Daca am fi si noi o natie mai civilizata, am introduce naibii ore de educatie sexuala in scoli si am inceta sa ne mai dam cu parerile despre vietile altora, nici n-ar mai fi atatea avorturi. Cu riscul de a supara pe cine, cu putine exceptii(raportat la numarul de locuitori) chiar suntem o tara de imbecili.
Eu sunt un rău ce nu spun despre multe fete ca sunt frumoase. Daca merg in centrul orasului foarte rar ma uit la fete pentru ca nu exceleaza la aspect. Toate arata asemenea. Dar trebuie sa zic ca pe tine daca ar fi, te-as cumpara. Arati ca o fata din centrul lui Heinrich Himmler pentru nasterea de copii imaculati genetic si psihic unde erau doar fete sanatoase si selectate pentru a fi modelul de "cum ar trebui sa arate o femeie germana". Doar ca esti romanca.
Nu e deloc definitoriu pentru cineva felul în care arată; sper că ești conștient de asta.
Te rog scrie-mi mesajul in privat. Imi apare notificare dar nu mi-l arata.
Personal nu sunt de acord, dar intr-o tarã atât de saracã daca este interzis cum a si fost, acei copii care sunt da-ti la orfelinate, strazi etc daca stii de copii de pe vremea comunismului iti faci cruce. Atunci trebuia sã fie, dar in ziua de azi nu ar trebui sa fie legalizat, responsabilitatea este 100% a femeii, parerea mea sincerã este ca acel copil nu ar trebui avortat, daca moare copilul ar trebui omorâtã si ea o datã cu el.
Că femeia aia face copilul singur, că e reîncarnată vreuna în Fecioara Maria. Sexul masculin n-are nicio legătură, să fii convins.
Dacă femeia ar fi fost inteligentă, nu ar fi interesa-o de idiotul de tata al eventualului copil.
Da, asta în cazul în care e o femeie independentă, măcar din punct de vedere financiar să se poată întrețină și să poată oferi condiții propice dezvoltării unui copil. Ce ne facem cu mamele adolescente, că suntem primii din UE la mame minore?
Tu fată!
Nu-mi arată raspunsurile la intrebări, nu știu, poate este o eroare.
Dacă chiar doresti a-ți vedea eu raspunsurile, scrie-mi-le-n privat.
Am trimis email la TPU să se ocupe de problemă.
Eu cred ca mi-au citit staff-ul TPU părerile si mi-au pus gînd rău!
Barbatul este responsabil pânã iese pe usã.
Cam atât. Daca barbatul e atât de tâmpit, ea ce scuzã ar avea?
Unul dintre subiectele acelea controversate in care nuantele de negru si alb abia se disting. Totul este gri.
Pe langa faptul ca am dubii daca aceasta intrebare deschisa, cu raspunsurile ei, va ajuta in vreun fel persoana care a postat-o.
Avortul este o decizie care e dependenta de nenumarati factori. La fel ca si conceptia unui copil.
Mi-as dori ca cei care discuta despre problema avortului in cele mai detaliate prelegeri, sa discute in aceeasi masura si despre problema conceptiei.
Mi-as dori ca oamenii, inainte sa ia decizia conceptiei sau avortului, sa se elibereze de toate instinctele primare si de tot egoismul rezultat din faptul ca isi doresc sau nu copii. Un copil va fi o urmatoare fiinta cu constiinta proprie si suflet propriu. Nu un instrument pe care sa-l tii lipit de tine la batranete. Nu un viitor adult care sa-ti aline singuratatea. Nu un cont bancar care sa-ti asigure transmiterea averii mai departe. Si nici un buletin care sa ateste faptul ca numele tau va dainui vesnic.
Si, nu in ultimul rand, viitorul om nu ar trebui sa-si puna pe umeri greutatea faptului ca tu vrei ca genele tale sa dainuie. Si nici nu ar trebui sa reprezinte o frica a varstei tale. In majoritatea cazurilor, motivele de a concepe apar, in era noastra, datorita egoismului pe care l-am precizat.
Gri-ul meu spune ca avortul ar trebui sa fie ultima solutie dintr-o lista mare de solutii (pentru simplul fapt ca ne e data ca o alternativa, nu ne opreste nimeni sa n-o folosim). Si, cea mai la indemana solutie este protectia.
Tot gri-ul meu spune ca urmatoarea fiinta trebuie sa fie absolvita de orice fel de egoism matern sau patern. daca se intrunesc toti factorii, de ce ai fi 100% impotriva avortului? De ce ai considera-o crima? Despre alte piese de puzzle, ofer dreptul celorlati de a-si impartasi parerile.