Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 6 Martie 2025 sunt:
Hey fetelor cum reactionati în situația asta scăpată de sub control? Ieșiți la întâlnire cu un băiat și în momentul când vine chelnerul cu nota de plata, băiatul se pierde, începe sa transpire,...? (mai mult)
Buna ziua! Pe 13 noiembrie am avut primul meu act sexual, nu a durat mai mult de 2 minute si partenerul nu a ejaculat deoarece ne am oprit pentru ca ma durea prea tare, cu 2 zile in urma imi trecuse ...? (mai mult)
Bună! Am si eu o curiozitate. Acum cateva zile am facut sex protejat cu iubitul meu, dupa ceva timp am facut- o foarte putin neprotejat, dar el nu a ejaculat absolut deloc. Mie trebuie sa imi vina stopul...? (mai mult)
As putea sa castig iubirea si atentia unui barbat, daca el se vede si cu alte fete? Nu ma intelegeti gresit, imi place de el, ne vedem pentru sex, uneori iesim si in oras dar simt ca nu sunt singura...? (mai mult)
E adevarat ca relatiile romantice la locul de munca sunt interzise?
Întrebare pentru adulți băieți daca o fata la un ciclu menstrual normal pierde 0, 500 G /sânge cat va pierde la 10 cicluri menstruale?:D :D :D
Salut, aseara iubita mea mi- a facut oral si aproape am terminat, iar dupa cateva minute am bagat o de 2- 3 ori insa nu am ejaculat, si inainte de toate acestea am urinat si am facut si dus.Sunt sanse...? (mai mult)
Unde găsesc și eu o femeie cu care să mă căsătoresc?
Voi când sunteți Intr o relație, ca persoane mature, ambii cu un trecut necunoscut, iar după o perioadă începeți să faceți sex neprotejat, cum scăpați de teama că partenerul vostru ar putea...? (mai mult)
Buna. Azi cand faceam curat, am gasit intr.un sampon un prezervativ... Cand l.am intrebat ce e cu prezervativul, mi- a spus ca, e de cand si a facut lăbica..cand eu eram de noapte la lucru Noi mai...? (mai mult)
Salut, voi ce faceti cand sforaie iubita? Ii spuneti sau va chinuiti sa adormiti asa? E un chin
Hey fetelor cum reactionary atunci când locuite cu iubitul la el în apartament iar de fiecare data când vreți sa faceți dus el verifica apometrul și înainte sa intrați voi la baie și după? Cum...? (mai mult)
Prietenei mele ii inatarzie de 4- 5 zile menstruația. În ultima lună a avut relații sexuale neprotejate de multe ori. De obicei nu îi întârzia mai mult de 2 zile. Băiatul nu a ejaculat. Imediat...? (mai mult)
Salut comunitate TPU. Am o întrebare, de ce este așa de greu să socializezi cu o fată in 2022? Mai ales online.Aici mă refer, pur și simplu să discuți cu ea și să vă cunoașteți mai bine...? (mai mult)
Îmi este teama sa ma exprim direct dar ma frustrează si chestia ca nu pot?
Oare mulți bărbați sunt singuri din cauza aspectului fizic?
Buna ziua TPU! Am o întrebare mai ciudata dar care ma framanta de ceva timp, eu pe pielea ce adăpostește capul penisului am niste bube mici si albe. Pot scapa de ele prin circumcizie? Dau funda
Mă"copii" explicați-mi și mie ce înseamnă când un băiat "alintă" o fată spunându-i "bagaboantă mică" ce înseamnă asta mai exact?
Am facut sex fără protecție, iar partenerul a scos-o la timp, dar a scăpat câțiva stropi. Astazi (a doua zi) am luat pastila, dar mi-e frica, un sfat, ceva?
Bună ziua! De ce alți băieți au succes la fete și au iubite? Eu am 20 de ani împliniți și până acum nu prea am avut șanse să am și eu o iubită așa cum au alții. Sunt băieți de...? (mai mult)
Oare poți sa ai iubita la care visezi indiferent de aspectul fizic? Aici e întrebarea inițială Https://www.tpu.ro/adolescenti/este- posibil- ca- cineva- sa- nu- poata- avea- o- iubita- toata-...? (mai mult)
Bună, sunt bi și încerc să caut o fata cu care sa comunic, păreri?
Salut! Am 17 ani.Am încercat sa ma cuplez cu o fata de care chiar m- am simțit atras eu știind ca a mai avut o relație înaintea mea cu un baiat cu care a stat 6 luni.Eu voiam sa o cuplez înainte ...? (mai mult)
E normal că menstruația sa nu întârzie deloc după pastila de a 2-a zi?
Daca am inceput sa iau anticoncepționale acum o saptamana, iar intr- o zi din saptamana trecuta am vomitat la cateva ore bune dupa ce am luat pastila si astăzi am facut sex neprotejat, sunt sanse sa...? (mai mult)
Am facut sex pe 22 si de atunci ma doare ovarul drept cand ma ridic, asez. De la ce poate fi durerea? Am facut sex fara prezervativ maxim un minut pana sa ne oprim ca sa si- l puna. Nu era nici lichid...? (mai mult)
In ultima luna am avut de câteva ori sex neprotejat, dar nu a ejaculat în mine. Menstruația îmi întârzie de 3- 4 zile, însă am simptome specifice perioadei. Adică am crampe unde le am in mod...? (mai mult)
Salutare la toata lumea! Fetelor, revin cu o noua intrebare pentru voi. Sa zicem ca mergeti la o intalnire cu un baiat si baiatul respectiv miroase a usturoi sau ceapa. Veti continua intalnirea cu ...? (mai mult)
La noi în România în ce locuri se formează cele mai multe cupluri?
Ce credeți: dacă o persoană adultă are din când în când fantezii erotice cu persoane de același sex, dar nu le pune în practică, poate fi declarată bisexuală, sau e mai degrabă o...? (mai mult)
Buna ziua, am facut sex azi cu iubita mea, iar prezervativul s- a rupt la un moment dat incercand s o penetrez, deci inca nu eram in ea, dar ca sa fim siguri i am recomandat sa ia pastila de a 2 a ...? (mai mult)
Salut. Am cunoscut un tip acum cateva saptamani.Ne intelegem foarte bine si am simtit din prima clipa ca e ceva intre noi mai mult decat o prietenie. Saptamana trecuta a venit la mine acasa(nu ar fi ...? (mai mult)
De ce credeti ca sunt unii barbati introvertiti? Si cum i putem face sa schimbe asta? Iubitului meu i s-a intamplat cv in copilarie si de atunci. zice ça a ramas asa
Salutare ce parere aveti despre iubitul unei amice care i-a propus sa faca only fans impreuna? NU credeti ca este o jicnire asupra ei? Ea zice ca nu ca se vor uni si mai mult.
Heii TPU! Am o întrebare dacă ai făcut sex neprotejat de ce întârzie menstruația o lună și după in luna a doua mă trezesc cu o sângerare mai trebuie sa fac testul de sarcină sau nu Am mai pățit...? (mai mult)
Buna! Am si eu o intrebare Am o relatie de doi ani de zile cu un tip, el ma iubeste enorm si se vede asta prin orice face, la fel si eu, insa el este slab are 52 de kg iar eu 50 mentionez ca amandoi...? (mai mult)
Bună TPU! Iubitul meu ejaculează mult mai repede ca de obicei, care ar putea fi cauzele? Mulțumesc!
Bună, iau anticonceptionale Miligest de 8 luni si sunt in pauza de 7 zile, si nu am cum sa mi procur pastilele, intrebarea mea e daca pot incepe sa iau pastilele cu o zi mai tarziu, adica in a8a ...? (mai mult)
Nimeni nu ma place am 15 ani și zic gen de fete încerc mereu sa îmi fac o relatie dar unele fete zic mereu ca nu vor ca au suferit sau ca au gagic și vreau sa îmi fac una și eu sa țină cineva la...? (mai mult)
Am gasit doar un site de dating, sentimente.ro, chiar iti poti gasi jumatatea? adica chiar gasesti sa fie si frumoasa si sa aiba gusturile mele spre exemplu? acum depinde si daca are facultate ca vreau...? (mai mult)
Pot stimula clitorisul in timp ce penetrezi vaginal? Gen sa provoci orgasm clitoridian cu penisul.
Masturbarea reciprocă între o femeie și un bărbat, se poate considera act sexual?
Buna TPU, lichidul preejeculator apare in momentul in care baiatul isi da drumul si inainte sa si des drumul cu cateva milisecunde apare acel lichid? Sau poate iesi oricand in timpul actului sexual. De...? (mai mult)
Bună ziua! De ce fetele în ziua de astazi sunt pe interes si materialiste? Nu înțeleg asta? Degeaba sunt frumoase și sunt atrăgătoare fizic dacă nu știu sa aprecieze bunătatea omului,...? (mai mult)
Cam care sunt sansele teoretice de a ramane gravida daca partenerul a ejaculat numai in afara vacinului? iar eu am evitat contactul sexual in zilele fertile?
Salutare ce parere aveti despre o rel cu un barbat insurat...am aceasta rel de 2 ani, acesta m- a dus la el acasa la el la servici si nev lui a aflat in mod repetat ca nu s- a despartit de mine...Credeti...? (mai mult)
Am făcut sex pe 22 și pe 23 cu iubitul meu. Eram la începutul perioadei de ovulatie (19- 26). Până să pună prezervativul am făcut- o fără, câteva minute. Nu și- a dat drumul și nici lichid...? (mai mult)
Cum va fi prima data? Cat timp o sa ma tina? Pe parcurs daca nu o sa ma tina asa de mult din cauza lipsei de experienta, pot recupera prin mai multe numere?
Deci prietenul meu a ieșit intr- o seara și i- a scris unei fete de la barul respectiv ca ce face după ce termina ..menționez ca el era acolo cu încă un prieten. După a doua zi i- a răspuns la ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!