Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 10 Martie 2025 sunt:
Salutare TPU, am o rugaminte. Dupa ce am facut sex neprotejat iar prietena mea a luat escappele(Planul b), acum 13 zile. Este in regula daca facem sex protejat in perioada asta? Isi va mai face pastila...? (mai mult)
Bună ziua! Am o mică problemă. Am cunoscut o fată drăguță și ne- am văzut de 3 ori până acum și ea a vrut să ne sărutăm la a treia întâlnire și ne- am sărutat și ne- am cuplat...? (mai mult)
Buna, am 16 ani și am o relație cu iubitul meu de jumătate de an care este de o vastă cu mine. Ne iubim și toate cele. Dar când suntem singuri acasă la mine sau la el când începem să ne sărutăm...? (mai mult)
Hey doamnelor, imaginati- va urmatoarea situatie scapata de sub control, sunteti divortata de multi ani si in sfarsit va gasiti un iubit, ii faceti cunostinta cu fiica dvs de 18 ani si dupa cateva saptamani...? (mai mult)
Buna TPU, am un ciclu neregulat si luna trecuta mi- a venit cu 3 zile mai devreme decat a estimat aplicatia calendaristică, luna aceasta, au aparut crampele specifice menstruației de 3 zile doar ca...? (mai mult)
Dacă iubita mea ia anticoncepționale de 3 luni de zile in fiecare zi la aceeași ora date de doctor sunt cele de pauza o săptămâna și am făcut neprotejat, mai trebuie sa ia și pastila de a 2 a...? (mai mult)
In momentul în care pui prezervativul este normal sa mai atingi cu degetele penisului si dacă înainte ai mai avut un contact sexual se poate ca atunci când pui al doilea prezervativ sa ramai insarcinata...? (mai mult)
Buna TPU! Imi place de un baiat care e puțin mai, , golănaș" sa zic așa. Ideea e ca eu îl plac foarte tare și el mi- a zis ca și lui îi place de mine, dar nu vrea sa fim împreuna pentru ca cică...? (mai mult)
Îmi este frica sa nu ajung sclavul curvelor și cu multe BTS, de asta mi-e frica, băieți voi ați devenit dependenți de ele după sex?
De ce mulți de pe Facebook fac fetele frumoase care sunt în colanți și dansează, curve, prostituate?
La fiecare discuție despre întâlnirile romantice la restaurant/fast food, aproape mereu apare acea discuție despre a plăti 50- 50. Cum ar fi mai bine, să fie 50- 50% sau cei doi și- ar plăti...? (mai mult)
Hey doamnelor cum reactionati cand vine sotul obosit de la munca si spune " de ce nu e curat in casa daca ai stat toata ziua acasa?"
E adevarat ca numai dupa 3 luni de la contactul sexual neprotejat poti sa vezi daca ai vreo boala cu transmitere sexuala sau poti si mai repede? Si care e probabilitatea sa faci hiv daca ti se face oral...? (mai mult)
Bună TPU, am avut un contact sexual neprotejat pe data de 17 August și apoi la 3 săptămâni după concepție am făcut un test adică pe data de 8 Septembrie și a ieșit negativ precizez că am băut...? (mai mult)
După ce i- am arătat profilul unei fete iubitului meu, el i- a dat follow și când i- am zis să îi dea unfollow nu a vrut. Și i- am sus că cred că ei vorbesc și mi- a trimis poza cu cine vorbește...? (mai mult)
Hei TPU, de la un timp simt o atractie fata de fratele iubitei mele. Am vise cu el noaptea si nu imi pot lua gandul de la el. Ce pot sa fac? Ajutor!
Un sfat pentru un băiat care a implinit 18 ani da nu prea a avut experiente cu fetele, si nu stie cum sa se descurce sa poata tina o fata interesata in el, de mic nu prea m- am bagat in seama cu fetele...? (mai mult)
Buna, am un an de când mi- a venit menstruația, și de 2 luni sa dereglat.luna trecuta mi- a venit 2 zile in cantitate ff mare iar apoi deloc iar apoi în ultima zi a venit o picătură(la mine durează...? (mai mult)
Buna TPU. Eu am 19 ani și sunt într- o realitate de jumătate de an cu iubitul meu care are aceași vârstă ca mine. Noi ne iubim și toate cele dar, când suntem la el sau la mine acasă singuri ...? (mai mult)
Cum îți poți da seama că la o fată îi place de tine atunci când ești lângă ea?
Bună TPU! Nu prea ma simt bine. M am trezit la 8, am intrat pe usa, usa a fost deschisa. Mi am văzut părinții făcând sex sub pătură, asa ca nu m au văzut. Am fugit și am culcat la loc. Dormeam...? (mai mult)
Bună e a6a zi de lipsă a menstruației,am făcut test astazi și a ieșit negativ,am relați intime cu soțu neeprotejat dar ma ferește, o fi vreo dereglare? Am menstruația neregulata
Salut, am canamicina si o bila in penis, urmeaza sa dezvirginez o domnisoara de 18 ani, ce pozitie imi recomandati? Multumesc
Ce vad fetele frumusele slabute, la un baiat slab sa zicem, nu neaparat frumos si cu o situatie ok financiara
Daca fata are chiloti si pantaloni subtiri si eu chiloti poate trece sperma? Ea e virgina exista risc de sarcina?
Buna La mine inaintea sexului nu-mi curge lichid prejaculator, ce poate sa fie si cum se poate rezolva?
Buna TPU! Ma incred destul de mult in astrologie si ma macina unele chestii, ca X minte, Y inseala. etc. De exemplu sagetatorii vor libertate, se plictisesc repede, inseala, bla, bla. De exemplu...? (mai mult)
E normal sa stau cu un baiat care nu imi place? In conditiile in care ce imi place nu gasesc...
E mai usor pentru un barbat sa stea single forever decat pentru o femeie? Fetelor, voi ce ziceti? Cat rezistati fara baieti?
Salutare, Prietenei mele nu i- a mai venit ciclul de 1- 2 zile, oare ce sa fie? Menționez ca toate actele au fost protejate de fiecare data și am verificat și nimic nu a fost in neregula, nu sparte...? (mai mult)
Nu mi-a venit ciclul deja de 2 zile, am făcut test de sarcina și a ieșit negativ. Luna trecută am avut ciclu pe 28 și acum aștept să îmi vină. Ce poate fi?
Ce parere au baietii despre o fata virgina la aproape 25 de ani? Despre mine este vorba. Nu sunt asa din motive religioase. Pur si simplu nu prea ies din casa pentru ca după facultate mi s- a restrans...? (mai mult)
Salut, poate sa imi spuna cineva cat de des ar fi ok sa te masturbezi? Eu normal am vrut sa nu mai fac deloc sau cel putin sa nu mai fac o perioada foarte lunga, dar din cate stiu si am auzit e si bine...? (mai mult)
Hei! Sunt îndrăgostita de un coleg de serviciu care mi- e și sef. Când suntem în tura amândoi dimineața ne bem cafeaua și mâncăm împreună. Mă face să râd de multe ori, avem momente când...? (mai mult)
Pentru voi baieti... cat conteaza frumusetea la o fata? Nu de alta dar toti baietii care imi plac mie sunt impreuna cu fete sub nivelul meu(dpdv al aspectului) si asta ma face sa ma intreb:oare chiar ...? (mai mult)
Buna! Am 24 de ani si imi place sa fiu dominata. De asemenea imi place sa mi se faca sex oral, dar intr- un mod dominant, umilitor as vrea. Cum sa faca prietenul meu cu beneficii asta? Sa imi faca...? (mai mult)
Urgent! Bună TPU, dau funda! Dacă am luat prima pilulă anticoncepțională in a 4 a zi a menstruației, își mai face efectul după 7 zile? Eu am citit pe prospect că își face efectul in 7 zile,...? (mai mult)
N- am avut niciodată o iubită așa serios, dar sigur o să am la un moment dat. Problema e că n- am experiență, adică nu sunt eu genul să îmbrățișez, să astea și mi- e că asta ar putea...? (mai mult)
Voi ați da o buca și sa știți ca e posibil sa iasă rău? Din cauza unei probleme fizice. Neavând o cercetitudine ca o sa fie mai bine sau rău pe viitor. Și sa aveți impresia ca e posibil sa muriți...? (mai mult)
Buna, as vrea sa stiu mai multe despre perioadele cand o fata ar putea ramane gravida. Stiu ca exista perioada in care ea este in fertilitate ceva de genu si am auzit ca daca cumva dupa contactul sexual...? (mai mult)
Am un penis de 19 cm in erectie, dar atunci cand nu e in starea asta este de 10. Este normal sa se dubleze aproape in astfel de circumstante?
Hey, știți la ce m- am gândit, ce ar fi daca eu as mai chema o fata (și posibil un băiat) și să facem un fel de "sex "dar nu sex așa, adică sa ne apropiem, sa ne dam jos sutienele, sa ne ...? (mai mult)
Bună TPU! Aș vrea sa știu dacă sunt însărcinată. Săptămânile trecute am avut simptome de cap, balonare și greață, și poftă de mâncare și acum sângerez și zilele astea am avut dureri...? (mai mult)
De ce băieților le place sa le faci oral (și eventual să înghiți și sperma) dar ei să-ți facă ioc de ce?
Ce părere aveți despre ce spune această "minunată" domnișoară? https://vm.tiktok.com/ZMF8XxW7M/
Cum îmi dau seama dacă iubitei mele îi place să îmi facă sex oral?
Cum sa ma exprim civilizat în fata unei domnisoare când ii spun ca îmi doresc o aventura contra cost cu ea?
Bună seara, luna trecuta pe data de 25 am avut menstruația, acum vad ca nu mi- a apărut, am făcut test vinerea trecuta și a ieșit negativ, am relații intime cu soțul neeprotejat, dar ma ferește...? (mai mult)
Care-s sansele ca un baiat mai smecheras, genul ala badboy sa ma placa pe mine o timida?
Hey lume, colegul meu de birou astazi a rabufnit si era sa sparga tastatura de nervi din cauza nevestei sale. De ce in general sotiile sunt cautatoare de scandal si profita de orice situatia sa il transofrme...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!