Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 6 Martie 2025 sunt:
Ce parere aveti despre urmatoarea situatie? Un barbat ( 34 de ani, acum ) si o femeie ( 30 de ani, acum ) locuiesc in acelasi sat ( cei doi au facut cunostiinta in anul 2014/ 2015 ). La momentul in...? (mai mult)
Salut am 15 ani si am o problema cand imi ating capul penisului simt ca si cum ma curenteaza, nu stiu exact sa explic dar este ca si cum ma arde sau cv cand urinez nu, doar la exterior daca pun degetul...? (mai mult)
Credeti ca dorinta sexuala creaza suferinta celor nesatisfacuti sexual? ati lua o pastila antidorinta sexuala?
Sunt si avantaje daca nu esti intr- o relatie? eu nu am avut nicio relatie cu o fata, am incercat cu toate, asta e, dar vreau sa privesc partea buna din asta, sunt si chestii placute daca nu vorbesc ...? (mai mult)
Câte conturi de onlyfans poti sa îți faci?
Salut! Trec printr- o perioada putin mai dificila. Iubita mea a dorit sa ne despartim din simplul motiv ca "nu suntem compatibili". Au fost 2 luni de relatie in care m- am atasat foarte mult de ea si am...? (mai mult)
Fetelor, daca un prieten sau o cunoștința v-ar propune intr-un mod decent sa va faca sex oral, cum a-ți proceda /reacționa?
Ce diferența de vârsta intre băiat și fata e acceptabila pentru societatea zilelor noastre? 8 ani e mult? 15 ani merge? Cât e considerat inacceptabil? Ma refer… băiatul mai mare ca fata normal. ...? (mai mult)
Bună ziua Oare merită să mă schimb dintr- un băiat bun și ascultător și cuminte și de treaba și timid și un pic sensibil într- un bad boys, după ce am observat nici o fată nu mă vrea...? (mai mult)
Salutare Cum sa ajung în ipostaza de a ajunge să fac sex cu o fată? Observ tot mai mult băieți se laudă cum că au avut multe gagici pana la 20 ani, unii destul de urâți și greoi fiind, i-...? (mai mult)
Hello! Am cunoscut un baiat in sala de lectura si am stat 2 seri la rand cu el si am stat la povesti. Ne intelegem bine, dar nu a dat de inteles ca ar vrea sa aiba vreo treaba cu mine, adica sa imi ...? (mai mult)
Baietii care aveti iubite ok(de nu sunt vagaboante) cum ati reusit sa va intalniti cu ele? Eu tot incerc sa gasesc o fată in banca ei si cuminte, sunt sigur ca exista foarte multe care nu se afiseaza ...? (mai mult)
Cum a fost prima ta experienta sexuala? A fost cu persoana iubita? Cum era respectiva persoana?
Buna dimineața nu știu dc aceasta întrebare mi- a fost STEARSA că conținut interzis nu avea roeca regulile in fine deci ce părere aveți despre tipa din video https://youtube.com/shorts/t79cL3XM3ss?feature=share...? (mai mult)
Nu mai vreau sa iau anticoncepționale și nici ci prezervativ nu vreau...ce metode contraceptive recomandați? Adică voi ce metode folosiți. Am auzit ca sunt niște ovule cu spermicide sau diafragma....? (mai mult)
Din cauza masturbarii pot sa nu mai am erectie in timpul actului sexual?
Buna, am si eu o intrebare, am facut sex neprotejat cu iubitul meu acum o saptamana neprotejat ejaculand in mine, apoi a doua zi mi- a venit menstruatia, mentionez ca am ajuns de doua saptamani in ...? (mai mult)
Buna, am dat drumul pe vaginul iubitei mele, poate rămâne însărcinată? Ce pot sa fac? Va rog răspundeți
Bună seara. Care sunt avantajele și dezavantajele de a avea o iubită și de nu a avea o iubită? Îmi puteți spune, vă rog frumos.
Salutare comunitate! Am o intrebare atat pentru baieti cat si pentru fete. Sa zicem iubitul/a va spune ca isi castiga existenta din videochat OnlyFans sau alte platforme chiar daca anterior v- a spus...? (mai mult)
Salutare la toata lumea! Voi daca ati fi/sunteti intr- o relatie ati pune poze cu partenerul pe retelele de socializare? Si ce parere aveti despre afisarea unei relatii pe retelele de socializare? As...? (mai mult)
Un baiat, dupa ce l- am parasit si folosit sa il uit pe altul, am plecat de la el acum 1 luna si i- am spus ca am nevoie de multe luni sa imi treaca problemele care le am acum. Nu mai vrea sa auda de...? (mai mult)
V- ați mai iubi partenerul (bărbat sau femeie) dacă ați afla că duce o viață dublă? Să zicem că ziua are o funcție bună, e o persoană respectată în comunitatea unde locuiți, dar noaptea...? (mai mult)
Cam ce procent din tinerii de 21 de ani credeti ca mai sunt virgini la varsta asta?
Este normal ca atunci când penisul este in erecție sa stea in sus adică aproape lipit de burta si sa nu il pot mișcă in jos?
Hey baieti, cum reactionati in situatia asta scapata rau de sub control si critica? Ajungeti acasa flamazi si cand intrati in casa vedeti ca sotia sta in pat si se uita la tik toks iar copiii stau masa...? (mai mult)
Intrebare URGENTA! Tocmai am vorbit cu o colega de clasa buna RAU si a zis ca inaltimea e cam pe ultimul loc, eu nefiind un baiat foarte inalt. Credeti ca daca imi lipseste inaltimea pot completa cu altceva?...? (mai mult)
E normal sa am scurgeri la ovulație timp de 2 zile transparente iar apoi albe mai branzit?
Bună. Am o întrebare legata de sexul oral. Am început viața sexuală cu partenera mea și este bine ea îmi oferă plăcere și zic ca și eu fac ce trebuie când vinde vorba de sex vaginal, dar...? (mai mult)
Am avut ciclul menstrual de pe 19 pana pe 28. Foarte ciudat ca a durat atat de mult și am avut și mici picături mai maronii. Am făcut un test de sarcina și a ieșit negativ iar de ieri a început...? (mai mult)
Salut. Am 17 ani, sunt un virgin loser. Nu am avut o gagica in viata mea. Cum imi pot face o relatie? Ceva aplicatii pentru gagici sau cum sa abordez o fata in viata reala, cum sa vorbesc cu ea. Din...? (mai mult)
Hey lume, am o dilema care ma nelinisteste teribil si am inceput sa tremur. Oare este adevarat ce se spune despre barbati ca ei se bucura ca femeile au luptat sa devina independente si ca acum in prezent...? (mai mult)
Salut TPU! Dintr- o data iubita mea a inceput sa nu mai imi scrie mesaje prima, atunci cand ii scriu eu primul, ea raspunde imediat. Am stat 2 zile fara sa ii mai scriu nimic si ea tot nu are nicio reactie....? (mai mult)
Hey lume, astăzi la servici colegul meu de birou a avut o cădere nervoasa din cauza nevestei lui, era sa lesine de pe scaun, noroc ca am fost langa el și i- am ridicat moralul. Când s- a trezit ...? (mai mult)
Salut, acum ceva timp am avut un contact sexual(de maxim două minute fara ejaculare) dupa ceva zile de la terminarea mestruatiei (a durat de pe 15 până pe 20, nu eram in perioada fertila când am...? (mai mult)
Salut TPU, am facut dragoste cu iubita mea dar s- a spart prezervativul. Am fost sa iau anticonceptionale sper sa fie ok dar intrebarea mea este: Doamna de acolo a dat o singura pastila cu 95 ron si a...? (mai mult)
Bună. Mi- a întârziat menstruația 5 zile, testul de sarcină a ieșit negativ, ziua următoare mi- a venit menstruația, dar nu e prea mult sânge. E mult mai puțin decât de obicei iar crampele...? (mai mult)
Salut, am 25 de ani și iubita mea îmi spune ca tot timpul sunt excitat… încep sa o cred. Credeți ca am vreo problema? Dau funda!
Buna, eu și soțul meu ne dorim un copil foarte mult. Am avut 2 contacte sexuale, care s- au terminat cu ejaculare in mine, după primul contact am urinat. Menționez ca nu eram in perioada fertila...? (mai mult)
Vorbesc din august cu un baiat, (suntem amandoi adolescenti, diferenta de 2 ani intre noi 2; ne cunoastem si suntem prieteni de peste un an deoarece avem prieteni comuni) in august ne- am intalnit la...? (mai mult)
Salut...Luna trecută am avut ciclul în perioada 15- 20(ciclul este regulat), iar în următoarea săptămână cam la cateva zile dupa terminarea ciclului, am avut un contact sexual dar prietenul meu...? (mai mult)
Salut! Am avut o relatie de 1 an cu o fata si de 7 luni suntem desprtiti. Ne- am desparit din cauza ei caci vorbea cu cativa baieti si am prins- o. In trecut a mai vorbit cu baieti, creca de 3- 4 ori ...? (mai mult)
Salutare, am 22 de ani și nu m-a plăcut nici o fata niciodată și nici nu ma astept sa ma placa vreuna vreodată, se poate sa-mi duc restul zilei fără o partenera de viata?
Salut! Sunt baiat si nu am avut niciodata un act sexual, dar m-am masturbat! Actul sexual este mai excitant ca masturbarea?
Intrebare intrebatoare? Sa presupunem ca in floarea varstei pe la 20 si ceva de ani va indragostiti nebuneste de o persoana, da dragoste de aia tampita. Cu n despartiri si x impacari siropoase, cu momente...? (mai mult)
Hey fetelor cum reactionati dacă în seara asta de Moș Nicolae iubitul vostru nu va pune nici un cadou în cizmulițe? Cum gestionați situația?
Voi credeti ca obsesia oamenilor cu chestii precum "sufletul pereche" sau altele de genul sunt inradacinate 100%in biologia noastra sau mediatizarea acestui concept are si ea o influenta? Adica inteleg...? (mai mult)
Vreau si eu mesaje lungi de iertare pentru ea, mesaje despre trecutul impreuna, sau despre cat de rau imi pare
Deci de ce întâi faceți sex și etc după care panica totală? unde e comunicarea din cuplu?
Femeilor le plac barbatii tacuti si misteriosi? sau trebuie sa fii mereu fericit, vorbaret si amuzant ca sa te placa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!