Care este marimea medie?
Bună ziua! O femeie la contactul cu sperma uscata poate face un copil? Dar un copil de 13 ani are spermă destul de dezvoltata pentru a face un copil?
Hei, sunt aici pentru a întreba ceva mai rușinos dar na. Cum a fost prima experiență sexuală la voi fetele? Cum ar trebui să decurgă și cum ar trebui să mă port în mare parte? Mă gândeam ...? (mai mult)
Ce pot face daca sunt urat? Femeile mă evita pe cat posibil!
Buna! Sunt curioasa daca sunt cupluri la fel si ce parere au despre asta. In relatia cu partenerul meu, cand e actul intim si protejat, dureaza undeva la 45- 60 min, sa ajunga la ejaculare, iubitii...? (mai mult)
Am facut sex anal cu iubita si dupa ce am terminat nu mai puteam scoate penisul din ea. Capul penisului este destul de mare si santul acela unde se termina capul este, , cam adanc ''( nu stiu cum sa zjc...? (mai mult)
Am un penis, in erecție de 18 cm! E o valoare normală pentru 16 ani?;))
Am facut s*x protejat in luna iunie pe data de 3 iar pe data de 14 mi- a venit menstruatia, in luna următoare mi- a venit pe data 13. Menționez nu am mai avut contact se*ual iar in luna august am o...? (mai mult)
Bună TPU, sunt intr- o dilemă cu o fată și chiar nu știu ce să fac.Deci eu cred că mă place dar nu sunt sigur 100% de asta. Ne întâlnim de ceva timp în scop profesional și în tot acest timp...? (mai mult)
Dau funda! Pot face sex neprotejat, maxim 2 minute... fara să- mi vina și după sa o scot și să o frece și să- mi dau drumul pe burta ei? Mă refer că e ok neprotejat doar 2 minute și neavând...? (mai mult)
Salutare, Am observat ca iubita mea se retrage în momentul în care ii fac sex oral și aproape ajunge la orgasm, nu ma lasă în nici un chip sa continui. Uneori când o vad ca tremura și se mișcă...? (mai mult)
Ce părere aveți despre sărutul la prima întâlnire inițiat de bărbat?
Bună ziua! Întrucât nu prea am cu cine să vorbesc, am ales să scriu aici. Sunt într- o relație de doi ani cu un bărbat, care pentru mine are foarte multe calități și care mi- a oferit ce nu...? (mai mult)
Ce părere aveți despre influența pe care familia și prietenii o au asupra alegerilor legate de relații? Cum afectează sau contribuie părinții la luarea deciziilor privind partenerul, sugestiile...? (mai mult)
Buna. Pe 7 iunie am avut contact sexual protejat. De atunci mi- a venit menstruația și în iulie și în august, insa mi- a venit puțin fata de cum îmi era fluxul înainte... A fost a doua oară când...? (mai mult)
Buna, am facut sex dupa cateva zile de la pastila de a 2 a zi, abia mi- am inceput viata sexuala, menstruatia mi- a venit pe 14 iulie, acum nu- mi mai vine deloc. Am dureri ca si cum as fi la menstruatie...? (mai mult)
Salut,exista riscul sa ramai insarcinata chiar daca folosesti prezervativ?
Bună! Oare dacă ma excit in fiecare noapte e o boala? Îmi doresc sa fac sex cu cineva, de asta ma excit și de multe ori Îmi curge ceva alb pe chilot
Bună ziua! De curând mi- am început viața sexuală și sunt foarte speriată. În timpul actului sexual, iubitul meu voia să- și dea drumul însă s- a ținut (nu știu cum să explic, nu a ieșit...? (mai mult)
OFER FUNDA! am făcut- o cu prietena mea neprotejat, am bagat- o și am scos- o vreun minut atât maxim! După am scos de tot și am frecat o înafara ei vreo 2 minute și mi- am dat drumul pe spatele...? (mai mult)
Bună! Întrebare pentru băieți! De ce le dați fetelor inimioară la story pentru Instagram?
Bună seara vreau sa va pun și eu o întrebare mai delicata am ramas insarcinata în luna martie am avut contact sexual cu mai multe persoane neprotejat și nu știu al cui este copilul. Sunt într o ...? (mai mult)
Salut. Am o problema in viata sexuala. Am vrut sa fac dragoste pentru prima data cu iubita mea (suntem cei mai bun prieteni de 3 ani, suntem foarte confortabili unul cu celalalt). Suntem majori si niciunul...? (mai mult)
Cum sau ce pot face sa trec de iubirea pe care o simt pentru el? Îmi este foarte dor de el, de tot ce am fost împreună cu bune și rele (3 ani)
Nu îl mai am pe fostul pe rețelele de socializare însă am numărul lui și până în prezent cu greu m- am abținut să nu îi scriu pe WhatsApp. Chiar daca știam că în unele momente eram foarte...? (mai mult)
Buna ziua! Azi-noapte am făcut dragoste cu prietenul meu a ejaculat in mine de doua ori, acum am luat escapelle și am vomitat. Ce parere aveti? Pot rămâne însărcinată? Fără jigniri.
Bună. Vreau sa știu o părere sincera despre situația mea actuala. Deci. Eu am un iubit de aproape 1 an, și de ceva vreme ne merge foarte rău aproape ne despărțim. El ma tratează foarte prost ...? (mai mult)
M- am întâlnit cu o fată acum o săptămână pe tinder, amândoi ne- am înțeles ca vrem ceva casual așa ca am chemat- o la mine. Ne- am plăcut din prima, era chiar mai drăguță în realitate....? (mai mult)
Bună TPU! Voi ce credeți, după părerea voastră personala, iubirea exista? Și nu o dăm la sentimente, hai sa gândim logic. Cum poate exista iubire între doi oameni străini? Cum se pot iubi ...? (mai mult)
Buna seara, stie cineva cum pot sa gasesc videoclipul de la declaratia domnului de la un accident cu " din deal a venit, a trecut pe aici, a cârnit încoa și s- dus încolo "? Multumesc
Am si eu o problema am niste bubite rosii pe capul penisului nu ma mananca nu ma ustura am inteles ca e o iritatie, nu am avut contact sexual m- am spalat cu un sampon si dupa cateva zile au iesit acu...? (mai mult)
Bună, am 22 de ani și sunt într- o relație, prima mea relație. Nu vreau să primesc critici sau să fiu batjocorit de nimeni. Voi încerca să fiu scurt și la obiect. Sincer, am nevoie de ajutor...? (mai mult)
Salut TPU am 27 de ani am avut o relatie de 1 aproape 2 ani cu una de 19 ani care s- a terminat dupa ce ea a aplecat acum de vreo 3 zile si cred ca a luat 4000€ cash si sia sters ig ce sa fac in afara...? (mai mult)
Este posibil să iubești pe cineva toată viața fără ca acest lucru să îți afecteze negativ viața, chiar dacă iubirea ta nu este împărtășită?
Poți iubi pe cineva toată viața, chiar dacă iubirea ta nu este reciprocă?
Dacă fata a pus mâna pe penisul meu in timpul actului sexual fiind posibile anumite scurgeri, iar apoi și- a atins partea exterioara a vaginului, însă eu după am atins zona exterioara și apoi ...? (mai mult)
Hey doamnelor cum reacționați atunci când veniți seara acasă de la servici, soțul va invita sa va așezi atent pe canapea, el se aseaza lângă voi cu precauție, da drumul la muzica arabeasca...? (mai mult)
AMD,INTEL sau Snapdragon XXX Elite
Hey fetelor cum reacționați atunci când va căsătoriți cu logodnicul vostru, iar la nunta el merge la DJ și ii poruncește sa pună o melodie romantică de dragoste, își invita mama la dans și...? (mai mult)
Bună. Pe data de 28 iulie mi- a venit menstruația după o întârziere de 12 zile. Astăzi, vad că am o scurgere maronie spre negru chiar... oare sa îmi apară o noua menstruație? Pe calendar îmi...? (mai mult)
Salutare, tot am văzut reclama cu Sensibo sau alte site-uri de acest gen, știe cineva sunt reale chiar poți să găsești fete sau e doar ceva să îți ia banii și atât?
De ce vad barbatii o asa mare problema labiile mai proeminente. P.S nu alea care sunt pana la urechii.
Până la urmă urmei sexul este diferit sau nu după naștere simți la fel plăcere sau nu? Pentru partener va fi la fel de satisfăcător sau nu? Menționez ca am fost tăiată
Dacă eu aveam spermă pe penis și fata mi- a atins penisul și după a dus mâna și a atins doar partea exterioară a vulvei, poate rămâne însărcinată? Țin să menționez ca este în perioada...? (mai mult)
Dacă eu aveam pe penis spermatozoizi și iubita mea mi- a atins penisul și apoi a atins cu aceeași mâna partea exterioară a vulvei, este posibil să rămână însărcinată dacă s- a și spălat...? (mai mult)
Fetelor dacă nu contează fizicul de ce petreceți mult timp in fata oglinzi? De ce ne am consuma timp, resurse pe ceva ce nu contează?
Cam cate femei in varsta credeti voi ca s ar culca cu barbati tineri gen la care ar putea sa le fie mame? Cam cat la suta deci, dupa parerea voastra? Deci aici e vorba numai de acele femei care nu au ...? (mai mult)
Daca in urma unui contact sexual frenul preputului (ata) se rupe sau se intinde, preputul va ramane blocat peste gland sau glandul penisului va ramane neacoperit? Pentru barbatii care au glandul neacoperit...? (mai mult)
Salut, e prima data cand pun o intrebare aici deci sa nu ma judecati…se poate întampla ceva daca iubita mea mi- a facut sex oral, dupa care am ejaculat in gura ei(s- a spalat in gura dupa)ne am sarutat...? (mai mult)
Bună ziua, am si eu o întrebare, am facut sex cu prietena mea neprotejat ultima data pe data de 1 si acum pe 13 trebuia să- i vina menstruatia. Undeva pe data de 11 a cerut sa faca un test ca se simteam...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
NoTurbinaNoGood întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!