Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 6 Martie 2025 sunt:
Bună! Ce părere aveți de AC Midiana zilnic? Menționez ca sunt prescrise de medic, mulțumesc!
Bună seara, de ce de când m-am dezvirginat, încă îmi curge sange și la a 4a partidă și mai și doare(ustura)? E ceva neregulă cu organismul meu? Ar trebui sa ma duc la ginecolog?
Salut. Lume :) Sau baiet. Daca voi ati avea o iubita si ea v-ar zice ca se pupa cu prietena ei pe buze(ca na sunt fete) v-ar conveni? Ca ea zice ca eu exagerez, nu-i nimic rau.
Este adevărat că sexul slăbește?
Buna! E posibil sa fiu însărcinată daca ciclul menstrual m-a tinut 6 zile?
Bună TPU! Sper sa nu ma considerați o neștiutoare dar nu am experienta când vine vorba de menstruație/ovulatie/ sarcină. Am și eu o problema. Menstruatia mea a venit la data de 4 și s- a terminat...? (mai mult)
Buna ziua. Cu ceva timp in urma am avut o problema. Ma atrageau foarte foarte tare femeile alea de 40 45 de ani, stiti voi, femeile alea mature, bune. Problema a luat sfarsit acum 5 6 luni in urma,...? (mai mult)
Hey lume, este adevărat ca dj- ii radio zu aleg perioada asta sa facă orașul faptelor bune ca sa scape de munca și curățenia de acasă și presiunea sarbatorilor pe care în general sotiile le pun...? (mai mult)
Buna ziua! A folosit cineva masturbator de genul asta: https://masturbatoare.ro/acasa/34-masturbator-dublu.html, aveti idee cum se simte?
Buna ziua! Acum 2 saptamani am avut contact sexual in fiecare zi timp de o saptamana, totul a fost ok. Doar ca incepuse sa ma doara mai jos de burta. Apoi acum o saptamana, duminica mi- a venit menstruatia...? (mai mult)
Sunt bune pastilele Mega Penis plus? A incercat cineva? Ti- l mărește definitiv? Stiu că in 2 luni îți crește câțiva centimetri in plus. Intreb pentru că vreau să- mi cumpăr și nu știu dacă-...? (mai mult)
Cand nu fac sex ma simt in depresie, e normal? Ma simt depresiva cam tot timpul daca stiti ce zic. Plus eu si iubitul meu de certam mai mereu.Sexul la inceputul relatiei era foarte ok si pasional, acum...? (mai mult)
Buna. Daca sexul e odata la doua luni si cand e e...sa nu zic. (Am 22 de ani) Si simt ca fac sex ca cineva trecut de 30, de fapt cred ca si cei 30+ fac mai mult decat mine lol. Simt ca s- a schimbat,...? (mai mult)
Buna,Oare de ce mi-a venit menstruatia ciclu roșu slab puțin cu 10 zile mai devreme? Niciodata nu mi s-a mai intamplat asta, problemea?
Hey fetelor, când postează iubitul vostru poza cu el ii verificați like-urile pe care le primește?
Dorinta si placerea de a face sex se manifesta cu aceeasi intensitate la ambele sexe (barbati si femei)? Sau se manifesta diferit (fiind foarte intensa mai mult la barbati)?
Buna TPU! Vin si eu cu o intrebare scurta. Ca sansele de imbolnavire cu BTS prin sex oral sunt mai scazute, decat cel vaginal. Care sunt sansele ca primul oral pentru ambii parteneri sa reprezinte un...? (mai mult)
Hey baieti, cum reacționați atunci când faceți sex noaptea cu iubita voastră iar ea începe sa urle foarte tare cât o tin plămânii de se sperie câinele vecinilor și începe sa latre iar vecinii...? (mai mult)
Daca e sa ne Intoarcem in Europa renascentista din secolele 17- 18, ce fel arata arhietipul barbatului ''hot'' dupa care Intorceau femeile vestice capul? Ce se considera un barbat ''chipes'' atunci?...? (mai mult)
Dacă am niște scurgeri mai rozalii și cremoase înainte sa îmi vina menstruația ce poate semnifica? Am dureri de burta și zilele astea trebuie sa îmi vina și ciclul menstrual
La ce varsta e ok sa faci sex?
Buna, din toate relațiile pe care le-am avut, am plecat fără sa dau explicații, este bine ce fac sau nu?
Salut! Ce parere aveți despre faptul ca iubitul / iubita voastră inca se urmărește pe rețelele de socializare cu fosta/fostul ei? In condițiile in care a suferit enorm in urma despărțiți lor, ...? (mai mult)
Intreb pentru o prietena! A avut sex neprotejat fără să își dea drumul înăuntru! Poti ramane însărcinată?
Hei daca se duce un băiat cu în trandafir la o fată pare a fi un fraier voi ce ziceți?
Buna! De revelion urmează sa am prima noapte de dragoste cu iubitul meu. Sunt foarte pregătită, avem o relație de câteva luni. Avem incredere unul in altul si până acum ne- am facut oral reciproc...? (mai mult)
Buna tuturor, stiu ca e o intrebare ciudata dar cu ce as putea sa ma masturbez fiind virgina in afara de mangaierea clitorisului?
De ce barbatii reusesc sa atraga cu indiferenta, fetele? Oare si noi, fetele, daca suntem indiferente, atragem barbatii? Pentru ca cu buna, nu merge, par Dezinteresați daca iti arati interesul
Bună TPU. Am mai venit cu o întrebare. Ce părere aveți despre dry humping. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest termen, este o activitate sexuala, care consta în "frecarea" organelor...? (mai mult)
Bună seara TPU Am venit și eu cu o curiozitate. Tot am citit despre sexul oral și riscul de anumite boli prin transmitere sexuala. Am doua mari curiozități. 1. Dacă de exemplu partenerii se masturbează...? (mai mult)
Am 17 ani si nu am avut încă primul sărut.Nu am iubit.Imi place foarte mult de un baiat dar are iubită amândoi sunt in clasă cu mine.Nu înțeleg de ce se tot bat baietii pe fata aia.Ce are ea si...? (mai mult)
Bună, sunt cu soția mea de mult timp împreună și ultimul timp ambii am înțeles că nu ne mai bucuram de momente intime(nu mai suntem excitați) precum înainte, adică a devenit o rutina. Ce sfaturi...? (mai mult)
Bărbați, să zicem că ați fi căsătoriți iar o colegă de serviciu (singură, fără soț/iubit) v- ar complimenta că sunteți un om bun, cu multe calități, iar la final ar adăuga mai cu ...? (mai mult)
Salutare baieti, stiu ca suna ciudat dar unui prieten ii este rusine sa puna intrebarea dar intreb eu pentru el, acum are 15 ani doar ca el cand avea 11 ani a facut sex cu o fata de aceeasi varsta si...? (mai mult)
Hei. Azi un agent imobiliar a venit sa ne viziteze casa si era insotit de un baiat foarte dragut, cand au plecat mi- am notat nr de telefon pe o foaie si i- am dat- o. Ce parere aveti credeti ca o sa...? (mai mult)
Salutare oameni dragi! Am vazut o ciudatenie si as vrea sa o dezbat cu voi. Am doua cunostinte care erau cuplati cu femei care le acordau o libertate mare in tot ceea ce faceau si nu erau genul de femei...? (mai mult)
Salutare, vreau sa va intreb ceva, este ok daca un baiat se masturbeaza intr-o padure sau intr-un loc retras un parc gol?
Buna seara! Sunt la a 3a folie de anticoncepționale Seasonique(mai am 12 pastile ramase) și de aprox 3 săptămâni am o scurgere/secreție maronie, uneori rozalie, fără alte simptome. Este normal? ...? (mai mult)
Bună! Oare sunt gravidă daca am facut neprotejat 2- 3 minute? Mi- am pierdut virginitatea si nu mi - a dat deloc sangele in fine stiu ca nu la toate fetele le da sangele. La doua zile mi- a venit...? (mai mult)
Am avut menstruație pe data de 4 si a dura 3 zile, după am avut contact sexual neprotejat din data 8 până pe data de 13.Intr-adevar vreau acest copil.Ce credeți am rămas însărcinată?
Daca prietena mea mi- a facut un blowjob dupa a mai ramas putina sperma pe penis pe care am luat- o cu mana iar mai apoi m- am sters cu servetele umede pe maini, dupa i- am introdus degetele in vagin,...? (mai mult)
Salutare la toata lumea! Ce parere aveti despre urmatoarele replici de agatat? Sunt dintr- un video de pe YouToube de la Arman Abasi. , , Buna, cum gasesc drumul spre inima ta?" , , Buna, m- am ratacit...? (mai mult)
Am auzit că în relații, dar mai ales în despărțiri femeile amintesc mereu despre faimosul "orgoliul masculin" este doar părerea femeilor care suferă sau acest orgoliu chiar există? Și dacă...? (mai mult)
Masturbarea e benefică?
Buna TPU, am o intrebare, daca am facut sex cu iubitul meu protejat, a ejaculat in prezervativ iar dupa cateva minute i- am facut un sex oral fara prezervativ, pot ramane spermatozoizi vii in cavitatea...? (mai mult)
Bună ziua, mi-am scos steriletul pe 8 decembrie iar pe data de 13 am avut contact neprotejat, iar menstruația îmi vine pe data de 21, pot rămâne însărcinată?
Bună lume, mă puneți ajuta cu un sfat cum o pot face pe fosta să îi pară rău că m-a părăsit sau să o pot uita cât mai repede?
Bună seara, TPU! Am 22 de ani și o relație de aproape 6 luni cu un băiat(22 ani). Problema stă în felul următor... el este un băiat foarte grijuliu si destul de atent cu mine, nimic de reproșat...? (mai mult)
Unde pot gasi prezervative cu diametrul nominal de 65 mm sau mai mare? In magazine/farmacii am vazut prezervative durex cu diametrul nominal de 56 mm. Care este faza cu durex L, XL, se refera la ...? (mai mult)
Buna seara! Cum imi aleg corect marimea prezervativului? Din cate am inteles trebuie masurata grosimea penisului, impartita la 2, se scad inca 10 mm. Am impartit 150 mm (grosimea penisului)...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!