Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 7 Martie 2025 sunt:
Buna! Am nevoie de un răspuns pentru că nu mai știu ce să cred, vorbesc cu un băiat din martie, ne- am văzut o singura data în iunie, la început și eu și el ne- am dorit o relație, pe parcurs...? (mai mult)
Bărbați, să zicem că ați avea de ales dintre două femei, ambele șefe, una dintre ele de la oraș, cu studii superioare, umblată prin lume și o alta, de la sat, fără studii superioare. ...? (mai mult)
Am cunoscut săptămâna trecută o fata la practica pedagogica de la facultate.Am fost doar noi doi prezenți.Ea tot vorbea cu mine și îmi punea întrebări legate de facultate și altele.Si când eram...? (mai mult)
Salut! Sufăr de ejaculare precoce.Din aceasta cauza mi- am pierdut și prietena cu care eram de 2 ani de zile. Am înțeles ca este vorba de masturbarea rapida pe care o practicam încă de când aveam...? (mai mult)
Buna, am o intrebare. Din ce am citit si fetele care nu si- au inceput viata sexuala pot face cancer ovarian. Vreau sa stiu care sunt factorii de risc, daca se poate face cancer ovarian la 16 ani si ...? (mai mult)
Cum fac o fata sa taca?
Bună seara as avea nevoie de ajutor am avut o pierdere de sarcina în luna martie și tot încă am linia aceea niagra din ombilic aia va rămâne tot așa că o vergetura, ca mi am făcut un test și...? (mai mult)
Nu simt plăcere când mă masturbez. Cât de intensa trebuie sa fie? Ce trebuie sa simt? Fac ceva greșit?
Buna.Acum ceva timp am cunoscut un tip cu care am avut o relatie, totul a fost frumos, insa din motive necunoscute am ajuns sa ne ignoram reciproc lucru care a dus la despartire.Problema e ca eu inca...? (mai mult)
Dacă te masturbezi des ce se întâmplă sunt curios
Buna seara. Sunt intr- o relatie de aproape 3 luni. Lucrurile au mers bine, pana in acest moment. Ea s- a angajat ca ospatarita la un restaurant local unde lucreaza si iubita prietenului meu. Eu indrumando...? (mai mult)
Este adevarat ca ovulul eliberat de o femeie traiesti maxim 24h si ca daca acesta nu este fecundat de spermatozizi, el se "descompune" si este eliminat la urmatoarea menstruatie? Pun aceasta intrebare...? (mai mult)
Buna seara, am făcut sex cu iubita mea, dar înainte eu mă masturbasem că sa mă țină mai mult, am făcut sex fara prezervativ vreo 2 minute și când am scos- o aveam foarte puțina urme de sprma,...? (mai mult)
Întrebare pentru fete/femei.Este important pentru voi ca un bărbat sa aiba masina și permis de conducere?
Buna ziua. Ma poate ajuta cineva sa trimita un mesaj pe TPU altui utilizator? Vreau sa-i fac o surpriza iubitului meu si sa nu stie cine ii face surpriza :P Multumesc!
Buna ziua, am 18 ani și întotdeauna am avut dorinta de sex cu femeie matura. Si de ceva timp mă tot gândesc sa fac pasul și sa incerc. Unde credeți ca as putea găsi pe cineva? Aplicațiile de dating...? (mai mult)
Sângerarea la dezvirginare începe imediat, in timpul actului sau la ore distanță?
Iubita mea mi- a facut sex oral acum 4 zile, la inceput nu prea mi se scula, dupa s- a sculat si in timp ce imi facea oral a murit. Si nu am apucat sa ma termin, iar de atunci nu prea mi se mai scoala...? (mai mult)
Salutare TPU! Am o intrebare pentru fete. Sa zicem ca sunteti in ipostaza intima cu un baiat si in acele clipe fierbinti baiatul va intreaba unde sa bage cuculetul ca nu stie in care parte e pasarica. ...? (mai mult)
Dacă mam frecat pe, penisul iubitului meu mai sunt virgina?
Eu m- am despartit ieri de iubita mea…am fost impreuna de 4 luni si am ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa luam o pauza de la a fi impreuna, insa am decis sa incercam sa ramanem prieteni. Cum am...? (mai mult)
Hey, sunt fata si-mi place de o fata, ne-am cunoscut printr o prietena, si ma ia zilnic in brate si ma tine de mana si chiar imi place de ea, oare sa ii zic? Ce pot face?
Am cunoscut pe internet un băiat şi trebuia să ne întâlnim, dar am aflat că are prietenă, şi pentru că m- a mințit m- am luat de el i- am scris un mesaj şi fără să vreau l- am înjurat....? (mai mult)
De ce nu mi se mai scoala pl? P.S: am doar 11 ani
Buna am nevoie de ajutorul vostru imi intarzie menstruatia deja de 14 zile in a 12 zi de intarziere am avut mici pete de sange am facut testul HCG si este 0.2 ar trebui sa mai repet testul?
Am 13 ani fara 2 luni (in curând ar trebui sa mi vină ciclul) M- am, , jucat" dar mai serios și mi- a scurs sânge și nu o picătură mai mult (mi- a curs din fund sânge acum doua seri) M- ...? (mai mult)
Buna seara Am facut sex neprotejat cu partenera mea cam la 5 zile dupa ovulatie fara a ejaculea in ea. Aceasta are un ciclu aproximativ regulat de 28 zile, fiind unele luni in care ori ii vine mai...? (mai mult)
Bună la toți, ce orientare sexuală pot avea eu dacă mă excită când fac s3x cu o fata și ea mă strânge de pectorali, îmi pune mana pe fund și mă ține de talie și îmi plac femeile numai ...? (mai mult)
Hey fetelor, cum reactionati in situatia asta scapata de sub control? Va pregatiti sa faceti sex cu iubitul si vadati jos hainele, apoi el se suie pe voi si in loc sa treaca la treaba el incepe sa se...? (mai mult)
Buna TPU! Acum 2 ani practicam si eu autosatisfacerea, de 2 ani nu am mai facut nimic, in perioada respectiva obisnuiam sa ejaculez sub un minut, constientizam ca poate fi o problema. In scurt timp ...? (mai mult)
Buna. Am o menstruatie neregulata de maxim 34 de zile, astazi este a 35- a zi care nu mi- a venit menstruatia. Am dureri de burta dar nu permanente, acum ma lasa durerea si iar ma ia.Am si dureri de...? (mai mult)
Buna, iubitul meu când se masturbează are sperma iar când facem sex are doar lichid preejaculator, iar asta de fiecare data. Ce-mi puteți spune despre asta?
Am nevoie de ajutor, după pastila de a doua zi la aproximativ o săptămână mi- a venit menstruația, slab cantitativ culoare roșu- maroniu la început, acum este deja ziua 9 de menstruație, normal...? (mai mult)
Săptămâna trecută, eu și prietenul meu am făcut sex pentru prima data(avem 19 ani) și am făcut- o cu protecție și fără, dar acesta nu și- a dat drumul în mine, după câteva ore am luat...? (mai mult)
Intrebare ( DOAR ) pentru persoanele mai Mature de pe site! Ce parere v- ati face despre o femeie de 30 de ani ( care s- a confruntat in mod REPETAT! de- a lungul timpului cu aceasta problema! ), totul...? (mai mult)
Salutare TPU! Am o curiozitate după ce cu puțin timp in urmă am avut o discuție cu soția mea ...Aceasta afirma că nu este normal sa ne iubim( sex ) de 2- 3 pe zi având dureri de burta sau find pe...? (mai mult)
Salutare! O mare curiozitate/dilema. Sunt singurul care e fascinat de sexting și in aceeași măsura de a fi privit de o femeie(când fac sex cu iubita sau când ma masturbez singur)?! Sextingul îl văd...? (mai mult)
Buna seara, fac 16 ani pe data de 20 decembrie anul acesta si am penisul de 16cm, este posibil sa mai creasca? Am masurat- o cu inca 6 baieti si a mea a fost cea mai mare dintre toate, iar 4 dintre ...? (mai mult)
E normal ca după ovulație cu o săptămână după sa am pete de sânge pe lenjerie?
Buna seara, in luna octombrie am avut ultima menstruație, s-a terminat pe data de 30, pe 31 am avut contact sexual neprotejat, luna aceasta menstruația a întârziat, poate fi vorba de o sarcina?
Am avut contact sexual cu partenerul meu pe 30 octombrie fix dupa ce mi s- a terminat ciclul menstrual. Dupa 6 zile de la contact am fost la ovulație. Iar luna asta pe 19 adica sâmbăta mi- a venit ciclul....? (mai mult)
Salut! Cunoaste cineva site-uri de sex-dating, sau sex buddies? I mean, ceva cu care v-ati facut treaba, mai putin tinder, fara boti si pierdere de timp? :/
Salutare! Am practicat unele jocuri cu prietena mea si nu am avut prezervativ, am atins- o de vreo 3 ori cu penisul dupa care mi- am pus prezervativ. Asta s- a intamplat in 15 noiembrie, in 21 trebuia...? (mai mult)
Bună ziua! Aseară am făcut dragoste cu partenerul meu si s- a rupt prezervativul. Acesta a ejaculat in mine. Dar eu mai am puțin si intru la menstruație. Este posibil să se fi instalat vreo sarcină?...? (mai mult)
Buna dimineata TPU. Am si eu o intrebare. Am 25 de ani si de cateva luni bune mi- am dat seama ca am Foot Fetish (ceva putin mai mult... imi place sa sug degetele picioarelor, sa le ling etc). Sunt intr-...? (mai mult)
Hey lume, in primul rand vreau sa oprim galagia si sa ne aliniem si sa ne indreptam atentia catre utilizatoarei yourprincess in fata careia vreau sa fac o plecaciune si sa ingenunchez, datorita ei am...? (mai mult)
Cum pot frate sa învăț sa sărut și eu? Sa nu mai am bariera aia care zace în mine în momentele alea când ne privim ochi în ochi de aproape și ar intra un sărut ca turbez, am impresia ca dacă...? (mai mult)
Ce pastilă se poate lua de avort sau să oprească sarcina? Este însărcinată de 1 săptămână!
Buna ziua, mai e posibil sa fii insarcinata daca dupa 3 saptamani de la sex am facut un test de sarcina, a iesit negativ iar dupa 63 de zile de la ultimul ciclu, asta fiind la 40 si ceva de zile dupa...? (mai mult)
Cum ii spun noului meu iubit ca m-a infectat cu o BTS? Nu vreau sa se supere sau să isi faca alte impresii deoarece eu sunt 100% sigura ca de la el am luat-o.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...