Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 6 Martie 2025 sunt:
E normal ca să întrebi o (altă) fată daca e virgină el având relație de practic un an?
Buna seara, am 23 ani :) si pana acum nu am ramas insarcinata, in ultima luna logodnicul meu nu m- a ferit deloc pentru ca ne- am dori un bebe, problema e ca eu nu am menstruația fixa. Tin calendarul...? (mai mult)
Am o situatie putin mai ciudata si am nevoie de o parere din exterior. Am facut sex inainte sa am primul meu sarut, cu o diferenta de un an si cateva luni intre ele. Este normal?
Ce părere aveti de generația asta Z? Adica ăștia au relații la 11- 12 ani si se cred gay, bisexuali etc. Eu la vârsta lor, singura preocupare pe care o aveam era sa învăț la scoala, nu sa fac...? (mai mult)
Bărbați, dacă o femeie (singură, fără obligații) ar afirma (vouă, între 4 ochi, zâmbind) despre soția/partenera voastră că este o femeie norocoasă, nespecificând de ce a zis asta, ...? (mai mult)
Hey TPU! Am o mare nedumerire și sper că mă puteți ajuta. Am început să discut cu un tip acum o lună, aveam câțiva foști prieteni comuni și de aceea ne urmăream, am pus ceva la story și ...? (mai mult)
Ați avut vreodată relații de prietenie cu beneficii? Aici ma refer strict la sex? Ce părere aveți despre aceste relații cu beneficii? Merita sau nu?
Cum ii pot da mesaj fostului care tocmai a ieșit dintr-o relatie? Încă țin la el, dar nu vreau sa creadă ca nu pot sa stau fără el. Rog seriozitate!
Salut, ce credeți de iubiții care își masturbează iubitele sau le fac oral, credeți ca cresc în ochii ei sau se înjosesc?
Am 13 ani și am penisul de 15 cm când e sculat.E normal?
Nu vreau să insult bărbații și nici nu afirm că-s toți la fel, dar de ce ei au tendința să cedeze mai repede avansurilor sexuale decât femeile?
Buna, am o problema mare. Parintii au aflat ca stau cu un tigan timp de 4 ani. Mi- au luat telefonul si laptopul de prin 27decembrie. Sanatatea mea mintala a scazut, ma plicisesc rau, dorm cate 12 ore...? (mai mult)
Hey, este adevărat ca de când femeile sunt independente, când ieșiți la întâlnire cu ele nu mai sunteți stresați ca trebuie sa plătiți doar voi nota?
Hey baieti, voua va convine când iubitele voastre au mașină și va plimba iar voi stați comod pe dreapta în loc sa le plimbați voi ca cavalerii?
Suntem impreuna de aproximativ 2 luni insa el nu mi-a facut oral pana acum deloc, eu da. Ce l-ar putea impiedica? Ar trebui sa-i spun ca mi-as dori asta sau sa mai astept sa vina de la el?
Realistic vorbind va dați seama că șansă să mori singur și virgin tine de aspectul fizic?
Salut, sora prietenului meu cel mai bun a fost violata acum 2- 3 săptămâni, din păcate aceasta avea doar 10 ani, iar fetița are câteva simptome de sarcina, de exemplu sensibilitatea sânilor ...? (mai mult)
Salut TPU. Îmi puteți da niște sfaturi despre cum as putea vorbi cu o fata de care îmi place?(ori mesaje ori fata în fata). Ideea e ca sunt foarte timid și nu știu cum sa vorbesc cu fetele.
Hey fetelor, cum ati reactiona când sunteți la întâlnire, iar băiatul va mărturisește ca pasiunea lui este sa meargă dimineață la 7 sa facă piața și sa se certe cu pensionarii pe locurile...? (mai mult)
Hey lume, astăzi la servici am avut o zi intensa și exploziva, nici acum nu mi- am revenit. I- am împărtășit colegelei mele preferate raspunsuriile doamnelor și domnișoarelor la întrebarea mea...? (mai mult)
Salut. Știți un sexshop care trimite prin easy box in afara de www.intimitis.ro?
Bună tuturor! Am 19 ani și mi- am început viața sexuală de aproape 2 ani. Problema este că nu pot avea orgasm prin penetrare decât dacă îmi masez și clitorisul în același timp altfel nu pot,...? (mai mult)
Buna, TPU! Am facut sex neprotejat cu iubitul meu si eram si in faza de ovulatie. Iubitul meu nu a ejaculat in mine. Tin sa mentionez ca a fost primul act sexual dupa 3 saptamani in care nu s- a intamplat...? (mai mult)
Salutare! Cum îmi pot face o gagica, având în vedere ca nu sunt foarte frumos?
Bună ziua! V- ați confruntat vreodată ca iubitul/ iubita sa fie sedentar (a)? Iubitul meu stă toată ziua inchis in casă la Netflix și la jocuri pe PC/consolă. Nu ieșim des, nu călătorim, ...? (mai mult)
Am o fata care isi doreste sa facem sex, dar amandoi suntem minori. Ce sa fac?
Bună, TPU! Am o problema și aș dori un răspuns. Eu și cu iubitul meu suntem împreună de 4 ani, mai mereu când îmi face sex oral, la o zi sau două distanta ii apare cate un herpes pe gură...? (mai mult)
Salutare oameni dragi! Ce parere aveti despre replica de agatat: , , In timp as vrea sa cuceresc toata lumea dar mai intai as vrea sa te cuceresc pe tine". E facuta de mine. Cel mai bun raspuns primeste...? (mai mult)
Buna, am o problema la penis. In urma cu o luna de zile am avut un hematom pe penis, pe care l- am tratat, acum am o problema. Când penisul este "mort" uneori devine puțin tare și nu se scoală exact...? (mai mult)
Buna, fac sex destul de rar cu prietenul meu. Totusi, cantitatea ejaculata este f mica mereu, insa durata este f scurta. Credeti ca ma insala?
Baieti, preferati o fata care a avut mai multi parteneri inaintea voastra sau vreti sa fiti primii?
Buna TPU, cum imi pot consola prietena dupa ce afla cu iubitul ei este gay? Dau funda
Bună. Oare de ce un tip nu mai dă niciun semn desi totul părea că decurge ok? Părea a fi un barbat serios, începusem sa vb de 2 saptamani, imi plăcea de el, ne- am si apropiat (dupa o invitatie...? (mai mult)
O persoană care își refulează dorințele sexuale poate ajunge un infractor sexual?
Poti trai toata viata cu fimoza? Cred ca am, ca nu pot sa o decalotez complet, maxim 20- 30% as zice. Am facut de cateva ori sex protejat si nu am avut nicio problema, nu m- a durut sau ceva. Am 20...? (mai mult)
Buna! Adresez si eu o intrebare femeilor. Daca si bărbații au sfaturi nu ezitati! Ati pățit deja sa fiți curioase despre fosta relație a partenerului (si sa aflați cine este fara sa stie), sa...? (mai mult)
Pe 30 am facut sex pentru prima oara. A fost protejat, dar de atunci ma tot doare burta in partea de jos. Am facut un test de sarcina in caz de ceva (in a treia zi de dupa sex) si a iesit negativ. Stie...? (mai mult)
Va salut cu respect si admiratie pentru atentia pe care o acordati intrebarii mele. Am pe cineva cu care am discutat deschis despre cum imi fac laba, deci in limbaj mai "curat", cum ma masturbez si ...? (mai mult)
Stiu ca filmele pentru adulti si masturbarea te face sa nu mai simti placere mare in timpului actului sexual, practic o diminueaza. Daca o persoana renunta la aceste doua, dupa o perioada de timp,...? (mai mult)
Salut, nu mi se decaloteaza penisul, doar 15% si daca o fac mai mult ma doare, daca exista vreo metoda poate fi afectata de masturbare?
Salut TPU, as avea o întrebare mai lunga. Dacă mie îmi place de o fata de la alta clasa(suntem a 8 a ambii) dar ea nici nu știe ca exist, cum pot face sa ma bag in seama cu ea, fără sa ma fac de...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare cam complicata, cel putin pentru mine :))). Ieri mi- am inceput viata sexuala alaturi de cineva, a fost o aventura si cam atat. Treaba e ca nu m- am terminat deoarece respectiva...? (mai mult)
Un sărut (dat din inițiativă, nu reciproc ca formă de salut) pe obraz dat unui bărbat căsătorit se poate numi flirt? Un sărut dat de o cunoștiință femeie, nu de o rudă. O cunoștiință...? (mai mult)
Hey fetelor, cum ati reactiona dacă iubitul vostru v-ar mărturisi ca fantezia lui este sa va vadă pe voi făcând sex cu alți bărbați și sa va filmeze în timpul ala?
Daca am avut sex neprotejat cu iubita mea doar cu cateva zile inainte de ciclu, acesta va veni chiar daca a ramas insarcinata? Sau se va intrerupe din momentul conceperii?
Salut TPU! Sunt băiat, am 16 ani și simt foarte des nevoia de a ma masturba. Dar de fiecare data după ce o fac se întâmplă ceva rău. Sunt pedepsit pentru ca am făcut laba sau lucrurile rele ...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am varsta de 23 de ani, am o viata sexuala cat se poate de normala, dar nu sunt multumit de * marimea* pe care o am, am undeva la 15- 16 cm, a mai facut cineva operatie de marire?...? (mai mult)
Buna! Mi- am inceput viata sexuală si nu simt nicio plăcere, ci doar durere. Care ar fi cauza? Am făcut sex doar de 3 ori pana acum. Am folosit prezervativ mereu si am fost excitati la maxim amândoi....? (mai mult)
Salut TPU, am și eu o legătură în legătură cu fetele ca am 14 ani și n am avut nicio gagica...Îmi puteți da niște sfaturi? Ceva ideei..Nu sunt cel mai frms baiat dar nici cel mai urat
Buna fetelor! Am o intrebare si o curiozitate. Voi ce ce parere aveti despre sexul oral si ce simtiti cand vi se face sex oral? Sunt baiat am 23 de ani si am facut in seara de revelion si mi- a placut...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!