Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 6 Martie 2025 sunt:
M-am jucat cu penisul in zona vaginului prietenei mele, iar peste o saptamana trebuie sa ii vina ciclul. Daca a ramas gravida, va mai veni?
Daca am atins vaginul prietenei mele cu penisul, fara sa-mi dau drumul, poate ramane insarcinata? Asta s-a intamplat cu o saptamana inainte sa-i vina ciclul.
Bună ziua. Mie îmi place de o fată de aici de la mine din oraș și mai înainte am văzut- o ca a postat o poză cu un băiat la story pe Instagram. În zilele de astăzi multe fete am văzut...? (mai mult)
Cu inceperea noului an, partenerul mi- a aratat o alta latura. Imi doresc o relatie cu acest barbat, insa sunt complet debusolata. Din discutiile si spuse lui, am inteles ca isi doreste sa ne fie ...? (mai mult)
Ce înseamnă când visezi ca îi faci oral unui băiat? Wtf deci asta am visat aseară:)), Deci visul era ca eram pe hol intr- o încăpere și am vazut un băiat cam de vârsta mea, maxim 18 și ...? (mai mult)
Poti ramane insarcinata daca folosesti prezervativ? Care e sansa?
Hey! Am început sa ma masturbez la 11 ani, am crezut ca am început ciclu, dar de 6 luni nu mi-a mai venit...se poate sa ma dezvirginez? Fără răspunsuri rele va rog!
Buna. Sunt cu un băiat de 4 ani, sunt virgina. El a tot încercat la inceput doar ca mereu mi- a fost frica de durere și nu a vrut sa ma forțeze. De mult timp nu a mai încercat. Ma tot gândesc dacă...? (mai mult)
Salutare! Ce părere aveți despre râsul în timpul actului sexual?
Bună TPU, abia ce mi- am început viata sexuala acum câteva luni și nu prea sunt informata, sunt puțin stresata. Aseară am întreținut un act sexual protejat, ideea este ca partenerul nu a simțit...? (mai mult)
Buna dragilor! Am relativ o mică dilema. Sunt cu un baiat prieten cu benefecii de aprox un an de zile. Acum la începutul lunii decembrie am aflat ca am rămas însărcinată. Am discutat chestia asta...? (mai mult)
Dacă am intrebat o fata daca am șanse cu ea, iar ea a zis,, poate,, înseamnă că am sau ca n-am?
De ce uneori ne dorim o persoană să avem relații intime cu ea, dar când ajungem la practică, nu ne simțim confortabil cu acea persoană sau nu simțim plăcere să avem relațiile intime mult visate...? (mai mult)
Am citit pe net că sunt anumite beneficii daca nu te mai masturbezi, a testat cineva ce beneficii a observat?
Hello guys! Este normal sa ma gandesc la inmormantari in timpul actului sexual?
Buna TPU. Cum se numeste tulburarea psihica in care cineva e indragostit de propria persoana, adica simte nevoia, impropriu spus, sa intretina relatii intime cu ea insasi? Cu alte cuvinte, cand se ...? (mai mult)
Salutare, dragilor! Ultima mea întrebare pe anul acesta. Mă adresez atât femeilor cât și bărbaților. Dacă ați fi la un party împreună cu partenera/partenerul de viață iar ea/el ar dansa...? (mai mult)
Iubita mea este însarcinata, au trecut 3 săptămâni de la ultimul contact sexual după care am aflat că este însărcinată. Pot să mă termin in ea fiind însărcinată?
Bună! I- am făcut un handjob iubitului meu, mentionez ca eram îmbrăcată in pantaloni de trening și a ejaculat pe mine aproape de zona mea intimă. E posibil sa fi rămas însărcinată? Mi- a întârziat...? (mai mult)
Buna! Știu ca este poate o întrebare stupida dar eram cu prietenul meu și sa spun pe românește i- am făcut un handjob de la care el și- a dat drumul, mentionez ca eram îmbrăcată cu pantaloni...? (mai mult)
Salut. Merită să îmi pierd virginitatea cu o prostituată de apartament? Am 26 de ani aproape și tot virgin sunt. Tipa la care vreau să merg din poze arată foarte bine, are și pagini întregi...? (mai mult)
Un prieten care a facut sex deja mi- a zis ca sfat sa ma masturbez inainte de a face sex de vreo 2 ori, ca altfel o sa- mi dau drumul prea repede. Este adevarat? Si daca da, atunci cu 10 min inainte,...? (mai mult)
Buna tuturor, am mai multe intrebari, le pun aici pe toate: 1.Imediat ce incep sa vorbesc cu un baiat, dupa chestiile basic (muzica, filme, seriale), baiatul duce discutia spre relatie sau direct...? (mai mult)
Buna TPU. Daca 2 persoane intretin relatii sexuale neprotejate, iar fata ia anticonceptionale la timp, chiar daca baiatul isi da drumul sau nu in interiorul ei, e posibil sa ramana insarcinata(indiferent...? (mai mult)
Ce așteptări au bărbații de la o femeie?
Ce credeți fetelor despre un bărbat (mai ales dacă ar fi și al vostru) care susține că a scăzut pretențiile ca să își facă o relație sau să poată interacționa cu fete? V- ar deranja ...? (mai mult)
Am incercat sa fac ceva cu iubita mea si a inceput sa o doara si a zis ca ea nu poate face asta, ce as putea sa fac acum?
Dragi bărbați, să zicem că o femeie vă place dar nu v- a mărturisit asta până acum. Tu ai bănuiala că ea te place și vrei să o testezi, deoarece uneori se fâstâcește și se emoționează/roșește...? (mai mult)
Dacă am făcut dragoste cu iubita mea, ea doar in lenjerie intima, iar eu in pijamale + lenjerie intima, exista vreo șansă să rămână însărcinată? Apoi am hotărât să facem și un duș, ...? (mai mult)
Bună la toți, dacă sunteți copii mici de sub 16 ani va rog sa nu îmi răspundeți la întrebare.Asa, dacă te masturbezi cu masturbator e ca și cum ți- ai început viața sexuală? Sau viața sexuală...? (mai mult)
Salut, de ce ma mananca penisul dupa ce am facut sex?
Buna, atunci cand o femeie/fata ajunge la orgasm sub forma de jet, acel lichid este pipi? sau ce este acel lichid? Va rog un raspuns dau fundita
Mă întreabă o prietenă dacă poate avea o sarcină dacă a făcut masturbarea în timpul ciclului, i-am zis că nu,dar aceasta nu mă crede, help!????
Buna TPU mi- a venit stopul miercuri și o să fiu și mâine de revelion pe stop oare se va supăra iubitul meu când îi voi spune? na totuși mâine seară este revelionul și eu sunt pe stop și nu...? (mai mult)
Sexul durează un pic mai mult decât masturbarea sau durează cât vrei? E mai plăcut decât masturbarea? Cum să faci ca să nu îți dai drumul? Sunt curios de mor, doar ca nu am cu cine sa încerc....? (mai mult)
Bună seara De ce aproximativ toate fetele au contul privat pe Instagram? Și de ce toate fetele în ziua de astăzi sunt cu băieți? Ce se întâmplă?
Buna! Am avut o relație lunga de 6 ani, iar pe scurt - ne- am despărțit, ie după doua luni a început o noua relație, cred eu din razbunare. Nu pricep de ce ne intalnim întâmplator - M- am ...? (mai mult)
Hey fetelor cum reacționați atunci când ieșiți la prima întâlnire cu un tip iar el în loc sa vina cu mașină sa va ia de acasă va spune sa va vedeți direct la locul întâlnirii. Ce faceți ...? (mai mult)
Hey băieți, cum reactionati în situația asta scăpată de sub control. Mergeți cu soția la supermarket și când ajungeți la casa soția va trimite după lapte ca ea a uitat sa ia, cum reacționați...? (mai mult)
Dacă sunt frumos dar 0 sociabil, nu am șanse să am nici o prietenă?
Ce părere aveți despre o femeie care e timidă și sfioasă cu un bărbat pe care îl place, nu îndrăznește să- i zică și nici să se dea la el, dar odată ce el îi "dă nas", devine...? (mai mult)
Buna! De 10 zile iau anticonceptionale la recomandarea medicului, as vrea sa le întrerup deoarece m- a dor foarte tare sânii, s- au umflat de parca mai puțin și explodează! Trebuie sa termin toată...? (mai mult)
Cum îmi dau seama dacă mai sunt virgin?
Ati fost in situatia de a nu avea persoana iubita langa voi de sarbatori? Si daca da, cum ati gestionat situatia? Incerc sa nu ma gandesc mult la asta, dar sunt seri cand ma pun pe negativ fara sa imi...? (mai mult)
Buna ziua am și eu nelămurire Am fost părăsit de iubita nu mai am nici prieteni am stări de frica ca nu imi mai găsesc o fata care sa ma iubească am stări de tristete de plâns Toții prieteni...? (mai mult)
Am făcut sex cu prietena mea și N am lăsat in ea deloc Și N am făcut nimic după ce-am făcut sex Și ii întârzie stopul e in a 7 a zi
Buna am o prietena de 13 ani care are o relatie. Iubitul ei a pipait-o si ea la fel.M-am intrebat daca e bine sa faca sex cu el E bine?
Dacă iubitul/iubita nu v-ar satisface destul din punct de vedere sexual ati înșela?
Salut.Am nevoie de ajutorul vostru.Asta vara prin iulie am cunoscut o tipa.totul bine și frumos.Am plecat la munca după vreo 3 zile de când o cunoscusem.Am vorbit la telefon totul ok, foarte inocentă...? (mai mult)
Salut Lichidul preseminal dacă nu îl simt ca îmi iese din penis și sunt într-o partida, prietena mea poate sa rămână însărcinată?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!