Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 10 Martie 2025 sunt:
Buna. Acum o luna de zile in urma am intalnit o fosta colega pe care nu am mai intalnit- o de 30 de ani, vreau sa spun ca a fost mai mult decat o colega, am tinut mult unul la altul as vrea sa fim la...? (mai mult)
Cum și unde să cunosc o fată? Fac 20 ani peste câteva zile și nu am avut nici o prima intalnire cu o fata, nici primul sărut, de sex nu mai vorbesc. Vreau o fata frumoasa, am dat mesaj la multe...? (mai mult)
Dacă am pierce in limba și fac sex oral unui băiat cum se simte? Și când te pupi cu el cum se simte?
Sunt intr- o situatie mai complicata. A fost ziua de nastere a prietenei mele, dar din anumite motive, familia ei au avut o cearta a lor (ea nu era inclusa), eu am avut alte obligatii, situatie financiara...? (mai mult)
Salut, Edi sunt am 22 de ani, mutat de 4 luni în Timisoara, nu stiu de ce, dar cineva sa ma ajute, nu reușesc sa- mi fac curaj sa întru în vb cu o fata în club/pub, nu am prieteni decat colegii...? (mai mult)
Am si eu o problema, stau cu prietenul meu de 6 luni de zile cu el si vrea sa o facem in fiecare zi. Nu ma judecati dar nu simt nevoia sa o fac cu el atata. De 3 ori pe saptamana mi- ar fi suficient. ...? (mai mult)
Hei, salut. Va rog fara mistouri. Ma masturbez destul de des si vreau sa renunt de tot. Intrebarea e... pot pati ceva daca renunt definitiv la masturbare tinanf cont ca sunt obisnuita s- o fac des?...? (mai mult)
Salut. Imi place de o fata, care e foarte draguta. Ii plac imbratisarile si imbratiseaza pe toti colegii nostri. In ultimul timp vorbesc cu ea. Ea cauta baieti mai mari cu cam 2- 3 ani. Problema ...? (mai mult)
Salut. Este normal ca o fata sa se uite la baieti mai mari cu 2-3 ani decat ea?
Buna, iubitul meu mi- a băgat degetele in vagin pe mine durut puțin, dar noi nu am făcut sex, este posibil sa rămân însărcinată? Îmi inatarzie menstruația de 10 zile. Și sunt foarte stresta,...? (mai mult)
Buna, am avut ieri contact sexual protejat în care am avut putina durere(nu a fost nici foarte ud), iar azi, la urinare am usturime am avut și dureri de burta și au apărut niște pete de sânge, este...? (mai mult)
Intreb barbatii. Presupunand (un scenariu horror) ca ati avea un accident si ati ramane fara penis, ati avea forta, puterea (psihic) necesara sa va continuati viata?
Buna ziua, am si eu o întrebare sper sa ma ajutați, am facut azi s*x prima oara cu iubita mea, la început am bagat o cam de 6 ori fara prezervativ, dupa ce am scos- o era putin umeda, apoi ne am...? (mai mult)
Bună! Dacă viitorul meu partener are vreo boala cu transmitere sexuala și aleg sa ii ating penisul,simțindu-i lichidul preejaculator, iau și eu boala respectivă?
Salutare Sunt foarte multe întrebări la categoria "dragoste și sex" care țin de educație sexuală și mă gândeam cum ar fi să dezvoltăm un program care să vină în ajutorul acestora Ce...? (mai mult)
Îmi intarzaie menstruația de 2 sapatamani ce înseamnă asta…?
Sunt foarte stresată de ce nu îmi vine menstruația deja de 10 zile…. Puteți sa îmi spuneți ce sa fac?
Bun, nu stiu cum sa incep. Am o relatie de 3 ani aproximativ. Inceputul relatiei m- a inselat, l- am iertat ca il iubeam. Dar intre timp l- am mai prins conversand cu altele pe messenger. El zice ca...? (mai mult)
Salut TPU, sunt o fata obisnuita de 15 ani care merge la liceu. Nu o sa va vorbesc despre baieti, o sa vorbesc despre fete. De ceva timp incoace am inceput sa realizez faptul ca ma simt mult mai atrasa...? (mai mult)
Din lipsa de parteneră, mă masturbez de vreo 5- 6 ori pe zi și nu ejaculez după ce fac o fată, ca să mai pot face și a doua oară. Credeți că antrenamentul ăsta de a opri ejacularea poate ...? (mai mult)
Bună, am fost la medic acum 3 luni și am avut tratament. De atunci de fiecare data înainte de menstruație am scurgeri roșii branzoase și ma dor ovare foarte tare. Oare e ceva grav trebuie sa îmi...? (mai mult)
După primul contact sexual, ciclul intarzie? Prietena mea a avut primul contact sexual iar ciclul în mod normal trebuia sa- i vina acum 2 zile respectiv acum o zi, am făcut- o protejat iar după...? (mai mult)
O fată care se lasă atinsa la prima întâlnire e panarama? Cum se comporta o fată ușoară la prima întâlnire?
Buna. Aseară am făcut sex cu prietenul meu pentru prima data (suntem impreuna de o luna). A durat o ora și in timpul asta s- a mai intamplat sa nu se ‘trezeasca’ apoi după inca o ora a zis ca ...? (mai mult)
Salut, am 16 ani imi pot decalota penisul complet dar cand trebuie sa il decalotez de tot am o durere mica si problema cea mai mare e ca pielea nu isi revine la loc, rămâne blocată in jurul "capului",...? (mai mult)
Bună, am o întrebare, daca am făcut- o fără prezervativ prima data doar 5 minute si nu și- a dat drumul deloc iar cand am ajuns acasă am început sa sângerez puțin, se poate întâmpla să rămân...? (mai mult)
INTREBARE PENTRU FETE! Buna, vouă vi s- a întâmplat să vă crească burta, să fiți balonate, sa aveți problema cu scaunul și cu menstruația, adică să vă tina puțin? La mine durează 6 ...? (mai mult)
Bună seara! Hai că sunt într- o situație foarte ciudată... în fine, îmi place de o fată, pentru că am fost la un prieten acasă unde erau și sora lui și fata asta, prietene bune. Acum, îmi...? (mai mult)
Noi ăștia mai introvertiti nu o să avem niciodata o relație cu o fată sau sex deși arătăm frumos?
Hey lume, deja e groasa treaba, arheologii si antropologii de la Oxford au sustinut ca omul nu este proiectat sa fie monogam iar ce s- a intamplat in acest an, Pique a inselat- o pe Shakira, Adam Levine...? (mai mult)
Hey lume, discutam cu colegul meu de birou despre fertilizarea in vitro si mi- a explicat perspectiva lui si in acelasi timp a pus o problema atat de interesanta incat era sa cad de pe scaun, asa impresionat...? (mai mult)
Care este cel mai stânjenitor sau amuzant lucru care s-a întâmplat într-un moment intim?
Nu am avut decat un singur partener pana acum. Dupa despartire nu am mai intretinut relatii sexuale cu nici un baiat cu care am avut un « date ». Nu stiu, mi- e groaza, nu stiu cum va fi. Ce sfaturi...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare, daca s- a terminat in mine si dupa 5 zile mi- a venit menstruația la timp si ma doare foarte tare burta e posibil sa fiu insarcinata? De 2 3 zile inainte sa imi vina menstruatia...? (mai mult)
Hey baieti, cum reactionati daca sotia voastra vrea sa ramana insarcinata prin fertilizare in vitro, ati fi de acord si impacati cu gandul ca veti creste un copil din sperma altui barbat? Acum am o dilema...? (mai mult)
Buna, TPU! Trec prin momente extrem de dureroase, ma simt confuza si nu inteleg de ce s- a intamplat, ce s- a intamplat. Prietenul meu de vreo 2 zile tot imi spunea ca ii e rau si ca nu are chef sa...? (mai mult)
Salut, am o relație cu o fata de doua luni insa nu ne- am întâlnit deoarece părinții ei nu sunt de acord cu relațiile, deci am vorbit doar pe rețelele sociale. Ideea e ca trebuie sa astept un ...? (mai mult)
Salut, am inteles ca pastilele,, POPS,, sunt mai bune ca,, maraton " … a luat careva? As vrea sa aflu o părere
Exista vreo cremă pentru a reduce sensibilitatea penisului?
De ce dupa ce ai o intalnire ok cu o femeie, radeti amandoi, discutați civilizat, barbatul vine cu o floare, totul pare ca e perfect se simt bine amandoi, se tin de mana ca dupa a doua zi ea sa raspunda...? (mai mult)
De ce le place atât de mult bărbaților să li se facă sex oral? Ce simt în timpul acela?
Buna, am făcut sex protejat, eram în perioada fertila, după primul număr am scos prezervativul am sters bine dar iubitul meu a atins puțin marginea vaginului cu MANA, nu a introdus nici un deget...? (mai mult)
Am 22 de ani si sunt fata. Mi-ar placea sa am one night stand cu un baiat mai micuț gen 16-17 ani. Chiar asa ciudat suna? Care-s sansele ca acest fetish sa devina realitate?
Salut TPU, rog persoanele mature si trecute prin experieten sa imi raspunda. Mersi. Povestea mea e asa, eu am 26 de ani si am o relatie sexuala sa zic asa cu o femeie de 35 de ani, avand si copii, ...? (mai mult)
Bună TPU! Cum pot suprima sentimentele pentru o persoana fara a o exclude din viata mea? M- am indragostit de cine nu trebuie si sentimentul nu e reciproc si ma doare, ma gandesc 24/24 la acea persoana...? (mai mult)
Buna ziua TPU. Dimineata la ora 9 ieri am avut un contact sexual neprotejat si n- a scos- o la timp si am avut putina sperma la intrarea in vagin, m- am spalat si urinat repede iar in cateva ore o sa ...? (mai mult)
Hello, chimia e mare si feelingul fain de ambele parti, dar el ezita o relatie sau o implicare mai mare. De ce oare? Ce ar putea fi in neregula? La asa chimie n- ai cum pur si simplu sa fii ezitant,...? (mai mult)
Buna ziuak intr- o partida de sex am simțit o mâncărime pe capul penisuluik când m- am uitat erau niște bubițe foarte micik abia se vedeau pe capul penisuluil Menționez ca am facut sex cu sotia ...? (mai mult)
După cât timp a dispărut atracția fizica fata de persoana iubita?
Buna, am avut ultimul act sexual in urma cu 3 luni iar in primele 2 adica iulie și august mi- a venit menstruația, dar luna aceasta mi- a întârziat deja 8 zile. Exista posibilitatea sa fiu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?