daca stati in cort si poate ajunge la mult mai mult in functie de ce pretenti aveti.
Marrianna întreabă:
anonim_4396 întreabă: