Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 6 Martie 2025 sunt:
Salut Lichidul preseminal dacă nu îl simt ca îmi iese din penis și sunt într-o partida, prietena mea poate sa rămână însărcinată?
Salut TPU, am și eu o întrebare. este "ok" dacă nu mi se decaloteaza penisul în totalitate, în stare de erecție? am 16 ani și nu știu dacă e ok sau nu. când încerc sa forțez, nu vrea sa ...? (mai mult)
Dragi bărbați (mă adresez la singular), să zicem că o femeie cu care te cunoști de mai multă vreme, între ea și tine existând simpatie reciprocă, îți spune că arăți bine, că ai mult...? (mai mult)
Buna, am si eu o nelamurire. In seara asta eu am vrut sa merg la patinoar iar iubitul meu a venit cu mine. Problema este ca eu voiam intr- un loc unde pretul era 35 de lei iar el voia in alta parte unde...? (mai mult)
Bună, pe data de 10 dec mi- a venit menstruația, a fost normala pe 14 dec a luat sfârșit iar după câteva zile pe 18 dec a avut loc o sangerare, e posibil sa fiu insarcinata? Ma confrunt cu o...? (mai mult)
Buna.Am o poveste destul de ciudatica.Acum vreun an am cunoscut pe o retea de socializare un tip, cu care am tot vorbit si am ajuns sa vorbim zi de zi, de dimineata pana seara, pana aici totul frumos.Intr-...? (mai mult)
Buna TPU, am si eu o intrebare intima, suntem un cuplu si facem sex cel putin de 2 ori pe saptamana. Chestia e ca dureaza prea mult sa ajung cu ea undeva, la 2 ore sa ma pot termina si cateodata nu ...? (mai mult)
Salut! Vara am inceput sa vorbesc cu o fata din alt oras, suntem cam de aceeasi varsta e mai mica decat mine cu 9 luni si m- am atasat foarte mult de ea incat vorbim zilnic, avem si foarte multe lucruri...? (mai mult)
Bună! Am cunoscut pe cineva pe Instagram, a fost o simplă conversație. Vorbind, am descoperit ca avem câteva lucruri în comun, mai degrabă persoane comune. Nu am vorbit prea mult cu el atunci,...? (mai mult)
E ok sa am foot feetish?
Femeile sunt atrase de sentimente sau de centimetrii?
Buna, as avea o întrebare, pe data de 22 noiembrie am avut ultima menstruatie și trebuia sa îmi vina în data de 24 decembrie și sunt în întârziere cu 5 zile, țin sa menționez ca nu ma dor ...? (mai mult)
Mi se intampla ceva ciudat dar si amuzant, in relatiile cu femeile, la primul date. Platesc rar nota la prima intalnire, iar cand o fac... Tuturor tipelor carora le- am platit nota, fix acelea...? (mai mult)
Am o nelamurire, de ce nu pot sa ajung la orgasm cu partenerul? Ma excita foarte tare, ma simt extrem de bine cu el, dar nu reusesc sa ajung la orgasm. Este o chestiune psihica? Pentru ca la inceputul...? (mai mult)
Buna! Am burta crescuta in volum de vreo saptamana, credeti ca pot fi insarcinata? Asta dupa 2 ecografii transabdominale si transvaginale, 2 menstruatii in 3 luni, vreo 5 teste de sarcina negative, ...? (mai mult)
Ce înseamnă senzualitatea la o femeie? Sunt mai predispuse la atracție femeile senzuale decât cele nesenzuale?
Bună fetelor, este vreo fată care i-a făcut iubitului 0r@L și a înghițit sau gustat lichidul seminal? Ce gust are? Este greu să-l înghiți? Vă rog dau fundă
Sunt intr- o relatie de o luna cu o fata. Pana pe data de 20 decembrie ieseam aproape zilnic, maxim nu ne vedeam 2 zile. De pe data de 20 decembrie a fost ultima data cand am iesit cu iubita mea, eu ...? (mai mult)
Scenariu comico- ipotetic. Să zicem că (mă adresez tuturor femeilor de pe TPU) soțul tău ar fi șef. El arată bine, are mult farmec personal. Ei bine, o angajată îl place în secret. Să...? (mai mult)
Este normală menstruația în a opta zi? Eu din câte știu nu, are cineva niște răspunsuri?
Salut! Am o relație cu un coleg de la munca și e foarte foarte gelos, îmi verifica telefonul nu vrea sa ma vadă în preajmă la niciun bărbat, nu ma lasa în club ca altfel se desparte de mine ...? (mai mult)
Buna TPU. Am si eu o intrebare, imi place de o fata si intr- o seara i- am spus ce simt pentru ea. Ea mi- a spus ca deocamdata se concentreaza pe a invata limba si ca ma considera un prieten foarte bun...? (mai mult)
Dragi bărbați, una tare. Să zicem că ați fi șefi, și însurați pe deasupra. Ei bine, din întâmplare, ați auzi într- o zi o angajată de- a voastră vorbind cu o alta. Zicem că cele două...? (mai mult)
Bună seara. Vorbesc cu o fata de aproximativ 1 luna! Totul bine și frumos...ne înțelegem vorbim, radem, ne vedem aproape zi de zi și am început sa o plac. I- am făcut un cadou drăguț și m-...? (mai mult)
Salut. Am o întrebare. N-am lăsat in prietena mea am scos-o la timp și ii întârzie stopul, e in a 5 a zi.
Hey doamnelor, cum reacționați atunci când mergeți cu gașca la cabana și acolo faceți cunoștință cu o fata mai superba și sexy decât voi și observați ca iubitului vostru i s- a ridicat penisul...? (mai mult)
Hey fetelor, cum reacționați atunci când va uitați cu iubitul la un film și apare o fata sexy și observați ca iubitul vostru are penisul sculat și pantalonii umeziți?
Am făcut-o neprotejați, după 6 zile mi-a venit menstruația. După, timp de o luna nu mi-a mai venit pot fi însărcinată? (nu a ejaculat in mine)
Exista ceva in Romania de tip matrimoniale / speed dating doar ca sa vina straine din afara? Sunt interesat de ceva serios.
Bărbați, ați interpreta ca flirt dacă îi spuneți pe un ton "dulce" unei colege de muncă să îndeplinească o sarcină la locul de muncă iar ea vă răspunde pe același ton că :"Dacă îmi zici...? (mai mult)
Bună ziua, dacă ma puteți ajuta, de câteva zile am niște dureri la sâni, mai ales la sânul stâng mai tare ma înțeapă și simt ca ard când ii ating și s- au mărit în volum. Mestruatia ...? (mai mult)
Salutare dragi prieteni! Prin 2020 am fost la mare in Olimp si am avut parte de o intamplare putin ciudata si amuzanta. In ultimele zile de concediu m- a sunat o femeie care era din aceeasi localitate...? (mai mult)
Daca ea ia Doxicilina, pastila de a 2 a zi mai are efect?
Buna ziua. Am 23 de ani si împreună cu sotul meu ne dorim un copil. Ultima menstruatie am avut o intre 29 noiembrie si 3 decembrie. Iar de atunci am tot avut contacte sexuale, pe 5, 7, 10, 15, ...? (mai mult)
Bună TPU, acum 12 săptămâni am avut contact neprotejat și luna trecută mi- a întârziat aproximativ 2 săptămâni. Am făcut 3 teste de sarcina care au ieșit negativ iar luna aceasta mi- a venit...? (mai mult)
Salut. Intrebare mai mult pentru fete, ati avut relatii la distanta? Si daca da, ati vrut sa intalniti acea persoana pentru ca ati simtit ca aveti o conexiune intre voi? Dar sexul, v- a interesat asa...? (mai mult)
Care e problema dacă sunt virgin,nu pot avea nici o iubita? De ce mă evita ca sunt virgin? Am așteptat atâta timp pentru o fată frumoasă,dar nu vine, off
Bună, Nu stiu ce sa fac mie de obicei ciclul nu îmi vine regulat(precizez ca nu mai sunt virgină) sunt luni in care îmi întârzie iar luni in care îmi vine regulat dar nu am încă o dată fixă. ...? (mai mult)
In final am făcut sex cu iubitul. Nu am mai făcut- o cu nimeni până la el. Ideea e că nu a curs picătură de sânge. Doar a pătruns un pic mai greu, fiind prima data. Acum... el are și penisul...? (mai mult)
Daca prietena mea mi- a facut un blowjob dupa a mai ramas putina sperma pe penis pe care am luat- o cu mana iar mai apoi m- am sters cu servetele umede pe maini, dupa i- am introdus degetele in vagin,...? (mai mult)
Ce părere aveți despre o femeie care oferă sex oral unui bărbat din propria voință și plăcere?
Credeți ca exista împăcare dupa despărțire?
Buna. Ce parere aveti despre regula no contact? Funcționează? Daca da si daca ati trecut prin asa ceva, chiar ma interesează experientele voastre. Cat ați stat in no contact?
Încerc sa înțeleg cum gândesc bărbații dar nu reușesc…îmi place de un coleg de vreo 3 ani și el știe acest lucru. De când știe, intre noi e un fel de du- te- Vino. Nici nu ma ia gen sa fim...? (mai mult)
Fetelor, de ce nu dați mesaje la băieți niciodată?
Ați pățit sa va placa de un băiat și sa va excite gândul la el când nu e lângă voi dar sa deveniți cumva inhibate când e cu voi și va săruta și atinge? Încerc sa îmi dau seama de ce am ...? (mai mult)
Cum e să faci "s3x cu iubita " vs cum e să faci "s3x cu o prostituată"?
Salut, eu cu prietena mea suntem impreună, de 5 ani, am facut dragoste de sute de ori dar nu vrea sa faca sex oral, eu ii fac ei dar ea nu vrea sau foarte greu ..in 5 ani de zile mi- a facut oral ...? (mai mult)
Cum vi se pare fantezia de a face sex pe capota mașinii?
Salut, stiti brand-uri de prezervative mai largi? Am incercat de la durex si mereu ma strang rau. Daca cunoasteti situatia, ce prezervative folositi/recomandati? Mersi fain!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!