Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 6 Martie 2025 sunt:
Salutare baieti si fete! Ce parere aveti de expresia,, Ce vede o femeie cu coada ochiului nu vede RMN-ul si nicio aparatura medicala la un loc".
Salutare comunitate! Acum sase ani era in voga pe YouToube in America o emisiune intitulata, , How to catch a cheater"mai pe romaneste cum sa prinzi un partener infidel. In acea emisiune barbati/femei...? (mai mult)
De ce se întâmplă că o atracție față de o persoană de sex opus să nu fie constantă? Mă dau exemplu pe mine. Îmi place de fostul meu șef, mă emoționez când îl văd, dar nu mereu. Uneori...? (mai mult)
Salut. Acum 4 luni am avut operație de circumcizie și frenoplastie. După aceste 4 luni în erecției nu sunt confortabil, este dureroasa zona în care am avut cusăturile și simt ca îmi este stra...? (mai mult)
Buna! Mereu cand ma penetreaza iubitul meu cu degetele imi curge putin sange. De ce?
Bună dimineața! Am vârsta de Apr. 18 ani, De câte ori pe săptămână e bine să te masturbezi ca băiat? Dau funda. Mulțumesc!
Buna! Ultima mea menstruație a fost de pe 8 pana pe 12 decembrie, după aceea mi- am început viața sexuală cu iubitul meu. Țin sa menționez ca toate contactele sexuale au fost protejate. Am fost...? (mai mult)
Salut! Am 18 ani și am început să iau anticoncepționalele Belara. Niste păreri despre ele? Le- am luat la recomandarea medicului, nu de capul meu. Daca fac sex după 2 luni de administrare (le iau...? (mai mult)
Va plac fetele cu par scurt?
Urgent! rog seriozitate. nu mi-a venit ciclu de 12 zile cu conditia ca am ciclu neregulat. CUM AS PUTEA SA IL REGLEZ? multumesc anticipat pentru raspuns
Buna TPU! Sunt un adolescent care crede ca e bi deoarece am atracții si pentru băieți dar mai mult pentru fete, va rog sa imi spuneti daca ati pățit si voi de astea
Baieti, V-ati saruta iubita dupa ce va face sex oral? mie imi place sa o opresc din oral pentru a o saruta. vi se pare ceva ciudat in asta?
Daca am atins prezervativul si dupa mi am atins vaginul fara sa imi dau seama din greseala sunt sanse sa raman insarcinata.Mentionez ca am introdus degetul doar putin
Salut! Eu sunt Filosoful Depresiv si am un cont de Tik- Tok cu acelasi nume! Ajutati- ma, sunt panicat.M- am intalnit azi din intamplare cu o tipa pe care o cunosc ceva timp si a venit la mine la apartament....? (mai mult)
Intrebare pentru fete. daca sunteti cu un baiat si dupa date ajungeti intr-o camera de hotel si ii faceti oral si apoi vreti sa-l sarutati si el nu vrea sa va sarute. ce faceti? il luati la bataie?
Vi se pare devreme sa te dezvirginezi la 17 ani jumate după 1 an si 8 luni de relație?
Eu sunt barbat, dar consider ca barbatul in general, a ajuns sa fie mai prost si naiv decat genul feminin. Spun asta fiindca daca nu existau barbatii care sa incurajeze videochat- ul, nu mai aveam...? (mai mult)
Ajutor lume. Am 17 ani. Am jurat ca nu o sa mai iubesc din nou dar am cunoscut cineva pe internet care a reaprins ceva in mine. De fiecare data cand vorbesc cu ea sunt fericit. Vreau sa mentionez ca...? (mai mult)
De ce respiră bărbații mai repede și "apăsat" atunci când sunt foarte excitați?
Bună, am o intrebare. Imi intarzie menstruatia (ieri trebuia sa vina) dar in locul menstruatiei mi au curs niste picaturi de sange si dupa aceea s- a oprit si nu mi- a mai curs nimic + ca de cateva ...? (mai mult)
Hey fetelor cum reacționați atunci când ieșiți la o întâlnire cu un băiat va simțiți bine apoi mergeți la hotel și când va pregătiți de sex băiatul va face sex oral fără sa aștepte în...? (mai mult)
Buna ziua, Am o colega de job pe care o plac si am inceput sa iesim de vreo 3 luni, insa nu imi dau seama daca si ea simte la fel sau doar e politicoasa, ori ma vede doar ca prieten sau poate mai...? (mai mult)
Buna, sunt foarte geloasa in privinta iubitului meu. Nu m- a inselat niciodata dar am mereu o nesiguranta. Se comporta foarte frumos cu mine, imi acorda atentita necesara, insa am aceasta teama ca...? (mai mult)
Buna, sunt cu un băiat de 7 luni jumate împreuna, și de 6 ne am mutat împreuna, am câteva dubii, nu prea am încredere in el, vreau sa zic, niciodată nu l am prins sa vorbească cu alta, ma tratează...? (mai mult)
Exista femei care raman toata viata lor virgine? Fara sa le fi atins cineva vreodata in vreun fel. Credeti ca este in regula?
Dragi bărbați, dacă o femeie vă mărturisește că vă place dar apoi adaugă (cu resemnare în glas) că nu sunteți la același nivel și că nu v- ați uita niciodată la o femeie că ea, ce ați...? (mai mult)
Salut, la un moment dat cel mai probabil voi face sex cu prietena mea doar ca eu sunt virgin (și ea e), știți niște trucuri sa ma tina și pe mine cât de cât mult sa nu ma scap pe mine din primele...? (mai mult)
Salut TPU, voi ati fost vreodata prinsi ca va masturbati de catre un parinte al vostru, deoarece mie tocmai ce mi s- a intamplat asta si nu stiu cum sa reactionez. Era o seara plictisitoare, eu eram ...? (mai mult)
Buna TPU. Cate sexuri (genders) exista in total? Pentru mine sunt doar 2: bărbat și femeie.
Am făcut sex cu iubitul meu, in timpul contactului sexual a simțit un impuls la mijlocul penisului… el a spus ca nu s- a simțit nimic ca iese. A spus ca doar avea nevoie la baie… s- a retras înainte...? (mai mult)
**Cică persoanele jenate de subiectul sexualității sau simțit după o conversație în grup mai deschiși decât înainte ** de ce erau jenate înainte de acest subiect? Voi cum va simțiți deschiși,...? (mai mult)
Pana acum eram mereu mare si tare dar acum am mustrari de constiinta puternice. Concis spunand, am lasat- o gravida! Nu sunt deloc mandru si o sa va spun cum am lasat- o, dar ce recomandari imi dati;...? (mai mult)
Salut TPU m- am îndrăgostit de o fata i- am spus am aflat ca si ea ma place.Am vorbit cam o săptămână dupa aceea am aflat ca trebuie sa se mute la 230 km de mine mi- a spus ca va mai veni in fiecare...? (mai mult)
Bună....am avut un contact sexual acum ceva timp si as mai dori niste păreri, mentionez ca menstruatia am avut o pe 15 - 20 noiembrie, contactul tin minte ca o fost cred ca pe 22(in perioada nefertila)...? (mai mult)
Buna. Ma poate ajuta cineva sa-mi calculez zilele fertile? Pe net sunt foarte multe calculatoare si toate imi cam dau diferit.
Bună seara, doresc să mă despart de iubitul meu de data aceasta definitiv. Acum sunt la mine acasă și doresc ca mâine să merg să îmi iau hainele! Și nu doresc sa merg singura, așa că apelez...? (mai mult)
Salut! Este posibil sa o las gravida daca am ejaculat pe mana, iar dupa m- am sters cu hartie, m- am spalat cu apa (fara sapun), apoi m- am sters pe prosop si i am introdus degetele in vagin? Era in...? (mai mult)
Buna, am 15 ani și când stau in picioare, penisul mi se întărește chiar dacă e "mort" și când mă așez jos pe un scaun sau pe pat, se înmoaie. Oare care ar fi problema? Ajutați-mă va rog
Hey baieti, cum reactionati când va întoarceți de la servici și soția va așteaptă cu supa la plic pe post de cina?
Salutare, Sunt baiat și am vârsta de 17 ani jumate, de câte ori e bine să te masturbezi? E un lucru normal? Mulțumesc!
Am făcut sex neprotejat cu iubitul meu, însă in timpul contactului a simțit 2 impulsuri la mijlocul penisului… el considera ca doar avea nevoie la baie, după a mers la baie, s- a masturbat si...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Am o sora de 10 ani și m- a întrebat azi ce înseamnă, , a face sex"? A zis ca a auzit că un barbat i- a zis unei femei(în autobuz) dacă îi face sex când ajunge acasă... ...? (mai mult)
Știu că în ultima vreme am postat întrebări despre fostul meu șef datorită evenimentelor petrecute cu el. Apropo, a acceptat invitația la cafea. Evident, nu am fost singuri.; )) Vreau să...? (mai mult)
Salut! Am o întrebare (cred ca mai intimă)... Ce fantezii erotice ati avut?
Voi cand preferati sa faceti sex? Seara sau dimineata?
Buna, am 20 de ani și 6 ani vorbesc cu un băiat țigan el având 23 de ani. Totul bine ne înțelegem perfect, dar tatăl meu e cel care e împotriva noastră. Acum câteva zile i- am mărturisit pe...? (mai mult)
Salut! Este posibil sa o las gravida daca am ejaculat pe mana, iar dupa m-am sters cu hartie, m-am spalat cu apa (fara sapun), apoi m-am sters pe prosop si i-am introdus degetele in vagin?
Să zicem că o femeie place mult un bărbat căsătorit. Nu îndrăznește să- i spună sau să- i arate în vreun fel atracția pentru el. El își dă până la urmă seama și îi propune să aibă...? (mai mult)
Hey lume, este adevărat ca în zilele noastre de când femeile sunt independente acum așteaptă ele bărbații în fata localului la prima întâlnire cu un trandafir în mana?
E normal ca să întrebi o (altă) fată daca e virgină el având relație de practic un an?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!