Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 9 Martie 2025 sunt:
Se intampla si in randul femeilor sa doreasca sa se sarute ori sa faca si mai mult cu alti barbati chiar daca sunt cu cineva? Exista pofta asta sincera de a incerca ceva nou?
Salut TPU! De mai mult am observat niște crăpături pe penis. Pot fi din cauza, , poluțiilor nocturne" sau din cauza, , masturbării"? Vă rog răspunsuri serioase. Recent un control la o clinică...? (mai mult)
Mai sunt persoane care nu au avut niciodată o prietenă la 25 + de ani? Cum rezistați?
Hey lume, s-a intamplat vreodata cand ati facut sex sa rupeti patul la propriu? Daca da, cum ati reactionat?
Pentru femei genul feminin la modul sincer. Voi aveti fantezii la care va ganditi si va face sa va doriti mult?
Buna. Am fost pe anticonceptionale pana acum 2 saptamani. De atunci pana acum am intretinut relatii intime cu finalizare in vagin. De cateva zile am o stare de greata, am un apetit crescut si simt mirosul...? (mai mult)
Salutare TPU, pe data de 23 septembrie, prietena mea a luat o pastila escappele pentru a fi sigura, pastila a fost luata la 1h 30 min dupa contact, foarte rapid, apoi luna viitoare mai exact 29 octombrie,...? (mai mult)
Buna! Acum o luna am avut relatii sexuale cu prietenul meu neprotejat, dar fara ejaculare. La vreo saptamana sau doua dupa, mi- a venit menstruația, normala, 5 zile, abundent, cu simptomele aferente....? (mai mult)
Buna, prezint o situație destul de ciudata pentru mine, prietenul meu se comporta extrem de ciudat, din orice încerc sa ii spui ca ma deranjează spune ca exagerez, încerc sa comunic cu el, spune ca...? (mai mult)
După cât timp de la contactul sexual se poate face un test de sarcină sau când? Din câte știu dacă e prea repede sau înainte de ciclul menstrual iese pozitiv, e adevărat?
Buna, am o problema care ma nelinisteste grav. Sunt foarte atrasa de aventuri(de curand i- am facut sex oral unui baiat de 16 ani apoi pur si simplu nu am mai vrut sa vorbesc cu el, l- am blocat peste...? (mai mult)
Buna dimineata TPU! As dori si eu cateva site- uri pentru intalniri, fiindca cele care le gasesc pe magazin play sunt contra cost si cu un cost foarte mare, 10 lei pentru un mesaj. Vreau sa imi caut...? (mai mult)
Intrebare adresata cu precadere fetelor dar pot raspunde cu exactitate (doar) barbatii :) Cum determini ca femeie un barbat sa nu aiba insecuritati in preajma ta?
Daca un baiat are mai multe prietene decat prieteni si femeile ii spun toate probleme lor si se spune ca e bland acest lucru are legatura cu orientarea sexuala?
Salut cei care au penisul mic va e RUȘINE? adică fetele când îl văd cum REACȚIONEAZĂ? ați avea CURAJUL sa va "băgați" pe o fată? Fete sexy ați agata? Da cam astea îs întrebările mele as...? (mai mult)
Salut la voi cum a fost prima data când ați făcut DRAGOSTE adică a fost cv special etc apropo când ați văzut prima data o fată HOALA și unde? Nu glumesc dar știți cum e de la o vârstă neuronii...? (mai mult)
Salut TPU, am 15 ani si dau laba de 3- 4 ori pe zi fara sa ma pot oprii si de la un momendat nu ma mai atrage nimic pe siteurile deochiate, poate nu caut unde trebuie dar unde pot gasi cele mai bune ...? (mai mult)
Daca iau trimitere la ginecolog de la medicul de familie, cum procedez mai departe? Sun la respectiva clinica si le spun ca am trimitere de la medicul de fam. si ca doresc o programare? Am facut sex neprotejat...? (mai mult)
Am o intrebare! Am penisul de 19 cm la 15 ani si ma simt foarte nesigur pe bine deoarece am impresia ca nu este destul.Ce sfaturi imi puteti da? Va rog mult
Salutare comunitate! Am o întrebare pentru fete. Sa zicem că un băiat din Romania va abordează in limba engleza ca mai apoi la final după ce i- au reușit abordarea in English sa vorbeasca în românește...? (mai mult)
Se poate ca un bărbat să fie atât de credincios încât să nu facă s**in zilele de sărbătoare, posturi?
Bună, am o întrebare mai mult pentru băieți să zic așa... Ce ar căuta o pensetă în locuința voastră? Da' sincer... Gen să zic așa am fost la prietenul meu și găsit o pensetă și când...? (mai mult)
Buna seara. Va rog seriozitate, deci eu aici nu zic LA MIȘTO eu chiar am o PROBLEMA, GLUMETII sa se ABȚINĂ. Așa deci am fost cu prietenul meu la o doamna- domnidoara sexy tot, tot, tot, i- am ...? (mai mult)
Fetelor, cum v-ati dat seama că sunteți sută la sută sigură că vreți să vă maritati/logoditi cu persoana respectiva?
Ce fac dacă prietena mea cea mai buna ma place iar eu nu?
Cum îmi pot da seama dacă fata de care îmi place mă place?
Salut guys, întrebare pentru voi băieți cu ce cadou /atenție sa merge la o doamna -domnisoara(dinaia)? IN AFARA DE BANI?
Cand vine vorba de sex, fie penetrare sau sex oral, exista vreo diferenta de placere/preferinta (din perspectiva doamnelor) intre penisul circumscris si cel necircumscris? Cele care ati avut sex cu ambele...? (mai mult)
Hei fetelor, am nevoie de un mic sfat. Pe 3 oct mi- a venit menstruatia ultima dată, eu si sotul meu am întreținut relații intime pe tot restul lunii trecute cat si prezente neprotejat însă el ...? (mai mult)
Buna ziua! Am inceput sa iau Midiana Zilnic de aproximativ doua saptamani in urma recomandarii medicului ginecolog datorita acneei si a dereglarilor menstruale. Am inceput blisterul in prima zi de menstruatie,...? (mai mult)
Bună ziua, Mai merită să îmi caut iubită dacă m- au refuzat multe fete? Din câte știu vreo 9 sau 13 fete m- au refuzat, eu am 19 ani și până acum nu prea am avut șanse la fete, eu...? (mai mult)
Bună ziua! Se poate pune sterilet dacă nu ești la menstruație?
Ce părere aveți despre o relație de aproape un an in care 2 parteneri nu își spun absolut deloc ca "se iubesc" (ci ca se adoră, care cumva tot a iubire bate dar cu subînțeles) căci bărbatul ...? (mai mult)
Buna seara. Situația sta in felul următor, in urma cu aprox 2 luni in timp ce mă întorceam de la serviciu și parcam la bloc, o mașină pe care o tot vedeam în zona a parcat langa mine. Am coborât...? (mai mult)
Buna.Am o poveste mai ciudata. Acum ceva timp am cunoscut un tip cu care am tot vorbit si am ajuns pana la urma sa ne placa unul de altul. Pana aici totul frumos, am iesit la o intalnire si totul a fost...? (mai mult)
Buna, e normal sa întârzie 4 zile? Am 12 ani menstruația mi-a venit acum 3 luni
Hey salut, Cum mă pot SARUTA pe GURA cu o FATA? (Nu vreau răspuns de genul lasă că ești prea mic pune mâna și învață) eu vreau DOAR sa O SARUT dar nu știu, hellp.
Ok deci imi place de un baiat, eu am 16 ani și el 19 și el a zis clar ca ma place dar nu vrea mai mult pentru ca sunt mică. El știe ca si eu il plac. As vrea sa- l fac cumva sau sa ma port într- ...? (mai mult)
Ce metoda de contracepție sa folosesc dacă nu mai pot lua anticonceptionale? În afara de prezervativ... spermicide ați folosit?
Bună! Crezi că e ciudat să-ți dorești să faci sex în fiecare zi, chit că este vorba de bărbați sau femei?
Bună! Sondaj de opinie. Considerați că o femeie poate face sex cu mai mulți bărbați dacă nu este într-o relație? De ce bărbații fac mai ușor sex decât femeile?
Buna, as vrea niște răspunsuri..deci am întreținut relatii sexuale cu o fata de 15 ani, in Decembrie face 16 și eu sunt major de 18 ani. Si da fata vrea sa se muta la mine si părinții ei nu- s...? (mai mult)
Ce mărime de prezervative folositi? Mie îmi merge doar cel cu diametru 56, 54 fiind prea strâns
Salut TPU! Menționez ca am 18 ani. Am si eu o întrebare, am avut 2 relații până acum, la una am făcut sex cu partenera, la cealaltă, nu. Chestia e ca la prima relatie, când ma sarutam cu...? (mai mult)
Buna, Am 12 ani mi- a venit menstruația in septembrie si mi- a venit regulat până în octombrie! Acum in noiembrie nu îmi vine, trebuia să îmi vina pe 6 și suntem pe 9, îmi puteți spune de ...? (mai mult)
Salut TPU! Cum pot să îmi dau seama dacă fata de care îmi place mă place?
Am 12 ani.Toate prt mele au iubit.Imi place tare de un baiat.E normal sa ma excit cand ma gandesc la el? Stiu ca- s mica.De la cati ani sa o facem?(fara mai bine inveti, etc; este o intrebare, nu va...? (mai mult)
Salut! Cine cunoaște as vrea sa ma ajute cu un sfat, stie cineva dacă suplimentele de zinc ar ajuta la potenta? Sa dureze actul sexual mai mult? De exemplu acestea : https://aronia- charlottenburg.ro/produs/zinc-...? (mai mult)
M-as impaca cu fostul, cum sa-i zic?:))
Buna TPU, am si eu o intrebare, de exemplu daca eu am 17 ani as putea intra intr-un sex shop si cumpara o jucarie sexuala?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!