Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 11 Martie 2025 sunt:
Dacă o fată a făcut obsesie pentru cineva si acel băiat îi spune, ca să scape de ea, nu stiu cine sunteți, nu vă cunosc credeți că va funcționa? Sau fata va ignora și tot ce o interesează...? (mai mult)
Ziua nr 3 fara boundhub. Am tot eșuat în trecut, rezistam maxim 13-14 zile. Ceva raspunsuri utile despre cum as putea scapa de aceasta adictie/fetish?
Buna TPU Ce sa fac DACA mi se scoala pe filme +18
Buna TPU, dupa ce mi s- a terminat menstruatia am facut sex protejat, acum cateva zile cand era pe cale sa mi se termine ovulatia am facut sex neprotejat (acum doua zile) si simt nevoia de a ma urina...? (mai mult)
In ce locuri se agață fetele? Aud multe păreri cum că pe stradă nu se agață fetele.Atunci unde? În cluburi nu stau, unde as putea sa combin o tipă frumoasa?
Daca nu faci laba 10-12 zile ce ziceți e bine? Eu nu am mai făcut-o vreo 10-12 zile și nu am nimic zis și știu că mai trebuie și o pauza la laba trebuie și o pauza nu sa o dai mereu
Vreau o părere de la băieți în special. De ce un băiat când este cu prietena sa merge des la baie? Merge ca să ce?(în afara de chestiile fiziologice). Vreau o explicație mai amplă. Eu m- ...? (mai mult)
Hei din nou.As vrea sa l excit pe iubitul meu pentru ca ma simt bine si as vrea cumva sa- i spun indirect ca vreau sa facem ceva.Mie imi este rusine sa- i spun asa direct, nu ca m as astepta la un refuz...? (mai mult)
Buna! Sunt impreuna cu iubitul meu de 6 luni.Cand ma imbratiseaza nu mi pune mana pe fund ci pe talie.Ma deranjeaza putin dar am citit ca ar insemna ca are respect fata de mine.Sau cand ma imbratiseaza...? (mai mult)
Salut TPU! cum va simtiti cand faceti sex? si inca ceva cum poti sa saruti o fata?
Buna TPU, dupa cate zile sau saptamani de la fecundație poate aparea simptomul de a urina mai frecvent la femeile ce au devenit însărcinate
Buna! Am o intrebare foarte ciudata, dar ma tot gândesc la ea si tot nu am nici un răspuns. Oare ce gândesc oamenii care întrețin relații intime cu verișorul/verișoara? Chiar nu pot sa- mi dau...? (mai mult)
Cat dureaza al treilea număr intr-o partidă de sex? Poate ajunge la 20 minute?
Bună! Vreau o părere de la băieți în special. De ce un băiat când este cu prietena sa merge des la baie? Merge ca să ce?(în afara de chestiile fiziologice). Vreau o explicație mai...? (mai mult)
Ce înseamnă când cineva e "în limbă" după o persoană de sex opus, când zici "E/Ești în limbă după el/ea"?
Am si eu o întrebare pentru experți în sex oral, vreau și eu să încerc împreună cu un prieten, sunt băiat, aveți ceva sfaturi ce m-ar putea ajuta?
Care din voi, baieti, recunoașteți ca ati practicat sexul oral unei fete măcar o data? Eu recunosc, și îmi place
Salut. In anul 1 mi- a placut de un coleg de facultate si el a dat multe sperante ca in final sa se combine cu o colega din grupa de la el. Am fost foarte dezamagita si am suferit mult. Caminul in care...? (mai mult)
Azi am aflat că o colega de a verișoarei mele, care e cu 3 ani mai mică, ma place foarte mult. Am. vorbit cu ea si vrea sa ne vedem in parc joi. Ce ar trebui să fac?
În ce locuri as putea aborda o fată fac și cum fac asta?
Mi-e frica sa ejaculez si sa ma excit adica cand ma excit imi scapa situatia de sub control si ma panichez, cum scap de asta (btw am 14 ani)
Întrebare pentru fetele mai urate, ați stat cu unu urat ca nu ați avut de ales?
Ca sa iti pui prezervativul trebuie sa fie cucul belit? Sau merge și dacă nu e belit?
După o mutare eșuată la iubitul meu, am constatat că nu suntem pe aceeași lungime de undă. Îmi doresc să ne despărțim chiar daca el și al lui nu sunt de acord cu despărțirea noastră! Problema...? (mai mult)
Incerc din clasele 5- 8 sa îmi fac o iubita dar nu mi- a mers niciodată pentru că la școala nu prea vorbeam cu colegii pentru că ei chiuleau sau nu veneau la ore și acum am trecut a9a la liceu și...? (mai mult)
Bună! De ce când sunt cu prietenul meu merge mereu la baie? Caree faza? Mulțumesc pentru răspuns!
Știu că am mai pus intrebarea asta, dar la o categorie nepotrivită. Plac foarte mult o fată cu un an mai mare. Nu e genul de fată șmecheră, din contră, se poartă foarte frumos cu toți și ...? (mai mult)
Buna tuturor.scriu aici deoarece nu am cu cine sa vorbesc si nici nu vreau sa barfesc nimanui apropiat asa ca ramana anonimat.sunt casatorita de 2 an dar relatia e mai lunga. avem un baietel de 1 an si...? (mai mult)
De ce credeți că nici o fată nu răspunde la mesaje pe messenger? Din orașe vecine chiar la o ora distanta de mine, nu am incercat mai mult, dar chiar si nici așa nu răspunde nici o fată și mesajele...? (mai mult)
Care sunt sanse sa fiu inscarcinata in conditiile in care am facut sex cu prezervativ, dar la doua zile dupa contact am sangerat putin rosu inchis cu maro. Tin sa mentionez ca si in timpul actului am ...? (mai mult)
Lichidul preejaculator sau smegma miroase fiindcă atunci când îmi sărut prietena simt cum îmi curge un lichid și nu știu ce e și ce rol are aștept un răspuns bun nu glume.????
TPU, vorbeam de la începutul anului cu un băiat, îl stiu din Liceu, vorbeam amândoi de o posibilă relație era, plecată in străinătate, toate bine 3 luni, după ne- am certat si nu mi- a...? (mai mult)
Bună. Recent am implinit 18 ani si nu am avut niciun contact sexual pana acum, iar prietenul meu spune ca vrea sa o facem. Mi- au propus si fostii mei iubiti, dar nu am acceptat, pe motivul ca nu ii ...? (mai mult)
Care este cea mai satisfăcătoare poziție pentru tine? Întrebare și pentru fete și pentru băieți. Pentru mine cred ca poziția doggy sau ea deasupra dar cu fundul către mine.
Salut TPU, am o problema Eu si prietena mea am întreținut relații intime, ea începându si viata sexuala Totul protejat Problema e ca i- a intarziat 3 zile, iar acum e totul dubios Înainte ...? (mai mult)
Sunt 20 de cm destui sa satisfaca o femeie?
Buna ziua am nevoi de un ginecolog care ma poate ajuta online pe Whatsapp sau oricare alta rețea de socializare :) Am niște rezultate și am nevoie de ajutor ce pot face mai departe
Credeți că fetelor le plac băieții foarte înalți? Și dc le plac băieții foarte foarte înalți decât ele?
Cum ma pot promova pe only?
Buna toi. Am și eu o curiozitate. Băiatul sar simții mai bine fără prezervativ când o face. vreau răspunsuri cât mai detaliate.
Salut Am luat si eu o pauza de la masturbare vreo 9 zile si cand azi m- am masturbat uitandu ma la un film xxx nu stiu daca a durat vreo 15 secunde si m- am dat drumu am avut un jet puternic dintr o data...? (mai mult)
Hey lume am o dilema care m- a facut sa rabufnesc si dimineata asta la munca am fost agitat si recalcitrant, mai avea un pic si tranteam scaunul. Am fost acum 2 zile la un spectacol in aer liber si in...? (mai mult)
Ce reprezintă testul hcg cu valori de 447.4 mui/ml? Este negativ sau pozitiv în legătură cu o sarcină?
Salut, am o foarte mare problema la care vreau sa imi dati ajutor! Problema mea este ca m- am indragostit de o persoana si nu o pot scoate din cap, acea persoana nu e buna pentru dragoste si anume...? (mai mult)
Salut TPU Am varsta de 18 ani. Vreau sa imi fac si eu o iubita dar toata problema e ca sunt ca un timid si cand sunt in jurul unei fete ma emotionez rusinez si na nu prea am umblat la fete asa sa fiu pe...? (mai mult)
Buna TPU, mi am început viata sexuala in urma cu 4 săptămâni cu iubitul meu si imi întârzie ciclul deja de 3 zile. E ceva normal? Ne am protejat *
Salut Am fimoza și o sa merg la doctor zilele astea, am fost la medicul de familie. Din câte am înțeles fimoza sa rezolva prin operație, cand cucul meu nu e sculat eu pot sa îl beles, dar când...? (mai mult)
Salut, am doua intrebari legate de pofta de sex/masturbare. 1) Cu ce alimente stopez/cresc pofta aceasta? Eu mananc ciocolata des, banane si lactate, si am pofta sa ma masturbez aproape in fiecare...? (mai mult)
Salut. As avea nevoie de ajutorul vostru in legatura cu cateva locatii adecvate pentru un date in Bucuresti. (De la sugestii de cafenele pana la activitati in aer liber). Multumesc anticipat!
Salut. Simt sa ma descarc dar nu prea am cui asa ca o sa las toata povestea mea aici. Sunt tanar(mentionez ca sunt baiat), 25, nu prea pot sa spun ca am prea multa experienta de viata si vreau sa va...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?