Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 10 Martie 2025 sunt:
Hei doamnelor, cum reactionati atunci cand va rugati sotul de o saptamana sa repare robinetul de la baie si nu a facut- o iar peste cateva zile aflati ca vecinei i- a montat intr- o zi 3 rafturi de biblioteca....? (mai mult)
Buna TPU! Care este media marimii penisului in functie de varsta, daca are cineva idee? Eu cand aveam 13 ani sau 14, nu mai stiu exact, eram rusinat sa ma schimb in locuri publice (vestiare, etc) ...? (mai mult)
Ce sa fac sa nu ma mai simt un ratat la 30 ani deoarece sunt virgin? Nu mai am curaj sa ma bag in seama cu femeile, fetele ultima oara cand am incercat sa imi fac o relatie doar am suferit, mersul la...? (mai mult)
Bună, am o întrebare, am 16 ani și mi-a venit ciclul doar odată, ar fi corect sa am contact sexuale sau să aștept să-mi mai vina de 4 5 ori? Pt fete adolescente va rog
Cuplurile se formează numai la locul de muncă și la facultate?
Buna ziua! Deci eu impreuna cu iubita mea am făcut sex anal si chestia e ca mi- am pus prezervativulm am avut din ala extra safe si cand am făcut asta noi am făcu- o o data si dupa iar peste o sapt,...? (mai mult)
Buna. Am început sa iau anticoncepționale Belara de 1 luna. Am luat prima pastila in prima zi a menstruației și am continuat pana la 21 de zile. Apoi pauza de 7 zile. Problema mea este alta. Am sângerări...? (mai mult)
Credeti si voi, ca si mine ca majoritatea vad altfel actul sexual datorita filmelor por*o? Vreau sa spun, ca multora li se impregneaza in creier ca barbatul trebuie sa fie agresiv, iar ele sa fie...? (mai mult)
Salut, eu împreună cu iubita mea vrem sa mergem la hotel amandoi având 17 ani, avem voie oare și nu pentru o noapte, doar pentru 2 3 ore (precizez ca hotelurile se afla în centru Bucureștiului)...? (mai mult)
Buna TPU, am o problema si vreau sa va aud părerile. Am 20 de ani (fata) si de fiecare data cand ma apropii emoțional de un baiat pana in punctul in care el simte ceva pentru mine, mereu ma imaginez...? (mai mult)
Salut TPU, vreau și eu un sfat, eu lucrez la o firma de catering de 5- 6 ani, eu nu prea sunt glumeț de fel, sunt mai serios, sunt și timid rău. Lucrez ca muncitor necalificat, nu prea am studii...? (mai mult)
Salutare, acum 3 zile mi- a făcut o fata oral iar acum ma mănâncă capul penisului și am ceva pete rosii pe el. Am mai pățit așa cu o fata dar mi- a trecut de la sine. De la ce sa fie? Eu am in...? (mai mult)
Bună, am o urgenta, deci pe la 3 după masa ma tot deranja la zona intima, am zis ca nu e ceva grav și las, pe la 5 m- am uitat și vad ca toată pielea e sub capul penisului, am încercat sa rezolv...? (mai mult)
Ce părere aveți despre persoanele care încep să se simtă atrase...sexual de superiorii lor (șefi sau șefe) de același sex, doar pentru că aceștia din urmă se află într- o poziție de conducere,...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt studenta in anul 5 si am un crush pe unul din colegii mei de grupa.E genul ala de baiat popular, pe care toate fetele il vor DAR este foarte serios, a avut vreo 2 prietene de cand suntem...? (mai mult)
Am o întrebare, se întâmplă ceva dacă îți bei propriul lichid ejaculator după ce te masturbezi?
Salut astăzi eu l- am întrebat pe bunicul ce sa fac daca am penisul așa de mic și el mi- a zis așa citez. "Lasă nepote nu mai fi supărat că o dată cu începere vieții sexuale o sa- ți mai ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre o fata care decide sa ramana virgina toata viata? Ca si motiv, ar fi toate jegurile de baieti care doar profita. In cazul asta, mai bine te asiguri decat sa risti, parerea mea.
Heyy. Eu plac pe un băiat, vorbim mereu, se uită la mine și zâmbește iar când a fost un conflict între mine și o colega el mi- a luat apărarea iar acum m- a întrebat dacă vreau sa ieșim pe...? (mai mult)
Buna,daca partenerul a ejaculat si a doua zi am facut neprotejat dar fara sa se spele sau sa urineze exista vreo sansa de sarcina?
Hey fetelor, cum reactionati in situatia asta scapata de sub control, un baiat va invita in oras la o cafenea si cand ajungeti acolo el deja sta la masa si si- a comandat deja cafeaua. Cand ajungeti ...? (mai mult)
Bună! Am facut sex cu prezervativ luna trecuta si trebuia sa- mi vina ciclul pe 9 septembrie. Timp de 2- 3 luni am avut ciclu regulat dar inainte de aceste 2- 3 luni il aveam total neregulat.Țin sa mentionez...? (mai mult)
M-am săturat că toate fetele sunt înnebunite după prietenul meu că este blond cu ochi albaștri. Alte criterii n-au?
Buna TPU. Mai merita sa fii intr-o relatie, in ziua de astazi?
Ați folosiți Tinxer? Ați găsit partener? Sau vi se pare o prostie?
Chestia este următoarea, îmi place de o fata din autobuz și vorbesc cu ea.Ea este mai timida și se rușinează, imi răspunde mai sec ce părere aveți mai are rost sa continui sa vorbesc cu ea? ...? (mai mult)
Salut, daca faci sex înainte de nuntă e păcat? Că prietena mea așa zice că cică auzi tu sa așteptăm 18 ani ne căsătorim și apoi poți s- o faci că îți devin mireasa sau ceva de genul, ...? (mai mult)
Salut! Am si eu o problema sa- i zic asa daca se poate:)) Am vazut o fata pe la facultate, am vorbit cu ea, dadea semne clare ca ma place si urma sa o intreb daca vrea sa iese cu mine la mall sa mancam...? (mai mult)
Salut. De ce cand am o problemă/ceva ce ma supara/întristează, incep sa ma gandesc la fostul? Si apoi is si mai trista?
Cum iti dai seama dacă băiatul pe care îl placi te place?
Bună ziua! La administrarea pilulelor anticoncepționale Logest este necesară pauza de 7 zile după terminarea primei folii? Sunt protejată și în timpul pauzei? Dacă am scăpat o pastilă și ...? (mai mult)
Salut TPU! Cum îmi pot da seama dacă fata de care îmi place mă place?
Ce presupune a face sex? Sa ți bagi (știți voi ce) in știți voi ce? Sau ce
Salut! Am cunoscut acum câteva săptămâni o fată de care îmi place. M- am enervat nițel când am văzut un prieten de- al meu că s- a grăbit și s- a băgat pe ea, în fine, doar s- au lins de...? (mai mult)
Salut TPU! Am o întrebare care mă macină de o vreme și nu i- am găsit rapsunsul nicăieri pe internet. Poate un băiat virgin( care nu a avut parte nici măcar de contact sexual oral deci virgin din...? (mai mult)
Am o serie de întrebări pentru amatorii de cluburi/discoteci. Daca te duci singur într- un club fiind și prima dată când mergi într- un club cum trebuie sa te comporți și ce trebuie sa ai in ...? (mai mult)
Pun si eu o Întrebare, poate mă ajută careva. Am nevoie de o părere. Am încercat psihologia inversa in relația de cuplu adică pe soția mea mai exact. Am sentimentul ca m- ar înșela cu șeful...? (mai mult)
De ce marea majoritate a baietilor sunt grabiti in ceea ce priveste sexul si numai asteapta sa cunoasca o persoana? Mie una nu mi se pare deloc ok, voi ce pareri aveti?
Unde pot gasi si eu un baiat sensibil, profund și respectuos cu fetele? :x
Intrebare pentru baieti, cum v-ar placea sa arate viitoare voastra partenera?
Hello! De 5 luni am un prieten cu beneficii, am acceptat sa rămânem doar in relația asta. Sexul e grozav, n- am ce comenta. Doar ca el nu face sex oral, doar eu i- am făcut pana acum și asta doar...? (mai mult)
Salut, care sunt prezervativele care miros cel mai frumos?
Cum credeți că o să funcționeze relațiile în apocalipsa nucleară?
Salut 1.Cum se calculează perioada de ovulatie la o femeie? 2.Cam in ce zile se poate face sex neprotejat cu metoda retragerii fără șanse de sarcina? 3. Câte zile durează ovulatia? 4. Dacă...? (mai mult)
Salut. Imi place de o fata si si ei ii place de mine. Un lucru ma deranjeaza, ca ea a avut primul sarut si ca nici virgina nu mai e. Tot o iubesc. Dar e deranjant. Ce as putea face sa nu ma mai deranjeze? ...? (mai mult)
Oare pot rămâne gravida dacă am făcut sex pe ciclu în a doua zi? PS. O sa ma duc și la ginecolog sa îmi fac niște analize...
Salut! De curand a aparut o fata noua in viata mea si o plac destul de mult. Avem chestii in comun, suntem crescuti oarecum la fel si ne intelegem bine la job, pentru ca si lucram impreuna, dar e...? (mai mult)
Intrebare pentru baieti si fete, la ce varsta v-ati masturbat prima data? Eu am inceput cam pe la 9 ani si sunt baiat. Specificati daca sunteti baiat sau fata.
Ce este aia fimoza largă? Știu ce este fimoza dar nu știu de la ce vine larga
Intrebare pentru fete, voi ce ati face daca ati merge la prietena voastra acasa si i- ati observa fratele masturbandu- se si dupa ce s- ar termina v- ar vedea ca v- ati uitat? Gen ati face publica chestia...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!