Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Am 16 ani, am avut contact sexual cu prietenul meu el are tot 16 ani, a folosit prezervativ dar mie mi- a curs puțin sânge și de asta sunt puțin speriată. Ce pot face? Este normal ca a curs...? (mai mult)
Am avut contact sexual cu iubitul meu recent eu am luat pastila de a 2 zi după asta și nu știu de ce nu îmi vine menstruația trebuia sa vina azi.E normal sa întârzie? Ce pot face?
Am avut contact sexual cu iubitul meu a folosit prezervativ dar s-a rupt si el a ejacuat in mine.Pot ramane gravida? Cat la suta sunt sanse?
Cum sa o conving pe prietena mea (22 de ani) sa faca sex anal? Am incercat sa'i explic ca o sa fiu extra grijuliu si o sa aplic lubrifiant mult insa ea tot nu vrea, mi- a zis ca a incercat anal cu fostul...? (mai mult)
De ce credeti ca tipele care arata mai bine au figuri? Si daca stau cu unu simplu tot la unu trage care-i mai interesant
Bună ziua! Stilul meu e mai chulo așa... mai coco jamboo, dar deseori mă dezahardez. Vă regăsiți și voi în situația mea? Mulțumesc!
Întrebare pentru fete: va place sa faceti sex oral iubitului?
Mi- am dat seama ca ceea ce iti doresti nu vine sau cat tragi mai mult de o persoana cu atat se indeparteaza. Asa functioneaza atractia? In cazul relatiilor de exemplu. Si eu daca o fata vad ca vrea...? (mai mult)
Buna, acum cateva zile am facut sex cu iubitul meu, dar el si-a pus prezervativul gresit iar dupa corect, insa nu a intrat. Este vreo sansa sa fiu gravida?
Dacă nu mi-am dat drumul în ea în 5zile i-a venit ciclu, a luat pastila de a doua zii iar după trei săptămâni sângerează poate fi însărcinată?
Bună. Nu aș vrea să mă judecați. Dar sunt foarte atrasă de niște așa ziși și considerați "tocilari". Chiar dacă arată ca niște tocilari adevărați sunt foarte chipeși și au fost anul acesta...? (mai mult)
De ce fetele cu iubit îşi permit să facă aroganțe cu toată lumea doar pentru că le apără iubi care e vai de capul lui, de fapt pentru asta l- au luat? Mie nu mi se pare ok să intri în conflicte...? (mai mult)
Bună, aş vrea să aflu de ce fetele de 14 cu iubit au aşa mult tupeu şi se iau de alte fete, doar pentru că sunt cu băiat de 20 şi ceva de ani în majoritatea cazulior? Eu cunosc o fată care ...? (mai mult)
Salutare, am o mica întrebare, sperma la contact cu lemnu adică ușa se usucă? Dar la contact cu hainele? Va rog sa îmi răspundeți sunt o persoana cu destule probleme și nu a putut nimeni sa ...? (mai mult)
Va plac fetele cu sânii mici?
Buna. Cred ca sunt insarcinata. Ce sa fac?
Dacă- i răspunzi la un story cu ea și îi spui ca este cea mai frumoasă femeie pare cam puțin exagerat? Gen să nu creadă ca- s disperat, vorbim de câteva săptămâni zilnic, ne- am și văzut...? (mai mult)
O fata cu care ai stat impreuna 6 luni in chirie, se asteapta sa stai in preajma ei sau sa pleci de tot din oras? Adica eu sunt din Deva ea din Oradea. Ne- am despartit, ea nu a vrut sa mai vorbim,...? (mai mult)
Cum pot sa ma cuplez cu o fata? Este tot a 7 a ca mine, mersi.
Salut, am 13 ani și ma masturbez.De câteva zile tot îmi vine să fac sex, ce pot face să mă calmez?
Am 16 ani, prietenul meu are tot 16 ani, eu aș vrea să încerc să facem sex și el vrea. L- am întrebat, mama nu ma lasă a zis ca sunt mica și ca nu vrea sa rămân însărcinată la vârsta mea.Și...? (mai mult)
Eu și soțul meu ne- am gândit sa ducem fata la mama, fata are 2 ani ca să putem sa avem și noi în seara asta puțină intimitate, sa facem sex doar ca el vrea neprotejat ca cică mai vreau un copil....? (mai mult)
Am 17 ani, iubitul meu are 16 ani, am avut aseară primul contact sexual protejat, bineînțeles doar ca am sângerat puțin. Este normal ca am sângerat? Credeți ca e bine ca am avut la vârsta mea...? (mai mult)
Vă salut! Am 15 ani și simt nevoia ca vreau să fac sex cu o fată dar nu am cu cine ce îmi sugerați să fac în momentul ăsta? M- am gândit să mă duc la c*r*e însă mi- e frică de boli deoarece...? (mai mult)
Bună ziua.Am 24 de ani și sunt într- o situație foarte gravă acasă. Sunt într- o relație de 2 ani de zile cu un băiat pe care îl iubesc foarte mult si care mă iubește foarte mult demonstrându-...? (mai mult)
Îmi place o fată, sunt îndrăgostit maxim! Ea îmi dă semnale mixte și nu înțeleg dacă mă place sau nu. Cum se apropie de mine și începe să se deschidă, cum se reprimă brusc și da înapoi. ...? (mai mult)
Ați iubit mult pe cineva iar aceea persoana nu v-a vrut, cum ați mers mai departe?
Acum o oră am făcut sex în 2 partide, prima a fost neprotejat, și-a scos penisul pe burta mea și după a ejaculat, e normal că dupa aia sa mai aibă chef și de masturbare?
Băieți care nu au făcut sex niciodată cu băieți, pot deveni curioși să încerce sex cu băieți?
Prezervativele te protejeaza 99% de boli? Daca o fac cu cineva pe care il cunosc putin si intentionam sa facem sex protejat, vom fi protejati? La oral neprotejat iei boli?
Buna seara, eu am 13 ani si am cunoscut un baiat foarte dulce cu care imi doresc sa fiu impreuna dar el are 18 ani, imi place foarte mult de el si lui simt asta, el e si genul mai retras si nu cred ca...? (mai mult)
Buna ziua. Eu si prietena mea în data de 11 Iulie am avut contact sexual de 2 ori. Ambele contacte sexuale au fost protejate cu prezervativ si fara ejaculare. Dupa am verificat prezervativele si nu erau...? (mai mult)
Salut TPU, este ok inainte cu 2- 3 ore sa am primul meu act sexual din viata mea sa ma masturbez pentru a ma tine macar 3- 4 minute cu partenera? Faza e ca ma gandesc ca daca nu ma masturbez inainte o...? (mai mult)
Salutare tuturor, am un prieten care are vârsta de 24 de ani, iar fosta lui iubită are 16 ani aproape 17. Aceștia au făcut ce au făcut și după ce s- au despărțit după o relație de 2 ani s-...? (mai mult)
Buna! Cam cat costa un avort in zilele noastre? M-ar interesa pe Brașov. Astept sugestii, recomandari de medici, clinici. Multumesc!
Am avut contact sexual cu iubitul meu, recent pe mine ma doare foarte tare vaginul la sex.Ce sfaturi aveţi pentru mine? Ce as putea face?
Bună. Am o întrebare. Poate fi sarcină? Am avut mestruatie luna trecuta, dar am rămas cu sâni unflati, grei, dureri de spate si urinari frecvente. Am și o scurgere alba, gălbuie, nu...? (mai mult)
Am inceput sa vorbesc cu băieții (și urmează să mă văd cu ei la date uri) Eu fac acest lucru pentru socializare și pentru a uita de fostul. Dar nu doresc sa le spun și lor că mi se pare nedrept...? (mai mult)
Iubitul meu vrea sa avem contact sexual neprotejat, i-am zis ca nu e o idee buna dar nu înțelege, el nu vrea prezervativ.Cum să îl conving ca nu e ok? Voi ce credeți ca trebuie sa fac?
Bună, am o mare nelămurire, m- am întâlnit cu o fată unde livrez marfă, lucrează acolo, am glumit un pic, i- a picat fisa (bine, și mie îmi picase)și mi- a trimis cerere de prietenie pe ...? (mai mult)
Bună, sunt singura și când sunt excitata nu stiu ce sa fac, nu reușesc sa ma masturbez atât de bine îmi trebuie un prieten ceva sau nu stiu, când îmi bag degetele în vagin nu simt nicio plăcere...? (mai mult)
Bună! Luna trecută am avut ovulația pe 11 și am avut mucusul cervical ca albușul de ou, apoi am făcut sex neprotejat luna asta pe 1, însă nu a ejaculat deloc, am mai făcut încă o dată pe...? (mai mult)
Va salut, am si eu o intrebare, ipotetic vorbind, din pacate contractezi o infectie prin transmitere sexuala, sa fie vorba nu stiu, de sifilis sau o gonoree si tu locuiesti in casa cu familia ta si...? (mai mult)
Buna, daca mi-a fost recomandat sa iau Duphaston (nu mi venea menstruatia) si la 4/5 zile dupa a aparut, (cheagurile de sange domina) mai continui sa iau pastilele? trebuie luate in permanenta?
Bună ziua, am o nelămurire și tare as vrea sa ma ajutați cu o părere. Am avut un raport sexual neprotejat cu ejaculare afara cu o zi înainte sa- mi vina menstruația, mi- a venit, tot normal. ...? (mai mult)
Salut. De ce mi se umfla pielea penisului din jurul capului? Dupa ce am facut sex cu prietena mea am constatat asta. Am fost la urolog si a zis ca e ok. Nu ma mananca sau sa ma doara. Ea urmeaza in tratament...? (mai mult)
Intrebare pentru fete: Cum a fost prima data cand ati facut sex anal?
Ce au facut barbati daci parasiti de femeile lor care au ales masculi veniti din roma?
Fata mea are 16 ani mi- a zis ca vrea să își înceapă viața sexuala eu nu sunt de acord cu asta e mica încă și i- am zis asta a zis ca ea vrea. Acum va întreb pe voi credeți ca e ok la vârsta...? (mai mult)
Am avut contact sexual cu iubitul meu el a ejacuat în mine am avut contact sexual fără prezervativ pentru ca el nu vrea cu prezervativ dar am luat eu pastilă de a 2 zi.Ce se poate întâmpla? E posibil...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
Anonim202490 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!