Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 10 Martie 2025 sunt:
Buna pe 10 am cunoscut un tip super dragut intr- un bar unde eram cu un amic ei se cunosteau deja si la invitat sa stea cu noi la masa, am vorbit una alta si am facut schimb de Instagram si nr de telefon..toata...? (mai mult)
Nasa de cununie imi face avansuri Pot sa fac sex cu ia?
Câte șanse ai să rămâi însărcinată fiind în perioada nefertilă? Precizez că eram în 7 zi de ciclu și chiar dacă se terminase în timpul actului a fost sânge și am făcut odată neprotejat...? (mai mult)
Câte șanse ai să rămâi însărcinată făcând sex în timpul ciclului.Precizez că eram în a 5 zi de ciclu când se terminase și am făcut 2 ori protejat și odată neprotejat, când a fost neprotejat...? (mai mult)
O întrebare mai așa,că sunt curios. Dacă introduci penisul în vagin când e in stare "fleașcă", mai simți ceva plăceri?
Sunt virgin și vreau să mă duc la curve cum pot să scap de emoții?
Cât la sută din valoarea sexului diminuează prezervativul? De exemplu dacă fără prezervativ simți 100% plăcerea, cu prezervativ cât la sută mai simți? 10, 20,30,40,50,60,70,80,90%?
Salut, am o problema serioa si doresc daca se poate sa primesc un raspuns de la cineva care a mai patit. Va rog sa nu ma judecati din priviinta varstei. Am 14 ani si astazi masturbandu- ma mi s- a rupt...? (mai mult)
Fetelor ce gust are sperma? Si este de rau daca atunci cand termin in gura unei fete ca vreau sa ne sarutam si sa impartim sperma din gura ei?
Este ceva rau daca am fetishuri cu fete egirl. Ca ma excita la cum se imbraca si parul roz cand fac cosplay?
Heeey. Îmi place de un coleg și cred că și el mă place pentru ca se uită la mine insistent, îmi vorbește frumos, face glume cu mine iar astăzi sa întors la mine și mi- a zis : LOVE YOU iar...? (mai mult)
Voi știți ce sa vorbiți cu o fată dacă nu aveți 2 pahare de vin la bord?
La voi cât durează o partidă sexuala?
Când locul nu este facil pentru o uniune sexuală, dar chiar și așa un băiat are penisul în erecție din cauză că stă pe lângă o fată de care se simte atras, ce atitudine poate avea o fată...? (mai mult)
Am văzut câteva postări/video- uri pe social media și cautari pe Google despre educația sexuala, vorbindu- se despre "polyamory", acceptarea idei de a avea mai mulți parteneri romantici, fie sexuali...? (mai mult)
Am 26 de ani şi nu ştiu cum se face că mereu rămân singură. Nu am făcut nicio greşeală intr- o relație şi totuşi mereu sunt abandonată de către partener. Singura problemă ar fi că am ...? (mai mult)
Am 12 ani si cred ca am fimoza(nu sunt sigur). Cand penisul este "nesculat" il pot decalota fara probleme(nu ma doare, nu nimic), dar cand este in erecție nu il pot decalota deloc, doar foarte putin.Am...? (mai mult)
Salut TPU! Am si eu o intrebare, am chemat recent o fata la mine sa facem sex, i- am zis clar ca asta vreau, si a venit dar doar pana in fata blocului cu masina ei, m- am urcat in masina si am stat...? (mai mult)
Salut TPU imi place de o fata dar nu stiu cum sa ma bag cu ea in seama am mai iesit cu ea in vara dar atunci nu imi placea de ea si de cand am inceput sa am sentimente reale pentru imi este din ce in ce...? (mai mult)
Cum va exprimati iubirea fata de partenerul de viata?
Salut! am un prieten foarte bun ya man #bff...dar! PROBLEMA! este disperat in draci de fotbal nu mananca nu iese din casa doar se uita la fotbal si se joaca fifa nici nu a facut sex vr sa il ajut...? (mai mult)
Am văzut-o pe fost mea astăzi, și-a pus cercel în buric are 15 ani... când eram cu e îmi tot spunea că are părinți stricți.
Salut TPU, sunt un tanar de 12 ani din Galati si ma intreb daca este normal sa ma masurbez de 6 ori pe zi. Inca o problema este ca eu nu ejaculez sperma ce se intampla cu penisul meu? Este un pic stramb...? (mai mult)
Cum a fost cand ati facut sex prima oara?
Mi-a spus o fata ca sunt drăguț și îi place de mine ca prieten, ce înseamnă asta?
Bună TPU, deci aseară am avut sex, odată am făcut protejat și apoi plecasem în duș și mai apoi continuasem dar neprotejat și el a ejaculat afară adică pe spinare, dar am auzit cazuri că poți...? (mai mult)
Daca nu simt placere in timpul actului sexual, credeti ca se mai poate rezolva asta? E cineva care nu simte placere pe aici? Mentionez ca am facut de 4 ori sex, in toata viata mea, dar cu dezamagire...? (mai mult)
Cum sa- i zic unei chinezoaice/japonee/koreence că îmi place de ea? Deci v- am mai povestit că azi a venit o COLEGA noua care e asiatica. in fine nu asta contează. Ea NU VB prea bine lb rom ei și ...? (mai mult)
Simt că nu îmi mai iubesc iubitul ca la început! Nu mă mai simt fericita langa el. Daca până de sărbători nu se schimbă sentimentele mele față de el, as prefera sa pun punct. Ce mă sfătuiți...? (mai mult)
Salut, va rog sa nu ma luati la misto sau ceva pentru ca vreau ajutor daca e posibil si vreau doar raspunsuri care pot ajuta. Sunt impreuna la distanta cu o fata de 2 ani jumate. Am vrut sa ne intalnim...? (mai mult)
Buna tuturor! Problema este asta: i- am comandat un cadou personalizat din alta tara, iubitului meu. Doar ca produsul trebuie sa vina maine si noi nu mai suntem impreuna de ceva timp. :)) El nu mai ...? (mai mult)
Va rog, nu fac laba si imi iese sperma! Vreau sa ma las, m- am lasat 13 zile dupa mi- a iesit fara sa fac nimic, m- am lasat 4 zile si iar mi- a iesit sperma fara sa fac nimic! Va rog, de ce se intampla...? (mai mult)
Daca eu am 15 ani si un barbat de 21 de ani doar isi da drumul pe mine fara a face sex el mai este sancționat penal? Chiar daca eu am vrut. Vreau sa știu va rog.
Voi cum reușiți să vă faceți o iubită? Nu e de ajuns sa fii frumos pentru a atrage atenția fetelor? De ce fetele își fac relație doar cu cei urâți dar care știu să combine si le manevreaza...? (mai mult)
Am 26 de ani si de 5 ani de zile nu- mi gasesc nicio prietena, mai ales ca am o varsta inaintata! Si nu- mi dau seama de ce, toate fetele cu mine fac pe figurantele, intepatele si increzutele, dar cu altii,...? (mai mult)
Dacă băiatul ejaculează afară spre ex pe spinare, poți rămâne însărcinată? Și înainte să ejaculeze a mai frecat- o puțin, este vreo șansă? Precizez că eram în perioada nefertilă adică...? (mai mult)
Bună tuturor, sunt noua deci nu prea știu cum funcționează treaba pe aici. Am mai multe întrebări, dar prima ar fi dacă poate să- mi spună cineva de ce nu am orgasm și nu am avut niciodată...? (mai mult)
Hello. Am reluat legătura acum câteva luni cu un baiat la care țin (a fost și primul sărut), nu am fost neaparat impreuna. Ne cunoastem de aproape 2 ani. E genul ala de relatie in care e conexiune,...? (mai mult)
Salutare tuturor! Ce părere aveți despre următoarea situație? Sunt într- o relație de imediat 5 ani de zile, cu planuri destul de serioase pentru viitor. însă: Prietena mea îmi jignește foarte...? (mai mult)
Salut TPU, stie careva de ce sub pielea de la capul penisului mai jos am foarte multe chestii albe care arata asa ca niste pete mai ciudate? Btw am 14 ani
Am 17 ani si in martie fac 18 si sunt cu un penis de 14 cm e mic sau e bine?
Astăzi îmi tăiam parul din zona penisului și dintr-o data a picat gelul de dus cu pompita pe penisul meu (era erect) și m-a tăiat pe capul penisului. Credeți că se poate infecta sau altceva?
Salut TPU, iubita mea a luat postinor2 după 12- 16 ore de la contactul sexual, numai ca le- a luat pe amândouă o data, deoarece pe prospect scrie sa se ia simultan iar pe cutie cu o pauza de 12 ore...? (mai mult)
Salutare lume. Cum ati reacționati voi bărbati daca sotia voastră e lesbiana? Dar voi femeile sa aflați ca sotul vostru e gay?
Care ar fi motivul pentru care o tipa de 37 de ani doreste sa si- o traga cu mine, m- a chemat de cateva ori la ea, in conditiile in care mi- a spus ca mai are pe cineva? I- am spus ca nu am experienta,...? (mai mult)
Hey fetelor, cum reactionati cand iesiti in oras cu un baiat la un restaurant si la un moment dat zice cu voce tare "sunt bipolar, bipolar" de aud si restul oamenilor din sala. Cum gestionati...? (mai mult)
Salut. Voi știți tehnicile alea de masturbare când îți vine să ejaculezi strangi de mușchiul pelvian și nu mai are cum să iese spermă. Asta se aplică și în timpul partidelor de sex? După...? (mai mult)
Salut, am o problemă. Problema mea e ca sunt prea afemeiat. Cand văd o femeie frumoasă pe strada mă excită imediat. Și îmi vine să dau cate o l*aba daca nu o pot avea. Ce sa fac daca devin dependent...? (mai mult)
Salut TPU! Am si eu o intrebare, recent m- am vazut cu o fata, i- am zis clar ca vreau sa facem sex si a zis ok ca vine, dar a venit doar pana la mine la bloc si m- a invitat sa stam in masina, zis...? (mai mult)
Cum sa fiu mai interesant pentru fete?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!