Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 10 Martie 2025 sunt:
As dori sa îmi fac penisul mai mare dar nu cu titan gel sau alte creme, nu exista altceva cu care sa crească penisul?
De ce ma atrag baietii mai mici decat mine, sa zicem intre 18 si 20 ani, eu avand 23 ani si jumatate aproape? Sau mai bine zis de ce unii baieti prefera fete mai mari decat varsta lor?
Salut, am facut sex cu iubita mea protejat, am avut prezervativ si inainte sa- mi dau drumul am scos- o si mi- am dat drumul in prezervativ, am dat prezervativul jos si m- am sters da nu m- am sters...? (mai mult)
Intrebare adresata barbatilor. Cati dintre voi ati renuntat in a mai cauta pe cineva? Eu unul am renuntat acum 1 an fiindca mi- am dat seama ca totul e in zadar oricat de bun si respectuos ai fi degeaba,...? (mai mult)
Am o intrebare pentru fetele care ies cu golani. Ce va face să credeți că băieții aștia vor deveni mai buni? Ci nu mai răi? așa cu au demonstat deja.
Buna! De câteva zile cand incordez abdomenul ma doare, cand ma asez in pat sau cand ma ridic si asa mai departe.Cred ca este o febra musculara? Dar nu am facut sport si nu am depus mult efort ca sa fac...? (mai mult)
Salut TPU! Am și eu o problema. Pentru început am 16 ani și aseară am fost sa "dorm" la o fata acasă pentru ca ai ei se întorceau dimineața și am făcut sex de 3 ori, o data cand am ajuns la ...? (mai mult)
Voi la ce varsta ati vrea sa vă căsătoriți? Pe mine nu mă interesează căsătoria până în punctul în care voi fi sigur că m- am distrat suficient și cu cât mai multe femei. Mai mult îi intreb...? (mai mult)
Salut TPU! Atunci cand sunt excitat imi curge un lichid transparent din penis, eu stiu ca este lubrifiant natural, ca sunt cu o fata si i- am explicat ce e si spunea ca nu a auzit niciodata. Voi ce...? (mai mult)
Buna! In urma cu doua săptămâni am făcut un test de sarcina, a ieșit pozitiv. La o zi distanta am făcut alt test la fel pozitiv. Ieri cu câteva ore înainte să merg sa medic am inceput sa am...? (mai mult)
Salut! Vin cu o poveste usor penibila, dar apelez la o opinie din partea voastra, deoarece nu mai stiu ce sa cred.Sunt intr- o relatie de 1 an si 4 luni cu iubitul meu.In urma cu 3- 4 luni am avut primul...? (mai mult)
Poate o sa va para prosteasca intrebarea dar nu inteleg ceva. Legat de sexul normal si oral, nu de cel anal care stiu ca nu se face in orice conditii si se practica mai rar de fel. Inainte sa faci sex...? (mai mult)
Dacă mi-a venit ciclu de 2 ori de la ultimul contact, mai e vreo posibilitate sa fiu gravida?
Salut, exista șanse sa lasi o fata însărcinată din lichidul preejaculator dacă înainte de penetrare nu au avut loc relații sexuale? Am auzit multe teorii ca da, dar cea mai buna teorie citită...? (mai mult)
Buna ziua, cred ca am hpv dar mi-e rusine sa merg la ginecolog. Mai are cineva hpv?
Ce sa faci daca esti indragostit de o fata care nu te place?
Buna seara, as avea nevoie de un sfat, nu prea am prieteni așa ca as vrea sa întreb aici. Am o relație de lunga durata(5 ani), care de- a lungul timpului a fost cu suișuri și urcușuri. Recent...? (mai mult)
Salut, exista niste modalitati de prevenirea sarcinii dupa ce ai facut sex?(au trecut 4 zile) nu stiu sigur si normal ar fi sa nu fie cazul de sarcina, dar imi este frica si mie cat si ei, situatia ...? (mai mult)
Bună seara! Mi- am pierdut toată încrederea în fete şi în relații, până acum am avut multe eșecuri, eu am 19 ani si nu prea am avut iubită, adică nu m- au ținut relațiile, mai mult...? (mai mult)
Bună! Maine ar trebui sa fiu la ovulație. De doua zile am o sangerare ușoară și aseară am avut ceva dureri când partenerul meu mi-a făcut fingering. Sa fie vorba de o infecție urinară?
Buna TPU! Iubitul meu m-a rugat sa ii fac o biliboaca, dar nu știu ce e aia. Cine stie și ma poate ajuta dau fundă.
Buna, dacă ultimul contact sexual l- am avut pe 30 Iulie, nu și- a dat drumul in mine sau ceva, mie de atunci mi- a mai venit ciclul de 2 ori pe 11 august și in Septembrie, acum mi- a întârziat...? (mai mult)
Salut. Am si eu o nelamurire cu virusul asta HPV. Afecteaza viata sexuala? Pot face copii fara sa dau mai departe nimanui? Doctorul mi- a zis sa dau cu o solutie pe bubele alea de au aparut pe penis. I-...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt a 12a si imi place de o persoana de a10a (eu am 18 si cealalta persoana are 15 ani). E ok? E normal? Aveti un sfat?
Salut TPU! Aseara am facut dragoste PROTEJAT cu iubita mea. Faza e CA, mi- am dat drumul ca orice om normal, stiind ca prezervativul e pus. Cand am scos- o am observat ca e in ea fara prezervativ. Dupa...? (mai mult)
Hey doamnelor, cum reactionati atunci cand va aflati fata in fata cu amanta sotului vostru, el se afla intre voi si trebuie sa faca o alegere si se indreapta catre amanta si va spune ca ea e iubirea ...? (mai mult)
Buna! Recent am avut un accident de masina si am ajuns in scaun cu rotile. Ma simt foarte aiurea dupa acest eveniment nefericit. Sunt sanse sa fiu iubit cu adevarat de vreo femeie daca sunt in conditia...? (mai mult)
O intrebare bizara pentru cei care sunt STUDENTI acum. Toti aveti la facultate cate un grupulet al vostru. Cat de deschisi sunteti unul fata de altul? Avand in vedere ca sunteti doar colagi, vorbiti despre...? (mai mult)
Cum sa incep o conv cu o fata de care imi place pe mesaje?
Buna! Cam de câteva zile îl suspectez pe iubitul meu ca ar putea avea pe altcineva. Nu pot sa imi dau seama din cauza distanței ce face, el fiind la facultate in alt oras si eu acasa la liceu. Ne vedem...? (mai mult)
De ce un tip (fara sa generalizez) are impresia ca daca intri într- o relatie cu el, asta va fi definitiva, indiferent cum se vor dovedi pe parcurs, caracterul si felul lui de a fi? De ce are el...? (mai mult)
Salut. Este normal ca partenera mea sa simta o gadilatura in timpul actului sexual? Eu nu prea simt nimic, folosesc prezervativul. Este normal? Mentionez ca marimea penisului este de 18
Salut! Stiu ca pare ciudat ce spun, dar de cateva luni am o anumita retinere. Sa povestesc, fata cu care vorbeam a inceput sa vorbeasca cu alt baiat si chestii si i- am spus ca ma deranjeaza ca vorbeste...? (mai mult)
Bună ziua, cu respect! Partenera mea se află astăzi în a 7- a zi de administrare Logest ( administrarea a început în prima zi a ciclului menstrual ). Ieri, în a 6- a zi, după ce a luat pastila,...? (mai mult)
După 5 ani de relație, totul s- a terminat. Locuiam împreună de la 19 ani (acum eu am 23 si el 27), prin bune, prin rele ca orice cuplu. In prima faza am locuit cu chirie si totul a fost ok, după...? (mai mult)
Sunt virgin la 24 de ani și recent mi- am făcut iubita. Problema e ca nu știu sa fac sex. E nevoie de tehnica? Sunt lucruri pe care trebuie sa le știu? La preludiu nu e problema ci doar la sexul în...? (mai mult)
Vorbesc cu o fata si acum trece printr-un divorț, nu știu, ma simt atras de ea dar ceva parca ceva nu, e ciudat sa treci prin divorț la 20 de ani.
De ce viata e atât de tristă? De ce femeile nu accepta băieții cuminți și frumoși, ii evita pe cât posibil? De ce astia mai introvertiți nu avem parte de iubire ca să ne vindecăm? De ce ...? (mai mult)
Buna TPU! Am nevoie de un sfat. Vreau sa uit de un baiat și nu prea stiu cum. Ideea e ca stiu ca nu ma vrea și ca nu îi pasa de mine, dar parca creierul meu nu procesează aceasta informație și când...? (mai mult)
Salut, daca am facut sex cu iubita mea si mi- am dat drumul in prezervativ dupa care l- am scos si m- am sters da nu m- am sters destul de bine si iubita mea s- a asezat pe penisul meu meu cu vaginul ...? (mai mult)
Bună ziua TPU, o intrebare serioasa caruia nu îi vad logica si vreau sa vad si parerile voastre, in multe țări varsta legala sa faci sex este de 16 ani, iar in majoritatea tarilor sa urmaresti videoclipuri...? (mai mult)
Credeți că un motiv pentru care fetele dau block pe rețelele de socializare fără ca măcar să scrii un, , bună", este pentru că sunt frustrate că sunt singure si nu le bagi în seamă în...? (mai mult)
Buna TPU, am crampe abdominale usoare de aproape 3 zile ca la menstruatie, doar ca menstruatia trebuie sa-mi vina peste 7 zile.Sunt insarcinata sau e normal sa am acest simptom?
Bună TPU! Sunt băiat, am 16 ani și sunt mereu foarte excitat și simt frecvent nevoia de a ma masturba. Este normal? Și încă ceva, dacă ma masturbez duminica sau în zi de sărbătoare se consideră...? (mai mult)
Salut, am făcut sex protejat în perioada fertila, toate contactele au fost protejate, după terminarea fiecăruia am sters cu șervețele umede, este posibil ca, daca, când am pus al 2 prea prezervativ...? (mai mult)
Buna TPU! Am o intrebare: daca sunt fata si ma simt atrasa de fete e pacat? Stiu ca in biblie nu precizeaza dar duhovnicul a zis ca nu e pacat ca ce e frumos si domnului ii place? Dau funda :x
Vouă nu va lipsește iubirea?
In momentul în care pui prezervativul este normal sa mai atingi cu degetele penisul si dacă înainte ai mai avut un contact sexual se poate ca atunci când pui al doilea prezervativ sa ramai insarcinata...? (mai mult)
Salutare TPU, am o rugaminte. Dupa ce am facut sex neprotejat iar prietena mea a luat escappele(Planul b), acum 13 zile. Este in regula daca facem sex protejat in perioada asta? Isi va mai face pastila...? (mai mult)
Bună ziua! Am o mică problemă. Am cunoscut o fată drăguță și ne- am văzut de 3 ori până acum și ea a vrut să ne sărutăm la a treia întâlnire și ne- am sărutat și ne- am cuplat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!