Pot face test de sarcină după 9 zile de la contactul sexual neprotejat?
Bună, acum 2 săptămâni am încercat sexul anal și de atunci îmi vine mereu sa fac treaba mare dar nu pot, simt durere în zona anala oare trebuie sa merg la doctor sau trece de la sine?
Buna, am nevoie de ajutor, de vreo saptamana sau 2 am stat mai mult in preajma unor persoane(sunt la liceu) cu care anul trecut m- am imprietenit foarte bine, deoarece o persoana fiind baiat din acest...? (mai mult)
Buna TPU, trebuie sa- mi vina menstruatia pe 28- 29 dar problema e ca mie imi venea tot timpul mai repede. Am avut dureri de sani cam vreo saptamana acum nu ma mai dor. Doar foarte putin, am avut sex...? (mai mult)
Bună, băieții iartă infidelitatea? Cum aș putea să-i demonstrez ca regret și vreau să ne mai dăm o șansă?
Am probleme cu dantura, îmi trebuie câteva zeci de mii de lei sa mi- o fac ca trebuie sa îmi luna 6 implanturi dentare și coroane durabile în timp, în partea de sus nu am doi dinti caninii și ...? (mai mult)
Bună, luna trecută nu mi- a curs niciun lichid în perioada fertila și nici în ziua ovulației, (de obicei aveam secreții vaginale), menstruația mi- a venit pe 23(luna trecută). Luna asta pe ...? (mai mult)
Daca un bărbat e cat de cat frumos la fața, poate fi la fel și fără un dinte sau doi dinți în fața? Fetelor voi ați accepta un bărbat fără un dinte in fața care e puțin frumușel la fața?...? (mai mult)
Bună,este normal să ai scurgeri albicioase în timpul sarcinii?
Salutare! Dacă am făcut 2 teste de sarcină la 45 de zile de la contact, ar fi trebuit să iasă pozitive dacă eram însărcinată? Au ieșit ambele negative. Oare este corect rezultatul după atâta...? (mai mult)
Buna! Am o problema destul de intima.Sunt cu iubitul meu impreuna de un an, suntem foarte activi sexual, uneori o faceam chiar de 2 ori pe zi dar am zis ca nu e ok si de multe ori o facem o data pe zi.Am...? (mai mult)
Buna! Am 17 ani si cred ca sunt insarcinata, inainte sa aruncați cu foc in mine (de parcă ati rezolva ceva) lăsați- mă să vă explic, am un iubit de 2 ani.El m- a așteptat până la 16 ani jumătate...? (mai mult)
Hey, salut tuturor, am sa va pun o întrebare puțin mai complicată. Deci eu după cum v- am mai spus am 19 ani și sunt student la facultate fără frecvență la ID (adică mă duc la cursuri doar...? (mai mult)
Acum câteva zile am avut contact sexual cu partenerul meu (duminică și scriu asta marți ) problema este ca mă cam mănâncă vulva (sau nu stiu cum se cheamă chestiile alea de Între buze ) si chiar...? (mai mult)
Bună! Dau fundă! Aș dori să primesc răspunsuri serioase, fără glume sau ironii. Am să vă povestesc tot ce s- a întâmplat pentru a fi înțeles corect. Eu și prietena mea am avut contact...? (mai mult)
Bună. Va rog sa ma ajutați, nu știu cu cine sa vorbesc. Am 18 ani. Fac meditații la matematica de 1 luna, cu un profesor care nu mai preda, are 60 de ani. Meditațiile le fac la el acasă, și ...? (mai mult)
Am o relatie la distanță de aproape 3, totul a mers foarte bine in tot acest timp, chiar dacă au existat ceruri sau gelozii, pentru ca e normal intr- o relatie așa ceva, dar acum o luna și ceva...? (mai mult)
Care iese la abordat tipe in Bucuresti?
Buna! Este interzis sa faci s*x cand ai infecție urinară?
Salut, pe 1 sept. am avut contact sexual neprotejat, însă partenerul meu nu a ejaculat deloc, am făcut puțin fără prezervativ, iar după până să ejaculeze i am făcut cu mâna, de pe 2 sept....? (mai mult)
Bună ziua! Va rog mult cine știe sau a mai luat tratament asemănător..medicul ginecolog mi- a prescris un tratament pentru candidoza, una care mi- a tot recidivat și în tratamentul acesta mi- a ...? (mai mult)
Salutare TPU! Poate ma puteti ajuta cu un sfat sau sa- mi spuneti unde gresesc. Am 26 de ani, in toata viata mea am avut o singura relatie, una de 6 luni care s- a terminat urat. Am trecut peste, ...? (mai mult)
Este normal daca sunt atras de cearșafuri? Nu știu de ce dar în fiecare dimineață mă trezesc cu ejaculare și mereu când sunt sub un cearșaf (in pat la culcare) îmi imaginez că sunt cu o fata...? (mai mult)
Nu stiu ce sa fac, dar n- am incredere deloc in iubitul meu. Incerc de atatea ori sa imi fac incredere in el dar nu pot, simt ca ma minte, cu orice, ca bagă scuze si vrajeala in orice chestie. Cum...? (mai mult)
Hey barbatii, cum reacționați atunci când sunteți la munca, intrati pe TikTok si vedeți ca soția dumneavoastră postează filmulețe cu ea si copilul în care spune ca relația voastră s- a răcit,...? (mai mult)
Daca dimineata m-am masturbat si am ejaculat si spre seara am intretinut act sexual neprotejat FARA EJACULARE, poate fi vorba de o sarcina? (intre aceste doua acte m-am spalat si am urinat)
Cum imi dau seama daca o fata ar fi de acord sa ii fac oral?
Buna, vin aici cu o curiozitate pentru ca de ceva timp ma bantuie intrebarea asta, am 17 ani si mi- am inceput viata sexuala cu iubitul meu pe la sfarsitul lui august. De atunci s- a mai intamplat de...? (mai mult)
Am facut sex protejat, dupa s-a sters, si am facut tot protejat a doua oara, exista sanse sa raman insarcinata daca dupa 2 zile de la contact am fost la ovulatie?
Hei! Tot eu cu veșnica mea poveste a dezvirginarii și teama de sarcină din cauza unui petting. Intre timp mi- a venit și menstruatia a fost puțin bizară, la început o scurgere roz prima zi după...? (mai mult)
Buna tuturor si multumesc ca imi cititi intrebarea si aveti rabdare.Din anumite motive, bine intemeiate o sa ma numesc X- ulescu. In urma cu aproximativ 2 ani de zile am trecut printr- o perioada destul...? (mai mult)
Salut! Vorbesc de putin timp cu o fata. Ea are un prieten care a venit din strainatate dupa ceva ani. Problema e ca au decis sa inchirieze o locatie si sa stea peste noapte impreuna acolo. Mie unu nu mi...? (mai mult)
Sunt fata, îmi plac băieții, am, făcut dragoste și mi- a plăcut. Faza e ca am ajuns să fiu atrasa de o colega mai în vârstă. Din greșeală am început să o mângâi penspate să îi fac...? (mai mult)
Salut. Vin cu o problema serioasa legata de dezvirginarea prietenei mele. Prietena mea a decis sa se dezvirgineze cu mine recent (acum o luna). Eu am 23, ea are 20. In orice caz, au inceput sa apara...? (mai mult)
E doar un fragment! Cum vi se pare? Hey...sunt eu! Sunt doar o fată care cândva credea că lumea este foarte frumoasă și că totul este in nuanțe de Roz! Eram doar o fată naivă, credulă,...? (mai mult)
Bună, zilele trecute am făcut sex cu iubitul meu, a existat o penetrare fără prezervativ neexistând ejaculare, apoi am continuat cu prezervativ existand ejaculare doar ca în prezervativ (menționez...? (mai mult)
Clobetazol crema scade eficacitatea anticonceptionalelor cerazette? Multumesc!
Salutare, ce cauta sau ce vede o femeie atractiv intr- un barbat fie ca relatie fie ca si aventura? Sunt un baiat de 20 ani, fac sala, mi- am luat o masina, consider ca arat placut, si totusi abia...? (mai mult)
Bună fetelor Ați întâlnit asemenea întâmplare? acum o săptămână am avut menstruația, sau cel puțin asa cred eu nu am dus cont câte zile am avut și dacă era un ciclu normal. după aproape...? (mai mult)
Deci ieri am masturbat,poate puțin cam mult, și azi e umflat penisul.Trebuie să mă duc la doctor?
Cum pot să îmi dau seama cel mai repede dacă am rămas însărcinată, care poate fi primul lucru în afară de teste de sarcina
Vreau sa întreb cum e sa te culci cu cineva, adică eu ma întreb mereu cum ar fi prima seara cu o fata, adică nu m- am culcat niciodată cu nimeni. Când te culci cu cineva înseamnă că ai făcut...? (mai mult)
Pe data de 3 am luat escapelle si pe data de 4- 5 au inceput sa mi se mareasca sanii si sa ma doara sfarcurile.Pe 24 trebuie sa imi vina menstruația si imi e frica ca nu va veni.Cred ca am avut ovulatia...? (mai mult)
Am facut sex protejat prima partida, totul a mers bine iar dupa ce am dat prezervativul jos, peste aprox 10m a inceput sa ma masturbeze, si am pus alt prezervativ, dar ea cred ca avea pe mana lichid...? (mai mult)
Salut... În ultimele 2 luni nu m- am comportat la fel cu iubita, am facut- o sa se îndepărteze pentru ca nu eram ca înainte, m- a schimbat ca am ținut tot în mine in loc sa ii spun ce gânduri...? (mai mult)
Bună! Oare aveți idee cum aș putea să reușesc să fac laba cu un băiat. Adică să facem laba în doi sau mai mulți.
Buna! Am o problema grava...aseara am avut contact sexual neprotejat cu iubitul meu, a ejaculat in anus, apoi m- a penetratat 2 secunde in cealalta gaura...sunt in perioada fertila, ieri aveam sanse ...? (mai mult)
Salut TPU, revin cu o intrebare serioasa zic eu, azi am incercat pentru prima data sa zic asa sa fac sex cu prietena mea, a fost tot ok, ne- am sarutat etc, problema a fost ca penisul era in erectie...? (mai mult)
Bună, sunt fata și practic nu știu pe cine sa întreb, de asta am zis sa cer ajutorul aici. Când o sa am o iubita as vrea sa o cer, unde as putea sa fac asta dacă aveți idei de locuri frumoase...? (mai mult)
Pot face analize la sânge după 3 zile de la contactul sexual să văd dacă sunt însărcinată?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
DoarDorr întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!